Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#151) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Brutális ár önmagában brutális teljesítmény de az SLI 480 elkapálja. :) Ez tényleg csak kőgazdagoknak jó akik annyira nem értenek hozzá csak legyen nekik is elvvel vásárolnak...

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#152) tdd587 válasza CPU001 (#143) üzenetére

tdd587
(őstag)

De hogyan tűnsz fel a VGA-val, ami a gépben hűsöl és legfeljebb a porszívó hatás hallatszik ki belőle? Fórum aláírásban biztos jól mutat, de egyrészt oda azt írsz, amit akarsz, másrészt meg konfigot aláírásba rakni...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#153) InVino86

InVino86
(senior tag)

Nem HUN fanok simán megveszik ezeket. Én ha tehetném vennék egyet mer mocsok jól néz ki, meg biztos elég lenne pár évig. :) . De a többi alkatrésszel együtt már 7 számjegy lenne :D

Én csípőből többprocesszoros lapot vennék, aminek szintén borsos ára van.
Ram is minimum 4GB többszöröse lenne :D

[ Szerkesztve ]

In Vino VeritaS

(#154) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Ha milliókat keresek akkor lesz ilyenem. :)

(#155) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jó kis kazán, és még drága is.
De jó lesz egy ilyet eladni pár év múlva 20k-.ért :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#156) Pete83

Pete83
(lelkes újonc)

Pofámról lecsúszik a bőr!! :Y :Y :Y

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#157) v.tom válasza fLeSs (#147) üzenetére

v.tom
(őstag)

Nalátod ebben teljes mértékben igazat adok neked. :K
A mai 12-es ventiken felnőtt "fiatalok" nem is tudják, hogy milyen jó érzés 5-6 cm-es, 6-7000 rpm-em pörgő kávédarálóktól agyvérzést kapni a gép mellett. :D

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#158) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

5870 CF árával kéne összevetni a GTX480 SLI árát, mert így kilóg a lóláb.

Íme az ékes bizonyíték arra, hogy az új PCI-E szabvány kialakítása körül szerepe lesz a teljesítménykorlát emelésének. Hátráltatja a fejlődést a 300W, no meg persze az a fránya hődisszipáció. Jellemzően mégnagyobb méretű (inkább magasabb, mint méghosszabb) zabagépekre számítok a jövőben. A VGA-k max kb. 200k-t érnek szerintem.

Hardverlesen

(#159) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Belépnék vele a videó játékok háborújába, pár évig jó lennék.. :C

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#160) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

nagy melegben fagyogatott - lOl :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#161) helkis válasza v.tom (#157) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

abban a korszakban ezt volt érdemes megvenni, meg is csappantak a rézkészletek :DDD

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#162) CsiguszMaxim

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Mutatom édesapámnak a cikkben a 480 SLI fogyasztását.

Reakció: " Ugye nem akarod idehozni ? " :D

[ Szerkesztve ]

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#163) v.tom válasza helkis (#161) üzenetére

v.tom
(őstag)

Nekem ennek a kistesója volt, ami alubordás kivitelben készült. Az sem volt egyszerű gyerek, de hát ez... :D

Egyébként, most így második olvasásra feltűnt a cikkben valami:

"már 1 kW a minimum"

Hát ezt is megértük.
Nem is olyan rég még röhögtünk a tápos topicban a "Milyen 1000W-os tápot vegyek?" kérdéseken. Natessék. :D

(#164) priti válasza v.tom (#163) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Elgondolkodtató, hogy egy grafikus kártya többet zabál, mint egy 50"-os plasma TV tokkal-vonóval. Valami nagyon nem stimmel. A vonatkozó hőmérsékletkülönbség mellett el kéne lassan gondolkodni ezen: [
Hőből közvetlen elektromos energia, szerves molekulák alkalmazásával]
vagy valami hasonlón, mert az brutális, hogy mi elektromos energia megy pocsékba. Főleg nyáron, amikor a klíma ellen küzd a PC. 3kW egy gyerekszoba? LOL

Hardverlesen

(#165) menalcas

menalcas
(őstag)

