nem tudom mennyire belépő az a hűtő, amelyik 161mm magas, mikor semmilyen alsókat. házba nem fér bele, min 200-205mm széles ház kell neki.
hülyékkel nem tárgyalunk
nem tudom mennyire belépő az a hűtő, amelyik 161mm magas, mikor semmilyen alsókat. házba nem fér bele, min 200-205mm széles ház kell neki.
hülyékkel nem tárgyalunk

Legalább a venti-csere egyszerűbben kivitelezhető, bár a méret miatt az én házikómba is csak "éppenhogy" beférne....vagy sehogy 
"I see no God up here" - Juri Gagarin 1961

Az ára a belépő szintű...
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Hát én sem ~1kg-os hűtőkre asszociáltam a cím alapján, de úgy látszik, ma ez számít belépő kategóriának. Mint amikor valaki rámutat egy audi a6-ra, hogy az autó itt kezdődik. Elfogadom én ezt is.
Egyébként kéne. Ezt meg nem értem egészen:
"mint a négy orientációban rögzíthető" - azt vágom, hogy t helyett d-t kell érteni, de mi a 4 orientáció? Elforgatom 90 fokkal, majd ismét, ekkor ugyanott vagyok, nem?
[ Szerkesztve ]

Szükség volt erre? Az AC. kínálatában már eddig is volt olcsó, de nagyon jó hűtő: a Freezer 7 Pro rev.2. kb. 5500,- forintért ráadásul az összes AMD és Intel foglalathoz jó, ráadásul magasságban is passzol a házakba. Igaz, arra még "csak" 5 év a gari!
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Eskü tetszik.. (nem ér kövezni
)
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

Ha tényleg belépős szintű áron lesz ez a 4 hőcsöves, 12 cm-es ventis hűtés, az nagyon jó.

Évek ota vannak olyan hűtők amik tökéletesen ellátják a dolgukat,sőt meg merném kockáztatni azt a kijelentést,hogy a mai uj hűtők sem jobbak mint a pár éve kifejlesztett jobbacska hűtések.
Kell az uj mert ha nem lenne nem vennének az emberek másikat.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Ez ugy tunik, hogy a folyadekcsapagyas 12-es ventivel, rezgescsillapitassal, 4 hocsovel ha 6k forint korul lesz, akkor nagyon utos cucc lesz.
A minden ranyban azt ertik, hogy igen, 90 fokoknent forgathato, hde ha 180 fokkal elforgatod, nem ugyanott vagy, mert nem szimmetrikus a huto kialakitasa a venti miatt...
400-as fordulaton meg nagyon durvan nincs hangja es megis van hutoteljesitmenye.
It mar csak az ar fog dominalni nameg kinek mekkora haza van 
I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

6év garancia. Kíváncsi leszek hányan viszik majd vissza hetekkel, napokkal a garancia lejárta előtt a hűtőt, hogy már elviselhetetlen frekvencián búg a csapágyas ventilátor, cseréljék ki. Azért hat év az hat év. Napi 6órával számolva az 13140 üzemóra. Nem kevés.
Itthon szerintem olyan indokkal hogy 'hangos a hűtő, cseréljétek már ki' elhajtanak a fenébe, ha csak nem vagy törzsvásárló.
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

Hát ennek sztem itthon nem belépő kategóriás lesz az ára...
Már csak azt nem tudom, melyik procimra fogok felrakni, a 35W-osra, vagy a 65W-osra? 
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
nem túl sűrű a lapát a ventin?
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Megkockáztatom, hogy a 35W-osat passzívban is elvinné, ha azért szellőztetve van a ház 
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

És még kedvesen meg is kérdezik: "A vinyódat tán nem akarod legariztatni?!"
![;]](/dl/s/v1.gif)
Stern des Südens!
A Hyundai nem perel ezért?
[link]
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Majdnem 1 kiló a tömege és 4 csavarral rögzítjük az alaplapra. Huhh! 
Vagy ez normális?
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Elsőre Hyundai helyett Hunyadit olvastam
Mondom mi? 
Aztán leesett.
lujó55: Minden hűtőt négy csavarral rögzítenek. 

Ha meg van adva, hogy egy termék legmagasabb zajkibocsájtása X dB lehet de az 5év elteltével már rosszabb Y zajszinttel üzemel akkor az már kimeríti hibás termék fogalmát és garanciában javítandó vagy cserélendő. Persze senki sem fogja ezt méregetni és ha bevinné az ember a komplett gépet fapofával közölnék, hogy ez a ventilátor nem rossz, ez ilyen.
Ha valóban olcsó lesz, akkor nem lesz ez rossz cucc. Bár ahogy már írták, ott a Freezer 7 rev2, szóval...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Nem, mivel a ventilátorod pont a másik irányba fog fújni.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Legalább a ventilátor könnyen cserélhető.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Szükség volt, mivel az általad említett hűtő ennek a nagypapája. A Freezer 7-ben 3 hőcső van, a 13-ban 4, a cikkben szereplőnek meg a hőcsövei közvetlenül érintkeznek a processzorral.
Nem hiszem hogy belépő szintű lenne maga a hűtő, max az árazása. A Freezer 7 pro rev 2 (de szép hosszú neved van, ej
) asszem elbánik 125W-al, a 13 200W-al, a 13 pro (ez tipp) kb 300-al.
A Freezer 7(...) 3,5-en hajtott Athlon II 435-el megbírkózik még nyáron is, képes vagyok elhinni, hogy másra már nem elég (köh bull, köhh)

Itt a teljes lista, a wattokkal: [link]
Ezeket tényleg a Bulldozerhez tervezhették, más procival nem lehet ennyi meddő teljesítményt előállítani..... 
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Jaj, csak most veszem észre, hogy a borda háta nem ugyanolyan, mint az eleje.
Hoppá.

Mondjuk jöhetett volna előbb. Én megvettem a Pro 13-at, majd majdnem ugyanannyiért egy elforgató keretet hozzá. És a Pro 13 nem is direct touch, bár az annyira sok vizet nem zavar. Szívás.
szerk: amúgy a lamellák, csövek, egyebek megegyeznek a Pro13-mal, így elvileg a ez a ventilátor rögzítés arra is felrakható.
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Normális, én is kíváncsi voltam a négy !!!műanyag!!! bepattintós megoldásra. Nekem Freezer 13 Pro-m van, szintén 1 kg. felraktam a keretet, de elkellett forgatnom 90 fokkal hogy beférjen...nade...előtte ki kellett vennem a keretet ami "csak" a 4 pöcökkel volt rögzítve majdnem egy órába telt és vért izzadva tudtam kihúzni a pöcköket, az ujjaim nagyon fájtak utána. szóval az onnan nem jön le, ha csak nem 5 méterről ejted a házat a földre 

jó batár
misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

A kiegészítő lefogatókkal már nincs gond , csak vizszintesen , vagy épp függőlegesen tudjuk felrakni ... emígyen ezt már mind a 4 irányba fel-le-balra-jobbra irányíthatjuk a légáramlatot 

Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan Lb@szni: na ehhez már számítógép is kell .