Olcsó, halk, jó. 
Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.

Olcsó, halk, jó. 
Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.

Az ára az biztosan jó,az is biztos,hogy halk lesz.De az Artic sohasem gyártott Top hütöket,és ez sem lesz az.Persze ettöl még jó lehet.

hogy érted, hogy "sosem gyártott Top hűtőket"? ez valami vicc? 
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)
(#5) bluemirage
Az Artic még megfizető áru, megbízható középkategóriás hűtőket csinált. Azért nem itt van a felsőház... 
----
A gond az, hogy miért kell ilyen hűtőt csinálnia? Nem jó a gyári? A kérdés fel kell rakni...
A válasz:
- azért mert az AMD gyári hűtői, túl zajosak. Mindennapi használatra csak kompromisszumokkal alkalmasak. Ezért a gyári BOX hűtők helyett kell egy alternatíva...
125W TDP esetén ez még durvábban jelentkezik... ott már tényleg hangosak a gyári AMD cooler-ek.
- ellenpélda: LGA1155-ös Sandy esetén az Inteles gyári hűtőket nem kell bántani. Normál napi használatra alkalmasak... különösebb kompromisszumok nélkül.
Hát ez a baj... 
Mondom én ezt egy X4 955-ös tulajként, aki a visító gyári amd Coolert egy CM Hyper 212+ -ra cserélte... és ez biza pénzbe került... És ugyanezt nem kellett volna megtennem, ha I3, I5-öm lenne.
Nagyjából ezek a tények...
Meliora sunt bono inimica

Ha valaki nem tuningol,akkor jó áron,jó hűtő.
üdv

Én Alpenföhn Brockenre cseréltem(igazából gyári hűtő fent sem volt) a mag és L3 feloldott 445-ös Athlon II X3-mamat!
Az origi hűtő ventijét kis moddinggal befogtam a déli híd hűtésére, mivel melegedett az unlocktól.
2 hétig bírtam a zajt, aztán vettem egy normális belső házventilátort! 
-
azért ennyire nem rosszak az AMD boxos hűtői
nekem nem 1 volt már mindennapi használatban, abszolút vállalható. sőt most is egy gyárit hajtok
[ Szerkesztve ]
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Boccs nem értem 11 euró vagy 27 euro,vagy 11.27euro,vagy 11-től 27-ig? 
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/
"AMD CPU Cooler for Power Users" áll a csomagoláson...azért ez egy kissé erős.....
Ez a típus tényleg irodai gépbe, vagy stock felhasználásra való.
bluemirage: Szerintem kicserélted volna azokat az i3, i5-ös hűtőket is....
miért baj, ha még halkabb, és hűvösebb, főként egy kis tuning mellett? (Amit bűn kihagyni.
)
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

Ezt mondjuk még véletlenül sem raknám fel egy 125W-os procira...
Si vis pacem, para bellum.

végre egy igazán jó kis darab...

A magyar helyesírásban tizedesvessző van, nem tizedespont. Tehát 11,27 (11 euró 27 cent, ha így jobban tetszik).

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

Csak kérdezz bátran

Én sem... a cikk szerint sem oda gyártották. Én sem ezt írtam...
De az igazán szép porszívó hang a 125W TDP-re gyártott AMD gyári hűtőknél van.... hmmmm. na az fincsi.... főleg terhelés alatt...
Erre gondoltam...
Meliora sunt bono inimica

Azok legalább megbirkóznak vele. Egyébként meg ízlés dolga. Egyiknek sincs közel sem akkor hangja, mint pl anno a Cool 122+-nak.
Én nem lennék benne biztos, hogy ez gyengébb lenne az AMD gyári hűtőjénél

Fincsi!
Asszem' megvan a Hyper TX3-am utódja, remélem halkabb lesz annál.
BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

Egy 125W-os procin ez is szenvedne. A Scythe Shuriken Rev.B is kínlódik már egy 95W-os procin is, pedig abban van három 6mm-es heatpipe is.
Sokkal gyengébb lesz nála.
(#20) daa-raa: Itt egy teszt, ahol az Alpine 11 Pro-val van egy szinten. Bár a Pro-ról nem látom, hogy a rev 2-es (95W TDP), vagy a sima 90W TDP-s cucc.
[ Szerkesztve ]
Olcsó, gazdaságos hűtő.
Intel verzió lesz belőle?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Nem számít, tuningot nem tervezek, sőt lehet, hogy alulfeszelem az Athlon X4-et...
BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652
Amúgy halkabb lesz nála bőven. Elméletileg ~10dBa különbség maximum fordulat mellett, de szerintem TX3 teljesítménye minimum fordulaton is jobb, mint ennek maxon.
Én a Scythe Shuriken Rev.B-t egy AMD Athlon II X-250-es procira raktam.
Túlbiztosításként. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nincs is nagy hangja.
Nagyobb TDP-jűre már kevés. Általad említett TDP osztályosokra kilós bordát raknék inkább. 
A kényelem nagy úr...

Lehet, de nekem már inkább a hangerő lesz az elsődleges szempont, a tx3 meg nem az a kifejezett légypuki...
Visszaveszed a TX3 fordulatát és egyből halk lesz, de a legegyszerűbb az, ha veszel a TX3-hoz egy jó ventit, sőt ha mégjobbat akarsz, akkor két alacsony fordulatszámút ~1000rpm

Egy Logout-os cikk szerint nemigen profitál a két ventiből.
Amúgy meg kisebb házat szeretnék, abban meg nem is fog elférni...
Nem látom azt, hogy milyen fordulatszám mellett tesztelte két ventivel. Alacsony fordulatnál nagyon sokat képes hozni a második ventilátor. Itt egy teszt róla.
A ház is minél kevésbé szellőzik, annál többet hoz a második ventilátor beszerelésével. És ha tényleg halk működést akarsz, akkor két ventilátorral ugyanolyan hangerő mellett jobb hűtési teljesítményt tudsz elérni, mint egy ventilátor esetén

Ebben a teszteben nem szerepel Shuriken Rev.B...
Patice: Shuriken Rev.B-vel nem lehet túlbiztosítani semmit. Erősen túlárazott termék, anno 1,5k-ért beszerzett az ember egy hőcsöves stock AMD coolert, akkor azzal jobb hűtési teljesítményt ért el hasonló zajszint mellett azonos procin.
Le is cseréltem egy Zipang-ra.

Érdekes teszt, de én csak max. 5-10%-os javulást látok.
A lényeg: nem akarom túlbonyolítani, elég lesz nekem ez az Arctic.
Kicsi, halk, megbízható; más nem is kell!