ha, ausztráliában és angliában is 76 ezer ft, nem hiszem , hogy itthon 60-70 ezer ft lenne majd 1-2 honapon belul.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
szerinted Dublinban lehet kapni? haver érdeklődik.

PETTJ
(tag)
Nekem is gyanúsnak tűnik, de azért jó lenne. 

tothm
(őstag)
Én pendrival fogom! ( 8gb 8ezer itt a ph-n) ÖÖÖ nem. Ez egy rendes bolt. 2 hétre mondta de nem szeretnék nevet mondani... Nehogy valami változás legyen....

bamboo
(lelkes újonc)
nekem sürgősen kell egy ilyen... de magyarországra nem igazán akarnak szállítani... vagy van valakinek más tapasztalata?
Asus P4P800-VM Prescott 2.4 FSB133 @ 3Ghz FSB167 2x256 DDR Dual Channel Asus Radeon 9600SE 459/250

tothm
(őstag)
Nemsokára itt lesz nyugi!(úgy tudom hogy 1-2 hét de sztem max 1 hónap)

bamboo
(lelkes újonc)
ha azt olyan könnyű lenne kivárni... 
ráadásul ausztriai szállítással már meg lehet rendelni amazon.de-ről70 rongy körül van a 4 gigást... szóval nehéz azt a két hónapot kivárni. vagy hármat 
szerk: azért attól a második mondattól egy nyelvész sírva fakadna... 
[ Szerkesztve ]
Asus P4P800-VM Prescott 2.4 FSB133 @ 3Ghz FSB167 2x256 DDR Dual Channel Asus Radeon 9600SE 459/250

tothm
(őstag)
Mennyi? 70 ezer mindennel együtt?

bamboo
(lelkes újonc)
most nem találom, akartam linket adni. valami olyasmit számoltam. na de nyelvérzékem után... szóval az sem jelent semmit. lehet, hogy keverem az ebay-es árakkal. ott meg csak ámérikába szállíccsák.

tothm
(őstag)
Ez sem volt egy nagy nyelvhelyeség
Annyiért sztem megveheted kb. itthon is annyi lesz! Hajrá! 
A barátnőmé az ebayról van, ha érdekel priviben elküldöm az ebay store címét.
www.pcpilot.hu

eeepc
(újonc)
Pontosan melyik kellene surgosen, es mennyit erne meg Neked...vagy masnak?
Eee PC 8G (Pearl White); Eee PC 4G (Pearl White, Galaxy Black); Eee PC 4G Surf (Pure White, Galaxy Black); Eee PC 2G Surf (Pure White, Galaxy Black, Lush Green, Sky Blue, Blush Pink)
Angol Xandros, angol billentyuzet, eszak-amerikai garancia, nem e-bay-rol.

tothm
(őstag)
Sanyo ment neked egy P.Ü.! 

tothm
(őstag)
Hye everybody! Ha kell EEE PC akkor én tudok neked szerezni 80ezer forintért! Ha érdekel írj PÜT! 

mleslie
(tag)
Most gondolkodtam egy picit... nem tudod az egyel nagyobb kijelzős változat mikor lesz? 1/4 év 1/2 év?

tothm
(őstag)
sajna azt nem
Ha már annyi eszed volt, hogy saját topicot nyiss erről a témáról, legyen benned annyi gerinc hogy nem itt üzletelsz...
primus inter pares

tothm
(őstag)
OK! Sorry!

