Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#3151) kisgyerek85 válasza batagy (#3148) üzenetére

kisgyerek85
(fanatikus tag)

Na a mini plus-ra kaptál is választ :) Én ebben nem tudok nyilatkozni, mert nem volt olyanom.
Popbox elvileg még bugos.
AC Ryan 2 azért jó, mert teljes HD audió támogatása van és a szoftvere is elég jó. Én azt a szoftvert használtam az Asus-on.
WD Tv live streamingről is lehet mostanában olvasni a médialejátszós topicban, hogy milyen hibái vannak.

(#3152) kazan23 válasza eladogeppc (#3150) üzenetére

kazan23
(kvázi-tag)

Minden filmnél rendben van?
DVD-rip <|> 1080p/BD - DTS/TrueHD
Ha igen, próbáld valami másra kiküldeni a hangot, hogy leszűkítsd a kört.
Esetleg egy "gyári visszaállítás"-t nyomhatsz menüből...
LPCM?

(#3153) eladogeppc válasza kazan23 (#3152) üzenetére

eladogeppc
(senior tag)

Minden egyéb ok
Csak bekapcsolásnál csinálja.
Orion TV-vel, Sony-val nem

Lótúró van, nem telefon !

(#3154) batagy válasza kisgyerek85 (#3151) üzenetére

batagy
(kvázi-tag)

"AC Ryan 2 azért jó, mert teljes HD audió támogatása van és a szoftvere is elég jó. Én azt a szoftvert használtam az Asus-on."

Szia!

Az AC Ryan HD Mini 2 firmware-t rá lehet tölteni az Asus O!Play Mini Plus-ra?

(Mondjuk a csatlakozók nem teljesen egyeznek a két lejátszón, pl. az AC Ryan-ön nincs eSATAp.)

(#3155) kisgyerek85 válasza batagy (#3154) üzenetére

kisgyerek85
(fanatikus tag)

R1 asus-ra rámegy, mini plus-ra nem tudom. Mióta már csak 1 asus-om van azóta nem is foglalkozok ezzel, mert a hálóba bőven jó az a fw ami rajta van.
itt kérdezz rá.

(#3156) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok hdpr1-em van és az lenne a kérdésem ha jól gondolom ez nem tudja a 24p-t , de nem is ez izgat mert még nincs hozzá megjelenítőm normális. Milyen videótípusoknál tapasztalható a mikrolag 23.976 filmeknél attól függetlenül hogy mondjuk nem fullhd-k ?

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#3157) Warter válasza F34R (#3156) üzenetére

Warter
(senior tag)

Tudja a 24p-t. Menübe ki-be kapcsolható.

(#3158) kazan23 válasza batagy (#3154) üzenetére

kazan23
(kvázi-tag)

Szólj, ha juttottál valamire a HD mini 2 fw-vvel!
Amúgy a Mini Plus is kinyomja a DTS-t és a TrueHD-t is.

(#3159) batagy válasza kazan23 (#3158) üzenetére

batagy
(kvázi-tag)

Egyelőre átfutottam ezt a 25 oldalas moServices topikot, természetesen nem oroszul, hanem angolul, Google fordító fordításában.. :)

Azt látom hogy a Mini Plus-ba beleflash-elték az moServices-t. Azt nem értettem teljesen hogy hogyan. Asszem mégegyszer át kell olvasni.
Az biztos, hogy ez a link tartalmazza a 02.03.00 -as firmware-ből hekkelt olyan változatot, amit elsőnek feltolnak rá, ez valami Asus base firmware.

Itt egy másik kapcsolódó topik, de még nem olvastam át.

AC Ryan firmware-rel kapcsolatban nem találtam semmit.

(#3160) F34R válasza batagy (#3159) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bootcode-t szerintem módosítanak rajta.

Más: kérdésem lenne ha felraknám a moservicest és kigyomlálnám ami nem kell akkor kb menyivel lenne gyorsabb , menüben navigálás , meghajtó olvasása , bekapcsolás ?

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#3161) duduati

duduati
(tag)

Olyan problémám van hogy Az olpay hdp-r1 nem akar csatlakozni a gépemhez. Routerba megy, win7 64 sp1, tűzfal kilőve, nod is, jelszavas védelem is, de mindig kéri a falhasználónevet és a jelszót.

