Jó, olyan gép sose lesz amin a Crysis maxon fog menni.
Hagyjuk már.... 
Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h
Jó, olyan gép sose lesz amin a Crysis maxon fog menni.
Hagyjuk már.... 
Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

Jó cikk, köszönjük szépen. A fogyasztás témánál viszont egy kicsit elgondolkodtam. Néhány éve még untig elég volt egy márkás 300W körüli táp. Mostanra már 700W-1KW kell egy-egy izmosabb konfighoz. Bele se merek gondolni, mi lesz 5 év múlva. De attól tartok lassan ideje lenne belátni, nem jó úton haladunk. Legfőképpen VGA fronton..
És megnyílt már az ARES tulajok topikja? 
Ott aztán biztos lesz nyüzsgés...
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
Ehh. Mi a fenét csinált az AMD a CrossFire támogatással?
Ha ezt nem javítják minimum a 11.1-ben, akkor jó időre el fogja venni a koronát a GTX490.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Pedig dehogynem, es epp csak azert, hogy lasd eloben a teljesitmenyet, utanna meg eladnad olcson. 
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

Pedig a tesztgep sem kakaoscsiga. Nem hiaba hivjak tech demonak 
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11
2 kiló réz 2000ft? Aha, [link] itt alapból majd 1300 1 kiló használt, újba ez a többszöröse, szóval óvatosan ezekkel a kijelentésekkel. 
Eladó Ford sierra 2.0 Laser, érdeklődni privibe!
Ez nagyon crazy, ennyiért kocsit veszek
De még milyet.
más(kérdés) : Asus ROG ARES - Pro: a leggyorsabb videokártya a Földön (még egy darabig)
És akkor mivan azzal a cikk elején emíltett Toxiccal? 
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

Én erős fenntartásokkal kezelem ezeket az fps értékeket... Biztosak vagytok benne, hogy tényleg ennyit tudnak csak a kártyák? Nekem nagyon erős azon megérzésem, hogy a vga-hoz való driverek vannak elbazilikázva, de rettenetes módon... 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Szakember, nem a kártyával van baj, hanem a szoftverrel...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Néhány éve pont olyan volt a grafikai teljesítmény, mint most, nemde?
Megsúgom, ahhoz a grafikai minőséghez ma negyed akkora fogyasztás társul.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Bocs, csak most láttam a hsz-edet, mi az a cikk amibe videósan mutogatja az 5870-et? Anno láttam de elfelejtettem a nevét már azóta.Hogy ON legyen egy kicsit, ez preztízskártya, hát meg kell fizetni, bár az árát én is sokallom. Anno a 8800ultra is jó drága volt a tudásához képest(igaz nem ennyivel), a GTX480-ek meg brutálisat mentek.
A tuning miért maradt el??? 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
Örülök, hogy ilyen cikk is van a pH!-n, nekem személy szerint nagyon tetszett 
Kíváncsi leszek a 2xGTX480-as ASUS-ra - ott nem ilyen sovány +18-20%-okról lesz szó! 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Én meg 1024x768 ba vagy 1280x1024be játszok mert a monitor ennyit tud
"Érdekes, hogy az 5870 a többség számára felfoghatatlanul gyors, és itt olyan videokártyákról van szó, amelyek simán verik az 5870-et.
Persze, de a többség nem is 2560-as felbontásban nyomja... 
Na ebből négyet kéne CF-be rakni és jó lesz 10 évig.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
Az OFF részre: már én sem tudom 
Címlapos írás volt, keress rá hogy 5870 aztán kidobja.
Hja a cikk amúgy nekem is tetszett, jó hogy teszteltétek ezt a kártyát, és lehullt a lepel hogy nem nagy durranás.
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
Na ennyir az Ares-ról. Számomra 10ft-t nem ér 
én mindig is ATI-s voltam...de ez a kari...hát ez mekkora 1 rakat SHIT
és ez a 2 GTX480 azért nemsemmi 
minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.
Az a baj, hogy én sem tudom, nem lehet hogy bannolták a gyereket aki csinálta?
Azt hiszem azért sokan elfogadnának egy ilyen "SHIT" kártyát.
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Kár, hogy a PH! mostanság sok cuccot későn kap kézhez... Erről is már számtalan tesztet lehetett olvasni. Azért köszi, korrekt teszt 
Azért a zaffirt egy fórumtárstól olcsóbban is meg lehet kaparintani, ugyanolyan kondiciókkal (gari stb)
Elkapott a kéne érzés, de lehet a Q9550 megfőne ![;]](/dl/s/v1.gif)
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Na bumm, az összes közül a sima 5970 a legjobb. Az ARES, hááááát, kurv@ drága. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Ha kapnék 1et egyből eladnám
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Már én sem találom, pedig írtam is anno a topikjába hogy ez ennyiért nem éri meg
Címlapos írás volt pedig. Valszeg törölte.
Rákerestem jútubon is, de a 886 találat közül nincs kedvem kikeresni 
[ Szerkesztve ]

