elég olcsójános megoldás, igazán ráintegrálhatták volna a fő NYÁK-ra... 
A vér nem válik VAZZE!™ - Sony Vaio P31ZK/W netbook eladó!

elég olcsójános megoldás, igazán ráintegrálhatták volna a fő NYÁK-ra... 
De akkor nem lenne cserélhető. Vajon a Go sorozat menne benne? 
http://www.soulgood.com/ (NYC)
Látványos.
Az igazi az lenne, ha valamelyik cég kidobna egy 9800gtx*3870 keveréket
Asrock ért az ilyen szörnyszülött építéshez XD
Genesis Montana - újra kétkeréken

Érdekes, hogy az asus sosem tud megmaradni a fenekén. Mindig ki kell találni valamit.
Arra azért kiváncsi lennék, hogy mekkora borda lehet rajta és mit szól a tuninghoz.
Eladó 8 magos Opteron konfiguráció: http://hardverapro.hu/apro/8_magos_szerver_l1n64-sli_2xquad_opteron_8gb_memor/friss.html

Ne mondj ilyeneket mert holnap már a polcokon lesz az a szörny 
Asrock barátunktól minden kitelik 
[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%

azért jó mert az összes asus vga ahova feltelepítik a splendid szoftvert rommá fagy csodás ...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

Nekem egy olyan lap kéne, amin van egy "csúcs" Phenom procinak hely, meg egy csúcs Core2 quad procinak. Tennék is bele mindkettőt.
A PCI-E slotba raknék egy 9800Gx2-t, az AGP-be meg egy 3870X2-t, és SLI-Fire módban összekötném a kettőt.
És úgy állítanám be, hogy az egyik monitorra az ati kártya tenné ki a képet, a másikra az nvidia, és mindig azt nézném, amelyiken folyamatosabb a kép. és a kettő közé kiírnám egy papírfecnire, hogy "vs."

[ Szerkesztve ]

ANUS világ márka

Csucs lapjuk a p5k meg a p5b
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Maximus meg az E sorozat a csúcs, árban is 
http://www.soulgood.com/ (NYC)
Ugyan előző generációból, de van példa ilyen beteg lapra:
ECS PF88 Extreme Hybrid
DDR2+S775 alapból, kieg kártyával pedig DDR1+S939/S754/S479 ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én speciel örülök az Asus ügyködésének, az MXM formátumot felélesztheti tetszhalott állapotából(cserélhető vidkártyát a notikba!
), egyébként meg jópofi lenne a teljes vidkártya helyett csak egy részegységét cserélgetni, szerelgetésre és tán az árakra is jó hatással lenne(ha nem relikviák hanem tömegtermelt cumók lennének). Tervezésnél sem szállhatnának el a chipgyártók, nem lennének a jövőben "jó lesz az, majd vízhűtéssel adjuk" helyzetek.
"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

Az MSI-nek is voltak/vannak hasonló fejlesztése: MSI Geminium-Go Ez a régi Go 6600-as SLI Itt meg az újabb megoldás a Go 8600-as SLI-re: egyikoldal , másikoldal
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

Ár szempontjából szerintem kevésbé lenne hatékony, mert a drga része a nyáknak rajta van az MXM modulon, maga a kari igazából csak egy hűtő és egy pci-e cucc. Illetve az sem elhanyagolható, hogy az MXM holmik iagzából notikba lettek tervezve, és azok nem az alacsony árukról híresek.
http://www.flickr.com/photos/vtom/ ------------------ http://www.gyoripaintballse.hu
tök jó ez az MXM csak vagy nemlehet beszerezni vagy nincs emberi árban.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

Mekkora jó ötlet már!

Nem, tündérke! A kívánság, az kívánság! Úgyhogy fogd csak meg szépen a bokádat!

Azt nem értem, hogy egy "egyszerű" képjavító áramkör miért foglal el egy ekkora nyákot?
Építhették volna egybe is.
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.
tokeletesen haszontalan kartyat sikerult kitalalniuk. ha mar pcie van egy szamitogepben akkor miert mxm modullal bovitene mar az ember? draga es lassabb mint a normal karta.
masreszt nem tudom hogy ami ebben a kartyaban van mxm kartya azt hogy lehet egy notiba berakni mert ahhoz a hutes megintcsak hogy rakhato a notiba?

Itt mindenki okosabb, mint az ASUS, és nem bírja egyszerűen azt mondani, hogy ez a kártya nem neki készült, de biztosan megvan a célközönsége.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Jaja.. Biztos megvan a célközönsége, a kérdés csak az, hogy mekkora is ez a célközönség.
Számomra ennek a "tákolmánynak" semmi értelme....
Remélem nem sértettem meg senkit...
Meggyőzhető vagyok az éllentétéről, de a mai tudásommal nem sok értelmét látom.
Isten mentsen a Splendid-től!!! Asus vidkarim van, és a Splendid-et ha hagyom feltelepülni a Driverrel, filmnézés közben szinte minden takonyzöld, és annak árnyalatai...
Köszönjük Emese!

