Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

100 euró még nem is olyan vészes táppal. Egyik sem plexis?

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#2) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Remelem korabbi Silentium-szokasnak megfeleloen ebben is Seasonic tap lesz/van.

Azert a hazak lehetnenek szebbek :U.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3) wwhy válasza venember83 (#2) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

Sajnos mar Pro szeria is sajat tapos volt, nem Seasonic (nemreg adtam el a T4 Pro-mat) és főleg az USB-ket tehetnék normális helyre (pl. ház tetejére) mert így szó szerint földig kell hajolni a dugásért ;]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#4) PpenoO

PpenoO
(fanatikus tag)

Éppen ettem...volna!

Ezek a házak nagyon csúnyák. Vagycsak nekem rossz az izlésem?

Kíváncsi vagyok mennyi lesz itthon az a 100 euro.

http://www.nextlevelshit.atw.hu/

(#5) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

van egyfajta kínai piacos kinézetek ezeknek a kuckóknak.

(#6) boba6

boba6
(senior tag)

hát nem egy mai design
a vinyó rezgéscsillapító gumijai remélem tartósabbakra lettek cserélve :W

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#7) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ÉN azon akadtam meg, hogy az alsó 3 ház normál mérete ellenére csak 2 db 5,25" hellyel rendelkezik. Ez milyen már? :U

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#8) virkir válasza wwhy (#3) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

A gondolatod végével nem lenne baj ha lenne benne élvezet ;)

A házak szvsz rondák, rossz kialakításúak és drágák, még euróban is.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#9) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a felső két ház egész mutatós
az alsók viszont... broáf :(

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#10) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyszerű házak nagyszerű áron :C

True Success is Blonde

(#11) raszputyin

raszputyin
(senior tag)

Érdekelne, hogy megvannak-e még az eredeti Silentium sorozat gumikarikái, és ha igen, ezek is 2 hét alatt leszakadnak-e a winchester súlya alatt...

(#12) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Én már csak elvből sem veszek olyan házat (senkinek), amin alul van az USB csatlakozó. Ekkora baromságot! Ezeknél a cégeknél a tervezők ennyire csuszó-mászók, vagy mi ez a mánia? :W

(#13) Telefunen válasza ddekany (#12) üzenetére

Telefunen
(őstag)

pedig akinek fent van az asztalon a gépház, annak ez kényelmesebb, mintha a ház tetejéig kéne nyujtózkodnia.

(#14) ddekany válasza Telefunen (#13) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Az asztal tetejére nem jó tenni a gépet, mivel úgy több hasznos helyet foglal és zajosabb is. De, OK, sok gép ott van még is (bár csak nem az a többség). Viszont akkor is, feltéve hogy vki nem törpe, a felül lévő USB dugót ugyan úgy eléri, mint az alsót. Ugyan ez nem mondható el a földre tett gépnél a legalul lévő dugóra. Ja, és ha ez a dilemma, hogy most hova teszi a felhasználó a gépet, akkor sugok a gyártóknak: középre kell tenni a dugót! Tudom, azért fizetni kell, hogy ezt megtegyék... na de ezek nem épp olcsó házak, szóval nem értem...

(#15) Löaci

Löaci
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Nekem a felső kettő határozottan tetszik. :)

(#16) eszaki0 válasza ddekany (#12) üzenetére

eszaki0
(fanatikus tag)

Szerintem is jó ha van alul is nekem is szokott az asztalon lenni sokat a gép és jó ,hogy van alul is USB nem kell nagyot hajolnom akkor.
NEkem elöl kettő Hátul 5 port van most.
De az biztos hűtés terén nagyon jó cég azért is választottam ezt a céget gép hűtésre.

everlasting AMD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.