Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#651) V.Stryker válasza Az-X (#650) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Innen tudod mindig a legfrissebb gyárit leszedni.

Itt meg van egy szem magyarított.

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#652) Az-X válasza V.Stryker (#651) üzenetére

Az-X
(őstag)

Nagyon szépen köszönöm!
A magyarított csak annyi, hogy magyar? Csak mert nincs gondom az angollal :) Vagy van esetleg benne valami ami az eredetiben nincs? (a linkelt oldal picit szűkszavú)

:)

(#653) V.Stryker válasza Az-X (#652) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi extra, igazából a gyári 1.12-es magyarítása. Én mondjuk mindig a legfrissebb gyárit használom. Az utolsó kettőben csak hibajavítások voltak, de előtte bővítették is a szolgáltatásokat, eszközöket. Ezeket az asus oldalán megnézheted.

(#654) jones965 válasza gog (#644) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Igaz, hogy nekem EM 7080 lejátszóm van, de gyakorlaitag megegyezik a tudásuk, lévén ugyan arra a chip-re épülnek.
A kérdésedre: adott típusú hangformátumot csak egy kimenetre lehet kiválasztani, viszont nem is látom értelmét az spdif használatának, ha HDMI van használva, hisz utóbbin minden átmegy.
Feltételezem hogy HDMI-n akarod a képet közvetlenül a megjelenítőre küldeni, a hangot pedig külön az erősítőre. Ez esetben a hangot tedd át a kívánt kimenetre.
A HDMI-n is lehet a kimenő felbontást állítani, bár én auto beállításra tettem.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#655) gog válasza jones965 (#654) üzenetére

gog
(őstag)

-szóval azt mondod, hogy egyszerre csak egy kimenetre lehet kérni a hangot, és lehet spdifre is miközben a kép hdmi-n megy?
-megtennéd, hogy megnézed választható-e a 480p?

[ Szerkesztve ]

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#656) Doni0

Doni0
(újonc)

Mit gondoltok létezik-e olyan, hogy vezeték nélküli(csak) mikrofon számítógéphez ?Tulajdonképpen olyan kellene, mint egy headset. :U Egyébként csak arra kellene, hogy a saját hangom továbbítsa egy másik fél felé....

(#657) jones965 válasza gog (#655) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

A hangot nem fogom kipróbálni, hogy így szól-e, mivel nem kábelezem át a rendszerem,de 100% hogy tudja.
A kimeneti felbontást lehet állítani 480p-re is.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#658) sagvary

sagvary
(senior tag)

Szerintetek egy hosszabb 15 m-es USB kábellel is használható külső vinyó?

Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

(#659) Alex91 válasza sagvary (#658) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ha el megy rajta a jel, akkor igen :D. (De tan 5 meterig garantalt az USB atvitel.)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#660) Az-X válasza sagvary (#658) üzenetére

Az-X
(őstag)

Használható, de csak akkor, ha a winyónak külön tápja van! És úgy is csak akkor ha ehhez való speciális kábelt veszel. 1,5 vagy 3m-es toldozgatással ne is próbálkozz! Sőt sajnos arra is számíthatsz, hogy egy ilyen hosszú kábellel közel sem fogod azt a sebességet kapni amit a hozzá valóval.

:)

(#661) sagvary válasza Az-X (#660) üzenetére

sagvary
(senior tag)

Ha van táp is akkor az OPlayerrel menne a lejátszás, van ahhoz elég lenne a sebesség?

Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

(#662) lajbim válasza gog (#648) üzenetére

lajbim
(újonc)

Egy másik fórumon olvastam, hogy volt már ilyen problémája másnak is! Garanciába kell visszavinni és akkor kicserélik egy jóra! Ez állítólag szériahiba!

(#663) Alex91 válasza sagvary (#661) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Erosites nelkul valoszinuleg elhalna a jel...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#664) sagvary válasza Alex91 (#663) üzenetére

sagvary
(senior tag)

OKé, megpróbálom csak egy db 5 m-essel. A pendrv-val gondolom stabilabb lenne.

[ Szerkesztve ]

(#665) Alex91 válasza sagvary (#664) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Nem lenne stabilabb. 2,5"-os, tap nelkuli biztos nem fog menni hosszabb kabellel!

(#666) gog válasza jones965 (#657) üzenetére

gog
(őstag)

köszi!

lajbim:neked is köszi!

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#667) Intelligencs válasza sagvary (#620) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

"A pennel meg ha véletlenűl bekapcsolva is marad, nem kell a vinyót félteni."

