Jól néz ki erőmű kellesz hozzá 
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

Jól néz ki erőmű kellesz hozzá 
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

Nagyon szép a grafika. Ha csiszolgatnak még rajta akkor ez még javulhat is 2012 év végéig. Az a jó, hogy a videó szerint is több lehetőség lesz ebben a játékban mint az előző részekben.
DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db

Nem baj ha elhalasszák, inkább mint hogy egy bughalmaz jelenjen meg.Az arma 1-2 nagyon tetszett, remélem ez is olyan jó lesz.
Dragon MGC klán oldal: http://dragonmgc.clanbazis.com
Igazi háború szimulátor. Király. 
Sami Koivikko - Sapphire

Ezen videó alapján inkább "SplinterCellSzimulátor" 
DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db

Inkább a régi Operation Flashpoint szvsz! 
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

remélem én is, hogy magam választhatok a lehetőségek közül, ez még ARMA2 alapjátékban fogjuk rá meg is volt, de a későbbi kiegészítéseknél OA, BAF és PMC már leszűkítették; nem szállhatok ki a helikopterből, ha olyan a küldetés, nem végezhetek külön szabadon tevékenységeket az embereimmel. Multi lehet, hogy ebből a szempontból jobb, de nekem arra nincs időm. Szóval Call of duty variáns nem kell, a "SplinterCellSzimulátor jöhet 
[ Szerkesztve ]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Idén sűrűn lesznek halasztások, nem ez az első

Túl sokat akarnak megvalósítani, csak nincs elég erőforrás szerintem. Pl animált dolgok az utastérben, ok, na de hogyan néz már ki az a fordulatszám mérő?
Ezek az arma-k nekem mindig is kicsit gagyusznak tűntek.

szépnek szép, de az arma2nél is ez volt, aztán 0fizika, auto vs tehén röhej... tereppusztítás lesz?
Akik odaírják a hirdetéseikhez, hogy okoskodó kommentet nem kér, azoknak a 98%-a bolti ár felett szeretné elpasszolni a cuccosát.... Persze Te abban a 2%-ban vagy:)
Most őszintén megkérdezem, hogy ezt a játékot ki fogja élvezni ?
Komolyan kérdezem.
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

Hát, hogyan is mondjam szépen? Az OFP/Arma vonulatban a a grafika mindig is 'funkcionális' volt... 
De nem is ezért szerettük/jük...
Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)