Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#951) vchrismw

vchrismw
(lelkes újonc)

Nos felraktam ezt az új 4-es HD2 fw-t az Air-emre. Ez eddig az 3b volt rajta, én nem vettem észre különbséget, bár lehet láma vagyok ehhez. :) Illetve egy dolog, míg a 3b-n ment a magyar nyelv, itt kiválasztás után újraindul, de ugyanúgy angolul. Ellenben én nem találom sehol azt a funkciót, hogy a screen saver több fajta lenne. Vagy valamit félreolvastam volna?

Krisztián

(#952) sellerbuyer válasza kuksa90 (#949) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja és nem adom neked, akárhogy akarsz lebeszélni róla.

A francba, ez nem jött össze, lebuktam.... :DD

De most komolyan. Belső vinyó? Azért a 20 rongy különbségért veszek mégegy másfél terrás vinyót egy nagyon komoly külső rack-el inkább és akkor van 3 terrám külső vinyóként, amit rádugok a PC-re is, meg tudok hurcolászni is ha kell (nem kell) és kb. tízszer olyan gyorsan másolok rá több tíz, meg száz gigákat, mintha a belső vinyóval kéne szenvednem LAN-on. Teljesen értelmetlennek tartom a belső vinyót ilyen gyenge gépeknél.

Az más kérdés, hogy a 7.1 nekem felesleges, már az 5.1-ről is rég leszoktam, térek vissza a jó régi hi-fi-re, illetve az audiofil cuccokra, azok meg nem igazán 5.1-en üzemelnek (hála az égnek), szóval a 7.1 téma valóban igények kérdése, ki mit szeret. Pl. az R1-en van eSata-USB, ami nagyon-nagyon hálás, ezt díjaztam rajta nagyon.

Bár ha jól belegondolok,tulajdonképpen lejátszásra vettem a játékost,nem netböngészésre,meg youtube-ra.

Hát ez az, én is erről beszélek, hogy erre meg az R1 simán überistencsászár a HD2 firmel és mindössze 19.900 Ft, ami aprópénz, lássuk be. :) ...ééés van rajta Opera és Youtube is (ezt csak úgy mellékesen, nem azért....) :DDD

Nem meggyőzni akarlak, mert az felesleges lenne, kinek a pap, kinek a papné, csak próbálom azoknak rendbe tenni a dolgot, akik még esetleg vásárlás előtt állnak, hogy feleslegesen ne költsenek olyan marhaságokra, amit nem is fognak használni csak azért, mert nem tudják, hogy a régebbi vas is ugyanúgy tud műxeni, mint a másik egy kis okosítással.

[ Szerkesztve ]

--- www.aproparadicsom.hu ---

(#953) sellerbuyer válasza thomyerk (#950) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

A power save-et én az előző firm-ben nem láttam, persze lehet, hogy csak vak voltam.

Nekem nemhogy nem tűnik gyengébbnek, de egyre erősebbnek tűnik az által, hogy egyre gyorsabban műxenek dolgok. Mondom, pl. a Youtube tisztára mintha meglovasodott volna, megy mint a szél, az előző firmben meg csak akadozott állandóan, meg alig játszott le valamit. Most minden megy, ráadásul irtó gyorsan, ahogy lenyomom a gombot, már játsza is a videót! Kegyetlen! A filmeket pedig hát ugyanúgy kiválóan viszi, lehet, hogy azok közül is visz már pár újabb típust, amit eddig nem, ezt nemtom, mert nekem eddig is vitt mindent a HD2 firm, semmi gondom nem volt ezzel a résszel.

(#954) sellerbuyer válasza vchrismw (#951) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Figyeld, hogy a többiek miket írnak le, így meglesznek a különbségek.

Nem több screensaver-ről volt szó szerintem, hanem más kinézetűről, mint az eddigi, tehát változtattak a stílusán.

(#955) sellerbuyer

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Na végre sikerült az Operával belépnem Facebook-ra. Kiderült, hogy a múltkor csak nem kísérleteztem elég kitartóan.