Amióta megkaptam az új céges notebookomat, nem kapcsoltam ki. Mondjuk nem hordozom, az asztalomon hever, monitorral használom. 583 napja van bekapcsolva, a vinyó kondíciója 100% :D Szóval nem kell annyira félteni azokat a winchestereket.

No Gods or Kings. Only Men.

(#668) Space marine

Space marine
(tag)

Sziasztok!

Van egy játékosom és gondoltam rákötök külső dvd irót. Volt lehetőségem 3 félét kiprobálni - LG, Samsung és Asus -, de mindegyik egy ponton elvérzett: lejátszás után egyik sem reagál a kiadás gombra :( ki kell húzom hátul az USB kábelt és vissza, hogy reagáljon a gomb.

Ötlet valakinek?

''UJJUNK PERCÉN SZÉPSÉG,ÖKLÜNK BÜTYKÉN HALÁL,SZIVÜNKBEN NINCS KÉTSÉG,VIGASZT HARCBAN TALÁL!

(#669) Warter válasza Space marine (#668) üzenetére

Warter
(senior tag)

Kikapcsolod a játékost és kiadja. :)
De elvileg ha kilépsz a DVD részből ki kéne tudnod venni a CD-t.

[ Szerkesztve ]

(#670) Space marine válasza Warter (#669) üzenetére

Space marine
(tag)

Köszi, ezt kipróbálom ha lesz újra lehetőségem rá! Viszont ez a kikapcs megoldás elég érdekes, minden egyes lemez után :) na mindegy, mindenképp kell majd egy mert már szinte el van csomagolva a régi dvd lejátszó :)

''UJJUNK PERCÉN SZÉPSÉG,ÖKLÜNK BÜTYKÉN HALÁL,SZIVÜNKBEN NINCS KÉTSÉG,VIGASZT HARCBAN TALÁL!

(#671) Warter válasza Space marine (#670) üzenetére

Warter
(senior tag)

Alternative megoldás, ha van kéznél laptop, hogy belépsz a gépre telnettel és kézzel unmountolod a driveot.

(#672) lajbim

lajbim
(újonc)

Sziasztok!

Használja valaki a lejátszót HDD dokkolóról?
Olyan problémám van, hogy nem tudom távirányítóról bekapcsolni a lejátszót (dokkolóról), csak ha külső 2"5-ös vinyót kötök rá! Próbáltam már másik dokkolóval is, de úgy sem megy!
Valakinek valami tapasztalat, ötlet?

(#673) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

HD2

(#674) danzig27

danzig27
(újonc)

Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Miben más az R3 az R1-től?
Köszi

(#675) Intelligencs válasza lajbim (#672) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, én úgy használom, egy Sharkoon dokkolóm van. Korábban nekem is csinálta ezt, még a gyárilag szállított firmware-rel, de amióta frissítettem, azóta teljesen jól megy. eSata-val kötöm össze a dokkolót a kütyüvel.

gyiku

Nagyon pofás, bár nekem teljesen felesleges a beépített merevlemez. Olyan sok filmem van, hogy nincs a világon akkora merevlemez, amin elférne. Én inkább a dokkolóra esküszöm, meg a másfél-két terás merevlemezekre, amiket úgy használok, mint egy gigantikus flopit. :D Egyébként igazán tehettek volna rá gigabites hálókártyát, mert a 100 Mbit eléggé karcsú. Nem a lejátszáshoz, ahhoz elég, hanem ha másolni akarsz a hálózaton keresztül a kütyüre kötött merevlemezre. (Mondjuk a gigabithez azért már proci is kell, amiben van elég kakaó, hogy lekezelje.)

danzig27

Amennyire én tudom, az R3 wifis, és van benne kártyaolvasó. Mivel már csak 6-7e Ft a különbség, lehet, hogy megéri R3-at venni, persze amennyiben szükséged van a plusz tulajdonságokra.

A firmware kérdésben pedig én is visszatértem az 1.24-eshez, mert az 1.30-as eléggé bugos. Most vettem észre, hogy a dokkolóban lévő merevlemez sosem lőtte ki magát, és tűzforró. Az 1.24-es firmware-rel, ha kikapcsolom a kütyüt, akkor a dokkoló 10 perc múlva lelövi a vinyót is. Nagyon kényelmes, mert nem kell odacaplatnom, és kézzel kikapcsolnom a dokkolót, amin egyébként is hülye helyen (hátul) van a power gomb. (Az mkv film utáni fagyásokról nem is beszélve, ezt is csak az 1.30-asnál tapasztaltam.)

[ Szerkesztve ]

(#676) danzig27 válasza Intelligencs (#675) üzenetére

danzig27
(újonc)

Köszönöm a gyors választ.

