Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Petya25

Petya25
(őstag)

Sokszor gondolkodtam már azon, hogy egy USB-t tunert vegyek a noti mellé.
Ez egész jó darabnak tünik. A digitális műsorszórás kiírtja majd a sima analógot vajon? Mennyi idő az még?

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#2) shteer válasza Petya25 (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2012 elvileg
vagyis 2011. december 31. a megszűnés időpontja

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Ramirisben elvileg már lehet kapni, KATT!

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#4) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fogadjunk, hogy akinek mpeg2-es hd usb tunerje van, venni fog egyet az mpeg4 miatt... néphülyítés, pedig minden csak szoftveres kérdés, nem hardver...

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#5) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mindörökké leadtek....

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#6) daa-raa válasza wwenigma (#4) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az nem tünt fel, hogy ez analog tuner? Szóval a HD nem érinti... Rád már hatott az általad említett technológia.

1GiB a telepítéshez? Mondjuk nem meglepő, anno egy hoki PCTV USB2 telepítéséhez majdhogynem újra kellett partícionálnom a vinyómat, mert 770MiB szabad hely még nem volt elég neki. Szánalmas.

MPEG4-et és DivX-et miért kell különválasztani?

Si vis pacem, para bellum.

(#7) fifi_addict

fifi_addict
(fanatikus tag)

antenna nélkül csak rádiózni lehet vele... úgy se sokat. ezt azért ne felejtse, aki laptophoz veszi. a digitális vevőknél van esélyed arra, hogy antenna nélkül is vegyed a jelet (a belső antennával, pontosabban). nem mindenhol, persze.
mivel decemberben indul a kisérleti digiadás Bp-n, én inkább digit vennék...

...........................???

(#8) MaSzKa válasza Sonja (#3) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

ez a régi változat

Pinnacle Forever :U

[ Szerkesztve ]

(#9) bzoley válasza fifi_addict (#7) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Semmilyen kísérleti adás nem indul Decemberben. Kísérleti adás most van. Nem ártana, ha mellőznétek a hülyeséget, így sincsenek sokan teljesen képben.

Sajnálom a tuner leendő tulajdonosát. Vagyis dehogy sajnálom, megérdemli, ha ez kell neki.

(#10) kovy79 válasza szab.tam (#5) üzenetére

kovy79
(őstag)

Így van! :D

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#11) Sonja válasza MaSzKa (#8) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Ezt egyébként honnan tudod?! :F Neve ugyan az. :B

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#12) Petya25 válasza daa-raa (#6) üzenetére

Petya25
(őstag)

Nem a telepítéshez kell 1GB szabad hely, hanem a timeshift-hez...

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#13) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

egy tv tunert nem 2 évre vesz az ember, én a pci-os bt878-as csodát már 4 éve nyúzom (és használtan vettem). mit fájt volna nekik, ha inkább belenyomtak volna még egy digitális adás vételére is alkalmas chipet ahelyett, hogy lesüllyednek a gagyi színvonalra?? persze-persze, ha majd átállunk csak digitálisra, akkor majd megint le lehet húzni a népet, de tényleg annyian vannak, hogy ez megéri? vagy lehet csak ki akarták takarítani a raktárat..

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#14) waverider

waverider
(senior tag)

vajon ez hardveresen dolgozik?

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#15) bzoley válasza waverider (#14) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Ó, hát persze:)
Nem!

(#16) MaSzKa válasza waterman_ (#13) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

bt878a van nekem is

2001-be gyártótták tökéletes dscalerrrel és univerzális driverrel

(#17) fifi_addict válasza bzoley (#9) üzenetére

fifi_addict
(fanatikus tag)

csak pontatlan vagyok :D

...........................???

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.