Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) orbano

orbano
(PH! félisten)

elég olcsójános megoldás, igazán ráintegrálhatták volna a fő NYÁK-ra... :U

A vér nem válik VAZZE!™ - Sony Vaio P31ZK/W netbook eladó!

(#2) BITBOYS válasza orbano (#1) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

De akkor nem lenne cserélhető. Vajon a Go sorozat menne benne? :)

http://www.soulgood.com/ (NYC)

(#3) JoeYi

JoeYi
(senior tag)
LOGOUT blog

Látványos.

Az igazi az lenne, ha valamelyik cég kidobna egy 9800gtx*3870 keveréket :D Asrock ért az ilyen szörnyszülött építéshez XD

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#4) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Érdekes, hogy az asus sosem tud megmaradni a fenekén. Mindig ki kell találni valamit. :U

Arra azért kiváncsi lennék, hogy mekkora borda lehet rajta és mit szól a tuninghoz.

Eladó 8 magos Opteron konfiguráció: http://hardverapro.hu/apro/8_magos_szerver_l1n64-sli_2xquad_opteron_8gb_memor/friss.html

(#5) gfefe válasza JoeYi (#3) üzenetére

gfefe
(őstag)

Ne mondj ilyeneket mert holnap már a polcokon lesz az a szörny :D

Asrock barátunktól minden kitelik :)

[ Szerkesztve ]

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#6) Steven

Steven
(őstag)

azért jó mert az összes asus vga ahova feltelepítik a splendid szoftvert rommá fagy csodás ...:D

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#7) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Nekem egy olyan lap kéne, amin van egy "csúcs" Phenom procinak hely, meg egy csúcs Core2 quad procinak. Tennék is bele mindkettőt.
A PCI-E slotba raknék egy 9800Gx2-t, az AGP-be meg egy 3870X2-t, és SLI-Fire módban összekötném a kettőt.
És úgy állítanám be, hogy az egyik monitorra az ati kártya tenné ki a képet, a másikra az nvidia, és mindig azt nézném, amelyiken folyamatosabb a kép. és a kettő közé kiírnám egy papírfecnire, hogy "vs." :K :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8) Steven

Steven
(őstag)

ANUS világ márka:D :DD :DDD

Csucs lapjuk a p5k meg a p5b

[ Szerkesztve ]

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#9) macilaci78 válasza Bici (#7) üzenetére

macilaci78
(őstag)

:DDD :W :R

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#10) BITBOYS válasza Steven (#8) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Maximus meg az E sorozat a csúcs, árban is :)

http://www.soulgood.com/ (NYC)

(#11) cskamacska válasza Bici (#7) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

Ugyan előző generációból, de van példa ilyen beteg lapra:
ECS PF88 Extreme Hybrid
DDR2+S775 alapból, kieg kártyával pedig DDR1+S939/S754/S479 ;]

Én speciel örülök az Asus ügyködésének, az MXM formátumot felélesztheti tetszhalott állapotából(cserélhető vidkártyát a notikba! :K ), egyébként meg jópofi lenne a teljes vidkártya helyett csak egy részegységét cserélgetni, szerelgetésre és tán az árakra is jó hatással lenne(ha nem relikviák hanem tömegtermelt cumók lennének). Tervezésnél sem szállhatnának el a chipgyártók, nem lennének a jövőben "jó lesz az, majd vízhűtéssel adjuk" helyzetek.

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#12) Bj Brooklyn

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Az MSI-nek is voltak/vannak hasonló fejlesztése: MSI Geminium-Go Ez a régi Go 6600-as SLI Itt meg az újabb megoldás a Go 8600-as SLI-re: egyikoldal , másikoldal

Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

(#13) v.tom válasza cskamacska (#11) üzenetére

v.tom
(őstag)

Ár szempontjából szerintem kevésbé lenne hatékony, mert a drga része a nyáknak rajta van az MXM modulon, maga a kari igazából csak egy hűtő és egy pci-e cucc. Illetve az sem elhanyagolható, hogy az MXM holmik iagzából notikba lettek tervezve, és azok nem az alacsony árukról híresek.

http://www.flickr.com/photos/vtom/ ------------------ http://www.gyoripaintballse.hu

(#14) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tök jó ez az MXM csak vagy nemlehet beszerezni vagy nincs emberi árban.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#15) Biomokus válasza Bici (#7) üzenetére

Biomokus
(kvázi-tag)

Mekkora jó ötlet már! :D :D

Nem, tündérke! A kívánság, az kívánság! Úgyhogy fogd csak meg szépen a bokádat!