Van egy olyan link alul, hogy Touch site, erre kattinva bejön az e-mail címnek és a jelszónak két olyan input mező, ami az egész képernyőt elfoglalja, na ide már a szoftveres billentyűzettel be lehet szenvedni a szükséges adatokat (a bevitel végén az OK megnyomásával, normál módon). Utána egy limitált oldal jön be természetesen, de ennek az alján található egy link, asszem Full site, így ha rákattintunk, a normál honlapra jutunk. Nem mondom, hogy nem bazilassú a kezelése, de legalább műxik. :U

(#956) Neoteric válasza sellerbuyer (#953) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

Tudnál nekem küldeni egy konkrét letöltés linket erről a jó firmről?
Karácsonyra szeretném meglepni a famíliát egy R1-essel, és már addigra fel szeretném upgradelni a cuccost, hogy akkor már csak összedugni kelljen.
Mondtátok páran, hogy nem mind1 milyen firmet raksz rá, mert lehet, hogy hazavágod vele a kütyüt. Én nem értek, hozzá melyik lenne a legjobb, szal megköszönném a segítséget! :R

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#957) szucsi

szucsi
(őstag)

Sziasztok,

a) meg tudnátok mondani, hogy az o!play médialejátszók támogatják-e a gapless audio playback-et? (egymást követő, egymásba átfolyó audio trackek - pl.koncertfelvétel - szünet nélküli, folyamatos lejátszását)

b) van-e olyan internetről letölthető filecsomag, amivel különböző lejátszók file-kompatibilitása kipróbálható? Video és audio formátumok, különböző formátumú feliratok, stb.

köszi!

(#958) kuksa90 válasza Neoteric (#956) üzenetére

kuksa90
(fanatikus tag)

(#959) Neoteric válasza kuksa90 (#958) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

:R

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#960) sellerbuyer válasza szucsi (#957) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

a) Az ASUS lejátszók nem támogatják a gapless lejátszást. A WD TV Live az új firmware-ekkel támogatja. (október környéki már jó hozzá).

(#961) adise válasza freeapro (#750) üzenetére

adise
(fanatikus tag)

hd2 fw-be hogy lehet megcsinalni, hogy a mappáknál a berakott képet mutassa a filmhez?
1.avi 1.jpg megoldás nem mukodik.

[ Szerkesztve ]

(#962) sellerbuyer válasza adise (#961) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

A jpeg paramétereivel lehet a gond, ha eddig progresszívvel próbáltad, most próbáld baseline-al menteni, vagy fordítva.

(#963) nothin

nothin
(tag)
LOGOUT blog

Mitől függ hogy milyen boot kódú a lejátszó? Ha most veszek egy R1 -et az valszeg már 18 vagy nagyobb lesz? Kösz.

(#964) sellerbuyer válasza nothin (#963) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

200%, hogy nagyobb lesz.

(#965) sellerbuyer válasza szucsi (#957) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

b) Itt találod, amit keresel: [link]

(#966) kisgyerek85

kisgyerek85
(fanatikus tag)

Van egy stream címem amit hozzá szeretnék adni az online tv listába. Hogyan tudom ezt megtenni?

(#967) sellerbuyer válasza vchrismw (#951) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

3b-n ment a magyar nyelv, itt kiválasztás után újraindul, de ugyanúgy angolul

Ez csak beta driver, nem official, ezért vannak benne bug-ok. Ezen kívül, amit leírtál, a feliratokat sem lehet stabilan állítgatni bennük sajna, pl. az elcsúsztatást nem jegyzi meg olykor, stb. Ráadásul előferdül, hogy a videókat egyszer jól indítja el, egyszer meg a felirathoz képest elcsúszva. Majd az official-ra ezeket javítják...elvileg. :)

(#968) sellerbuyer válasza kisgyerek85 (#966) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt írnak róla és bár azt írják, hogy nem műxik, próbáld ki, hátha nálad megy:
[link]

(#969) Zebu

Zebu
(őstag)

Nah, felraktam én is a HD2 firmware-t.
Youtube megy szépen, de a hangcsatorna váltás kicsit mintha lassúbb lenne. De kit izgat?! :D

Kár, hogy amikor RAW-ra áéllítom a hangot, akkor az MP3-mat nem löki ki a hangot az erősítőnek! :(

[ Szerkesztve ]

Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók

(#970) sellerbuyer válasza adise (#961) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem kell a kép fájl nevének megegyeznie a video fájl nevével, bármilyen nevű és méretű fájlt megjelenít thumbnail-ként, ami a videóval egy könyvtárban van. Ha több kép is van, akkor abc sorrendben az elsőt fogja thumbnail-ként megjeleníteni.

