Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#151) Dark Archon válasza Rocketjump (#150) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Hát az elég távol áll a 200 dollártól :DDD

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#152) Rocketjump válasza Dark Archon (#151) üzenetére

Rocketjump
(újonc)

Na igen...

Mindenesetre elég összerakott, stabil motyónak tűnt. A gombok viszont irdatlan picik, nekem elég vékony ujjaim vannak, de így sem tudnék rendesen gépelni rajta, minduntalan 2-3 gombot nyomtam le egyszerre. Megcsinálhatták volna úgy is, mint a Sony suboknál: kisebb gombok, nagyobb távolság a gombok között.

(#153) Dark Archon válasza Rocketjump (#152) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem mondjuk 100 dollárért sem kellene :)) Mire jó ez? Játszani? Ugyan már. Dolgozni? 2-3 órát ezt bámulva szerintem tuti kifolyik bárkinek a szeme. Netezni, mailezni? A legfontosabb oldalak ott vannak WAP-on, email-ra is ott a mobilteló. Szórakozni rajta 1-2 órát poénból, hogy na ilyet is láttam? Arra talán jó...

[ Szerkesztve ]

(#154) zpita

zpita
(újonc)

szerintem jó. Sőt klassz. Igaz hogy nem lehet igényesebb progikat futtatni rajta de netezni, zenét hallgatni kiváló. Igaz a képernyő lehetne nagyobb. Én biztos hogy veszek egyet.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

Két informatikus beszélget: Megismertem egy jó csajt! Tényleg? ja. Felvittem a lakásomra..Tényleg és mi volt? Leültettem a laptopom mellé. Tényleg vettél laptopot? Milyen processzor van benne?

(#155) Dark Archon válasza zpita (#154) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

300 dollárért? +vinyó +memória. Annyiért már kapsz egy Celeron laptopot 13-14"-os kijelzővel, ami igencsak jobb.

(#156) insomniac válasza Dark Archon (#155) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

és ha valakinek nem kell a 13-14"-os 3kg-os noti? ez a mütyür 1kg sincs, hordozása nagyjából nulla problémát jelent, és ha nincs szükség photoshop-ra, és hasonlókra, hanem kommunikálni, netezni kell egy ultrasubnoti, akkor szerintem elég jó választás lehet... nem feltétlen csak a saját igényeidből kell kiindulni, másnak lehet nem az a fontos ami épp neked. :R

(#157) Dark Archon válasza insomniac (#156) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Saját igényeim szerint nekem egyántalán nem kell laptop :) Csak próbáltam megfejteni a célközönséget. Zenehallgatásra kicsit nagy a Walkman mobilokhoz és egyre kisebb mp3 lejátszókhoz képest, netezni meg ki akar állandóan? :-)

[ Szerkesztve ]

(#158) klambi

klambi
(őstag)

nem lehet bele tenni 1 nagyobb ssd-t és + ramot, felismerné az alaplapja vagy nem ér a home tuning?

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#159) Dragon8888

Dragon8888
(lelkes újonc)

Sziasztok!Mivel jelenleg angliában dolgozom ezért sikerült szertennem egy ilyen kütyüre!
Személyes tapasztalataim szerint nagyon használható megvagyok vele elégedve gépeli rajta nem zavaró pedig duncsi ujjaim vannak!A gép gyors és megbízható üzemideje pedig messze meghaladja egy átlag notebookét!Ha bárkinek gármi kérdése van szívesen válaszolok!

(#160) V.Stryker válasza Dragon8888 (#159) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mennyiért sikerült megvásárolni?

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#161) insomniac válasza Dark Archon (#157) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

az én saját igényeimhez kell laptop, nagyon fontos, hogy tudjam hurcolni a gépet, viszont nekem kell optikai meghajtó is, meg 1-2 egyéb apróság, ezért van subnotim.
de vannak azért olyanok akiknek csak netezni, e-mail -ezni, szövegszerkeszteni kell a gép, viszont fontos a hordozhatóság, erre pedig szvsz nincs jobb választás ennyi pénzért.
szóval szép ez, meg jó is, annak akinek pontosan ezekre a funkciókra van szüksége, akinek meg több kell, az vesz mást :)
barátnőnek pl tökéletes ajándék lesz, ha lehet majd végre nálunk is kapni :)

üdv

(#162) Dragon8888 válasza V.Stryker (#160) üzenetére

Dragon8888
(lelkes újonc)

Pontosan 233 fontért sikerült megvásárolnom!Nem a legolcsobb de annyira nemvészes!ez a 4g változat a második legjobbfajta amelyik jelenleg van!

