uzleti ev vege elott, ami 2011 marcius
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
lujó55
(őstag)
jobb későn, mint soha!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
(#3) Feruendios
Teljesen mindegy, így is legalább 2 évvel előbb dobja a piacra mint bármelyik másik konkurens cég. Ezzel végleg betolja a halálos ütést a PSP-nek erősebb hardver 3d kijelző.

smkb
(senior tag)
Olvastam én is az engadgeten... onnan volt egy link egy korábbi asszem februári cikkre ahol a marvell már kijelentette hogy ők a játékkonzol piacot célozták meg (vagyis akkor már nem megcélozva volt, hanem már ment rendesen a tárgyalás a nintendoval). Mivel a pénzügyi negyedéves jelentésükben már 15%-os növekedést titulálnak annak, hogy a csipet szállítják a konzolgyártónak , nyilván csak olyan gyártó lehet aki már tömegszinten gyártja a kézikonzolt. Ez meg igazán a nintendo-n kívül más nem nagyon lehet mivel a a sony az új psptől még nagyon messze van elvi szinten is..
Nekem csak az a fura, hogy mind az armada 500 mind a 600 egész jó grafikus gyorsítót tartalmaz... most akkor a 3dsben ott lesz a pica meg az armada 3d gpu-ja is??
[ Szerkesztve ]

hack69
(fanatikus tag)
Fura lenne. Japán cégtől is lehet venni erős és modern processzort, bár a DS nem tartozott a legmodernebb eszközök közé, de az IPS kijelzői igényes választásnak számítanak még ma is. 

Bp
(kvázi-tag)
Szupiszuipi,siesenek csak nintendonál,animal crossingozni akarok 3d-ben már 

hack69
(fanatikus tag)
Android 3.0 alá megérkezhet az új PSP. Abba kerülhet bele, vagy a Microsoft, vagy az Apple titkol valamit, mint általában. 

arty
(senior tag)
és ezen már majdnem ugy néznek ki a játékok majdan, mint a százéves psp-n
grat, nintendo
Ezt most így hogy...? 
Egyébként én is gratulálni szeretnék nekik.
Egy újabb zsíros kis (?) szelet a konzolok piacának tortájából, és egy újabb tökönrugás a Sony-nak. Akármennyire is kedvelem a Sonyt, de eladásokban megint le lesznek maradva, ez valószínű.
A Nintendo irgalmatlanul ügyesen alakítja a gépeit, már a Wii, Ds első szériái óta. Gyengébb, olcsóbb hardver? Igen.
Sokkal magasabb eladások, mint a versenytársak? IGEN!
Profit? Naná! 
[ Szerkesztve ]

vegytek
(fanatikus tag)
nekem úgy rémlik, h régen még a tegra2-ről beszéltek, mint lehetséges hardverről. 
Eladó: PS3-ra ME, Yakuza 4, FF13, RDR goty ||| >> PSN: geneMTS <<

hack69
(fanatikus tag)
és az se jött be.

DMG
(fanatikus tag)
Erről a szemüveg nélküli 3D-ről lehet tudni valamit? Hogy működik? Gondolom csak annak élvezhető, aki közvetlenül elötte van, de mi a működési elv?
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
Szerintem nem. Csak a CPU core-t használják fel. A shader modulos Pica200 bőven übereli a Marvell rendszerét.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Lacix29
(őstag)
parallax barrier a megoldás neve.
És tényleg csak egy pontból élvezhető igazán.
Nagyjából arról szól, hogy van egy maszk a kijelző előtt (ahol dupla annyi pixel van az egyszerre megjelenő 2 kép miatt, mint a megadott felbontás), majd ez a maszk a bal szem elől a jobb szemnek szánt pixeleket és a jobb szem elől pedig a bal szemnek szánt pixeleket takarja ki.

DMG
(fanatikus tag)
Köszi!
Közben találtam egy Microsoftos megoldás, egy speciális lencsével, mozgásérzékelős kamerával követi a nézőt így jobb eredményt ér el, igaz jelenleg csak 20 fokos a betekintési szög, amig még nézhető, meg csak max 2 ember nézheti egyszerre, és ők is csak max 60 Hz-en egy 240 Hz-es tévé esetében.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.