Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) as_Rock válasza marcias (#50) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Szvsz itt a platform nem korlátoz, tehát a köré épített gép anyagminőségétől és felszereltségétől függ, hogy gamer vagy business kategóriás lesz.

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#52) Oliverda válasza rudi (#46) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Várjuk őket.

Még mondjuk arra kíváncsi lennék hogy maga a CPU teljeseítménye azonos órajelen mennyiben tér el (már ha eltér) mondjuk egy G2 stepping-es Brisbane magos X2-től. Egyáltalán ezek az új Turion CPUk vajon új stepping-et kaptak?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#53) Oliverda válasza hkari (#45) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt egy kis review róla: [link]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#54) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem hiba volt 1 modullal tesztelni...

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#55) John Fowler válasza rudi (#49) üzenetére

John Fowler
(tag)
LOGOUT blog

Bazz rudi, onnan tudom, hogy van itt a zsebemben négy darab belőle... ;)
Komolyra fordítva a szót, tudtommal még nincs kint a piacon a 45-ös C2, tehét egyelőre irreleváns, hogy mennyivel enne kevesebbet.
De az eddig közölt TDP értékekből azért le lehet vonni némi következtetést -ami persze nem 100%-, és ezek alapján az Intel által megadott TDP nem tűnik olyan fantasztikusnak (6 mega cache-sel nem csoda), pedig az köztudott hogy ők kicsit "másképpen" számolnak.

Bár ezt külön nem írtam, de szintetikus tesztek alatt memóriaolvasási/írási sebességet értettem, amelyet a sávszélesség mégiscsak befolyásol egy picit.

Az akksiidőt kapaszkodj meg de ki tudom következtetni, csak éppen az első hozzászólások valamelyikében említett valaki egy másik géppel kapcsolatban 4-5 órákat. Ezért írtam, hogy bár a csoffadt akkuhoz képest szépen bírta a gép, de szerencsésebb lett volna valami combosabbat belerakni (az Asus-nak mielőtt magadra veszed). Így mindenki megnyugodhatott volna, hogy megfelelő körítéssel ez is tud sok-sok órát üzemelni. Mint ahogy sokminden mást is tudna még, ha az Asus egy kicsit jobban odafigyelve állítja össze a gépet. Ami ebben a formában olyan semmilyen.
A businesshez annyit, hogy hiába védekezik az Asus, a business mást szokott jelenteni; egy kiskft gyakorlatilag még rózsaszínű géppel is tud szállítólevelet, vagy számlát nyomtatni.

Szerintem a baj ott lehetett, hogy magadra vetted az általam megemlített dolgokat, ami mégegyszer mondom nem a te hibád, hacsak nem Asus-logós a pizsamád.

''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

(#56) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy digitális DVI-nek vagy HDMI-nek örültünk volna, bár egy üzleti, munkás célokra szánt laptopnál ez nem olyan fontos

mert a munkásember hazaérve nem akarja rádugni a DVI-t a TFT-re vagy tévére?

Én pont ezen mérgelődök, mert a céges notimon nincsen DVI. :W

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#57) erdoke válasza as_Rock (#51) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Így van, emellett persze kell egy minimális teljesítmény, illetve fontos az akkumulátoros üzemidő és a súly is. Ezek azért némileg összefüggnek a hardveres tartalommal, pl. ULV procija AMD-nek még nincs, ha jól tudom.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#58) erdoke válasza as_Rock (#51) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Így van, emellett persze kell egy minimális teljesítmény, illetve fontos az akkumulátoros üzemidő és a súly is. Ezek azért némileg összefüggnek a hardveres tartalommal, pl. ULV procija AMD-nek még nincs, ha jól tudom.

(#59) erdoke válasza erdoke (#58) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Uhh, ez hogy sikerült? :F

(#60) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hmm, nem is tudtam, hogy az (újabb) Turion X2-kben már HT3.0 busz van. :F

(#62) MichaelSD válasza Oliverda (#44) üzenetére

MichaelSD
(őstag)

Ez az HP Pavillion dv5z nagyon aranyos, de nyoma sincs sajnos Európában.

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

(#63) Oliverda válasza MichaelSD (#62) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem ez tetszik most:

The Acer Aspire 5530G Reviewed (AMD Puma)

...illetve az eggyel nagyobb Aspire 6530 sem rossz. :)

(#64) MichaelSD válasza Oliverda (#63) üzenetére

MichaelSD
(őstag)

Szép darab.

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.