(#163) shteer válasza Dragon8888 (#162) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

82k - nem is vészes :C

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#164) V.Stryker válasza Dragon8888 (#162) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy boldogul a DivX-es filmekkel? Kipróbáltad? Esetleg ha nem, kipróbálnád? (nekem igazából ilyen kis mindenesnek lenne jó. Elvinném sieléskor filmet nézni pendrive.ról,zenét hallgatni, SOS netezni, stb.)

(#165) Dragon8888 válasza V.Stryker (#164) üzenetére

Dragon8888
(lelkes újonc)

viszi a divixes filmeket ha meg xp van rajta akkor regebbi gammakat is

(#166) V.Stryker válasza Dragon8888 (#165) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor faintos! :C (Gondolom lesz egy rakat kiegészítő hozzá,mint az iPodhoz. :U )

(#167) djsixty

djsixty
(újonc)

Sziasztok! :)

Nekem is lenne pár kérdésem a kütyüvel kapcsolatban. Ha majd kapható lesz kis hazánkban és nem fog túl sokba kerülni, talán én is veszek egyet. :)

Jó volt olvasni a hozzászólásban, hogy "...ha meg xp van rajta..." :D ...a kérdés: te magad telepítetted, vagy gyárilag XP volt rajta? ...és ha te telepítetted, akkor az hogyan tetted? ...mondjuk gondolom valamilyen külső USB-s meghajtóról, pl. egy USB-s külső optikai meghajtóval... ...de ha nem így lenne... :D ...lehet olyan meredek dolgot csinálni, mint pl. ha van egy megfelelő méretű pendrive-om, vagy SD memória kártyám és csak simán rámásolok egy XP telepítőt, ahogy eredetileg a CD-n is van... ...és bedugom... ...esetleg beboot-ol és lehet örülni? :D ...szerintem nem lenne rossz, ha ezt is tudná. :)

Ha bármi más eszembe jut, majd még írok. :) Köszi előre is. :)

(#168) Dragon8888 válasza djsixty (#167) üzenetére

Dragon8888
(lelkes újonc)

Szia!Xp-t természetesen külső meghajtóról tudsz telepíteni!Elvileg usb-ről is megoldható bár még sosem próbáltam!Xp-t sajátkezűleg raktam és tudomásom szerint még nincs is gyárilag xp-vel szerelt!Bármi másba tudok segíteni csak kérdezzetek!

(#169) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Tetszik nagyon!

Ha valóban olcsón hozzá lehetne jutni nálunk is helyi garanciával még egyet vennék is :)

Amire használnám: jegyzeteket olvasni rajta, suliban netezni tökéletes lenne és még kicsi is hozzá, ha telepről megy 3 órát akkor teljesen rendben van! A kis vinyó nem akadály, pendrive van már 16 gigás is... vagy ott van a kis rackem ami 120gb... az optikai meghajtó sem hiányozna. Az OS nem tudom mennyire tetszene nekem de lehet felraknék rá egy XP-t és azzal használnám (ez van, rászoktam a windózra....).

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#170) Dragon8888 válasza _seth_ (#169) üzenetére

Dragon8888
(lelkes újonc)

Akksiideje szerintem tul van bőven a 3 órán én wlannal teszteltem és 4 óra körül jött ki az üzemidő!Jó az oprendszere azokra amikre használni akarod tökéletes!

(#171) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

mennyire lehet vele netezni ?
nem kicsik az oldalak, szövegek ?
word, excel ? hogy boldogul rajta ahoz már nem kicsi a kijelző ?
köszi

(#172) Dragon8888 válasza Findzs (#171) üzenetére

Dragon8888
(lelkes újonc)

Meglepetés számomra de mindenre pont elég a kijelző!Word Excel nethez is kíváló csak ajánlani tom!