Hát ez komoly kategória, de már az elején éreztem hogy kb ez lesz a végeredmény bár őszintén szólva egy picit (olyan 10%) többet vártam az Ares-től :K

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#166) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

egyszerűen a legdrágábbak kártyákat vettük elő.
-ak :U
egyébként a sapphire verzio ára elég baráti a rog-hoz képest :DDD

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#167) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Jó teszt! Semmi értelme ennek az ARES-nak, de legalább jól néz ki :D

(#168) Lord Vader válasza P00By (#167) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem már az 5970-nek sincs semmi értelme, de hajrá AMD, találjunk még ki minél több világmegváltó baromságot. Mennyien megveszik mert.......

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#169) v.tom válasza Lord Vader (#168) üzenetére

v.tom
(őstag)

Azért ez a 2 gpu-s kártya már nem egy mai találmány. Az ares csak egy érdekesség, hogy ilyet is lehet, de az 5970 egy kategória csúcsát képviseli. És sokan meg is veszik mert....gyors.

(#170) wolfwood

wolfwood
(lelkes újonc)

Köszi a cikket, jó volt. :) De ez a kártya nem földi halandóknak való. :D

Egy pingvin mindenek felett...

(#171) zed1983

zed1983
(őstag)

390k...de kinek? könyörgöm...

(#172) menalcas válasza zed1983 (#171) üzenetére

menalcas
(őstag)

Prestige cucc, hidd el valaki CFX-et épít belőle :K

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#173) picur220 válasza menalcas (#172) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Volt, aki quad SLI-t épített GTX480-ból, youtubeon fenn is van, írja, hogy milyen a gépe, i7 980X, 2db 1300W-os táp... :DDD

LG Optimus 7 :)

(#174) menalcas válasza picur220 (#173) üzenetére

menalcas
(őstag)

Az is jól nyomja :DDD

(#175) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

-

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#176) Brutális eb válasza picur220 (#173) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2600W!!! E.T nála fog leszálni...... ;]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#177) pepucs válasza Brutális eb (#176) üzenetére

pepucs
(újonc)

Könyörgöm... Ha már ennyi pénzt kiadok egy kártyáért akkor elvárom hogy ne fagyogasson meg melegedjen. Egy jó ideje már az olcsó kártyák is tudják ezt. Persze tudom csúcs teljesítmény meg mit tudom én, de akkor is..

[ Szerkesztve ]

"azt mondta reggel a rendszer, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy faszom, erre kiírta, hogy túl rövid ..."

(#178) haxxika

haxxika
(fanatikus tag)

Ha megvenném ezt a vidkarit minimum egy paks lenne mellettem hogy ne akassza ki a ház áramfelhazsnálását, vagy csak a videokártya külön szünetmentesre megy mert ha jön a google vaku akkor inkább az ússza meg mert az az érték :D

ASUS P5K PRO, Q8300, Sapphire HD5850 | MSI GT628X-486HU | LG Optimus 2X Gueste2X Hybrid CM7.2+Etana kernel @16GB MicroSDHC CL10

(#179) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kellene egy ilyen VGA. Nem raknám gépbe csak hurcolnám magammal és mondanám, hogy "épp most vettem". :DD

No Antivirus

(#180) PetX

PetX
(fanatikus tag)

ha jól emlékszem akkor az igazi első: az ati rage fury maxx volt ilyen téren vagy nem?

C2D E8400, Gigabyte EP45-UD3R, Sapphire Radeon HD6950 2GB, 2x2GB 1066MHz, 64GB SSD+500GB+500GB+250GB(linuxnak:), SAMSUNG SH-S223F DVD-RW. + RAZER-Logitech-Gigabyte-SAMSUNG-BMW FAN xD

(#181) emmm

emmm
(senior tag)

Prémium kategória. De van, aki megveszi...ahogyan egy Louis Vuitton (női) táskát is meg lehet venni 800.000 Ft-ért...:D :U Annak sincs értelme, mégis megvan a célközönsége.

