Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) paster.zs

paster.zs
(lelkes újonc)

Szép ,lap, és már a minőség is jó.
De nem tudom miért kell várni a megjelennéssel októberig?
Pláne, hogy addig a régi proci is jó bele.
És Mikor kijön a Bull, már csak azt kell megvenni.

[ Szerkesztve ]

(#2) radi8tor1 válasza paster.zs (#1) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

AMD biztos így állapodott meg velük.

TRON addict

(#3) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

Szép lassan az ASrock is felnő a nagyok közé, nagyon kulturált lap, gyanítóm használhatósága is kiváló.
:C

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#4) MontyCrew

MontyCrew
(senior tag)

Asrock egyre jobbakat csinál,, vajon lesz mATX -es alap is AM3+ban a közeljövőben?

Facebook készítője több mint 2hete kórházban van. Állítólag Chuck Norris bökte meg...

(#5) Dragon3000

Dragon3000
(lelkes újonc)

Jól fel van szerelve és a képek alapján jó az elrendezése is.

(#6) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Légy üdvözölve "új ABIT" :R

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#7) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Látom egyedül vagyok a véleménnyel, hogy ez bizony csúnya. Persze kinézi miután be van szerelve, de én azokat a "mintákat" egyből leszerelném róla.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#8) Milka 78

Milka 78
(őstag)

Jópofa deszka,de ez a 4x-es fix PCIE sáv...nem igazán értem.Ilyen kategóriában bizony gondolni kéne a 3 gpus 8-8-8-as kiosztásra is.A másik,hogy az a sanda gyanúm,hogy az a nagy borda útba lenne a hűtőventillátornak(Yasha 2 ventivel)Ettől függetlenül tetszetős kis lap,kíváncsi lennék az árára.

[ Szerkesztve ]

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#9) mikej95 válasza Xaels (#7) üzenetére

mikej95
(tag)

Ne nézegessed és nem fogja bántani a szemedet! :DD Csúnyának szerintem nem csúnya, viszont mint minden felső kategóriás lap(és közép 1része) bordái csak úgy vonzzák a port. :C
Tuti ennek is lesz olyan ára, hogy......

-

(#10) audi100td válasza bacsis (#6) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

+1 :)

(#11) V.Dave

V.Dave
(fanatikus tag)

Csak nekem tűnt fel a 140W CPU írás az egyik képen? Tehát lesz ilyen étvágyú bull is vagy ez is csak egy mókusvakítás?

FX-8150 (8 mag/4 modul) 3,6/4,2 GHz
4 x 2 MB
8 MB
125 W
FX-8120 (8 mag/4 modul) 3,1/4 GHz 4 x 2 MB 8 MB 125/95 W
FX-8100 (8 mag/4 modul) 2,8/3,7 GHz 4 x 2 MB 8 MB 95 W
FX-6100 (6 mag/3 modul) 3,3/3,9 GHz 3 x 2 MB 6 MB 95 W
FX-4100 (4 mag/2 modul) 3,6/3,8 GHz 2 x 2 MB 4 MB 95 W

Nekem úgy tűnik ez egy "elszólás" most az Asrock részéről :))

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

(#12) Zso2

Zso2
(őstag)

Mint 2 iker :)

[link]
[link]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#13) audi100td válasza V.Dave (#11) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

gondolom a tuning miatt, remélem nem lesz, a 125W is már elég magas, jó lenne ha végre kordában tudná tartani az AMD a fogyasztást

(#14) audi100td válasza V.Dave (#11) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Mondjuk ha jól emlékszem az AM3+ visszafelé kompatibilis, 140W-os AM3 proci meg volt, talán amiatt.

(#15) zolyee

zolyee
(tag)
LOGOUT blog

Jó kis lap ez kérem szépen!
Az Asrock teljes mértékben felnőtt az igazi nagyokhoz.
Rengeteget javult a minőség de megmaradtak a baráti árak.
Valószinűleg ennek a lapnak sem megfizethetetlen az ára. :)

(#16) TESCO-Zsömle válasza bacsis (#6) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért még nem egészen. Az abit-nak egy ilyen kategóriás lapra nem derogált Volterra digitális VRM-et rakni...