Viszont ehhez a bal oldali menüben át kell váltanod thumbnail nézetre.

Az lenne jó, ha ez lenne az alap (default) nézet, mert azzal az egyesített nézettel, ami alapból bejön, végképp semmit nem lehet kezdeni, az semmire sem jó.

(#971) jolti

jolti
(tag)

Sziasztok!

Meglepő módon én én is vásárlás előtt álok! :D Laikus vagyok.Vissza olvastam, vagy 200-300 hozzászólást, de ott inkább a firm wire volt a téma. ( Amitől már előre fosok, hogy azt hogy kell csinálni! ) :O
Két illetve három player között vacillálok. Az R1 vagy R3 és Ac Ryen mini között. Minőségbeli különbség van-e az Asus és a Ac között? Mert az a pár ezer forint már nem jelent akkora gondot, ha jobb minőséget kapok érte.
A másik. Ha két Asus között lesz a választás, akkor az R3 felé hajlok. Ha a számítógépembe vennék egy pl. ilyet: [link] akkor az R3-al össze tudnám kötni' és átküldeni rá a filmeket akár egyből lejátszásra, akár csak a player mobil winyójára? ( Amit még szintén most veszek. Silicon Power Armor A50 500GB ez tetszik külsőre is és nem mindegy hogy mi díszeleg' a tv mellett, vagy a Western Digital Elements SE portable 500GB a jobb, megbízhatóbb? Természetesen inkább a minősg fontos, mint a kinézet, de ha minőség egyforma kb. akkor a kinézet dönt. Vagy, ha tudtok jobbat ezen az áron esetleg...?)
A torrentezés is jó lenne, de nem olyan fontos.
Köszönöm a segítséget.

(#972) sellerbuyer válasza jolti (#971) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyszerűbb a döntés, mint hinnéd. Ahogy a Logout blogomba is leírtam, az határozza meg azt, hogy milyen player-t vegyél, hogy mire akarod használni, mi az, ami neked fontos, hogy tudjon a lejátszód. Ha pl. másik szobában van a lejátszód, mint a PC és nincs kábeles kapcsolat, akkor egyértelműen célszerű (sőt muszáj) wifi-set venni. Minden egyéb esetben tök felesleges, mert marha lassú lesz a filmek átvitele wifi-n (főként, hogy nem is 300Mps-es adaptert választottál, csak 150-eset), sőt még LAN-on is! Tehát R3-at tényleg csak akkor vegyél, ha ezeket a szempontokat átgondoltad, mert az R1 belülről R3 és árban van különbség!

Minőségbeli különbségek nem igazán vannak már ezek között a cuccok között, tényleg inkább a célszerűség határozza meg, hogy melyiket vegye az ember.

Külső vinyó összeállítást ne vegyél, ha egy tanácsot elfogadsz! Drágábban jössz ki jóval, mintha veszel egy külső rack-et és bele egy olyan vinyót, amilyet te szeretnél és kb. két perces "munka" beletenni a vinyót ezekbe.

Külső rack tekintetében saját tapasztalatom erről van:
[link]
Nagyon-nagyon jó minőségű, gyors és bármilyen, bármekkora vinyót bele tudsz tenni. Kinézetre is nagyon szép, de messze nem olyan exkluzív, mint amiket te választottál. e-SATA és USB 2.0 is van rajta, mindkettőt ki tudom jelenleg használni, mivel az R1-en eSATA is van.

Ez egy nem olcsó rack, mégis 24k-ból kijöttem egy 1.5TB-os WD green vinyóval (külsőben nekem nem számít a sebesség, csak tárolásra használom úgyis)! Ez egy igencsak jó ár (volt akkor legalább is). Ha jól emlékszem, talán az Aqua-ban vettem a rack-et és a vinyót az edigitalnál, vagy ilyesmi, mert ott akciós volt épp.

Ja és a firmware-frissítéstől ne "foss" :) , egyszerűbb, mint hinnéd.

