Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ezt a hülyeséget :Y
Még jó, hogy nem vagyok semmi ilyen oldalnak a tagja :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#2) ]Phobos[ válasza Sicilian (#1) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Kb., egyben taszító is. Szerintem.

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#3) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Ejjha , indul a vadászat :DD

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#4) AKHook1

AKHook1
(kvázi-tag)

Szamomra kicsit giccses :U

Hisz nyakas gaz fajtánkra bitófa vár....Igyunk hát pajtás yo ho!

(#5) kovacsroli

kovacsroli
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt azért ők sem gondolták komolyan szerintem.

"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa

(#6) FRENK1988 válasza AKHook1 (#4) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek vele :(((

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#7) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bűn ronda az aranyozott HAF X :U 1-2 cumó jöhetne ezekből, de pf... giccses és ronda az egész :P

(#8) a_n_d_r_e_w

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Imadom a cooler mastert, de ok biztos nem imadnak, hogy inkabb ramoddoltam a hyper6+ -t AM3-ra mintsem, hogy vettem volna egy uj hutot :D

Habar van faszbukom, meg annyira nem is latok kivetnivalot az ilyen kozossegi oldalakban, de ez a fenykepes dolog ez meg nekem is sok...

Sight. Sound. Speed.

(#9) Male válasza ]Phobos[ (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kicsit... mondjuk legalább a hozzájárulásom nélkül nem használják a képemet, hiába küldi be egy "barátom". Persze gondolom azért nem törlik, csak nem kerül ki...

(a hírek kedvelése, stb. jó ötlet viszont... ezt jól kitalálták)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#10) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég hülyeség ez a játék. Az meg külön idegesít, hogy már megint a Facebook folyik itt is...

(#11) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Erről az aranymániáról az Aranyszerszám jut eszembe :D

(#12) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszönjük cm :R

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#13) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Like! ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#14) FRENK1988 válasza total90 (#7) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd leégetem vagy lefújom matt feketére :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#15) G4ula84 válasza Teszla_ (#10) üzenetére

G4ula84
(senior tag)

A csapból is az folyik. :D Gondolom a facebook a trendi most, vagy mifene nem értek én ehhez :D

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#16) harry

harry
(PH! kedvence)

"a beváltott barát képe csak az érintett engedélyével válhat publikussá"

És ezt hogy? Ha jól értem, lehet feltölteni is fényképet, ilyenkor hogy keresek meg, hogy ki van rajta, és kérnek tőle jóváhagyást? Csoportképről meg felkeresnek mindenkit, vagy hogy lenne ez? Mert az ok, hogy:
"Az ismerősünk a kínos akciónkról e-mailben értesül, "
de honnan veszik a mail címét? Miért adnám meg az övét, ha ki akarnék szúrni vele?

[ Szerkesztve ]

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#17) Srodney

Srodney
(senior tag)

Kár hogy ilyet nem lehet vele nyerni!

(#18) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

facebook már mindenhol, a f*szom is tele van vele! be kéne tiltani a francba... :(((
ezek az aranyozott cuccok meg maximum győzikének kellenek.

(#19) adam014

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

fukszos kockáknak jólesz

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#20) Taky

Taky
(senior tag)

Na ennél még mindig durvább az a reklám, ahol az egyik mobil szolgáltató azzal hírdeti az akciós telóját meg az internet szolgáltatását, hogy facebookozz bárhol bármikor! Hát öcsém, mintha ebből állna ki az élete az embernek, bár elég szomorú, de biztos sok ilyen ember van... :W

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#21) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nekem nem tetszik annyira az arany, sőt ékszerként kifejezetten nem viselem el, viszont ez az arany Haf-x egész szép :B Lehet egyedül vagyok ezzel :P

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#22) 14adam válasza Taky (#20) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha ingyen prohardverezhetnék akkor elgondolkodnék egy új telón :)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#23) Taky válasza 14adam (#22) üzenetére

Taky
(senior tag)

Na azért ne hasonlítsuk össze a PH-t és a Facebook-ot... :)

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#24) HummeRC

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Erőltetett "kampány"... A tipikusan semmi értelem/újítás nincs benne, ezért "brainstormingoljunk" köré valamit esete. :(

Peeersze, adjuk el a barátainkat, hogy legyen esélyünk a sorsoláson. A semmiért adjuk fel a magánéletünket, illetve ami még megvan a számítógépek nélküli világból. Az ilyen nem barát. :W

(#25) BR4D válasza Taky (#20) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de komolyan, annyira szomorú hogy az embereket ilyen dolgok érdeklik... egy rohadt kapcsolatcimke alapján barátkoznak, meg mittudomén. én nem fogok beolvadni a tömegbe, inkább utálom tovább a facebookot, az emberek meg nyugodtan kövezzenek meg... egyébként nekem is van facebookom, de nem lájkolok minden hülyeséget. :(

ezen termékek közül egyébként elfogadnám a gtx480-at és az ssd-t, jöhetne, aztán raknám egy fekete hafba, nem ilyen arany giccses valamibe... :D

szerintem nem gondolta át a cooler master ezt rendesen... azt hitték, hogy tetszeni fog az embereknek? :(

[ Szerkesztve ]

(#26) Teszla_ válasza BR4D (#25) üzenetére

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem csak te rühelled a facebook-ot. Én már a nevétől hányok. Van iwiw-em, azon kívül semmi más, mert minek? Akivel meg akarok osztani valamit, azzal találkozok személyesen, vagy max felhívom. Nehogy már ilyenekért is a gép előtt üljek egész nap.

