Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ringman

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

nem tudom mennyire belépő az a hűtő, amelyik 161mm magas, mikor semmilyen alsókat. házba nem fér bele, min 200-205mm széles ház kell neki.

hülyékkel nem tárgyalunk

(#2) fulltime4wd

fulltime4wd
(kvázi-tag)

Legalább a venti-csere egyszerűbben kivitelezhető, bár a méret miatt az én házikómba is csak "éppenhogy" beférne....vagy sehogy :D

"I see no God up here" - Juri Gagarin 1961

(#3) Silentfrog válasza Ringman (#1) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Az ára a belépő szintű...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#4) PC-rev-RM válasza Ringman (#1) üzenetére

PC-rev-RM
(lelkes újonc)

Hát én sem ~1kg-os hűtőkre asszociáltam a cím alapján, de úgy látszik, ma ez számít belépő kategóriának. Mint amikor valaki rámutat egy audi a6-ra, hogy az autó itt kezdődik. Elfogadom én ezt is.

Egyébként kéne. Ezt meg nem értem egészen:
"mint a négy orientációban rögzíthető" - azt vágom, hogy t helyett d-t kell érteni, de mi a 4 orientáció? Elforgatom 90 fokkal, majd ismét, ekkor ugyanott vagyok, nem?

[ Szerkesztve ]

(#5) bogyo112 válasza Silentfrog (#3) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Szükség volt erre? Az AC. kínálatában már eddig is volt olcsó, de nagyon jó hűtő: a Freezer 7 Pro rev.2. kb. 5500,- forintért ráadásul az összes AMD és Intel foglalathoz jó, ráadásul magasságban is passzol a házakba. Igaz, arra még "csak" 5 év a gari!

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#6) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Eskü tetszik.. (nem ér kövezni :D)

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#7) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Ha tényleg belépős szintű áron lesz ez a 4 hőcsöves, 12 cm-es ventis hűtés, az nagyon jó.

(#8) Silentfrog válasza bogyo112 (#5) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Évek ota vannak olyan hűtők amik tökéletesen ellátják a dolgukat,sőt meg merném kockáztatni azt a kijelentést,hogy a mai uj hűtők sem jobbak mint a pár éve kifejlesztett jobbacska hűtések.
Kell az uj mert ha nem lenne nem vennének az emberek másikat.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#9) coolpet válasza bogyo112 (#5) üzenetére

coolpet
(tag)

Ez ugy tunik, hogy a folyadekcsapagyas 12-es ventivel, rezgescsillapitassal, 4 hocsovel ha 6k forint korul lesz, akkor nagyon utos cucc lesz.

A minden ranyban azt ertik, hogy igen, 90 fokoknent forgathato, hde ha 180 fokkal elforgatod, nem ugyanott vagy, mert nem szimmetrikus a huto kialakitasa a venti miatt...

400-as fordulaton meg nagyon durvan nincs hangja es megis van hutoteljesitmenye.

It mar csak az ar fog dominalni nameg kinek mekkora haza van :)

I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

(#10) dízelracer

dízelracer
(őstag)

6év garancia. Kíváncsi leszek hányan viszik majd vissza hetekkel, napokkal a garancia lejárta előtt a hűtőt, hogy már elviselhetetlen frekvencián búg a csapágyas ventilátor, cseréljék ki. Azért hat év az hat év. Napi 6órával számolva az 13140 üzemóra. Nem kevés.

(#11) Ptech válasza dízelracer (#10) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Itthon szerintem olyan indokkal hogy 'hangos a hűtő, cseréljétek már ki' elhajtanak a fenébe, ha csak nem vagy törzsvásárló.

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#12) Taranti

Taranti
(tag)

Hát ennek sztem itthon nem belépő kategóriás lesz az ára...

Már csak azt nem tudom, melyik procimra fogok felrakni, a 35W-osra, vagy a 65W-osra? :DD

Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.

(#13) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem túl sűrű a lapát a ventin?

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#14) vanhalen válasza Taranti (#12) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Megkockáztatom, hogy a 35W-osat passzívban is elvinné, ha azért szellőztetve van a ház :)

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#15) vanye válasza Ptech (#11) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

És még kedvesen meg is kérdezik: "A vinyódat tán nem akarod legariztatni?!" :DDD ;]

Stern des Südens!