[ Szerkesztve ]

(#973) jolti válasza sellerbuyer (#972) üzenetére

jolti
(tag)

Köszi a mindenre kiterjedő válaszodat!
A gép az emeleten van, a tv lent. Tehát a wifi elég fontos, de éppen fel-le is tudom hurcolászni a vinyót. Igazából már nem az a pár ezer forint visz a sírba. Főleg, ha megkímél egy csomó macerától. Választhatok nagyobb sebességű wifit is, csak így első blikkre ezt néztem ki. Nem igazán értek hozzá. De akkor ha ilyet vennék, csak 300-asat és bedugnám a számítógépbe, akkor menne át rajta a film? Még ha lassan is? Kb. mennyi idő míg átlő egy filmet? Mondjuk egy 10 gigásat? Legfeljebb addig netezek... Ja és azt lehet, hogy átküldöm az R3-ra és az felteszi a vinyóra, nem lejátssza?
Az R3 nem játszik le több mindent mint az R1? Lehet rosszul néztem ám.
Azért kérdeztem a minőséget, mert ahogy utána olvasgatok a témának azt mondják, hogy ebben ilyen chip van, abban olyan,. ez a jobb, az a jobb....
Vinyo: Nekem az már drága. Én vinyóra max. 15-16 ezret szánok. Nincs több rá, még ott a player is. ( Ráadásul ez azért van mert most vettem egy plazmát... Meg jön a karácsony...)
Köszi!
Üdv: Zsolti

(#974) Neoteric válasza jolti (#973) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

R3nak nincs vinyója, szal nem tudja wifiről sehova tenni, max realtime lejátszani.
Én is ilyet akartam mert, hogy milyen jó lesz elég a gépen tárolni.. csakhogy egy 1080p-s filmet ami nagyobb mint 10gb már rendesen akad egy 54mbps-es wifis rúternél úgy, hogy ott van 1 köpésre a cucc a rúter mellett.
Persze lehet, hogy egy 300mbps-nél jobb a helyzet, de emiatt rútert nekem nem éri meg cserélni. Persze ha te most veszel újat, akkor hajrá.

(#975) jolti válasza Neoteric (#974) üzenetére

jolti
(tag)

Köszi!
Azt tudom, hogy nincs vinyója, de ha rádugok egy külsőt, akkor arra sem tudja felrakni?

(#976) Gordiann válasza jolti (#975) üzenetére

Gordiann
(őstag)

Én hasonló cipőkben jártam nemrég.

R3-at vettem, meg hozzá egy gyorsabb router-t. De a router meghibásodott, de akkor már gariba egy winchesterre cseréltem.
R3-nak van egy ilyen wifi-távirányító gondja, hogy ha a wifi forrása és az R3 között ülsz valahol távirányítóval, akkor nem olyan jól reagál. Nálam pont így van. Ez HD filmeknél sokszorosan így van sajnos. (SD filmeket még lehet viszonylag akadás nélkül vezérelni)
54-es linksys routerem simán átviszi a 720p-t, a gyorsabb router átvitte az 1080-at is, de összességében nem egy stabil a lejátszás hálózaton.
Ezért lett a winchester. Én egy 500Gb-os notebook winyót+ hozzá egy esata 2.5" racket vettem összesen 20k-ért. Az esata/USB3-as winyó igazából azért kell, hogy a 10gb-os filmeket ne fél órán keresztül másold rá, mert addig meggondolod magad, hogy nem is akarsz filmet nézni. :D
De az eSata-val összekötve igazából egy belső winyóként folyamatosan a gép mellett üzemel, sebessége is olyan mint egy belső winyó. Ha kell leválasztom, és viszem.
A lejátszóhoz egy sima USB2.0-val is elég összedugni, mert azzal is lejátszik mindent.

A notebook winchester meg azért fontos, hogy ne kelljen konnektorba dugdosni, áramadaptert hurcibálni. Mert ez a része a bosszantó, a ki-be huzogatás. De egy 2.5"-ös winyóval csak leválasztod, felemeled, és a lejátszóba bedugod. És ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#977) spike70

spike70
(újonc)

Sziasztok.
Az miért van hogy az R1-el játszok le 1080p-s mkv filmeket és megnyomom a plazmán az info gombot ezt írja: HDMI 576i bemenet?

(#978) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem csak egy olyan rövid kérdésem lenne, hogy a könyvtár nevekben mennyire szereti az ékezetes karaktereket? Felismeri azokat a könyvtárakat amiben van ékezet?