A szívem szakad meg bele, hogy ma csak a 100k-s EVGA lapokon van... :O

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#17) t-real

t-real
(tag)

Személy szerint én soha nem vennék asrock lapot, még ha 10Ft-ért dobnák utánam akkor sem! Miért? A régi rossz élmények miatt, és márpedig ezeken nem tudok túl lépni! Ennyi! :(((

(#18) gabo9201 válasza bacsis (#6) üzenetére

gabo9201
(Ármester)
LOGOUT blog

Én is pont erre gondoltam :R

ASRock ALiveNF5-eSATA2+ eladó http://hardverapro.hu/apro/asrock_alivenf5-esata2_elado/hsz_1-200.html

(#19) audi100td válasza t-real (#17) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

az már a te bajod :) és enyhén szólva butaság, 10 évvel ezelőtt én is szívtam a socket A-s asrockkal, de most tuti tőlük vennék lapot, meg esetleg ECS vagy Biostar

a mostani asrock-nak semmi köze a régihez...

(#20) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a fatáliti neve nem lenne rajta, jobban tetszene... de azért el kell ismerni, frankó deszka lesz ez.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#21) TESCO-Zsömle válasza t-real (#17) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azé, ha valahol 10ft-ért dobálják, küldhetnél egy SMS-t az adatlapomon levő számra... :))

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#22) Dragon3000 válasza t-real (#17) üzenetére

Dragon3000
(lelkes újonc)

Másnak meg más márkával van rossz tapasztalata, így nézve szinte semelyik márkából nem lehetne vásárolni, mert mindnél van szar. Én szívtam asus-sal soha többé nem kell, drága és szar, gigabyte lapom is volt több, alapvető dolgot hiányoltam mindnél, csak cpu hűtőt volt képes vezérelni (775-ből középtől felső kategóriáig voltak lapjaim és mindnél ez volt a helyzet), meg nem igazán tetszett, amikor az 1066MHz-es ramnál beállítottam, hogy 1066MHz-en menjen és kész meg is halt az ep35 ds3p lap pffff. Az újabb gigák meg tudásukhoz képest drágák, meg több helyen lehet olvasni, hogy bios gondok vannak, msi-m még nem volt, így arról nincs véleményem, most asrockom van és megvagyok vele elégedve. A legjobban az abit tetszett, kár, hogy már nincsenek.

audi100td: "a mostani asrock-nak semmi köze a régihez..."

Amióta különváltak az asustól, nem a szart kell árulniuk :D

[ Szerkesztve ]

(#23) Srodney válasza t-real (#17) üzenetére

Srodney
(senior tag)

és a kezdő pc-sek tipikus hibája ez akik hozzád hasonló rossz felfogással vásárolnak.sokan vagytok így sajnos...mindig szét kell nézni,tesztet olvasni és a neked legjobbat kiválasztani.

és el kell fogadnom hogy az asrock 10év alatt felnőtt a feladathoz....persze el is lehet bukni a hirnevet,példa mostanság erre a gigabyte....nah az ecs az mindíg is szar volt,legalább is nekem...másnak lehet szerencséje volt

[ Szerkesztve ]

(#24) Móci válasza t-real (#17) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát pedig jó lapokat gyárt az Asrock, és bizony nagyon barátságos áron kapod meg őket.
Volt nekem is fos Asusom, még szarabb Abitom, működő Gigám, behalt XFX-em.
Mégsem mondom azt, hogy csak egy márka a jó. Ki kell fogni, mivel minden gyártónál vannak gyengébb szériák.

Ismét Giga lapom van, pedig nem nagyon szeretem a márkát. Ez volt jó áron, működik, és kész.

