Ja és nem adom neked, akárhogy akarsz lebeszélni róla.
A francba, ez nem jött össze, lebuktam.... 
De most komolyan. Belső vinyó? Azért a 20 rongy különbségért veszek mégegy másfél terrás vinyót egy nagyon komoly külső rack-el inkább és akkor van 3 terrám külső vinyóként, amit rádugok a PC-re is, meg tudok hurcolászni is ha kell (nem kell) és kb. tízszer olyan gyorsan másolok rá több tíz, meg száz gigákat, mintha a belső vinyóval kéne szenvednem LAN-on. Teljesen értelmetlennek tartom a belső vinyót ilyen gyenge gépeknél.
Az más kérdés, hogy a 7.1 nekem felesleges, már az 5.1-ről is rég leszoktam, térek vissza a jó régi hi-fi-re, illetve az audiofil cuccokra, azok meg nem igazán 5.1-en üzemelnek (hála az égnek), szóval a 7.1 téma valóban igények kérdése, ki mit szeret. Pl. az R1-en van eSata-USB, ami nagyon-nagyon hálás, ezt díjaztam rajta nagyon.
Bár ha jól belegondolok,tulajdonképpen lejátszásra vettem a játékost,nem netböngészésre,meg youtube-ra.
Hát ez az, én is erről beszélek, hogy erre meg az R1 simán überistencsászár a HD2 firmel és mindössze 19.900 Ft, ami aprópénz, lássuk be.
...ééés van rajta Opera és Youtube is (ezt csak úgy mellékesen, nem azért....) 
Nem meggyőzni akarlak, mert az felesleges lenne, kinek a pap, kinek a papné, csak próbálom azoknak rendbe tenni a dolgot, akik még esetleg vásárlás előtt állnak, hogy feleslegesen ne költsenek olyan marhaságokra, amit nem is fognak használni csak azért, mert nem tudják, hogy a régebbi vas is ugyanúgy tud műxeni, mint a másik egy kis okosítással.
[ Szerkesztve ]
--- www.aproparadicsom.hu ---