Amúgy most már 98%, hogy ilyen kütyüt veszek karácsonyra itthonra.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#979) jolti válasza Gordiann (#976) üzenetére

jolti
(tag)

Hazaértem!
Köszi a felhomályosítást! :R
Akkor az R1 és az R3 között csak a wifi és kártyaolvasó a különbség? Tudásbéli, illetve lejátszható formátumok között nincs? Mert ha a wifi ilyen küszködős,akkor nem biztos, hogy megéri. De amúgy lehet akkor a wifijén keresztül egy külső wincsire másolni a filmeket? Erre még senki nem válaszolt.
Olyan esatás külső vinyó nincs?
Ja és bocs, ha lefárasztom a kérdéseimmel a bandát, de meg akarok tudni minden negatív és pozitív dolgot mielőtt megveszem. :))

(#980) kuksa90 válasza infectedmann (#978) üzenetére

kuksa90
(fanatikus tag)

Persze,kezeli az ékezeteket - max a kódlapot kell kelet-eu-ra állítani.

(#981) sellerbuyer válasza jolti (#973) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

LAN-on keresztül (így gondolom, hogy wifin keresztül is) van lehetőség a külső vinyóra másolni a PC-ről a cuccokat (bár ugye R1-em van, így nincs wifi-m, de gondolom). LAN-on a max. sebesség szánalmas 5-7MB/s, ami ezektől a kis kütyüktől sajnos megszokott, mert harmatgyenge a procijuk. A wifin ettől is lassúbb másolási sebesség várható, jó ha a 3-4MB/s-ot eléred.

Őszintén szólva jómagam még így, a nálad meglévő felállásban sem látom a világon semmi értelmét annak, hogy a PC-ről legyen lejátszva a film, mert így a player csak pénzkidobás, kb. semmi értelme nincs a világon. Egyszerűbb, ha veszel bazihosszú hdmi kábelt és a VGA-d kimenetére rádugod, aztán végigvezeted a másik szobáig (én pl. UTP kábellel ezt csináltam). Tökéletes kép, semmi gubanc, kábelt olcsón itt a PH-n megveszed, aztán ennyi. Csak azért kár playert venni, hogy ugyanúgy PC-ről játszd le a filmeket. Igazából csak akkor van értelme a playernek, ha helyettesíteni tudja a PC-t média lejátszás terén.

Az, hogy a playered mit játszik le, mit nem, csakis és kizárólag firmware kérdése. Ha úgyis ugyanazt a HD2 firmet fogod felrakni az R3-ra is, mint amit az R1-re tennél, akkor tökmindegy, mert ugyanazt fogja tudni lejátszani az R1 is, mint az R3. Ráadásul még egyszer írom: az R1 belülről R3!

(#982) sellerbuyer válasza jolti (#979) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja és bocs, ha lefárasztom a kérdéseimmel a bandát

A baj nem az, hogy fárasztod a bandát, hanem az, hogy a válaszokat nem olvasod el rendesen. Azt írtad, hogy 200 hozzászólást is visszaolvastál, mégis triviális kérdéseket teszel fel, amire a válaszok mind le voltak már írva kb. százszor az utóbbi 30-40 hsz-ben, nemhogy 200-ban...

Olyan esatás külső vinyó nincs?

Most írtam le az imént, hogy van. Nem vagy te nőből véletlenül? :DD

(#983) jolti válasza sellerbuyer (#982) üzenetére

jolti
(tag)

Amikor ezt írtam még nem volt leírva!

(#984) Gordiann válasza jolti (#979) üzenetére

Gordiann
(őstag)

Én nem nagyon találtam esata-s külső 2.5" winyót intelligens árban.
De igazából ha csinálsz egyet, az is ugyanaz. Egyáltalán nem tákolás érzete van, semmivel nem rosszabb. Sőt ezt még javítani is könnyebb, meg adatmenteni, mert legálisan ki lehet venni a winyót a rackből, garancia sem veszik el.