(#677) danzig27

danzig27
(újonc)

1 órája boldog R1 tulajdonos vagyok! :D Van a dobozban HDMI kábel is, ami méginkább feldobja a kedvem :DD

(#678) Steven

Steven
(őstag)

valaki help!

Nem működik a hálózatom win 7 alatt. Eddig működött,most meg egyik napról a másikra nem műxik a megosztás . Amit telepítettem azóta mielőtt működött :

Windows live messenger 11 ->nemtom hogy ez bekavarhat e...
ie9 beta

Újra ellenőriztem a fáj megosztási jogokat ... jelszót kiszedtem újra beállítottam mindent és még mindig nem működik... ELVILEG kéne neki..:S
Bárkinek valami ötlet hogy miért kér jelszót ha ki van véve és miért nem tudok az asusal belépni a gépemre? :W :W :W :F :F :F

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#679) Steven

Steven
(őstag)

valaki help!

Nem működik a hálózatom win 7 alatt. Eddig működött,most meg egyik napról a másikra nem műxik a megosztás . Amit telepítettem azóta mielőtt működött :

Windows live messenger 11 ->nemtom hogy ez bekavarhat e...
ie9 beta

Újra ellenőriztem a fáj megosztási jogokat ... jelszót kiszedtem újra beállítottam mindent és még mindig nem működik... ELVILEG kéne neki..:S
Bárkinek valami ötlet hogy miért kér jelszót ha ki van véve és miért nem tudok az asusal belépni a gépemre? :W :W :W :F :F :F

(#680) Steven válasza Steven (#679) üzenetére

Steven
(őstag)

közben megoldottam ...

(#681) Gabesz_23

Gabesz_23
(lelkes újonc)

Sziasztok!
egy kis segítség kellene. XP alatt nekem sem engedi elérni a gépem. A szokásos felhasználó, jelszó párost kéri. Egy linksys routeren keresztül csatlakozik a géphez az R1. Az internetes szolgáltatásokat elérem, csak a megosztott mappákat nem. NETWORK->MSHOME-> számítógépem neve, eddig eljut, de utána felugrik a jelszó ablak! :S
Valakinek valami ötlet? Láttam hogy win7-re vannak már erre megoldások, de XP-re nem találtam.

(#682) Rusher

Rusher
(őstag)

Hi!

Hogy tudnék visszarakni egy régebbi firmwaret? Sokáig 1.21 magyarítottat használtam, de gondoltam már 1.30-nál jár felrakom...hát igazából néha kifagy film nézés után, ha meg ki tudom kapcsolni akkor a külső hdd-t nem kapcsolja le. Próbáltam 1.29, 1.28, de ezekkel sem kapcsolja le így vissza szeertném rakni ami bevált (amúgy semmit nem vettem észre a legújabb firmware és a régebbi között....) . Viszont azt nem engedi. Azt mondja, hogy "This image is not for this board" ok itt továbbmegyek, hogy elinduljon, de a frissítésnél install error van...bármelyiket ezen kívül vissza tudom rakni, de ezt nem :( Meg lehet valahogy oldani? Köszi előre is :R

葉問

(#683) lajbim válasza Rusher (#682) üzenetére

lajbim
(újonc)

"Tölts le egy gyári firmware-t másold egy üres pendrive-ra, aztán reset gomb nyomva tartás mellett dugd rá a tápot.
Elvileg mennie kell!"

(#684) Intelligencs válasza Rusher (#682) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem 1.30 után simán engedte felrakni az 1.24-et. Próbáld ki, azzal nem fagy mkv után, meg a vinyót is kikapcsolja.

Igazán kiadhatnának már valami új firmware-t, amiben ismét kijavítanák az utolsó firmware-ek hibáit. Komolyan, nem is értem, ezek nem tesztelik le a cuccot? Ha már egy átlagos user 1 nap alatt rájön egy csomó hibára, igazán rájöhetnének az Asusnál is. Remélem, hogy az Asus még szupportálja a kütyüt, azért még olyan sok új készülékük nincs a témakörben.

[ Szerkesztve ]

(#685) Rusher válasza lajbim (#683) üzenetére

Rusher
(őstag)

Köszi, de nekem nem az a bajom, hogy nem tudok másikat rárakni, hanem egy sokkal korábbit szeretnék és azt nem tudom. :N

Intelligencs Ok megpróbálom azt....de akkor sem értem miért nem rakja vissza azt ami már volt rajta ezelőtt :F Az 1.24-ből van magyarított? Engem végül is nem a magyar menü érdekel, hanem az Arial betű stílus a feliratokhoz és normális magyar ékezetek, ami a gyáriban van nem annyira tetszik.

