Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én valami olyat hallottam, hogy valami adókedvezményük most jár le, és új név - új cég - új adókedvezmény

mint anno ahogy az Eskimo-ból Algida lett.

persze lehet, hogy ebből egy szó sem igaz

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#2) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nekik ez a jó csinálják. MAjd lehet, hogy megbánják. :U
Vagy csak figyelemfelkeltés a cél? :F

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#3) nem_tom

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

hú bakker. pedig a Pannon sokkal jobban tetszik. ennek a Telenor-nak nagy hülye hangzása van.
és értelme sincs. :F

PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST

(#4) finest

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem sem tetszik a Telenor.

"A Telenor új termékek és szolgáltatások egész sorát mozgósítja, hogy egyszerű, intelligens és megfizethető hozzáférést biztosítson a magyaroknak a mobil technológiához." = drága lesz, ugyan az drágábban... :DDD

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#5) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem se tetszik, de anno a Westel 900 jobban bejött mint a T-mobil, de őszintén, leszarom. Ha már úgysincs magyar tulajdonban (ahogy olvastam) akkor tökmind1 mi a neve.

(#6) _Voyage_

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Senkinek nem jó, de mivel elég lapos lett a pannon, árak tekintetében(készülék árak eléggé magasak, T-hez képest biztosan, percdíjak se a legjobbak, csomagokban is van lemaradás), valami új, hülye marketing dolgot ki kellett találni, amiből valaki jól megszedi magát, mert mindenhol reklámtáblát, szórólapot, stb-t kell cserélni, ami valakinek biztosan jó pénz.

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#7) caizzz válasza nem_tom (#3) üzenetére

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

"és értelme sincs"

Telecommunication + Norvégia. Tényleg nincs értelme.

[ Szerkesztve ]

marakujás kőbányai

(#8) _balázs_ válasza caizzz (#7) üzenetére

_balázs_
(lelkes újonc)

Akkor lehetett volna Telemag is. :DDD

::--::

(#9) nem_tom válasza caizzz (#7) üzenetére

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

nem úgy nincs értelme, hanem hogy átnevezni nincs értelme.

PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST

(#10) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg baromság a váltás.
Telenor, telenor, telenor... Nem, nem áll rá az agyam! Maradok pannonos, vagy huszas, de telenoros nem leszek.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#11) caizzz válasza nem_tom (#9) üzenetére

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor félreértettelek, sry. Amúgy rajtunk kívül még rengeteg országban nem viselik az anyacég nevét. [link]

marakujás kőbányai

(#12) caizzz

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajtóközlemény

"Egy új gazdasági tanulmány szerint Magyarország eséllyel csatlakozhat a világ digitálisan fejlett országainak elitklubjához." :DDD :DDD

marakujás kőbányai

(#13) sztikac

sztikac
(senior tag)

Na, ezek is 4-es fokozatra kapcsolták a bullshit generátort :D

(#14) joey20 válasza Depression (#10) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem a pannon már rég telenor... :)

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#15) Mr.Csizmás válasza caizzz (#12) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:W

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#16) tkazmer válasza nem_tom (#9) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemrég jelent meg, szerintem elég ok az átnevezésre amit elmondl...[link]

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#17) gabor85 válasza caizzz (#12) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Az előtte lévő mondat se piskóta...

A Magyarország előtt álló lehetőségek nem válhatnak valóra az új ötletek és az új technológia korában gyökerező, nagy horderejű változások nélkül.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#18) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bevallom férfiasan a pannon név a tizenvalahány év alatt amióta a sim kártyámon virít jobban megtetszett,így képzelhető mennyire élvezem ezt a váltást. de azért a simemen ott fog figyelni míg el nem lopják:K

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#19) area_51 válasza madstunt (#18) üzenetére

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem még van eredeti, működő, zöld Pannon GSM-es simem is. :K

Gondolom azért kell a váltás, mert a globalizáció szempontjából nem hasznos, ha némi nacionalizmus, tradíció jelenik meg egy szolgáltató nevében. Szerintem ez nagyon sokaknak okoz keserű szájízt, elveszíteni az egyetlen, valamelyest az országhoz köthető szolgáltatónevet.

[ Szerkesztve ]

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#20) tkazmer válasza area_51 (#19) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

miért, ezek el szoktak romlani? nekem is olyan van... :U

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#21) Z-o-t-y

Z-o-t-y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Még mindig sokan Pannon GSM nek emlegetik, nem tudják hogy a GSM jelzőt is elhagyták már, jogosan hisz már nem csak azt a frekvencia tartományt használják ugye, ez a névváltás idehaza nem biztos h nyerő, de ezt norvégiában nem tudhatják, és ezt a döntést azt anyacég hozta, egységes arculat stb, majd látjuk...

(#22) area_51 válasza tkazmer (#20) üzenetére

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem szoktak, csak már jó régen az új kék fehér kártyák vannak, ezért írtam. (Meg azért, hogy még mindig aktív.)

[ Szerkesztve ]

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#23) madstunt válasza tkazmer (#20) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha sokat járnak ki-be telefonba az megviseli őket azért.

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#24) caizzz válasza tkazmer (#20) üzenetére

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

Meg tud kattanni simán, van sim ami biz. típusú készülékben nem is hajlandó menni. Na meg kaphat túlfeszt, etc etc.

marakujás kőbányai

(#25) cilo9

cilo9
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztos megvan az oka az egységesítésnek (lásd: T), de a Pannon nevet akkor is jobban szeretem, mint a Telenort.

Üdv, Cilo

(#26) Bling95 válasza area_51 (#19) üzenetére

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

anyukámnak a telefonjába még narancssárga Pannon GSM kártya lapul. ha jól tudom az még régebbi :D

(#27) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem valami olyasmit akarnak elérni ezzel mint hogy westel-> T-mobile. Mivel több országban ugyanazon név alat fut így "nagyobb" cég, többen ismerik mindenhol stb.

Egyébként nekem is régi sárga pannon kártyám van.

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.