Tényleg k.rva drága, de megy mint a barom. Érdekes, hogy 480SLI simán otthagyja mint teljesítményben (+), mint fogyasztásban (-). Elfogadnám mindenesetre bármelyiket. 
Amiről ti beszéltek az valszeg egyszerű driverbug-ra vezethető vissza. Az nem a szerencsétlen kártya hibája hogy eleinte ATi-éknak még egy értelmes drivert sem sikerült magukból kipasszírozni. Szokásukhoz híven szép lassan orvosolták ezeket a laggolós problémákat. Hogy miért nem lehetett ezt gyorsan nem tudom ne tőlem kérdezd.
Most a jelenlegi probléma az ATi-s driverekkel az 58XX VGA-k esetében az, hogyha csak 1 Mhz-et is tuningolsz a kártyán oda a powerplay. Na jó nem oda csak nem veszi vissza magát a megszokott 157/300Mhz hanem beáll 400/900-ra. Ja hogy ez nem is "probléma" hanem egy "fejlesztés" mert állítólag voltak gondok a tuningolt órajelek esetébe az órajelkapuzáskor. Amit halkan megjegyeznék sem nálam sem a fórumtársaknál nem jelentkezett. Na de így már biztos nincs máshol sem. 
Az én meglátásom szerint 1xerűen csak arra megy ki a játék, hogy ne tuningoljon a delikvens mivel komoly tartalékok vannak ezekben a kártyákban és pld az 5850-nel simán hozható az 5870 órajelei. Ja hogy ez miért lényeges? Ezért: [link]
Na jó ettől még jó kártyákat gyártanak csak kicsit belerondítanak ilyen "fejlesztésekkel".
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
Nem, nem verné valószínűleg. MIért? Mert a 3-ik gpu is nagyon rosszul skálázódik, a 4-ik eg hozzáad 4-5%-ot. Aki két ilyet vesz annak csak gratulálni tudok. GTX 480 Tri-Sli a leggyorsabb rendszer valószínűleg a piacon, és olcsóbb is, egy profi vízhűtés és blokkok is beleférnek az árba. (akár 100.000 is van blokk-onként, és még egy 100k-150k-s vízhűtés, és még mindig "csak" 600k.... 2db ares meg 800k. Sapphire se olcsóbb mint 600k.)
Az pedig már beteg aki ilyet vesz, villogni jó, de játszani nem. Szerintem.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Bocs, azt elfelejtettem panaszkodni, hogy amiket láttam, nem csak lagok voltak, hanem az is hogy 30-40 fps-ekkel (jobb esetben) megy a játék. Oké, fullon, és az én kártyám ilyen beállításokkal valszeg elpárologna, de 100K-ért egy integrált áramkör azért hozzon egy jobb szintet.
Ez valami kegyetlen durva 
Aki most hozzá tud jutni egy ilyenhez annak egy fél évtizedig nem kell vga-t cserélnie.
http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)
Szokták mondani, jobb később, mint soha. ![;]](/dl/s/v1.gif)
@bartucc: Ezt már én is írtam korábban, hogy egy GTX480 Tri SLI is olcsóbb mint az Ares-ból 2 darab, és valszeg gyorsabb is nála.
[ Szerkesztve ]
Saját tapasztalat! Anno próbáltam a 4870-emmel is pld Crysis. Azokon a beállításokon Full minden 4xAA FullHD felbontáson játszhatatlanságig lassult 10-15fps környéke vagy az alá.
A jelenlegi eredmény amihez ennyit hozzátennék hogy AMSAA használok: [link]
Szóval van fejlődés, van teljesítmény, és igen most mocskosul megkérik az árát is ATi-ék. Meg persze ehhez hozzátehetjük a magyar fizetőeszköz gyenge szereplését is. (Az más tészta hogy én még a nyugodtabb időkben vettem.)
De említhetném a Dirt2-őt is ahol minden kimaxolva FullHD. Hozza a 60fps-t. Szóval egy játék esetében a legtöbb az optimalizáción múlik.
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

2560*1600-as felbontású monitort minden háztartásba!!
Meg hozzá egy Arest!

