Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) erdeif

erdeif
(újonc)

Végre!
Számítottam az Acer-re már jó ideje. Remélem a verseny letöri később még jobban az árakat.
Azért az szomorú, hogy a dollárt és az eurót sokszor egy kalap alá veszik, ami ott 400$ lesz, az itt 400€. Az én pénztárcámnak nagyon nem mindegy!
Szerintem az Acer egy elegáns kis gépet fog tervezni, remélem a műszaki paraméterek is jók lesznek ARRA A CÉLRA, AMIRE EZ A KATEGÓRIA ki lett találva!
Ezt csak azért írom, mert sokan az igazi notebook-okhoz hasonlítják, és olyan tudást is várnak el tőle.

[ Szerkesztve ]

(#2) orbano válasza erdeif (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Senki nem veszi egy kalap alá az Eurót a Dollárral...

A vér nem válik VAZZE!™

(#3) erdeif válasza orbano (#2) üzenetére

erdeif
(újonc)

Dehogynem, sajnos nem egy cikkben olvastam már erről.
Konkrétan most nem erre az írásra gondoltam.

(#4) simonzé válasza orbano (#2) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem arra gondolhat Erdeif, hogy ami a hírekben 100 USD-s amerikai áron szerepel, az az EU-ban 100 EUR körüli áron kerül piacra. Belegondolva ez általában sajnos igaz is. Pl. a Xbox360 és a PS3 is is annyi EUR-ba került, mint ahány USD-ba az amcsiknál. És akárhogy is nézem a ~180 Ft-os Dollár nem egyenlő a ~260 Ft-os Euróval.
Tehát megint a bré rossz oldalán állunk. :) :(

[ Szerkesztve ]

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#5) Sandormaster

Sandormaster
(fanatikus tag)

Engem már naon idegel, hogy az ami az usába 38ropi, az nálunk 50, pl 8800gt....de ez lesz az eepc-ből is :W

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#6) rudi válasza Sandormaster (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem kell olyan messzire menni, mostanában a szomszéd országok is durván 10%-kal olcsóbbak hardverben. Erre éppen jó példa a 8800 GT cseh vagy szlovák ára...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) kovy79 válasza rudi (#6) üzenetére

kovy79
(őstag)

Sajnos nem csak mostanában. Már jóideje... :F

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#8) ngabor2 válasza rudi (#6) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"sűrű fillér vs. ritka forint" esete lenne? tényleg érdekelne az oka, és asszem ebben te vagy a szakértő.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#9) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

A mult Eee PC-je :).

[ Szerkesztve ]

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.