(#182) QuToR

QuToR
(kvázi-tag)

Nos, írnék néhány tapasztalatot a kártyáról. (Ha minden jól megy lesz Vantage teszt is kettővel a jövőhéten)

De mielőtt belekezdek, most kérek midenkit, hogy hagyjuk a nem vagy normális, hogy ilyen VGA-d van, ráadásul több is... bla...bla... szövegeket. Valaki itt írta, hogy ennek is megvan a közönsége, és meg is van. Na csak ennyit előljáróban.

Szal az első tapasztalatok. Mikor megjöttek a kártyák elszörnyedtem a doboz mérten, hova a fenébe fogom tenni ezeket....A design nem rossz, mondjuk én nem estem hanyatt a koffertől amit adnak hozzá, és igazából nagyon gáz, hogy egy 400k-s kártyáért nem kapni legalább 5 full gamát, vagy valami tényleg "nagy" dolgot mellékesben. Az egér ami mellette van nem igazán keltette fel az érdeklődésemet, szerintem a G5-ösöm sokkal jobb, persze kinek mi jön be.

Kiszedve a kártyát tényleg nagyon nehéz de nem egetrengető, a MARS is kb ilyen nehéz volt. Én úgy néztem az 5970-től kisebb hosszban, szal a HAF932-ben jól elvan, nem kell paszírozni. Tápból egy HX1000-es van nekem, azzal simán lehet hajtani. A jelenlegi hőmérsékletek mellett viszont azt kell mondanom, hogy hangos a kártya. Ha viszonyítani kellene akkor a MARS, és egy 5970 között van alapjáraton. (Az 5970-nek semmi hangja sincs alapon) Én az NFS: Shift -el kezdtem el nyúzni 2560*1600 -ban, hát iszonyatos hangja lett, itt már nagyon kell a fülhallgató, mert lehet neked 5.1-es tut hangtechnikád "túlüvölti".

Igaz, hogy ez a kártya kuriózumnak számít, és állítólag limitált példányszámban készül, de ezen én nem találtam pl sorszámot, mint annó a MARS-on volt, szal összegezve kicsit szegényes a körítés.......

Egyenlőre ennyi, ezek az első tapasztalatok, biztos lesznek tesztek videókkal itt kishazánkban is. Hamarosan (ha minden jól megy) akkor lesz eredmény Vantage alatt CFX-ben, bár az időjárás elég meleg, nem a leg kedvezőbb. Ha lesz rá igény akkor ide is kiteszem. (i7-980x, Asus Rampage III, ARES CFX, Vapochill)

Sziasztok

QuToR

(#183) QuToR

QuToR
(kvázi-tag)

Ja és még valami.

Természetesen, köszönöm én is a cikket.

Talán kicsit ott hibázik, hogy hogy a GTX480SLI az nem igazán ide való, szerintem inkább a GTX480SLI helyett a MARS II -nek kellene ott lennie (persze ha lenne már) Ennek több oka is van szerintem, de ez csak az én véleményem.

Sziasztok

QuToR

(#184) QuToR válasza pepucs (#177) üzenetére

QuToR
(kvázi-tag)

Nekem egyáltalán nem fagyogat, teljesen stabilan (és hangosan) működik melegben is.

QuToR

(#185) pepucs válasza QuToR (#184) üzenetére

pepucs
(újonc)

Igazán kitalálhatnának valami csendes megoldást a vízhűtés mellé ( passzívhűtés sztem semmit sem ér). Ár/Teljesítményben mennyire jó? :D :D

"azt mondta reggel a rendszer, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy faszom, erre kiírta, hogy túl rövid ..."

(#186) QuToR válasza pepucs (#185) üzenetére

QuToR
(kvázi-tag)

Ár/Teljesítmény .... semennyire, de ez nem erről szól. 5970 jobban megéri....
Minden jobban megéri.....