Morizon
(újonc)
[MOD: Ezt így ebben a formában nem. A fórum nem reklámfelület vállalkozások számára. Mindenkori médiaajánlatunk a lap alján megtalálható - Polacheck]
[ Módosította: Polacheck ]
...szintén zenész

ricsi6230
(újonc)
Hali!!!
Én azt olvastam amerikai oldalakon, hogy japánban nemsokára megjelenik a 16Gb.-os változat is...annak már látom értelmét.
Mert hát a 4 gb.-az nagyon kevés!!!
Én bíztos beszerzek egyet ha kijön a 16 gb.-os, de ha más nincs akkor beérem a 8 gigással is. Ha nincs más.!!!

ricsi6230
(újonc)
Meg még azt nem értem minek adnak gyárilag hozzás cd lemezt ha nincs benne cd meghajtó....erre adjon valaki magyarázatot.
azert mer azon vannak az xp-s driverek, es racuppantol az eee-re egy usb-s cd meghajtot (vagy egy usb-s ideboxon keresztul egy normalt, ahogy en is tettem) es mehet fel a win majd a kapott cd-rol a driverek
How many people can read hex if only you and dead people can read hex?

tothm
(őstag)
A 2 meg a 4G-s változatba csak a tároló kapacitás a különbség? Esetleg az op. rendszer is más?
sok minden mas, az egyik valoban a tarolokapacitas, meg a 2gben kissebb az aksi, nincs webcam, es csupan 256ram van benne 512 helyett
amugy furcsa, mert a hivatalos honlapon azt irjak a 2g-ben is 512 van, de ahonnan rendeltem ott azt mondtak telefonon hogy csak 256
[ Szerkesztve ]
How many people can read hex if only you and dead people can read hex?

tothm
(őstag)
Én máshol is 512-et olvastam...

Nordico77
(újonc)
Nekem is (és amiket hoztam/láttam) azokban 4 GB SSD van, 512 RAM-al, ami egy mozdulattal 1G-os is lehet, kezeli a 667 Mhz-es RAM-ot is. Én eddig rengeteg féle változattal találtkoztam, elsősorban azért - mert sok ember véleményével szemben - nagyon egyszerűen és gyorsan bővíthető. Azért van, 2GB-os 256-al, 512-vel, 4GB-os 512-vel, kisebb, nagyobb akksival, webcam-al vagy nélküle, rózsaszín
kék és zöld, stb... Eredeti 8GB-ost még nem láttam, csak áthegessztetteket, de azok - pont a beavatkozás miatt - irtó drágák, nem is venném meg őket. Az akksi meg nem olyan nagy "különbség", nekem fél órával többet bírt az 5200-as akksi, mint a 4400-as.
Egyébként, ha van kérdés, csak kérdezzetek, már 3-4 hete megy nálam egy kicsike, fekete változat, XP-vel.
Akit érdekel, jövő hét elején szóljon rám, lesz nálam néhány fekete 4GB-os, XP-s változat, azonnali budapesti átvétellel, én nem kérek előleget, foglalót, pont ezért nem is lehet őket előre "lefoglalózni"
[ Szerkesztve ]
Nordico77

mleslie
(tag)
Megírnád priviben, hogy mennyiért? 

Nordico77
(újonc)
A legviccesebb, hogy van olyan "kopasz" de teljesértékű XP ami csak 400 mega feltelepítve, így elég sok hely marad még a 4GB-oson is...
Nordico77

mleslie
(tag)
Skacok!
Szerintetek mennyit érdemes adni egy 2G-s EEE PC-ért?
KB. 69-70 ezer körül hozzá tudnék jutni bármelyik színben..
Egy 8Gb-s SD karival még mindig olcsóbb is lenne, mint az itthoni ár... ami ráadásul csak 4Gb-os... mondjuk ebben viszont nincs kamera, de az nekem nem is nagyon kéne.
[ Szerkesztve ]

Nordico77
(újonc)
Akit komolyan érdekel egy ilyen apró masina, az nézzen át az apróhirdetések szekcióba...
Nordico77