Nekem amúgy az arany színű cuccok bejönnek (pl telefonok), de ékszerben inkább ezüst.

(#27) proci985 válasza BR4D (#25) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fenét nem.

nem mi vagyunk a célcsoport. könyörgöm, HAF932őt sorsolnak ki... nem ATCS, nem Cosmos, hanem a gémer HAF.

nézd, próbáaképpen be kéne linkelni myvipre és tesztelni a rajsági indexét. szerintem extrém magas lenne:DDD na, ők a célcsoport. illetve nyugaton a nyárimunkás fiatalok, akiknek a pár hét melóból (6-8) már bőven kifér egy HAF vagy egy V6.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#28) Eight8

Eight8
(újonc)

Ne dislájkoljátok már az Fb-t :DDD
Látom nem vagyok egyedül, ezek az arany cuccok undorítoak :(((

(#29) D1Rect válasza Teszla_ (#26) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lassan az iwiw olyan mint egy elrontott facebook.

Mondjuk az érdekel, hogy meddig fogja a helyesírás-ellenőrző aláhúzni pirossal a fészbukot.

Milyennapvan?

(#30) Isee válasza D1Rect (#29) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem meg a facebook egy elb@szott iwiw, és fordítva is igaz :DDD

Már nem azért, de nem hinném, hogy eléggé kreatívak voltak a CM-nél, ilyen hülye játékot kitalálni, biztos nagy ész kellett hozzá :P

Az Asus Motherboard Mayhem-et még párom is játszotta, pedig ő aztán nagyon odavan a pc-s cuccokért :B , azt a játékot eltalálták :C

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#31) BR4D válasza D1Rect (#29) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lol, és tényleg aláhúzza! :D
na, majd 1 hónappal később is megnézem, az akkori friss böngészőben.. :)

(#32) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

facebook like
iwiw dislike
CM játéka megadislike

ekkora f.sságot....

Nem írom alá!

(#33) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Mi az a faszbuk meg a ziviv?

/me nem erteni web2.0.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#34) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

OMG!

Exeimet feltenném szerintem kapnék fejenként 1 arany tallért vagy mi a picsát ;] CM-es dolgozók ott rejszolnának rájuk... az egyik biccs miután már offoltam 3 olyan képet csinált hogy még én is ráizgultam! :D

Manapság ha nem kurvul az ember akkor nem jut sehova... pl a várban pont most haza fele menet láttam egy hegedűs formát aki kb szerintem a Liszt Ferenc Zeneakadémiára lenne való és nem a várban aprópénzért hegedülni éjszaka...

Amúgy meg a lelkünket akarják és meg is kapják... butítanak csak a gombot kell nyomni gondolkodni nem kell... csak a gomb!

The cake is a lie!
The cake is a lie!
The cake is a lie!

Kezd iPon szint lenni...

(#35) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szóval adjam el a barátaimat, hogy legyen esélyem győzni? Ekkora marhaságot...

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#36) zazahoho

zazahoho
(őstag)

majd a kisebbség lecsap az ókcióra ,mert ami arany az köll ;]

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#37) veector

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

De kettéaszottúl bitangpusztulatosan fostosan jól néz ki az aranyozott HAF X :DDD

(#38) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nagyon dzsukel :D

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#39) Korcsii

Korcsii
(őstag)

egy olyan aranyrudat elfogadnék (pendrive), de inkább kihagyom... lol

(#40) Tyberius válasza nyunyu (#33) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

Na akkor hogy Neked is érthető legyen: a Borg kollektíva kezdetleges formája, ahol neurális implantok helyett még csak képernyő+billentyűzet segítségével kapcsolódsz a kollektívához :D

(#41) hunfatal

hunfatal
(PH! nagyúr)

Ezt az idiótaságot...

(#42) CsiguszMaxim

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt kell csinálni-e ??? :((( :D

Amúgy nem a facebook-ot kell utálni. Itt is, mint minden másnál az embereken múlik minden. Ha valaki agyatlan azt kihasználják. Én is ezt tenném. Ettől függetlenül jó kis oldal az. Nekem a 3-4 évvel fiatalabb évfolyamtársaim mutatták és tetszik, hogy itt nem azon van a hangsúly, hogy pózolj f****al képekkel van tele hanem tényleg értesülhetsz azokról a dolgokról emberekről akikről szeretnél és a kapcsolatot is tudod tartani. Tényleg van benne egy fajta közésség összetartó szellem. Persze számomra az a normális, ha ez csak egy plusz a valódi szociális kapcsolatok mellé, de szívesen leszek pár perce 16 éves, ha egy alkalmazással kell ökörködni vagy ilyesmi.

[ Szerkesztve ]

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#43) Abu85 válasza harry (#16) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert el kell küldeni neki az akciódat, hogy tudomást szerezzen róla mennyire alávaló gaztettet hajtottál végre. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#44) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Ilyenkor szoktam kikapcsolni a TV-t :P

Szólok a Nagyinak hogy vásároljon (az megy neki), és harcoljon a virtuális aranyért! Amit nyer azt felrakom hardverapóba, így mindenki jól jár :DDD

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#45) Male válasza Abu85 (#43) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...de a másik e-mail címét is te adod meg, nem? Mert így tényleg bármilyen képet be lehet küldeni, és ki is kerül (hiszen honnan tudnák egy kép alapján, hogy ki is az valójában és mi a címe... hacsak nem társulnak a gugliva, ami remekül arcfelismerést csinál a picasa-s képeken kérdés nélkül... aztán a címlistádon lévő fotókkal még meg is próbálja azonosítani hogy ki-kicsoda...).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.