(#16) Kombat

Kombat
(őstag)

Azt nem értem, hogy egy "egyszerű" képjavító áramkör miért foglal el egy ekkora nyákot?
Építhették volna egybe is.

Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

(#17) ityam

ityam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

tokeletesen haszontalan kartyat sikerult kitalalniuk. ha mar pcie van egy szamitogepben akkor miert mxm modullal bovitene mar az ember? draga es lassabb mint a normal karta.
masreszt nem tudom hogy ami ebben a kartyaban van mxm kartya azt hogy lehet egy notiba berakni mert ahhoz a hutes megintcsak hogy rakhato a notiba?

(#18) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Itt mindenki okosabb, mint az ASUS, és nem bírja egyszerűen azt mondani, hogy ez a kártya nem neki készült, de biztosan megvan a célközönsége.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#19) Hebry válasza Jim Tonic (#18) üzenetére

Hebry
(senior tag)

Jaja.. Biztos megvan a célközönsége, a kérdés csak az, hogy mekkora is ez a célközönség.

Számomra ennek a "tákolmánynak" semmi értelme....
Remélem nem sértettem meg senkit...

Meggyőzhető vagyok az éllentétéről, de a mai tudásommal nem sok értelmét látom.

(#20) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Isten mentsen a Splendid-től!!! Asus vidkarim van, és a Splendid-et ha hagyom feltelepülni a Driverrel, filmnézés közben szinte minden takonyzöld, és annak árnyalatai...
Köszönjük Emese!

(#21) Jim Tonic válasza Hebry (#19) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Számomra is az, bár tetszik, hogy elősegítheti az MXM terjedését.

Egyébként, igen, ilyen egy normális hozzászólás. :D

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#22) kariad

kariad
(senior tag)

Akkor most mire, minek, miért is jó ez nekem??? :U

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#23) pmikloska

pmikloska
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én meg arra lennék kíváncsi, hogy ha ezek az MXM kártyák notebook-ba készülnek eredetileg, akkor itt most miért kell rá ekkora hűtés. Egy notiban is fűt, tudom, de ott egy hőcsöves megoldáson van még a procival is, és így sincs ekkora mérete.
Egyébként tényleg drágább lesz így a csere, pont az MXM miatt.

(#24) as_Rock válasza gfefe (#5) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Tőlem igen :DDD

Fijjug senkinek nem tűnt fel, hogy a bazinagy hűtés az a GPU-n van, a splendid az mint a cikk is írja a kártya másik oldalán található tehát a hűtés nem miatta van :U

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#25) kvp777

kvp777
(kvázi-tag)

A fo kartya csak a hutest es a csatlakozokat tartalmazza. A videokartya pedig a maga a kis kartya amit bele lehet tenni hatul. Ez az egesz termek egy laptop videokartyakhoz valo pci-express adapter. Sok gyakorlati haszna nincs, viszont eladhatova teszi a raktaron maradt laptop kartyakat. (a kepen latszik, hogy leszedtek a kartya eredeti huteset es az adapteren levo hutest hasznalja)

Az asus splendid pedig mukodik, csak sajnos egy directx overlay bug miatt csak a digitalis kimeneten jelenik meg kep, mig az analogon csak az overlay szine jelenik meg. (ami lehet szurke, zold vagy lila) A kepminosegen nem javit, viszont a 3d gyorsito reszt hasznalja a megjelenitesre, tehat valamivel csokkenti a cpu terheleset. Akinek meg analog csatolos a monitora az nem lat belole semmit. Szerintem nem erdemes felrakni, a szabvany nvidia driver-ek jobbak. Viszont aki felrakta es nem latott semmit, annak javaslom, hogy szoftveres trukkok helyett vegyen egy rendes digitalis csatolos monitort, mert a digitalishoz kepest az analog jelatvitel miatt nagyon ronda a kep. (elektromos zaj, szinkroncsuszas, lcd-n torzult/osszemosott pixelek stb.)