djsixty
(újonc)
Sziasztok!
Egy külföldi fórumon láttam egy érdekes témát, ami az Eee PC-kben található SSD meghajtók várható élettartamával foglalkozott. Nem tudni, hogy igaz-e, vagy sem... ...de gondoltam, megosztom veletek, mert ilyesmiről talán még itt nem volt szó...
Ebben röviden azt fejtegetik, hogy vajon az SSD meghajtó (alias: flash chipek) meddig is bírhatja a gyűrődést egy ilyen gépben, mint fő meghajtó...
Ugye sok apró kütyüben van flash memória... ....pen drive-ok, MP3 lejátszók, stb... ...mind ilyeneken tárolják az adatokat. Régebben ezeknél is kérdés volt, hogy meddig is bírják, mielőtt tönkremenne a memóriájuk? Elvileg (...ha jól tudom, javítsatok ki, ha tévednék...
) egy flash chip élettartama kb. 1 000 000 olvasási/írási művelet. Ez jó soknak tűnik... ...egy MP3 lejátszó, vagy egy pendrive esetében. Ezekre csak alkalmanként másolunk rá valamit, vagy törlünk le róla, akár több 10 évig is bírhatják... ...de mi a helyzet egy olyan eszköz esetében, amit egy Windows XP ostromol? ...gondolok pl. a virtuális memóriára... ...nem kevés lemezművelettel jár ennek a kezelése.
Sokan biztos azt mondjátok, hogy "...ezt ki lehet kapcsolni..."...
...való igaz, tényleg ki lehet... ...de ahhoz RAM is kell bőven, hogy ne dobjon kék halált...
...talán 1, vagy 2 GB RAM már elég lenne hozzá, ami nem is egy nagy beruházás... ...vagy pl. át lehet írányítani a virtuális memóriát egy SD kártyára, ami ha bedöglik, sak veszünk belőle egy másikat és gond megoldva.
Ezzekkell talán valamennyire meg lehet növelni az SSD élettartamát... ...de mennyivel? 1-2 évről 3-4, vagy 5 évre? (aktív, mindennapos használat mellett) ...és vajon ennek tudatában megéri egyáltalán? ...vagy éppen pont erre tervezett az Asustek és ennek tudatában dobta piacra?
Azt mondom: jó kérdés. Talán még így is megéri, ha nézzük a hihetetlenül kis méretét, ehhez mérve a viszonylag nagy teljesítményét, a hardveres felszereltségét, meg azt, hogy jóformán mindenféle USB-s eszközről tud boot-olni, amely tulajdonságokat nem minden notebook-ról lehet elmondani.
Ha bedöglene az SSD, rá lehet dugni egy külső 2.5"-os rack-et egy jó nagy winyóval és meg is van oldva a probléma.
Igaz, hogy nem lesz olyan gyors, de a méret és az ebből származó előnyök megmaradnak. 
...avagy az SSD-nél erre már előre gondoltak és jóval többet bír, nem fog neki gondot okozni a folyamatos használat éveken át.
(...a cikkben azt is fejtegetik, hogy talán cserélhetőek a flash chipek... ...ha ez így lenne, jó lenne
)
Nos, nem akarom, hogy emiatt bárki is elpártoljon a vásárlástól... ...én sem fogok... ...sőt!...
...csak gondoltam bedobok a fórumba egy új témát.
Lehet fejtegetni, vagy engem a sírba kívánni... ...elviselem.
(...és bocs mindenkitől, ha túl hosszúra sikerült...
)
[ Szerkesztve ]

duli
(tag)
Ha azt nézzük, hogy 299$ ( kb 53000 ft )akkor sok, de ha ámerikából hozzáteszünk egy szállítási költséget akkor már árban van.

BLC
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Esetleg tud e valaki valami friss infot a Mo.-i megjelenéséről(magyar bill.-el)? Mert sajnos, ködös urbán legendák keringenek csak. De semmi fix.
Előre is köszönöm a választ: BLC
Ha heten mondjak azt, hogy reszeg vagy, akkor fekudj le!