(#173) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lenne már, ha a kezem között érezhetném a kicsikét :) Nagyon remélem, hogy sikerül beszereznem egyet. Amúgy , gondolom ha érkezik egy adott boltba, azért nem olyan , hogy első órákban elkapkodják, vagy igen?

(#174) Chaser válasza vtechun (#173) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ismervén a magyar árképzést, nem hinném, hogy úgy vinnék mint a cukrot...:)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#175) djsixty

djsixty
(újonc)

Lenne még 1-2 kérdésem:
- Mennyit jelent az SSD tároló a gépnél? ...csak a fogyasztásra van hatással, vagy a sebessége is érezhetően jobb, mintha pl. egy szabvány 2.5"-es laptop vinyóval lenne felszerelve?

- A beépített mikrofonját és hangszóróját lehet egyszerre gond nélkül használni? (...kérdezem ezt azért, mert pl. nekem egy Dell C600-as "nem mai darab" laptopom van és annál ha simán bekapcsolom a mikrofont fülhallgató nélkül, abból egy tömegoszlató szupervegyver lesz... :D ...valahogy nem sikerült nekik leárnyékolni, sípol, mint állat... :-| ...párszor már majdnem megsüketültem tőle... :D )

(...a VGA kivezetés felbontásait nem kérdezem, mert azt már sikerült kiderítenem... :) ...1024x768, ill. 1280x960-at tud. :) )

Előre is köszi. :)

(#176) vtechun válasza Chaser (#174) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ausztráliában vannak anyámék, és ott is elkapkodják, de remélem sikerül venniük :DD

(#177) Dragon8888 válasza djsixty (#175) üzenetére

Dragon8888
(lelkes újonc)

Hát az ssd érezhetően gyorsabb hangja nincs ugyebár és a fogyasztása szinte 0 a!!!Beépített mikrofont kipróbáltam neked a hangszóróval együtt is szépen műxik!!

(#178) djsixty

djsixty
(újonc)

Köszi szépen. :)

...már csak venni kellene egyet... :D

(#179) vallas

vallas
(senior tag)

Egy kis Eeepc modding

:R

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#180) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na! Megvették anyámék a 2 db EEE-t :D Egyik a tesómé. 4 gigás webcames valtozat. 5 db volt a boltban :) Mostmár csak meg kell várnom míg visszajönnek :D Jan 13.-a. De jó lesz már gecc :DD De durva lesz.

(#181) eeepc válasza vallas (#179) üzenetére

eeepc
(újonc)

ha lenne neked kiprobalnad?? 1 honapja hasznalom -Budapesten- RAM-ot is ovatosan bovitettem benne. Xandros alatt nem birja 3 oranal tovabb a wifit.

(#182) tothm

tothm
(őstag)

Sziasztok! Lehet már kapni itthon az eee-t? Ha igen mennyiért?

(#183) vallas válasza eeepc (#181) üzenetére

vallas
(senior tag)

Nem hinném :) ,illetve gari után kipróbálnám, de nem tudok úgy forrasztani, hogy megpróbáljam, a forrasztáson kívül a többi nem vészes. de sajnos ez a veszély nem fenyeget egyenlőre :O

szerinetem itt a ph páran gondolkodás nélkül megcsinálnák.

a ram bővítés olyan mint egy notiban, attól nem félnék, azt nem igazán lehet elrontani.

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#184) vtechun válasza tothm (#182) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

www.mediagalaxy.ro -n lehet kapni. elvileg. Romániában :)

(#185) atos30 válasza vtechun (#184) üzenetére

atos30
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ha jól látom 1200 lei, ami kb:85.000 HUF. Sztem itthon sem lesz olcsóbb :F

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#186) Peet210 válasza tothm (#182) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

Itt azt írják jan. 9.-én jön és már lehet rendelni.

Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.