Valaki tudna segíteni hogy mit próbáljak meg?

(#3162) duduati válasza duduati (#3161) üzenetére

duduati
(tag)

Ezeket megcsináltam, és semmi változás.

(#3163) redbiro válasza duduati (#3162) üzenetére

redbiro
(fanatikus tag)

ha jól emlékszem én létrehoztam egy oplay usert a win7-en, ami kapott jelszót is, és azzal már ment.

FREE YOUR ANDROID - MIUI-GERMANY 2.4.6

(#3164) kisgyerek85 válasza duduati (#3162) üzenetére

kisgyerek85
(fanatikus tag)

Amire figyelj oda amikor megosztod a könyvtárat:
A "Mindenki" -t kell kiválasztani.
Tesómnál és is pepecseltem vele 1 órát mire rájöttem.

(#3165) duduati válasza kisgyerek85 (#3164) üzenetére

duduati
(tag)

Igen ezekis megvoltak sajna. Új oplay user, jelszóval, meg a megosztást is így csináltam, de semmi. Próbáltam új munkacsoportot is, de semmi változás. Lehet win 7 bajom lesz, ha nagyon nem megy újrarakom egy másik telepítővel.

(#3166) duduati válasza duduati (#3165) üzenetére

duduati
(tag)

Másik Oplay-el is próbáltam másik firmware-rel de ugyan ez. Win telepítés lesz itt a következő...

(#3167) Pribi válasza duduati (#3166) üzenetére

Pribi
(fanatikus tag)

Hi!

Létezik egy o!play.reg file amit hozzá kell adni a win7-hez, hogy a menjen a hálózaton keresztül. Valamint a win7-ben be kell állítani, hogy a titkosítás, vagy mi a szösz, ne 128 biten menjen, hanem 40, vagy 64 biten. Most nem tudom a pontos helyet, mert itt nincs win7-es gép, de ha kell otthon megnézem neked.

Pribi

A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.

(#3169) amulet válasza duduati (#3162) üzenetére

amulet
(lelkes újonc)

Nézd végig még egyszer, mert a "- Jelszavas védelem: KI+ lesz a ludas. Ezért kéri a jelszót!!!!!!!!!! A hálózati megosztások beállításánál! 1000%

és itt van az oplayreg.fix is amit futtass le!

[ Szerkesztve ]

-=HTC Desire S=-

(#3170) duduati válasza amulet (#3169) üzenetére

duduati
(tag)

Ez megvolt minden többször is de nem történt semmi. Most megtaláltam a cd-jét, feltettem az OLINK gyári programját, és ha ott berakom a listába, és megosztom, akkor viszi! De csak ha berakom és megosztom. Ha valamelyik kimarad nem megy :D

De így oks.

Köszönöm mindenkinek aki segített!

(#3171) Space marine

Space marine
(tag)

Üdv!
Láttam megjelent az új BDS-500-as o!play.. valakinek tapasztalat vele? Az ára nem vészes, lehet meglepem magam az R1 utódjaként. Azért jó lenne valami tapasztalat..

''UJJUNK PERCÉN SZÉPSÉG,ÖKLÜNK BÜTYKÉN HALÁL,SZIVÜNKBEN NINCS KÉTSÉG,VIGASZT HARCBAN TALÁL!

(#3172) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

O!Play pro tv-m van, azzal kapcsolatos kérdés jöhet ide? :R

(#3173) Zsadi válasza duduati (#3170) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Az OLink-en kívül jutottál valami más megoldásra? (Nálam azzal sem megy)

Nálam ez a hiba negyed-félévente előjön, és nem tudok vele mit kezdeni.
A létező összes beállításon végigmentem, a hálózat spec beállításai, jogosultságok, engedélyek, külön felhasználóval/jelszóval, jelszó nélkül, reg file..... de semmi, mindig felhasználót/jelszót kér és érvénytelen a bejelentkezés.
Jelenleg most is ez a helyzet , és passz mit kellene tennem.