World of Tanks - Forza 4
J teszt volt köszi Látom dolgozott rajta a marketing
Jó teszt.
GTX480 powa. Majd ha az Nvidia kiad valamiféle javított verziót (GTX460-at alapul véve) mondjuk GTX485 személyében akkor szerintem lesz max itt még több FPS egy kártya esetén és SLI-ben is alacsonyabb fogyasztás mellett. Meg addigra már lehet kint lesz az esetlegesen GTX495 nevű 2GPU-s szörnyeteg is amiből meg majd talán megint lesz Mars, 1000 darabos limitált szériával.
Kezd iPon szint lenni...
Köszönöm a cikket. Nagyon jó lett, mint mindig,
Viszont a kártya eszméletlenül drága. 

Az durva hogy egy 2007-es játékon 1-2 Fpse van egy 150ezres vganak.

Jaj, hát már megint nem látjátok a lényeget.
(0. Kell pár millió forint.)
1. Kell egy 7 PCI expresses alaplap.
2. Kell 4 db hosszabbító a slotok kivezetéséhez.
3. Kell 7 db Ares.
4. Vízhűtés.
5. Meg néhány táp.
6. OpenCL!
= 15 TFLOPS
Öt évvel ezelőtt ezzel benne lettünk volna a világ 20 leggyorsabb számítógépe között. 
http://www.top500.org/list/2005/06/100

Miért halnának ki a grafikus kártyák?Mi hajtja majd a játékokat benzinesmotor?
Utálom ezeket hogy kihal a Pc meg a Grafikus kártya meg ilyenek... majd jönnek a táblagépek meg *****-ok
Teljesen alaptalan feltételezések már ha azt vesszük hogy a Pc-t mennyi mindenre használják a mindennapi életben Pl. közlekedési lámpákat miről vezérlik Apples táblaló***okról? Vagy a Filmek,játékok gyártása használata
Ez egy nagy hálózat ami jó ideig nem fog kihalni...
mások meg örülnek ha kibírják a következő fizuig...
~ Arcana ~
ott volt, hogy "Ha"...
~ Arcana ~
Hát a GTX480 SLI nem kicsit aláz. De ha jobban megnézitek, a szimpla gtx480 is sokat javult, sok esetben az 5970-hez közelebb van, mint az 5870-hez. Csúcskategóriában az Ati nagyon pofára esett most. Várom már a GTX495-öt.
Aki nem issza el, annak van!
Nem lesz, hanem már van. Maxishine (nemtom hallottál-e róla) youtobe-on megtalálod, már építi.
EVGA Classified SR-2 alaplap, 2X i7 alapú Xeon proci, 4x gtx480, marha sok RAM, vízhűtés. Meglesz 2560x1600 minden maxon +AA&AF is természetesen.
Hajrá Maxishine, hajrá nvidia! Sikerülni fog!
Aki nem issza el, annak van!

a full hd nem elég én is 2048*1152-ben játszom 
[ Szerkesztve ]
JÓÓÓ meeeeeeeeeeen... IZÉBIGÓCUCCHÖJEE

nevetséges, hogy iylet van értelme kifejleszteni 

Nem is annyira a fejélesztés, sokkal inkább az ára nevetséges vagy inkább
siralmas.
Habár ha megnézzük az exkluzív mivolta az ami miatt ilyen drágán
vesztegetik, mert nézzük csak meg a cpu frontot ott milyen drága is
a legdrágább processzor olyan 300k.
És az csak egy processzor amit csak egy bizonyos típusú alaplapba lehet
felhasználni ezt a vga-t meg a ma kapható összes pci-ex-es lapba működésre
lehet bírni megfelelő táp társaságában.
De ettől függetlenül nem lesz egy eladási rekordokat döntögető jószág,
na de nem is közép kelet Európa a termék célpontja.