itt a 3 kedvenc dolgom
léghűtés,n64 remote controll car, CSAJ
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Lemaradt az 5., különösen drága kategória, ami az utolsó képen látszik... Arctic Girls 
Az Arctic nem akkora név szerintem, hogy ezt jól ki tudják használni... szerintem... de majd kiderül. Csak a hűtőiket is lehessen kapni, akkor nem érdekel, hogy mi mindent "gyártanak" még.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Uhh, ez mar tenyleg sok...:

alba gu brath

zed1983
(őstag)
Nekem az Arctic cég mindig is szimpi volt... 
Nem is bánom, hogy szépen "lassan" bővül a termékpalettájuk
Billentyűzetet ide nekem bármelyik színben jöhet! 
Family Guy Online - Closed Beta

Simi2000
(tag)
Megérte végigolvasni a cikket
de az utolsó kép már elfeledteti az egészet....de azért köszi 
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....
ássztá k*rva. Arctic Hobby. hát még mindig sikerül meglepniük.
de ha a többi jó illetve jó marad ezt elnézzük
.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Úgy látszik olyan profilt akarnak megvalósítani, mint a Hama. Az is gyárt mindent. Nem baj, a hűtőik jók.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company

zazahoho
(őstag)
kidobhattak volna valami extreme asztali cpu hűtőt is ,mert abban a kategóriában nincsenek sehol
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Quan-Chi
(őstag)
mindig is frankó cuccokat gyártott az AC 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Ez jó dolog, de ez a Hobby egy nagy baromság ettől a cégtől. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

ZEN1TH
(senior tag)
tetszetős cuccok 
No Hope = No Fear

Himym
(senior tag)
Kimaradtak a hővezető kenőcsei. 
Am nagyon jól gondolkodnak tetszik ez a hozzá állásuk, hogy mindenhova bevetik magukat.
Csak remélem, hogy ezzel belépnek más helyekre is a minőségük nem romlik. 
Azok az irányíthatós izék felesleges pénz kidobások BÁR ha legoból lenne pl 2 millió darabból és mondjuk kétszer ekkora és van beépített napelem is meg irányítható akk már nem túlzás Szerintem. 
Hajrá Arctic.
Eltudnék tőlük képzelni a következő pár évben egy pár dögös kis gépházat.

Sicilian
(őstag)
Jutalom 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Dyno
(PH! kedvence)
Házaik most is vannak, kimondottan kis házaik, kiváló SS beles táppal.
Amúgy rendben probálkozzanak máshol is, csak maradjanak meg a piacon, mert hűtésben elég jó minőséget kínálnak kedvező áron.

TK36
(tag)
De a csaj cipője az már milyen. 
"A középső "virág" figyelmét valami elterelte..." 
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
Az a "félrelépő" "virág" nagyon nagy 
A billzet meg tetszetős, jöhetne is egy ide 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Billentyuzet! Ide vele!
csak az a gond,hogy 1 tápuk van 
Furcsa lesz ez a név változás,de remélem könnyen megszokom/szokjuk
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Ezek szerint az Accelero Xtreme Plus rámegy gond nélkül a ref. 5850-re? 
minden cikk végén lesz jutalom? 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Silentfrog
(őstag)
Huh az utolso képen lévő venti a csajjal az már hüthet!

Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#24) szakalistvan válasza Silentfrog (#23) üzenetére

szakalistvan
(senior tag)
Azzal a hűtéssel már jól meg lehetne húzni a csajt 
Jól,gyorsan és olcsón dolgozom. Ezek közül kettőt választhat.
Áhhh, a nagy venti csak a forróságot ellensúlyozza, de túlkompenzálni nem tudja. Az a csajszi really hot. 
Amúgy, nekem sok AC hűtőm volt, minddel elégedett voltam, mind zaj, mind műtési teljesítmény tekintetében.
Újabban pedig divat lett VGA gyártóval társulni. Zalman + Gigabyte (9800GT széria) és Arctic Cooling + Powercolor. Az egyik legnagyobb exkluzív ATi partner, és jó kártyákat csinálnak zaj szempontból, a jó hűtés miatt pedig jól tuningolhatók.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
Ha hűtők minősége nem romlik akkor mindent bele az arctic-nak
Ugyanakkor kicsit apple fílingem volt mert minden olyan fehér
talán ez azt is jelenti majd gyártanak valami kis pöpec telefont is ? ( arctic phone húzható procival és egy freezer mini a hátulján
)
[ Szerkesztve ]
HAF-X, Core i 7 930 @ 4Ghz, Asrock x58 Extreme 6, 12GB Kingstone HyperX 1600 DDR3, TRI SLI MSI GTX580 Twin Frozr II 900/4100, Corsair AX1200, A-DATA S599 128GB SSD, WD Welociraptor 600GB, Logitech G35 G15, Roccat Kone, Win7 64

