Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meglehetősen hatékonynak tűnik ez a megoldás.
Csak hát az a 3 venti nem lesz túl hangos max fordulaton? :F

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#2) Mr.Csizmás válasza tzsolesz (#1) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kézzel válogatott, igazi, méd-in-csájna, hangos-zörgős noname porkavarókat akarsz? ;] keress engem :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#3) zed1983 válasza tzsolesz (#1) üzenetére

zed1983
(őstag)

sztem az a 3 venti nem fog max fordulaton menni még tuningnál sem...
egyébként tetszetős csak hát 16k-t nem adnék érte....

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

dejavu érzésem van... mintha ezt már láttam volna valahol... (de lehet h más cimkével :) )

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) Mr.Csizmás válasza mephi666 (#4) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem 2x is volt már... :) de egy sasszemű kollega biztos idelinkeli :)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#6) Devid_81 válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem ugyan az de hasonlít akár ez is :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#7) zed1983 válasza Devid_81 (#6) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nahát ez sincs gyenge hűtés... :R

(#8) Szondar

Szondar
(újonc)

Ennyi pénzért lassan egy 3850 es karit lehet kapni használtan, és még hűtés is van rajta :)
De mire ideér tuti 20 felett lesz az ára.
Szerintem kis hazánkban nem sokan költenek 15 felett vga hűtésre. De aki ennyit költ az már sanszos, hogy vizet rak rá.

(#9) Chaser válasza Devid_81 (#6) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Asszem ez is AC, pl a 4670-en is AC van asustól, egy egyik 4830-on is, de ezek csak oem piacra voltak, kisker forgalomban eddig nem volt.
Mostani árfolyam mellett szép ára lesz ennek a csodának, de még 200ft-tal is 10k+, olcsóbban vettem a passzív 26xt-met ;)

szerk: #8 Szondar: Majdnem újan lehet ennyiért kapni, az MSI-től van 512 megás 3850 bruttó 20k-ért, illetve már valszeg csak volt innentől kezdve...

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#10) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na megtaláltam, amire gondoltam: csak a borda más alatta... és ekapcsán linkeltek abba a postba egy másik meglepően hasonló cuccot is... a venti ugyanaz mindenhol, csak a borda változott... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont ennyiért vettem passzív VGA-t kompletten. :) Jóvanna nem vagyok hardcore gamer.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#12) Devid_81 válasza Chaser (#9) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Igen több ízben AC-znek, én is találkoztam már 4830 assal amin AC volt.
Amúgy az árában általában mindig közepes és jó minőséget tükrözi az AC.
Én szeressem őket, ugyan vannak érdekes húzásai de melyik gyártónak nem...és ugye az ára azért nem mindegy...az AC relatíve olcsó. :)

ui: rossz húzása pl az AC Freezer Extreme...jó jó, most megköveznek páran...de nem vok egy karosszéria lakatos..vagy bádogos...de az extreme horganyzott lemez halom rézcsövekre pakolva...legalábbis úgy tünik... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#13) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Erre is rakhat az ember magának ventillátort, ha nem jó neki ez a féle fajta. Amúgy, a CF chip-et nem kell hűteni? :U Mert ahogy elnézem a "talpat" az biza nem hűti. Vagy lehet van a csomagban hozzá borda?

@mephi666: Van pár hasonló "gyermeke" az AC-nek :) [link]

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#14) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hasnlót csináltak GTX295-re is, nem?

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#15) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Ha valaki 4870 x 2 -t vesz nem vágja földhöz a cooler ára szvsz.
Ha nincs vízhűtésre lehetőség de kell a hűvös VGA ez jó alternatíva.

Arctic Cooling számomra nagyon szimpatikus cég.
Sok jó terméke van.

:K :K

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#16) zed1983 válasza Pepe78 (#15) üzenetére

zed1983
(őstag)

Meg hát biztosan nem úgy képzik majd az árat, hogy a VGA ára+ Hűtő ára = termék ára

(#17) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég brutál hűtő, brutál áron...
Annak a 3 légkavarónak lehet hangja rendesen.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#18) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Kár hogy eddig "tökölt" evvel az AC... Esetleg jöhettek volna amolyan "gyári verziók" (pl. inno kártyák...). Bár talán nincs még késő, de lassan itt az utód.

alba gu brath

(#19) Ste válasza mephi666 (#10) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pont a borda a lényeg :)
2 gpura nem lenn jó 1 gpura tervezett hűtést rakni :)
A jelek szerint a ventik jól vizsgáztak, hogy mindenhová ők kerülnek.

True Success is Blonde

(#20) O_L_I válasza Móci (#17) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Én pont most nemrég cseréltem le a gyári VF900-at egy AC twin turbóra, és hát minden szempontból összehasonlíthatatlanul csendesebb, pedig ott is 2 venti van.
(na jó nem a felszerelés módja kevésbé szoftikált, ezért kétszer futottam neki mire jó lett)

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#21) mephi666 válasza Ste (#19) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tudom, hogy többgpu-s rendszerre másfajta borda kell... de akkor is ha úgy nézzük a hűtés 2/3-a nem változott :)

(#22) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A FET-eket és a CF chipet nem hűti semmi (mármint borda)? :F

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#23) Majstor

Majstor
(senior tag)

:Y... jó "kiCSI" eme VGA cooler. :)

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

(#24) v.tom

v.tom
(őstag)

Nem nagy újdonság ez a hűtő, olyan, mint az eddigi ac-k, csak egy ventivel hosszabb, és más a felfogatója. :)

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#25) exception

exception
(kvázi-tag)

Szerintem aki ennyiért VGA-t vesz és nem akar vizezni,annak megfelelő alternatíva lehet,ismerve az AC hűtők minőségét.A 4870 X2 árához képest a 16k elenyésző és legalább nem lesz egy szalonnasűtő a házikóban.

