egyedi hűtés 
az egyediséget valószínű majd meg kell fizetni. kíváncsi leszek, hogy mekkora darabszámban lesz elérhető, illetve mennyiért
(#1) greatchaos

egyedi hűtés 
az egyediséget valószínű majd meg kell fizetni. kíváncsi leszek, hogy mekkora darabszámban lesz elérhető, illetve mennyiért
hány karátos arannyal van futtatva
nekem spec az a tető nem jön be, ott is maradhattak volna nikkelnél, krómnál - persze kinek a papné...
miből tud még kijönni sorszámozott verzió? házcsavarok? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Limitált széria :-) Sorszámozás a dobozon :-) ki rakja el a dobozokat? (esetleg egy gravirozás a fedö lemezen?) kicsit "vakitásnak" tünik számomra, persze erre is lesz vevö...
kiváncsi lennék, mekkora nyereség a hütöblokkokon?
A végfelhasználói cetlin feltüntetett árakban már benne van a:
- kiskereskedelmi árrés
- nagyker árrés
- logisztikai költség
- gyártási költsgg
- egyéb a gyárral és tervezökkel kapcsolatos rezsi költség
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-
a specifikációk jók, de ahogy kinéz pfff
True Success is Blonde
Kijött a Scythe a limitált réz Ninjával, erre az ASUS is. Mint a kiskutya mennek egymás után a gyártók, csak szerencsére némelyiknek még vannak egyedi ötletei, némelyik meg csak koppint. Az ASUS-t én nagyon olynnak érzem. Lásd: Zalman --> SilentKnight, Scythe limitált széria --> ASUS limitált széria, hogy csak két példát említsek.
Inkább az újabban csak lefele süllyedő alaplap-minőségre fordítana az ASUS ekkora hangsúlyt... ![;]](/dl/s/v1.gif)
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
csak az asus nem egy limitált réz ninjával jött elő 
True Success is Blonde
Koppintások vagy sem, az ASUS újabb hűtői egytől egyig jól sikerült darabok hűtési teljesítmény tekintetében 
Egy jó hacker nem kéri le a napot!

Ja, szerintem is ronda...
---

Nem tom én pont utálom ezeket a xíneket, de ez akkor is baró( csak hát ezekkel a színekkel nem sokan modingolnak xerintem )!
[ Szerkesztve ]
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
teteje nélkül egész jó lenne
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

a tetejénél már csak a kék led zavaróbb a ventiben, amit valszeg nem lehet kikötni...
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

Hát a fikázások után akkor itt egy tetszés nyilvánítás is!
El tudnám képzelni a gépemben, Nekem nagyon bejön.

Mit számít az, ha ronda? A hűtési teljesítménye az érdekes. Inkább teszt eredménnyel büszkélkedjen az ASUS mint sorszámos díszdobozzal.
''open mind for a different view and nothing else matters''
Hűűű, ha nem lenne vízhűtésem, be is neveznék egyre.
Nekem Silent Square van, abban is van kék led. Nekem tetszik - ízlések és pofonok ugyebár 
Egy zárt házban meg a ki a francot érdekel...Písz 
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
Kövezzetek be, de nekem bejön. Apropó réz ninja: limitált vagy sem de legtöbb helyen még mindig van 
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

Hát szerintem a Silent Knight-ok sokkal szebbek. Egyébként pedig nem lesz egyedi (legalábbis egy sorszám az elég semmit mondó),ha az lenne akkor aukción lehetne megvenni és valami őrült kicsengetne érte 1000+ $-t 
[ Szerkesztve ]
mindenki ránéz az árcédulára és utána megnézi mi van még készleten 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

szerintem jól néz ki. azt mondjátok h az asus csak koppint, de ilyen nincs más gyártónak és ezért jó. ha nem lenne vízhűtésem 1 hónapon belül, akkor lehet h elgondolkoznék h ez vagy egy hyper tx3 legyen a gépemben.
vízhűtéses bazárom: http://href.hu/x/6cvd
Majd próbálj meg valamit doboz nélkül eladni vagy garanciáztatni. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]

Én is arra várok mikor lesz belegravirozva az összerelő neve, mint mondjuk Maserati blokkoknál.
pl. CH-4 cseng hua 4. segédmunkás droid handmade made in taiwan.
Aztán 30 év múlva a veterán vizsga után majd feladom a hírdetést miszerint:
"Alig használt, veterán, Asus sorszámozott A1 steppinges processzorhűtő, a legendás CH-4 (cseng hua) összeszerelő mester keze munkája. Ritkaság!. Ár megegyezés szerint min 5000 €."
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Nekem szokott sikerülni doboz nélkül is gariztatni, elvégre nema pair doboz romlott el nem?
Különben is akkor itthon kerülgetném a hűtőgép 2 méteres dobozát is. 
De gondold csak el mennyi doboz belefér egy hűtőgép dobozába? 
Az eladásra nem írtál semmit. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]

Igazad van, kár volt kidobni a frigó dobozát, beleférne vagy 20 000 db ram doboz is 
Eladásnál van ismerősőm aki a dobozra indul be, én inkább beszerelem komplett gépbe, és úgy adom el a számtech dolgokat.
A háztartási gépek meg végelgyengülésig maradnak. 
[ Szerkesztve ]
Inkább az újabban csak lefele süllyedő alaplap-minőségre fordítana az ASUS ekkora hangsúlyt...
Így van...

Én beállok azon kevesek közé akiknek tetszik a cucc 
Szerintem jól néz ki, főleg a színek.
"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."

Magyarországi áráról lehet tudni valamit?
Véleményem szerint a "limitált" szöveg a raktáron maradt cuccok extra haszonnal (ami a tárolás kölcsége miatt indokolt) való eladasát szolgálja amúgy semmi extra nincs ebben a hűtőben. Van már jobb ennél (Asus kínálatában: Lionsquare) de ezt is el lehet igy adni ráadásul drágábban. (de sajna elég jó ez a reklámszöveg énse tudtam ellenállni lásd az egerem
)
Amúgy szerintem jól sikerült hűtő