Amugy a helyedben én R1-et + rack + 2.5 vinyót vennék. (ha eddig nem látszott volna a hozzászólásaimból :U )

[ Szerkesztve ]

(#985) jolti válasza sellerbuyer (#981) üzenetére

jolti
(tag)

Nem jól értelmezted szerintem amit akarok kérdezni. Nem a pc-ről akarom a filmeket nézni, ( hisz akkor tényleg semmi értelme nem lenne a playernek ) hanem azt akarom elkerülni, hogy lent szétszed, emeltre fel, ott összerak, film feltesz, szétszed, emeletről le, ott összerak és mehet a film. Egyszerűbb lenne csak átküldeni fentről a filmet a playeren keresztül a mobil winyóra. Tetszikééérteni? :DD

(#986) sellerbuyer válasza jolti (#983) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

2010-12-05 09:00:45 hsz-ben írtam le, úgyhogy le volt írva.

(#987) sellerbuyer válasza jolti (#985) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Erre is megkaptad a választ.

(#988) jolti válasza Gordiann (#984) üzenetére

jolti
(tag)

Ok. Köszi.
Lehet az lesz a vége! Főleg, ha wifi ilyen fostalicska, mint ahogy írjátok.

(#989) thomyerk

thomyerk
(kvázi-tag)

hai
na ,szenvedés nagyjából letudva a firmekkel, mostmár további gondolatok foglalkoztatnak. mivel zenét is tárolok és néha kikötöm a házimozirendszerre, ezért kérdezem, hogy nincs e valami barátságos megoldása a hd2es firmnek, amivel winmediaplayerszerű funkciókat lehet előhozni, konkrétabban: véletlenszerű lejátszás, playlist, minden lejátszása a mappában stb?

(#990) jolti válasza sellerbuyer (#987) üzenetére

jolti
(tag)

Ok. Bocs! ;)

(#991) sellerbuyer

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Új firm tölthető, Jarre jóvoltából (áldassék a neve!):
[link]

Szintén neki köszönhetően már nem csak Operánk és Youtube-unk van, hanem X-Live-unk is!

Csak egy-két nyalánkság: Vimeo, HD film trailerek, XXX (pl. PornHub) miegymás. Még nem műxik tökéletesen, nem kiforrott, de hát a Youtube is ilyen volt kezdetben, aztán mostanra már szuper, szerintem így lesz ez az X-Live-al is.

[ Szerkesztve ]

(#992) sellerbuyer válasza sellerbuyer (#991) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Felrakáshoz segítség a Logout blogomban (is, meg még sok helyen) magyarul.

(#993) vchrismw válasza sellerbuyer (#991) üzenetére

vchrismw
(lelkes újonc)

És ezt Neked sikerült letöltened? Mert nekem nem tudja kibontani a zip fájlt. Letölti, majd utána kibontásra hibaüzenetet dob ki. Ahogy olvasom ott más is ezzel küzd. :(

Krisztián

(#994) v_angelus válasza sellerbuyer (#991) üzenetére

v_angelus
(lelkes újonc)

ha neked sikerült leszedned a fw-t, és ki tudtad csomagolni, akkor megosztanad velünk, mert nállam is hibás a letöltött fw.

köszi

(#995) vchrismw

vchrismw
(lelkes újonc)

Újra letöltöttem, de ugyanúgy hibás sajnos. Vagy a feltöltés hibás vagy ez a Deposit "kakil" bele az ügybe :(

Krisztián

(#996) vchrismw

vchrismw
(lelkes újonc)

Új mirror-t tett be a srác, az orosz oldalról próbálom most letölteni, remélem sikerrel járok :))

Krisztián

(#997) sellerbuyer

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

Na mire leírtam, hogy kértem tőlük mirror-t, de nem tették be, addigra meg is csinálták. :)

Nektek ide feltettem, siessetek a letöltéssel, aztán egymás közt próbáljátok valahogy megosztani, mert én nem sokára le fogom innen szedni:
[link]

Az X-File csodálatos, nagyon nagy, eszméletlen és fantasztikus! Csak szuperlatívuszokban tudok róla írni. :C :R

[ Szerkesztve ]

(#998) vchrismw válasza sellerbuyer (#997) üzenetére

vchrismw
(lelkes újonc)

Hálám a sírig üldözni fog :D Köszönöm a nép nevében!

Krisztián

(#999) sellerbuyer válasza vchrismw (#998) üzenetére

sellerbuyer
(senior tag)
LOGOUT blog

:B

(#1000) v_angelus válasza sellerbuyer (#997) üzenetére

v_angelus
(lelkes újonc)

köszönöm :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.