Pont fele ennyiért lehet kapni a D-Link 320-at, ami ugyanezt tudja. A 325-ös kerül ennyibe, ami azért jóval komolyabb darab ennél.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Godefroy
(senior tag)
Számomra nem teljesen világos 100 as vagy Gigás háló van benne.
Mondjuk a 22 MB erre enged következtetni (Gigás) de akkor meg elég karcsú.
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Alex91
(PH! nagyúr)
Milyen verzioju Transmission van rajta? Mert az ujabbakban siman allithato a letoltes, feltoltes sebessege, es meg idoziteni is lehet...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Antibazsi
(fanatikus tag)
Az utolsó előtti mondat korrigálásra szorul. Vagy én nem érteni magyar. 
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Chal
(újonc)
"Hiszen a Gigabit Ethernetnek még az elvi csúcssebesség sem éri el a mai 3,5 hüvelykes merevlemezek csúcstempóját"
Azért nem lenne rossz, ha a Gigabit ethernet maximuma ennyire általános lenne egy mai átlag sata hdd-nél
Mondjuk inkább, hogy alulról szagolgatják már ezt a mai típusok.
Amúgy a CPU és a megszakításkezelés szokott gondot okozni ezeknél a kis NAS-oknál. Én pedig konkrétan büntetném a Gigabites jelölés feltüntetését ezek nagyrészénél, mert egyszerűen félrevezető. A legtöbbször annyi az igazságalapja, hogy képes gigabiten kapcsolódni a switchre, kvázi "handshakelni", aztán itt vége is van a dolognak, más köze nincs a Gigabithez. Ez az Asus is 180M-et tud kb, vicc.
[ Szerkesztve ]
3.5"-os csúcstempó 150 MB/s körül van... még a greeneké is eléri a 130-at... szóval teljesen korrekt az a mondat.
Amúgy tényleg gáz, hogy ennyit tud gigabiten... ugyan nagyobb fogyasztással (40W környéke), de olcsóbban összeraktam inkább egy mini szervert már két évvel ezelőtt... és ott már tényleg a maxot hozza a gigabit is (plusz nem kell router sem, stb.).
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

gyomordzsák
(fanatikus tag)
"ezek közül néhány egészen érdekes, mások pedig sikeresek lettek."
Hű bazz, ezen pár percig szakadtam a röhögéstől 
Nem is sejtettem hogy a "kifejezetten sz@r" és az "érdekes" szinonim szavak 
Szerk: aztán megnéztem ki írta a cikket. Rudi, nem csalódtam benned 
[ Szerkesztve ]
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

hunmyke
(fanatikus tag)
Nem beszélve arról, hogy jóval több funkcióra is használhatod a mini szervert (net, office, htpc, etc.). Most nálunk egy AMD e350-es van, átlagosan 60-65MB/s-el tudok rá írni és olvasni is, de van hogy 70-80 közé is felmegy.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

eladohardver
(senior tag)
Fájlrendszer lassítja ennyire a sebességet... ext4-el más lenne a helyzet. 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤
Szvsz az átviteli sebessége nagyon gyenge (vagy legyen olcsóbb, vagy tudjon többet).
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

kazso
(kvázi-tag)
Ez a 22 MB/s még istenes sebesség.
Néhány éve vettem egy WD My Book World Edition-t, ami kemény 3 MB/s-et tudott kisajtolni magából (szintén Gigabites!). 2 nap után visszavittem és visszakértem az árát...

goto10
(újonc)
A spec. kb. ugyanaz mint a DNS325-é, a 320-as azért egy butább cucc, ha megnézed az adatlapokat.
..
Az mondjuk egy érdekes fícsör, hogy pont olyan gyorsan ír, mint olvas.
Ott vmi más probléma lehetett. Nekem a sima MyBook ment 20 MB/s körül USB2-n.
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

kazso
(kvázi-tag)
USB-n azzal sem volt probléma. Csak LAN-on produkálta ezt a csiga tempót.

Thauxeeb
(újonc)
"Összefoglalva az Asus nagyon helyre kis NAS-t tett le az asztalra..."
Ez valahogy így nem jó 
Az interneten terjedő idézetekkel az a gond, hogy nem tudjuk kitől származnak pontosan -- Petőfi Sándor
Maxtort nem felvásárolták? 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
45-50? omg 55ért van Synology DS211j a kettő össze se hasonlítható. de még +10ért van sima DS211...

zsiga_667
(kvázi-tag)
Javaslom egy ilyen beszerzését, használatát:
Miért? 
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
remélem minél több ilyen hardverterméket hoznak ki a közeljövőben. 
szeretnék végre kicsit spórolni.
és így simán menni fog, mert ennél egy pillanatra sem éreztem, hogy meg kell szereznem.... 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

zsiga_667
(kvázi-tag)
Mert már a második (harmadik?) ember nem érti azt a mondatot, pedig jó az úgy ahogy van.

kovy79
(őstag)
Akkor olvasd el újra, meg újra és talán meglátod a hibát/hibákat! 
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

eladohardver
(senior tag)
OMFG El sem olvastam az árát!
Nemrég vásároltam egy Asrock N68-GS3 UCC mATX 11 125 Ft-ért, hozzá 2x1gb kingmax 1333 mhz-es memóriát 3 830 Ft (ami simán megy 1600mhz et) meg AMD Sempron LE-145 BOX 8 625 Ft. tápom házikóm hdd-m volt. Erre olyan SW-t rakok amit akarok. igaz fogyasztásra 40w.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

Petike1007
(tag)
Jól értelmeztem a cikket,hogy ez a cucc drága a hasonló tudásúakhoz képest,de legalább lassabb? 
[ Szerkesztve ]
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...
Nekem is ez jött le... 

Chesterfield
(fanatikus tag)

Kiflinger
(lelkes újonc)
Gondolkoztam NAS-on egy hónapja, de aztán azért vetettem el, amiért ez sem tetszik. Nem elég rugalmas. Addig gondolkodtam, míg egy HP ProLiant MicroServer lett a vége.
Anyósnak mondjuk pont ilyesmit vennék -> beállítod, megy.

biga
(senior tag)
Khmm... Én konkrétan 65€-ért vettem az összehasonlításban is szereplő Netgear Stora-t, és ezért házhoz is jött. A sebessége még sosem ment 22-25MB/s alá, láttam 30 felett is néha (RAID1-ben fut benne 2 Samsung 1TB). Szóval az itt említettnél nagyobb tempóval másolok rá és olvasok róla bármikor, az említett Asus-nál jelentősen olcsóbban. Én nem értek valamit?
Ja, a Netgear menüje hasonlóan butácska, mint ezé az Asus-é, de ezt is meg lehet szokni...
[ Szerkesztve ]
''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''
És ha szabad megkérdeznem honnan rendelted ennyiért?
Jöhet privátban is... 

biga
(senior tag)
Én innen: [link]
Azt nem tudom, hogy Mo-ra is kiviszik-e.
Igaz, most 66,39€.
[ Szerkesztve ]
''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''