[ Szerkesztve ]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#26) audi100td válasza Móci (#20) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

ja, úgy nekem is jobban bejönne

Dragon3000: ja :)

[ Szerkesztve ]

(#27) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

én rosszul tudom, hogy ebben a kategóriában szilárdelektrolitos kondikat szokás használni..? :F

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#28) audi100td válasza nuke7 (#27) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

és, mi a gond? az van rajta :)

(#29) blackrulz válasza audi100td (#28) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

aaaaakkkkkooooor..... őőőő.... izé... hogynézmnárki10évenemvoltjómostseazmonnyanakmárle. sapka sincs rajta pffdegáz:DDD

tényleg komoly cuccokat kezdenek gyártani, ha asztaliban gondolkoznék simán rákóstolnék középkategóriában is

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#30) audi100td válasza blackrulz (#29) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

ja, én is, akár belépőszinten, de már csak laptopozok...

(#31) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ez korrekt! :C
Már csak az áráról kellene valami biztató infó. Mondjuk úgy 40-45K közé igazán belőhetnék! :B

Alléz Olympique de Marseille!

(#32) Atocha válasza Milka 78 (#8) üzenetére

Atocha
(fanatikus tag)

Mert hogy te gondolom belevennél magadnak 3db 6990 vagy 3db csúcs nvidiát igaz?
Persze... :) Már bocs, de főleg M.országon a crossfire/sli aránya konvergál a 0 felé.
Nagyon kell ám az a 3 sin is... auuuuuuuuuu....

Papírjaguár!

https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)

(#33) Sontir Fel

Sontir Fel
(senior tag)

Kettő hete se, hogy z68as Asrock lapot vettem. Még nem volt, ez eddig elégedett vagyok vele. UP a gyárnak :))

BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#34) V.Dave válasza Dragon3000 (#22) üzenetére

V.Dave
(fanatikus tag)

Teljesen egyetértek

Asus nálam szóba se jöhet drága és ócska ficsőrökkel próbálják eladni gigabyte meg az áraihoz képest nem tud + ba annyit mint egy asrock vagy biostar pl.

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

(#35) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Jó kis lapnak ígérkezik!
A Sandy féle Fatal1ty nagyon jól sikerült!

Viszont hol vannak már a procik? Miért nem jönnek? Tiszta Sandy feeling.... Tavaly év végén már lehetett kapni a P67-es lapokat, de procik még nem voltak.....

Egy technikai kérdés: (előre is elnézést ha valakinek ez fáj) Ezeken az AM3+ lapokon, ugye van még északi híd ?(pci-e vezérlő)
Köszi

(#36) yakuza.tora válasza ceaser (#35) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Van. Középen, a Fatal1ty feliratos borda alatt található. ;)

Alléz Olympique de Marseille!

(#37) audi100td válasza ceaser (#35) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

igen, jelen esetben a 990FX az északi híd

(#38) jozsef m. válasza TESCO-Zsömle (#16) üzenetére

jozsef m.
(fanatikus tag)

Ha nem is Volterra, de azért:
The AM3+ socket is powered by a 14-phase digital PWM power design, which is ready for even 140W chips. :K

(#39) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ami még feltűnt, ott virít aPCIe mellett a nagy ATI Crossfire logó... őőő nem úgy volt hogy 2010 végétől nincs ATI? :B :DDD

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#40) vanye válasza bacsis (#39) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Ezt már én is kérdeztem egyszer Abutól, lévén hogy pl. ezen az oldalon is hol AMD Catalyst olvasható, hol ATI Catalyst. :F De van ATI Crossfire is, szóval... Amikor Radeonos driverproblémákról esik szó, érdemes lenne ezeket a kettős elnevezéseket is számba venni. :DDD

[ Szerkesztve ]

Stern des Südens!