"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"

(#26) Paqito válasza v.tom (#24) üzenetére

Paqito
(senior tag)

"Nem nagy újdonság ez a hűtő, olyan, mint az eddigi ac-k.."

Pont ez a jó benne! :D Csakhát 55 öjró.... :U

[ Szerkesztve ]

"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

(#27) oliba válasza lezso6 (#22) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

De hűti, csak az már nem volt a hír mellé linkelve!

(#28) Balika911 válasza exception (#25) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Még csak most lesz benne szalonnasütő. :)

A gyári hűtés kitolta a meleget a házból, ez benn hagyja. Igaz, hogy a kártya hűvösebb lesz, de a házhő, így az összes többi alkatrész hőmérséklete is emelkedni fog. Igaz, engem egyáltalán nem érdekelne, hogy 45 vagy 65 fokon megy a processzorom, ha egyszer így tudom halkká tenni a gépem. De valakinek lehet, hogy ez mégsem tetszik benne, mert hőmérséklet-fetisiszta vagy mit tudom én. :D

(#29) oliba válasza Balika911 (#28) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Akinek nem tetszik, az meg sem veszi ;)

(#30) Balika911 válasza oliba (#29) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ez így van. :)

Azért arra kíváncsi lennék, hogy mennyivel dobja meg a hőmérsékleteket ez a hűtő. Gondolom elég jelentősen, de annyira csak nem, hogy aggódni kelljen miatta.
Persze nyilván függ a háztól és a ventilátoroktól is, de a célcsoport ezekből biztos, hogy meglehetősen korrekt fajtával rendelkezik. :)

(#31) exception válasza Balika911 (#28) üzenetére

exception
(kvázi-tag)

Szerintem aki már ilyet vesz,annak lesz annyi pénze, hogy egy jól szellőző házat vegyen.
Bár kivételek mindig vannak.

"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"

(#32) Balika911 válasza exception (#31) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Hasonlót írtam a #30-ban. :)

(#33) shteer válasza exception (#31) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nana.. házon és tápon mindig "lehet" spórolni ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#34) daa-raa válasza WonderCSabo (#14) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Arra ilyet nem fog csinálni senki.

Si vis pacem, para bellum.

(#35) zed1983 válasza shteer (#33) üzenetére

zed1983
(őstag)

Házon lehet, de tápon... :F

(#36) shteer válasza zed1983 (#35) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"lehet"

tipikus hozzáállást szemléltet :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#37) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

imám meghalgatást nyert....félig :W
3870 X2re tutti nem lehet berhelés nélkül felhelyezni eme hűtést :O ...

szerk:szerintem írok PÜ-t a Zalmannak... ;]

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#38) shteer válasza - = Zk = - (#37) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

és majd jön a válasz: cserélj vga-t ;]

(#39) - = Zk = - válasza shteer (#38) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pff...otta pont...nincs PÜ a Zalmannak:R
fr@ncBE..másnem készíttetek. :W

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#40) Televan

Televan
(senior tag)

Sokan panaszkodnak az árára. Ha 4870 X2 van valakinek pénze , akkor nem a 15-20 e. forintos hűtőn fog spórolni. :DD

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#41) Zso2 válasza Televan (#40) üzenetére

Zso2
(őstag)

hát azért elgondolkozik rajta... nagyon megdobja az árát.

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#42) P00By válasza WonderCSabo (#14) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Arra biztosan nem :N GTX 280-ra van :K

Devid_81: Ez elég khm... Hőcső sincsen benne.

(#43) Televan válasza Zso2 (#41) üzenetére

Televan
(senior tag)

Ha nekem lenne pénzem ilyen kártyára, én akkor már inkább vízhűtő blokkot keresnék hozzá.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#44) WonderCSabo válasza daa-raa (#34) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bocsi, 285-t akartam írni... Egyébként miért nem?

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#45) daa-raa válasza WonderCSabo (#44) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A két PCB közé hogy pakolod be a ventilátorokat? Esetleg egy kellően bonyolult és szinte szerelhetetlen rendszerrel tulajdonképpen megoldható lenne.

Si vis pacem, para bellum.

(#46) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Amikor ezeket a gyönyörű förmedvényeket látom, a legtöbbször az jut eszembe, hogy ennek a berendezésnek a hűtőteljesítménye 3x - 4x akkora, mint amekkorát a processzoraim (egyenként) igényelnek. Őrületes, hogy mennyi hőt kell elvezetni a mostani csúcskártyákról !
S bár nagyon tetszenek nekem az AC megoldásai, pont a hőmennyiség miatt nem raknék ezekre a kártyákra olyat belőlük, ami nem közvetlenül fújja ki a házból a felmelegített levegőt.

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#47) Ste válasza daa-raa (#45) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A ph!-s cikkben sem merték szétszedni, lehet jobb lenne házilag nem próbálkozni vele :)

True Success is Blonde

(#48) kecsetif

kecsetif
(tag)

Ezek a nagy AC jelzésű VGA "tepsik" tényleg eléggé effektívek. Az Accelero S1 is Thermalrightokat megszégyenítően teszi a dolgát. :R
Sajnos az AC ventik viszont harmatgyengék. Egyszerűen nem is értem... :( De legalább abszolút nincs hangjuk. :N

(#49) kecsetif válasza Ste (#47) üzenetére

kecsetif
(tag)

Azért itt is látszik, hogy miért jobb egy NYÁK-on a két chip, mint kettőn...

(#50) Neovenator válasza mephi666 (#10) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Különös...az általad belinkelt második képen az az iChill hűtő azt írják egy módosított AC, de az a logó a ventiken véletlenül nem a Silverstone emblémája?

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.