葉問

(#686) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok!
feltettem az 1.30-at (1.24 volt) mert több filmet nem játszott le (unsupported)
(pontosabban hibásan, rettenetesen kockásan, üveg emberek stb)
pl ezt:
Hostel.Part.II.2007.DVDRiP.XviD.HUN-Gonosz
más belefutott ebbe?

------
más:
filmet megnézek félig
van olyan hogy onnan folytatni legközelebb?
thx

ui:
leszedem újra a filmet, meg fogom nézni ezzel
amúgy melyik a legjobb firmware?

egyébként itt vastagabbak a betűk, 1.24 elegánsabb volt pl. a film infonál

[ Szerkesztve ]

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#687) lúzer válasza lúzer (#686) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezzel is: Unsupported GMC :(

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#688) sagvary válasza Intelligencs (#667) üzenetére

sagvary
(senior tag)

Igen, a notbookban van szellőzés, de a lejátszóra dugott hdd-t nem fújja ventillátor, bár szabadon van.

(#689) Tomics

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok, vettem egy ASUS HDR médilejátszót, de sehogy nem tudom rajta belőni a hálózatot, azt írja hogy can't get ip. A Számítógép se látja, pedig tűzfalat mindent kikapcsoltam (auto configra megyek). Pedig az xbox360-am beállítás nélkül ment a hálózatomon, tehát nem hiszem hogy a router miatt. Volt esetleg valakinek ilyen jellegű problémája?

[ Szerkesztve ]

(#690) Tomics válasza Tomics (#689) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi, megoldódott

(#691) gyerpi

gyerpi
(fanatikus tag)

hello !!!

ez letudja 5.1-be keverni az asu oplay-ről a hangot?

XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543

(#692) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

hd2-rol lehet jatszani masik mediaplayerrel? (2 tv)

(#693) V.Stryker

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az R3-hoz (Air) elérhető immáron az 1.21-es firmware, amelyet jelenleg még csak az FTP-ről lehet leszedni.

Mivel ma tették ki, így újdonságokról nem tudok beszámolni.

(#694) mono7806

mono7806
(újonc)

Sziasztok!

Most terveznék venni egy média playert, mindenképpen olyat, ami wifit támogat. Előfordul majd, hogy dugnék rá USB-n is hdd-t, de elsődleges szempont az lenne, hogy wifin keresztül a NAS-on tárolt dolgokat le tudja játszani.
Gondolkodom az Air-ben, minden tapasztalatotok érdekelne.
Belefutottam a gyártó fórumába, ott többszöri fagyogatásokról, lassú távirányító reagálásról beszéltek (bár ez utóbbi lehet, hogy wifi használata nélkül nem jelentkezik, nem volt egyértelmű számomra).
Szóval a kérdés: ajánlanátok-e most ezt a lejátszót, van-e valami negatív tapasztalat vele, esetleg emlékek ilyesmiről, ami egy firmware upgrade után már megszűntek, egyszóval minden érdekelne. R1-ről annyira nem, mert az biztos nem jön szóba a fenti okok miatt.

Előre is köszi mindent:
Mono

(#695) Gordiann válasza V.Stryker (#693) üzenetére

Gordiann
(őstag)

Köszi!

nagyon remélem, hogy javít néhány hibát (nem mintha különösebben elégedetlen lennék)
Érdekes, hogy semmi hivatalos infot nem találok a kiadásról... (egy cikk, vagy vmi....? :F )

(#696) Gordiann válasza Gordiann (#695) üzenetére

Gordiann
(őstag)

Na felraktam, hangot otikai kábelen tök jól kezeli, meg mintha gyorsabb lenne kicsit mindenben. Még a távirányító wifi használatakor keletkező nem-reagálásra vagyok kíváncsi. Ezt most nem tudom kipróbálni, csak később....

(#697) V.Stryker válasza Gordiann (#695) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahogy lehet menteni a hálózati helyet? Mert pl ha én le akarok játszani egy filmet, akkor filmek/hálózat/munkacsoport/számítógép/mappa/film/lejátszani kívánt film lépéseket végig kell lépkednem. Valahogy ezt a film mappáig nem lehetne menteni? :U

(#698) kisgyerek85

kisgyerek85
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Tervezek két ilyen játékost várásolni + egy dlink nas szervert.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egyszerre, egy időbe tudok e filmeket/sorozatokat nézni a két lejátszóval (persze két külön helységbe lenne :D, etherneten összekötve egy router segítségével)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.