(#41) VaniliásRönk válasza bacsis (#6) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nekem is pont ez jart a fejemben. Abit NF7-S 2.0, regi szep idok... :))

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#42) Milka 78 válasza yakuza.tora (#31) üzenetére

Milka 78
(őstag)

Ne reménykedj :( A sima 990FX Extrem4-et 44 körül árazzák(bár ez még előrendelős ár),bár ne legyen igazam.Szerinte ez kicsit drágább lesz,de akkor már GD80(pedig most is Asrockot nyúzok a legnagyobb megelégedéssel).félő,hogy a tudással arányosan az áruk is felnől...

[ Szerkesztve ]

(#43) Malachi

Malachi
(őstag)

komoly deszka, jöhetne - de ahogy kinéz, uhh. fogót nem adnak hozzá, amivel le lehet törni azokat a fatality táblákat?

(#44) Milka 78 válasza Atocha (#32) üzenetére

Milka 78
(őstag)

3db 6950-esről van szó.Mondjuk 3 db 24-es monitorhoz kell a kraft(Eyefinity mond valamit?) és van jó pár ember csak a ismeretségi körömben aki 3 vagy 4 kártyát használ,de látom lövésed nincs az egészről.Az meg hogy Magyarországon mi van hidegen hagy,de a gyártó tuti nem hazánkra koncentrál,de a lényeg,hogy nem kéne személyeskedni!Ha ennyire fáj hogy 3 karit nyúznék nézz inkább máshova ;) Ja az ismerőseim nevében is(pl.pszichiater,nakos,subaruwrc,Seikai,04ahgy,Zé_Mester,Whit3Rav3n és még sorolhatnám...) elnézést kérünk,hogy volt pofánk 3 karit venni és ez téged zavar és a lelki világodba tapostunk,még egyszer ne haragudj :R :R :R Ja és válogasd meg a szavaidat.Mi az,hogy papírjaguár?

(#45) M@cika

M@cika
(senior tag)

Ha most adnák ki, legalább 70K lenne az ár szerintem. Én biztos nem veszek ilyen szintű lapot, de azért tetszik.
/Most egy AV8-3rd eye-ról írok, anno azért jó kis lap volt. Általában olcsó lapokra építkeztem ez a gép volt a kivétel. Már jó ideje 3-4 éve Asrock jön be nálam/

Nasit a kis fehér medvének!

(#46) Fücsök007

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Komoly lap. :C :K Bár nem lesz olcsó, a tudásáárt valszeg nem fognak nagy felárat kérni mint az EVGA vagy Asus csúcslapoknál. :))

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#47) blackrulz válasza audi100td (#30) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

dettó, pedig volt 8800 gtx sli meg full víz rajta, húzva, épített házban... megöregedtem úgy tűnik... :K

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#48) dízelracer válasza Sz.Miki (#3) üzenetére

dízelracer
(őstag)

Lassan felnő? Már rég felnőtt, lassan át is lép felettük. Az asrock már az első AM2+ lapokkal is csúnyán a konkurencia a fejére nőtt. És azóta csak javult minden szempontból. Csak isten tudja miért a userek döntő hányada ragaszkodik az asus/gigabyte/msi trióhoz. Pedig ott az ecs, a biostar, a sapphire vagy éppen az intel. Semmivel sem rosszabbak mint a közismertebb gyártók termékei. Csak egy példa. Az olcsóbb asus lapokkal elég sűrűn van valami gebasz. És nem egy kettőről beszélek. Sokkal több asus lap jön vissza garanciába mint asrock pedig asrockból vagy 2x annyit visznek. Vagy nem megy rajta egy sata port vagy zúg az alaplapi hang, bizonyos memóriákkal random fagyogat, alaplapi usb nem működik stb... Úgy látszik manapság az asus a nevéből akar megélni pedig az nem fog menni. Ezzel szemben még ha fapados is de használható korrekt asrock lapot újíthatsz ugyanannyi pénzből.

(#49) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PS/2-es port minek már rá? Jó tudom nekem is van egybe épített, de én személy szerint már fölöslegesnek találom.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#50) audi100td válasza KaiotEch (#49) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

miért zavar? sokan használnak még ilyen beviteli eszközöket, most azért dobják ki mert már nem divat?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.