(#26) orbano válasza Jim Tonic (#21) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

és miért jó az MXM modulok terjedése? :U

(#27) ityam válasza orbano (#26) üzenetére

ityam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hogy a notebookokban surubben eloforduljon.

de egyebkent ettol nem fog szerintem jobban elterjedni.
ezt a kartyat megveszik kb 100 an max 1000 en mint erdekesseg de tobb ertelme nincs.

(#28) Jim Tonic válasza orbano (#26) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Közelebb viheti a notebookokat a moduláris felépítéshez.

(#29) orbano válasza Jim Tonic (#28) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

A moduláris notebookoktól mentsen meg minket a Jóisten :)

(#30) WonderCSabo válasza Bici (#7) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

LOL :).

Szegény vidókártya hogy néz ki... :(

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#31) Jim Tonic válasza orbano (#29) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Azért az nem rossz, ha cserélheted a merevlemezt vagy a memóriát. Régen erre sem volt lehetőséged. A moduláris felépítés nem feltétlenül rossz dolog.

(#32) orbano válasza Jim Tonic (#31) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

jó, egy dzsunka, 3 kilós 15 colos notebookba persze. bár nálam az nem notebook, csak könnyen hordozható számítógép :)

(#33) Jim Tonic válasza orbano (#32) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Jaja, mindig elfelejtem, hogy Te csak subnotiban gondolkodsz. Ott valóban kivitelezhetetlen lene, vagy legalábbis baromság. De egy DTR-ben látok benne fantáziát.
Dzsunka... :D

(#34) orbano válasza Jim Tonic (#33) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én is mindig elfelejtem, hogy van azokon kívül is olyan ojjektum, amit notebooknak neveznek :B

ettől függetlenül nem azért nem hódít teret magának, mert nem szeretik a szabványt, hanem azért, mert drágák a mobil VGAk, mert mobilok. ráadásul júzer szinte kizárt, hogy cserélhetné, mivel szerves része a hűtésnek a VGA, így nehéz lenne megoldani a könnyű cserélhetőséget. ez plusz egy olyan drágasági faktor (szervíz ktg.), ami hátráltatja a dolgot. plusz szerintem az igény sincs meg, aki notebookot vesz, az javarészt azért is veszi, mert nem kell bajlódni a szerelésével, az alkatrészekkel: össze van rakva, ha jó a márka akkor szoftveresen is egy konzisztens valami. persze ettől még szép lenne, ha olcsón tudna az ember mondjuk egy dothanról meromra váltani, illetve pl. x600-ról hd2600-ra.

(#35) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

marha jó ez az MXM... én idáig egy helyen nem láttam még: ott ahová kitalálták, laptopban

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#36) smisa

smisa
(senior tag)

Lehet hogy én vagyok béna de nekem a EAH3870-ben (17' TFT-n) müködik és látom is a különbséget :F

(#37) Attila_26 válasza smisa (#36) üzenetére

Attila_26
(fanatikus tag)

nekem is szembetünő

"CSAK A VÁLTOZÁS ÖRÖK"

(#38) J03Y válasza Attila_26 (#37) üzenetére

J03Y
(tag)

Miben nyílvánul meg a képminőség(javulás?) és mennyire.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre. :)

Tel: 0630 / 447 1223

(#39) J03Y

J03Y
(tag)

Aha... ez a topic is behalt... :(((

Tel: 0630 / 447 1223

(#40) frankie! válasza J03Y (#38) üzenetére

frankie!
(őstag)

PEdig engem is érdekelne, és a működési módja is.

(#41) frankie! válasza gfefe (#5) üzenetére

frankie!
(őstag)

Miért mit alkottak még? ;]

(#42) frankie! válasza kvp777 (#25) üzenetére

frankie!
(őstag)

vagy úgy! Akkor tényleg nem hülyeség! Én meg azt hittem már vmi hi-eng minőségű analóg kimenet megszállott plazmaTV-sek (vagy CRT projisok) kielégítésére. :B ;]

(#43) syC

syC
(PH! addikt)

Sziasztok! Mire jó egyáltalán ez a splendid cucc? Tud kezelni fullhd-t? Lehet vele capture-özni?

• De hova temetik a túlélőket? • Eladó a pc-m: href.hu/x/g26o •

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.