Mondom, hogy átnéztem, de ha nem hiszed, hogy az összes Thunderbolt noti érintett, akkor ott az AppleInsider, ami az Apple gépekkel foglalkozó leghíresebb portál. Ott ajánlom figyelmedbe a javítás nevét: Mac OS X 10.6.7 for Thunderbolt-equipped MacBook Pros. A javítás neve egyértelmű. Minden új MacBook Pro modell érintett.
Azt, hogy te ezzel nem értesz egyet, az Apple-lel beszéld meg. Mond el nekik, hogy nagyon szeretnéd, hogy visszavonják ezt a javítást és csak a Radeonnal szerelt gépekhez adják ki. 
(#18) Mozsa: Nem fogok mást állítani, mint az Apple bármennyire is szeretnétek. A javítás neve: Mac OS X 10.6.7 for Thunderbolt-equipped MacBook Pros. Ha ez nem tetszik verjétek az Apple asztalát.
Ha csak Radeonos gépeket érinti a javítás, akkor azt írnák oda. Ugyanis a hírben benne van, hogy az alapfrissítés az összes Mac OS X gépre vonatkozik, míg a speciális frissítés az új MacBook Pro modellekre. A két frissítés annyiban különbözik, hogy a MacBook Pro modellek gondját is javítják, ami idézem az Apple hivatalos anyagából:
# Address minor FaceTime performance issues
# Improve graphics stability and external display compatibility
Nekem mindegy, hogy mit látsz még bele, de ezt ne nekem mond, hanem az Applenek. Ők felelnek a frissítésért. Én csak leírom amit az Apple írt. A linkek ott vannak a hírben. Le lehet ellenőrizni.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.