sksporky
(tag)
Már megjelent a eee,de nekem nem tetszik a kijelző,elég gáz,mint a régi notiknál 
http://moneyonweb.atw.hu/

tbs
(PH! addikt)
Legjobb tudomásom szerint (Asus EU "mondta" ímélben) nem lesz semmilyen európai lokalizáció. A késés egyszerűen a gyártási kapacitás miatt volt. 
Kár, egyébként.
Helló!
Romániai boltokból lehet rendelni, kolozsvári netes boltban még a magyarral is elboldogulnak és EU-nak hála nem akadály a magyarországra való szállítás. Ár, mintegy 83E HUF.
[link]
[ Szerkesztve ]
Nem a részvétel a fontos, hanem a győzelem! Not the action, but the victory! www.25ora.ro

djsixty
(újonc)
"...Legjobb tudomásom szerint (Asus EU "mondta" ímélben) nem lesz semmilyen európai lokalizáció. A késés egyszerűen a gyártási kapacitás miatt volt..."
...ez azt jelenti, hogy pl. magyar billentyűzettel soha az életben nem fog megjelenni? ...mert ha így van, akkor fölösleges várnom a hivatalos viszonteladókra, hogy vajon nekik mikor lesz raktáron, inkább rendelek olyan helyről, ahol már biztosan kapható... ...ha az szomszédos országban is van. (...decemberben azt mondták: márciusban lesz... ...nemrég azt mondták: áprilisban lesz... ...aztán majd szépen lépkednek 1 hónapokat előre, ki tudja meddig...
...meg az is furcsa, hogy Ausztriában is lehet kapni, Romániában is lehet kapni, minket meg elkerültek kelet-nyugat irányban, mintha a határokon egy "virtuális anti- Eee fal" lenne felállítva...
Ezt sem igazán értem.)

blueMerle
(PH! kedvence)
Mai napom a helyi számtech boltban láttam feketét, megfogdostam, tetszett, de nem az en világom.
4 Gb-os fekete verzsön volt és adtak hozzá ingyen EEE tasit is a notihoz.
9000 Sk-t kérnek érte ami 66 500 Ft. Amit tapogattam az is el volt téve, és folyamatosan rendelik, mert szinte azonnal elfogy.

gergo0007
(tag)
Nettó vagy bruttó ár ez? Melyik városban kapható?

blueMerle
(PH! kedvence)
Komárno, Szlovákia, netto ár, mert részben nagyker -viszont kiskerként is értékesítenek. A mai napon még ennyiért volt. Az eladó szerint a tulaj ha emel is, legfeljebb pár százalékkal, tekintve a brutális keresletre. Amennyiben valóban érdekel, írj privátot, és megadom az uzlet címét, telefonszámát (beszélnek magyarul is!) , ezt itt nyilvánosban nem szeretném. 
[ Szerkesztve ]

Pepe87
(tag)
Csak vigyazz meg ne szolalj magyarul mert leutnek...Szlovakiaban
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2

tl-x
(fanatikus tag)
Megjelent már Magyarországon is! Hol érdemes megvenni?
Apple Ipad 2 16GB Wifi, Iphone 4 8 Gb, PS3 slim, PSP slim

Roooger
(kvázi-tag)
EW-ben Két hét mulva lesz 79-ért!
Az jó ár??
Amig csak fizetgetnek addig csak dolgozgatok!

tl-x
(fanatikus tag)
Én megvettem ma! fekete nagyon jó! Central computerben
Apple Ipad 2 16GB Wifi, Iphone 4 8 Gb, PS3 slim, PSP slim
Én is szeretnék már egyet van rá keret is,de sztem várok.Úgy halottam másfél hónap múlva jelenik meg a nagyobb kijelzős,ssd-s változat intel atom procival.Csak arra lennék kíváncsi azzal vagy a jövő héttl kapható 900-assal kompatibilis-e a magyar billentyűzet(Lehet itthon venni asustól?).
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

lotek
(újonc)
kicsit drága 
“A feleségem azzal vádol, hogy sose figyelek rá. Vagy valami ilyesmivel.”

blueMerle
(PH! kedvence)
Most ilyen idiótaságra mit lehet mondani?
A moderátor urak ilyenkor alszanak?
[ Szerkesztve ]
van benne igazság sajnos,de tényleg nem ide tartozik
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."