QuToR

(#187) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Legalább látjuk hogy halad a technológia :D Visszafelé!!!!!! :DDD
Nagy, csúnya, áramzabáló szörnyeteg és még ráadásul drága is. :Y :Y :Y :Y
Ilyen is van... :U

(#188) pepucs válasza BalaNce87 (#187) üzenetére

pepucs
(újonc)

:C :C :C :C Ezt jól meg asszondtad :C :C :C :C

(#189) QuToR válasza BalaNce87 (#187) üzenetére

QuToR
(kvázi-tag)

És majd a MARS II milyen lesz......... ott lesz csak nagy áramzabálás

QuToR

(#190) MZperX75

MZperX75
(őstag)

:W :N

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#191) emmm válasza QuToR (#189) üzenetére

emmm
(senior tag)

Bezony! :D

(#192) pepucs válasza emmm (#191) üzenetére

pepucs
(újonc)

Bolond ember aki ilyet vesz. Vagy csak bejött neki az élet. Én semmiképpen se vennék az tuti.

(#193) A.tessz válasza pepucs (#192) üzenetére

A.tessz
(fanatikus tag)

Nem bolond , hanem pénzes, ez nem az átlag felhasználoknak készült és nem is átlag pénztárcának, de ennél sokkal betegebb luxuscikkek is vannak, itt legalább van teljesítmény is mögötte, az mondjuk majdnem, hogy felháborít viszont, hogy nem tudtak egy halk hűtést rátenni :((

[ Szerkesztve ]

(#194) pepucs válasza A.tessz (#193) üzenetére

pepucs
(újonc)

Szerintem nincs annyira kimagasló teljesítménye hogy ilyen drága legyen, dehát mivel jelenleg nincs túl sok jobb...

(#195) Komplikato válasza PetX (#180) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"ha jól emlékszem akkor az igazi első: az ati rage fury maxx volt ilyen téren vagy nem?"
Gamer kártyából igen, profi OGL gyorsítókból mint a FireGL széria, nem biztos. Sajnos nagyot bukott, mert rosszkor jött ki. A W2K-ban megváltozott az IRQ osztás lehetősége, így ott csak az egyik mag mehetett, és ugye az XP a W2K -ra épít/hajaz. Utána szimulátorokba építettek 2-4 magos kártyákat R200-as maggal, ilyen szolid 4-5000 dolláros árért.

ON: Most nézem Japánban röpke 150.000 jen az ára, de adnak mellé ajándékba egy ilyen igazi méreg drága gamer egeret. A fémtáskát meg nagy öröm lehet utána pakolászgatni a polcokon. :D

[ Szerkesztve ]

Close the World ..... Open the Next!

(#196) pepucs válasza Komplikato (#195) üzenetére

pepucs
(újonc)

Csak nem tudsz japppánul?

(#197) haxxika válasza pepucs (#196) üzenetére

haxxika
(fanatikus tag)

Sztem ő is a google translate nagyszerű usere vagy tényleg tud japánul :D

ASUS P5K PRO, Q8300, Sapphire HD5850 | MSI GT628X-486HU | LG Optimus 2X Gueste2X Hybrid CM7.2+Etana kernel @16GB MicroSDHC CL10

(#198) daru

daru
(kvázi-tag)

nagyon drága! ráadásul csúnya,és sokat fogyaszt
nem hiszem, hogy nagy kereslet lesz rá idehaza.

cod4---- 87.229.77.165:28973 W.o.T., Xfire:Szivacs75 ,,Az életem szomorú, de legalább a fizetésem nevetséges!" (ToPy)

(#199) Nel

Nel
(újonc)

Az árát nézve nem lesz tömeg cikk,egy HD5970 alig lassabb nála :)

"Utunkba nem állhat senki, csak mi győzhetünk. Menetel a Ferencváros, VOLTUNK, VAGYUNK, LESZÜNK!!"

(#200) emerico2004 válasza Taranti (#50) üzenetére

emerico2004
(tag)

http://hardverapro.hu/apro/asus_ares_vga_ares_2dis_4gb5_bontatlan_uj_garancia_3/hsz_1-50.html
nálam létezik élőben 2darab teszre vették de elmaradt és kanyaritottam rá egy nem rossz árat.

Telefonon gyorsabb : 06309133332

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.