Ez a kép azért büntet... Ennél már nincs lejjebb. 
Amióta VGA-k vannak, azóta szerződnek hűtés gyártó cégek, VGA gyártókkal.Nem ma kezdődött. Az AC azért van ott mindenhol, ert egy 10Ft-os gyártási költségű hűtéssel lenyomnak egy Zalman, vagy más gyártót.
Az Arctic Sound termékekre nagyon kíváncsi vagyok. Az Apple fehér bill. meg kifejezetten tetszik.
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
Hát akkor hajrá Arctic
Szimpatikus márka.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
hát azt tényleg nem ártana... Freezer Xtreme-em volt a mai napig... de a húzott X4-el már nem bírt el normális hőfokokon... a Brocken szana széjjel veri 
x2-re hibátlan volt még... de valami combosabbat kiadhatnának. Vga fronton le a kalappal előttük, nekem is AC hűtés csücsül a 4870-en, és remekül teszi a dolgát 
[ Szerkesztve ]
/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

Killer01
(senior tag)
Nem is tudtam, hogy ennyi sz@rt -is- gyárt az Artic
Remélem ez a sokoldalúság nem megy a minőség rovására, és nem akarnak csak a nevükből megélni. A néni aranyos, szívesen tuningolnák vele egy kicsit ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

kircipeti
(senior tag)
Az a billentyuzet tetszetos. Igazabol eddig sohasem gondolkodtam el rajta, hogy le kellene cserelnem a mostani szabvany darabot 
http://tinyurl.com/kircip

Angel1981
(PH! addikt)
A sorrend is ez? 
úúú egy olyan chikletes fekete billzet jöhet. remélem nem lesz drága 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

speedyx86
(kvázi-tag)
Nem töménytelen, hanem töméntelen.
"Das Wichtig ist nicht der Fall, sondern die Landung."
Bizony, teljesen igazad van, köszönöm szépen és elnézést!

Devid_81
(PH! kedvence)
Hmm, alakítanak ezek mindig valamit, a kis rizsszemű lánykát lehűteném én is párszor 
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.
Nem pont a fordítottját akarod vele csinálni? Vagy te a hideg lányokat szereted?
Sianis
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
"A középső "virág" figyelmét valami elterelte..." Hehe ez jó! 
"Az új Accelero Xtreme Plus mindenféle újabb egymagosra feltehető"
Ennek pedig örülök majd lehet beszerzem.
(#3) Solten: Nincs ebben semmi valahol el kell kezdeni a játékot.
Ha minősége is jó lesz hát legyen, engem nem zavar. + ha ők látnak ebben a piaci szegmensben pénzt..... 
[ Szerkesztve ]
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

sephi
(őstag)
Ár/értékben mindig nagyon ott van az Artic (Cooling) Remélem ez a jövőben sem fog változni.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

toflehi
(fanatikus tag)
Hát én ezt sosem értettem. Az összes cégnél úgy reklámozzák ezeket a hölgyeket, de ha bemegyek a márkaboltba kiderül hogy egyiknél sem lehet ténylegesen megvenni őket. 
Hol ebben a logika? 
Amúgy meg az az egy szem tápjuk amit külön is meg lehet venni, baromi jó szolgálatot tesz nálam!
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.
Az Arctic Cooling lassan átmegy önmaga paródiájába. 
Remélem azért kapunk értelmes hűtőket a jövőben is tőlük.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Devid_81
(PH! kedvence)
Ezt magyarázzam ki 
De jogos, viszont gondoltam hátha forróvérű a kicsike.
.::www.megadanceradio.hu::.
A lányka nagyon kedves ajándék a cikkolvasóknak. 
Milyennapvan?
Egy két ötletes darab az Arctic-tol:
[link]
Ez pedig kifejezetten jó dolognak tartom igaz biztos nem ők találkák ki (ha mégis övék a gondolat akkor respekt nekik):
[link]
Ezek pedig kifejezetten jól néznek ki, érdekes szellőzési megoldással:
[link]
[ Szerkesztve ]
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

Recon
(őstag)
Ha egyszer nevet változtattak, akkor nem kellett volna lecserélni az egereken a logót?