Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

uzleti ev vege elott, ami 2011 marcius

(#2) lujó55 válasza moli.hu (#1) üzenetére

lujó55
(őstag)

jobb későn, mint soha! :DDD ;)

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#3) Feruendios

Feruendios
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Teljesen mindegy, így is legalább 2 évvel előbb dobja a piacra mint bármelyik másik konkurens cég. Ezzel végleg betolja a halálos ütést a PSP-nek erősebb hardver 3d kijelző.

(#4) smkb

smkb
(senior tag)

Olvastam én is az engadgeten... onnan volt egy link egy korábbi asszem februári cikkre ahol a marvell már kijelentette hogy ők a játékkonzol piacot célozták meg (vagyis akkor már nem megcélozva volt, hanem már ment rendesen a tárgyalás a nintendoval). Mivel a pénzügyi negyedéves jelentésükben már 15%-os növekedést titulálnak annak, hogy a csipet szállítják a konzolgyártónak , nyilván csak olyan gyártó lehet aki már tömegszinten gyártja a kézikonzolt. Ez meg igazán a nintendo-n kívül más nem nagyon lehet mivel a a sony az új psptől még nagyon messze van elvi szinten is..

Nekem csak az a fura, hogy mind az armada 500 mind a 600 egész jó grafikus gyorsítót tartalmaz... most akkor a 3dsben ott lesz a pica meg az armada 3d gpu-ja is??

[ Szerkesztve ]

(#5) hack69

hack69
(fanatikus tag)

Fura lenne. Japán cégtől is lehet venni erős és modern processzort, bár a DS nem tartozott a legmodernebb eszközök közé, de az IPS kijelzői igényes választásnak számítanak még ma is. :K

(#6) Bp

Bp
(kvázi-tag)

Szupiszuipi,siesenek csak nintendonál,animal crossingozni akarok 3d-ben már :D

(#7) hack69 válasza smkb (#4) üzenetére

hack69
(fanatikus tag)

Android 3.0 alá megérkezhet az új PSP. Abba kerülhet bele, vagy a Microsoft, vagy az Apple titkol valamit, mint általában. :)

(#8) arty

arty
(senior tag)

és ezen már majdnem ugy néznek ki a játékok majdan, mint a százéves psp-n

grat, nintendo

(#9) geezer válasza arty (#8) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezt most így hogy...? :U

Egyébként én is gratulálni szeretnék nekik.
Egy újabb zsíros kis (?) szelet a konzolok piacának tortájából, és egy újabb tökönrugás a Sony-nak. Akármennyire is kedvelem a Sonyt, de eladásokban megint le lesznek maradva, ez valószínű.
A Nintendo irgalmatlanul ügyesen alakítja a gépeit, már a Wii, Ds első szériái óta. Gyengébb, olcsóbb hardver? Igen.
Sokkal magasabb eladások, mint a versenytársak? IGEN!
Profit? Naná! :P

[ Szerkesztve ]

(#10) vegytek

vegytek
(fanatikus tag)

nekem úgy rémlik, h régen még a tegra2-ről beszéltek, mint lehetséges hardverről. :U

Eladó: PS3-ra ME, Yakuza 4, FF13, RDR goty ||| >> PSN: geneMTS <<

(#11) hack69 válasza vegytek (#10) üzenetére

hack69
(fanatikus tag)

és az se jött be.

(#12) DMG

DMG
(fanatikus tag)

Erről a szemüveg nélküli 3D-ről lehet tudni valamit? Hogy működik? Gondolom csak annak élvezhető, aki közvetlenül elötte van, de mi a működési elv?

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

(#13) Abu85 válasza smkb (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem nem. Csak a CPU core-t használják fel. A shader modulos Pica200 bőven übereli a Marvell rendszerét.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#14) Lacix29 válasza DMG (#12) üzenetére

Lacix29
(őstag)

parallax barrier a megoldás neve.
És tényleg csak egy pontból élvezhető igazán.
Nagyjából arról szól, hogy van egy maszk a kijelző előtt (ahol dupla annyi pixel van az egyszerre megjelenő 2 kép miatt, mint a megadott felbontás), majd ez a maszk a bal szem elől a jobb szemnek szánt pixeleket és a jobb szem elől pedig a bal szemnek szánt pixeleket takarja ki.

(#15) DMG válasza Lacix29 (#14) üzenetére

DMG
(fanatikus tag)

Köszi!

Közben találtam egy Microsoftos megoldás, egy speciális lencsével, mozgásérzékelős kamerával követi a nézőt így jobb eredményt ér el, igaz jelenleg csak 20 fokos a betekintési szög, amig még nézhető, meg csak max 2 ember nézheti egyszerre, és ők is csak max 60 Hz-en egy 240 Hz-es tévé esetében.

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.