(#3174) kuksa90 válasza Zsadi (#3173) üzenetére

kuksa90
(fanatikus tag)

Módosítások után áramtalanítás/ újraindítás megvolt? A játékos, és a gép is... :F

(#3175) Zsadi válasza kuksa90 (#3174) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Megvolt minden, de sajnos nem megy.
Most az van, hogy : Upnp-n még a gyereknek le bírom játszani a meséit (xvid, avi) a gépről, azzal nincs semmi gond, de az mkv már nem megy át upnp-n, hálózaton kertesztül meg nem megy a bejelentkezési mizéria miatt.

[ Szerkesztve ]

(#3176) zz13zolika

zz13zolika
(újonc)

Sziasztok.
Nem találtam saját topicot ezért ide írok.
Pénteken lecseréltem az r1 -et egy O!Play TV Pro -ra. De elmaradt a nagy öröm.
pc-n leformázott hdd-t beraktam, szépen kiírta a méretét, semmi gond nem volt.
Majd kértem, hogy formázza le, abból baj nem lehet. Azóta akármit is csinálok vele, ha benne van a hdd, azonnal kikapcsolja a képernyőt, és valamit - amiről fogalmam sincs mit - de csinál, winyó pörög. Már csináltam hard resetet, pc-be vissza a winyó, megint formázás. Winyó nélkül bekapcsoltam, kikapcsoltam az indexelést a menübe, O!Play TV Pro kikapcs, formázott winyó vissza, bekapcsol, elindul, majd 20 mp. winyót felpörgeti, képernyőt kikapcsolja, és a tápkábelen kívül semmire nem reagál.
Ilyenkor mi lehet? Van valakinek O!Play TV Pro készüléke?
Találkozott hasonló jelenséggel?
Samsung 2Tb.-os hdd va benne, elvileg 3tb-ig támogatja a hdd-t.
Üdv:
Z.

(#3177) kisgyerek85 válasza zz13zolika (#3176) üzenetére

kisgyerek85
(fanatikus tag)

Szerintem gariba vidd vissza.

(#3178) zz13zolika válasza kisgyerek85 (#3177) üzenetére

zz13zolika
(újonc)

Lehet az lesz.
Kipróbáltam egy WD-vel is, ugyanezt csinálja.
Igaz ezis 2Tb. -os, ráadásul próbáltam partició nélkül, és ext3 al is, mindig ugyanaz a végeredmény.
Ezt írja a manualba:
• The hard disk drive is purchased separately.
• If you install a new hard disk drive on your O!PLAY TV PRO, a warning screen will appear, reminding you to format the hard disk drive. Follow the onscreen instructions to complete the format process. Any abnormal shutdown leads to longer startup time and longer disk check on the next boot up. The checking process may take several minutes depending on the hard disk drive capacity.
• If you want to delete all data on your used hard disk drive, go to Setup > System, and then click HDD Format.
Az én gyenge angoltudásommal arra gondolok, hogy a hiba annyira nem ismeretlen az asus mérnökei előtt. De néhány perc helyett órák után se változik semmi.
Tv pro tulaj van itt ?

(#3179) Vladi válasza zz13zolika (#3178) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jelen. Ugyan ez a hiba. Hdd: samsung 1 terás hd103SI (vagyis esiii a vége. Ez lényges. )
Nálam az van, hogy xfs fájlrenszer volt a hdd-n. Betettem opalybe, ott formázta. Majd elkezdtem használni. Ment rá 1-2 film, még néztem is. Kikapcs.

Másnap be és csontrafagy a rendszer vele. Hdd nélkül simán működik. A menü még feljön. A Hálózatot már nem kapcsolja be, csak keményre fagy.

Ezt a leírást honnan szedted? Lehet ezek alapján nem egyedi a hiba, tehát nem kifejezetten a te géped purcant meg.

Keressünk megoldást. Eddig ezt a fórumtopikot találtam.

Azt nézd már meg léci, hogy milyen verzió a szoftver neked? Én frissítettem miután hazahoztam, szinte azonnal.

Így találod:

Beállítások - egyéb - verzió infó

01.12.19

Jah a leírás amit beillesztettél annyiról szól, hogy ha nem rendesen állítottad le, akkor ellenőrzi a lemezt. Ez időbe telhet. Nade nem feltétlenül okoz fagyást! Jó van egy nagy load a gépen, de akkor is... :U

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.