joféle, jó árral. Bár a lapátok dölésszögéböl elég zümmögösre tippelem.Bár lehet megcáfolnak a profik.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
A meredek lapátszügű ventik általában halkabbak a normál társaiknál, mivel kisebb légnyomást hoznak létre. Ehhez hasonlíható a Noctua S12 venti. Én ezt meredek lapátszügűnek látom, de aztán az is lehet, hogy nem látok... 
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Csak azért gondoltam, mert mivel meredek állású, lehet hogy kisebb légnyomást hoz létre, de a levegőt más irányban tereli (a keretnek, mint a laposabb szögüek). Fizikábol rossz voltam mindig, javítsatok ki. 
Amúgy nekem sosem melegek a ramjaim, ocz special ops, pici sünivel.
Jofi81: 10dB = ~ 0.02sone [link]
[ Szerkesztve ]

zlin
(kvázi-tag)
Nehéz elhinni, hogy 6cm-es halk venti, sőt kettő. 
"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"
Hm, a hang kevésbé érdekes. A lényeg hogy a RAM el ne némuljon.
Megsüketülni még sose láttam... 
[ Szerkesztve ]
ezek szerint ez 50db?
az elég húzós lenne... 

Ribi
(PH! kedvence)
Linket megnezni luxus ?
kb 18dB 
Amugy 50 darab mi 
[ Szerkesztve ]

Itt még nem láttam róla bejegyzést (de lehet csak vak voltam) De Arctic -éknál nemrég jelent meg egy másik hűtési megoldás.
Konkrétabban ez a júzert hűti. Választható RPM -el 

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
gyáá
Ennél csak az usb bögremelegítő a nagyobb geekség.
![]()
[ Szerkesztve ]

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Már jómultkor láttam az oldalukon. Nekem tetszik
Benevezek egyre,ha majd lehet kapni...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

sNORh
(PH! addikt)
Szépkis venti, egy újabb stílussal, szép 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Miért? Alacsony fordulatszámon a kis venti is halk.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Sima ddr-re felrakható?
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..
Csak nekem olyan, mintha egy búvárszemüveg lenne 2db ventivel? 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Nem drága, viszont kimaradt a cikkből, hogy egy 1000 baron 1200m3-nyi gázt tároló nitrogéntartályt is kell telepíteni a felhasználási hely közelébe, másképp soha nem éri el a 36°-os értéket.
Vagy ezt csak álmondtam?
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Csak azért mondod, mert ezt még nem láttad:
[ Szerkesztve ]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Menjen a fenébe aki ezt kitalálta. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Ehhez kellene ragasztószalagozni egy webkamerát meg barkácsolni valami távoli-user móban működő progit és ha jön a betörő jól szemenlövöd. 
>> Itt lehet találni még temérdek állatságot. 
[ Szerkesztve ]
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Lehet, hogy kéne egy ilyen a ház háta mögé 3db gombostűvel a végében, mert mindíg átugrál a ház háta mögött a kisebbség... Elhihetitek, Gyálon lakom!
A lakosság 25%!-a minimum kisebbség... Webkamera plusz ez a külyü modolva pár gombostűvel kivi lennék mit csinál!
Mit olyan nehéz elhinni rajta...

bteebi
(senior tag)
Hogyha látnám értelmét a RAM-ok aktív hűtésének - bár nem látom -, akkor egy ilyenre lehet, hogy beneveznék egy ilyenre. Szimpatikusabb megoldás, mint amilyeneket eddig találtak ki.
Te is fiam, Bluetooth?

sNORh
(PH! addikt)
lol
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Személy szerint feleslegesnek és zajosnak tartom

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Madárpók
(tag)
Akkor már inkább moddod tovább és miniatűr szilárd hajtóanyagú rakétákat használj amiket a cucc a megfelelő pillanatban begyújt 
[ Szerkesztve ]

Lipton
(senior tag)
Hallottad már, hogy zajosnak tartod? 
Az AC termékek általában nem a nagy hangerejükről híresek.

rviktor25
(tag)
ilyen cucc nekem is kell, már csak találni kéne Mo.-n
Chiwasuu!!!