Számomra is az, bár tetszik, hogy elősegítheti az MXM terjedését.
Egyébként, igen, ilyen egy normális hozzászólás.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Akkor most mire, minek, miért is jó ez nekem??? 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy ha ezek az MXM kártyák notebook-ba készülnek eredetileg, akkor itt most miért kell rá ekkora hűtés. Egy notiban is fűt, tudom, de ott egy hőcsöves megoldáson van még a procival is, és így sincs ekkora mérete.
Egyébként tényleg drágább lesz így a csere, pont az MXM miatt.

Tőlem igen 
Fijjug senkinek nem tűnt fel, hogy a bazinagy hűtés az a GPU-n van, a splendid az mint a cikk is írja a kártya másik oldalán található tehát a hűtés nem miatta van 
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

A fo kartya csak a hutest es a csatlakozokat tartalmazza. A videokartya pedig a maga a kis kartya amit bele lehet tenni hatul. Ez az egesz termek egy laptop videokartyakhoz valo pci-express adapter. Sok gyakorlati haszna nincs, viszont eladhatova teszi a raktaron maradt laptop kartyakat. (a kepen latszik, hogy leszedtek a kartya eredeti huteset es az adapteren levo hutest hasznalja)
Az asus splendid pedig mukodik, csak sajnos egy directx overlay bug miatt csak a digitalis kimeneten jelenik meg kep, mig az analogon csak az overlay szine jelenik meg. (ami lehet szurke, zold vagy lila) A kepminosegen nem javit, viszont a 3d gyorsito reszt hasznalja a megjelenitesre, tehat valamivel csokkenti a cpu terheleset. Akinek meg analog csatolos a monitora az nem lat belole semmit. Szerintem nem erdemes felrakni, a szabvany nvidia driver-ek jobbak. Viszont aki felrakta es nem latott semmit, annak javaslom, hogy szoftveres trukkok helyett vegyen egy rendes digitalis csatolos monitort, mert a digitalishoz kepest az analog jelatvitel miatt nagyon ronda a kep. (elektromos zaj, szinkroncsuszas, lcd-n torzult/osszemosott pixelek stb.)

és miért jó az MXM modulok terjedése? 
hogy a notebookokban surubben eloforduljon.
de egyebkent ettol nem fog szerintem jobban elterjedni.
ezt a kartyat megveszik kb 100 an max 1000 en mint erdekesseg de tobb ertelme nincs.

Közelebb viheti a notebookokat a moduláris felépítéshez.

A moduláris notebookoktól mentsen meg minket a Jóisten 
LOL
.
Szegény vidókártya hogy néz ki... 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Azért az nem rossz, ha cserélheted a merevlemezt vagy a memóriát. Régen erre sem volt lehetőséged. A moduláris felépítés nem feltétlenül rossz dolog.

jó, egy dzsunka, 3 kilós 15 colos notebookba persze. bár nálam az nem notebook, csak könnyen hordozható számítógép 

Jaja, mindig elfelejtem, hogy Te csak subnotiban gondolkodsz. Ott valóban kivitelezhetetlen lene, vagy legalábbis baromság. De egy DTR-ben látok benne fantáziát.
Dzsunka... 

én is mindig elfelejtem, hogy van azokon kívül is olyan ojjektum, amit notebooknak neveznek 
ettől függetlenül nem azért nem hódít teret magának, mert nem szeretik a szabványt, hanem azért, mert drágák a mobil VGAk, mert mobilok. ráadásul júzer szinte kizárt, hogy cserélhetné, mivel szerves része a hűtésnek a VGA, így nehéz lenne megoldani a könnyű cserélhetőséget. ez plusz egy olyan drágasági faktor (szervíz ktg.), ami hátráltatja a dolgot. plusz szerintem az igény sincs meg, aki notebookot vesz, az javarészt azért is veszi, mert nem kell bajlódni a szerelésével, az alkatrészekkel: össze van rakva, ha jó a márka akkor szoftveresen is egy konzisztens valami. persze ettől még szép lenne, ha olcsón tudna az ember mondjuk egy dothanról meromra váltani, illetve pl. x600-ról hd2600-ra.
marha jó ez az MXM... én idáig egy helyen nem láttam még: ott ahová kitalálták, laptopban
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Lehet hogy én vagyok béna de nekem a EAH3870-ben (17' TFT-n) müködik és látom is a különbséget 

nekem is szembetünő
"CSAK A VÁLTOZÁS ÖRÖK"

Miben nyílvánul meg a képminőség(javulás?) és mennyire.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre. 
Tel: 0630 / 447 1223

Aha... ez a topic is behalt... 
Tel: 0630 / 447 1223

PEdig engem is érdekelne, és a működési módja is.

Miért mit alkottak még? ![;]](/dl/s/v1.gif)

vagy úgy! Akkor tényleg nem hülyeség! Én meg azt hittem már vmi hi-eng minőségű analóg kimenet megszállott plazmaTV-sek (vagy CRT projisok) kielégítésére.
![;]](/dl/s/v1.gif)