(#16) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Hyundai nem perel ezért? :DDD [link]

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#17) lujó55

lujó55
(őstag)

Majdnem 1 kiló a tömege és 4 csavarral rögzítjük az alaplapra. Huhh! :Y
Vagy ez normális?

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#18) tvse1995 válasza TheChos3nOne (#16) üzenetére

tvse1995
(fanatikus tag)

Elsőre Hyundai helyett Hunyadit olvastam :D Mondom mi? :F
Aztán leesett.

lujó55: Minden hűtőt négy csavarral rögzítenek. :U

(#19) dízelracer válasza Ptech (#11) üzenetére

dízelracer
(őstag)

Ha meg van adva, hogy egy termék legmagasabb zajkibocsájtása X dB lehet de az 5év elteltével már rosszabb Y zajszinttel üzemel akkor az már kimeríti hibás termék fogalmát és garanciában javítandó vagy cserélendő. Persze senki sem fogja ezt méregetni és ha bevinné az ember a komplett gépet fapofával közölnék, hogy ez a ventilátor nem rossz, ez ilyen.

(#20) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha valóban olcsó lesz, akkor nem lesz ez rossz cucc. Bár ahogy már írták, ott a Freezer 7 rev2, szóval...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#21) Jim Tonic válasza PC-rev-RM (#4) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nem, mivel a ventilátorod pont a másik irányba fog fújni.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#22) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Legalább a ventilátor könnyen cserélhető.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#23) Teréz Atya válasza bogyo112 (#5) üzenetére

Teréz Atya
(újonc)

Szükség volt, mivel az általad említett hűtő ennek a nagypapája. A Freezer 7-ben 3 hőcső van, a 13-ban 4, a cikkben szereplőnek meg a hőcsövei közvetlenül érintkeznek a processzorral.
Nem hiszem hogy belépő szintű lenne maga a hűtő, max az árazása. A Freezer 7 pro rev 2 (de szép hosszú neved van, ej :D) asszem elbánik 125W-al, a 13 200W-al, a 13 pro (ez tipp) kb 300-al.
A Freezer 7(...) 3,5-en hajtott Athlon II 435-el megbírkózik még nyáron is, képes vagyok elhinni, hogy másra már nem elég (köh bull, köhh)

(#24) bogyo112 válasza Teréz Atya (#23) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Itt a teljes lista, a wattokkal: [link]

Ezeket tényleg a Bulldozerhez tervezhették, más procival nem lehet ennyi meddő teljesítményt előállítani..... :))

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#25) PC-rev-RM válasza Jim Tonic (#21) üzenetére

PC-rev-RM
(lelkes újonc)

Jaj, csak most veszem észre, hogy a borda háta nem ugyanolyan, mint az eleje. :B Hoppá.

(#26) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mondjuk jöhetett volna előbb. Én megvettem a Pro 13-at, majd majdnem ugyanannyiért egy elforgató keretet hozzá. És a Pro 13 nem is direct touch, bár az annyira sok vizet nem zavar. Szívás.
szerk: amúgy a lamellák, csövek, egyebek megegyeznek a Pro13-mal, így elvileg a ez a ventilátor rögzítés arra is felrakható.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#27) Piera23 válasza lujó55 (#17) üzenetére

Piera23
(újonc)

Normális, én is kíváncsi voltam a négy !!!műanyag!!! bepattintós megoldásra. Nekem Freezer 13 Pro-m van, szintén 1 kg. felraktam a keretet, de elkellett forgatnom 90 fokkal hogy beférjen...nade...előtte ki kellett vennem a keretet ami "csak" a 4 pöcökkel volt rögzítve majdnem egy órába telt és vért izzadva tudtam kihúzni a pöcköket, az ujjaim nagyon fájtak utána. szóval az onnan nem jön le, ha csak nem 5 méterről ejted a házat a földre ;)

(#28) Misy

Misy
(kvázi-tag)

jó batár

misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#29) _DiEGO_

_DiEGO_
(senior tag)

A kiegészítő lefogatókkal már nincs gond , csak vizszintesen , vagy épp függőlegesen tudjuk felrakni ... emígyen ezt már mind a 4 irányba fel-le-balra-jobbra irányíthatjuk a légáramlatot :R

Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan Lb@szni: na ehhez már számítógép is kell .

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.