(#187) tothm

tothm
(őstag)

Itt is lehet rendelni! [link]

(#189) atos30

atos30
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Megvárom ,míg tényleg 200 dolcsi lesz, ahogy anno beetették a népet.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#190) tothm

tothm
(őstag)

Akkor várhatsz!!!! :K Sztem nyárra lemegy max 60ezerre itthon! De most Amerikába lehet már kapni?

(#191) tothm

tothm
(őstag)

Voltam egy elektronikai áruházba és ott volt egy acer aszem 14,1-es 90ezerért! Az sztem jobban megéri..... :K

(#192) domi007 válasza Khaal (#46) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

mod:
Hű, nem láttam, hogy ennyien írtatok, már tárgytalan.
De ha valaki nem látta volna:
Egy teljesen kibelezett eeePC

DOMy

[ Szerkesztve ]

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#193) tothm

tothm
(őstag)

Amerikába már adják el? Ha igen mennyiért? :R

(#194) Youri

Youri
(PH! addikt)

itthon 395 euró.... korrekt, azért egy valodi notebookot veszel nem ilyen játékot

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#195) vtechun válasza tothm (#191) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kinek mi éri meg jobban :) De úgy látom nem érti meg sok ember, hogy nem egy kategória a kettő. Az 1/3-a a mérete az EEE-nek.

(#196) student

student
(senior tag)

a kövi generácio már remélem nagyobb kijelzővel 1024x768ba az már sztem nézethető és használható valamire./áprilisban mutatják be elvileg./

[ Szerkesztve ]

up!

(#197) djsixty

djsixty
(újonc)

Egy újabb "kibelezett" Eee PC ... :-) ...a különbség csak annyi, hogy ezt magyarok követték el. :D ...1-2 apróság is kiderül a gépről, pl.: hogy SD/HC kártyaolvasóval van megáldva, így lehet bele dugni a jó gyors (és drága) memóriakártyákat :-) .... ...ill. hogy az SSD meghajtó az alaplapba van "betonozva". Egyrészt jó lehet a sebesség szempontjából, viszont nem bővíthető ill. cserélhető, ha bármi gond adódik vele sokéves használat közben.... ...tehát aki amilyet vesz, akkora marad a C meghajtója örökre (...talán gyűjtök egy 8G-s változatra? :K ) Ezen felül a Wifi kártya miniPCI csatlakozóban van elhelyezve, így az is cserélhető, ahogy minden egyéb alkatrésze, ami a képernyő részben van elhelyezve (...kijelző, hangszórók, webkamera... ...ha netán bármi elromlik... :) )

(#198) djsixty

djsixty
(újonc)

Bocs mindenkítől, tévedtem... ...mégsem magyarok szedték szét. :B
Itt az eredeti cikk. :)

(#199) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Gondolkozok hogy nyáron egy pda-t vagy egy eee pc-t vegyek.Egyenlőre még drágának találom,de ha mérséklődne az ára olyan 65 k környékére :DDD akkor sztem ezt venném!

Walter White is Bad*ss!!

(#200) djsixty

djsixty
(újonc)

Ismét lenne egy kérdésem... ...amiről eddig sehol nem találtam semmilyen leírást.
Az akksi töltőrendszere hogy működik? ...arra gondolok, hogy ugye van hozzá az a kis töltő, ami kísértetiesen megegyezik egy egyszerű mobil töltővel... :D ...tegyük fel, hogy konnektorba dugva hagyod a cuccot és egy idő után feltöltődik... ...ki kell húzni, miután feltöltött, nehogy....... :F :D , vagy szép jó laptop módjára megoldja a helyzetet és tele töltött akksival, tápról üzemelhet tovább hosszú órákig, mindenfajta ősi indián jelzőtűzhöz hasonló effektet mellőzve? :D ...mert azt tudjuk, hogy a Ni-Mh akku ha elszáll, az egy dolog.... ...nade ha egy Li-Ion akkupack túltöltéstől elszáll, pláne egy ilyen nagy teljesítményű (...ha egy mobilé elszáll, kivágom az ablakon, nem gond... :D ) , az egy kicsit nagyobb effektel jár.... ...nade nem akarok senkit sem riogatni, csak kiváncsi lennék erre. :)

Köszi előre is. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.