korrekt. az ocsmány barna színen nem akarnak változtatni? pl egy black edition 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
korrekt. az ocsmány barna színen nem akarnak változtatni? pl egy black edition 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Azt hinné az ember hogy egy ilyen egyszerű dolgon mint egy légkavaró már nem lehet fejleszteni és tessék, az agyam eldobom 

Nemsokára jönnek a fikázók, a Noctuát is divat lett lehúzni.Akinek nem tetszik, hogy drága, az ne vegye meg.

5 eurós felárért 

Nem mertem elsőnek beírni, hogy "de legalább ronda, és ezt is tudja is stabilan".
Az, hogy reszelgetnek a dolgokon, az dicséretes amúgy, de az emberi fül hallásküszöbe véges.
czanga
ennél az árazásnál számomra beleférne
majd ha döglődnek az s-flex-ek ![;]](/dl/s/v1.gif)

Oké, akkor Toffifee-t se egyetek sose, mert ugyanígy néz ki. 
A sárga bort fehérnek mondják, mert zöld szőlőből készül.
Akybron fórumtárs remélem nem sértődik meg, hogy bemásolom ide a barkácsolós topic ideillő hozzászólását:
Elektronikailag nem megyek bele túl mélyen, csak amennyire feltétlenül kell.
Ha szét szétszedsz egy ilyen motort, akkor látod a 4 ágú vasmagot rajta sok-sok huzallal.
A tekercset duplán vezetett huzalból tekerik (a menetirány is ellenkező a csillag szomszédos ágain), az egyik huzal egyik végét össze kötik a másik huzal másik végével. Ezt tápra kötik. A maradék két vég megy a vezérlő IC-be. A vezérlő hol az egyik, hol a másik tekercsre kapcsol feszültséget. Minden ilyen átkapcsoláskor a venti fordul 90°-ot.
A motorzaj egy része abból származik, hogy az átkapcsolás maga nagyon meredek (négyszögjel), és az ebből eredő hirtelen rántás egy kattanás szerű hangot ad (hangszóróként viselkedik a tekercs és a forgórész).
Jobb ventilátorokban ennek a csökkentésére a tekercsek és a negatív ág közé egy-egy kondenzátort tesznek (Az enyémben 2,2 uF. Még egy tápszűrő kondit is szoktak).
Ez már sokat csökkenti a hangot, a lekapcsolás már elég lapos, de a rákapcsolás még meredek.
A kondi értéke max fordulatra van meghatározva, én nagyobb kondira cseréltem (6,8uF-ra), mondván hogy úgy is alacsony fordulaton járatom.
A hangot még jobban lehet csökkenteni, ha a vezérlő IC kimenetei és a tekercsek közé egy-egy ellenállást teszünk be. Ebben az esetben szinusz jellegű jelalak fog kialakulni a tekercseken, ami már nem okoz hirtelen rántásokat.
Két lehetőség van:
1: Fix alacsony feszt kap a venti (Az én 12V-osom simán megy 5V-ról is stabilan), ekkor 10-30 Ohm körüli ellenállással lehet próbálkozni.
2. Normál 12 V-ot kap (Esetleg használva az alaplapi fordulatszám vezérlést is). Ilyenkor nagyobb ellenállást, 50-100 Ohm körülit kell betenni.
Az ellenállás értéke mindkét esetben függ a kívánt fordulatszámtól és a motor áramától is, ki kell kísérletezni.

hülyékkel nem tárgyalunk
de az finom 
nemtudom miért van a szín rinya minden egyes Noctua topikban. Szerintem teljesen korrekt ez a szín.
a fos színek között korrekt 
a fejedben. tényleg totál fölös erről vitát rendezni. totál semleges színe van és végre nem ezek a standard fekete meg ződ meg csillivilli szarságok.

Nekem azért tűnik problémásnak a szín, mivel nem nagyon tudnék hozzá, más, hasonló színben pompázó kiegészítőt venni. Persze ez a cég ettől egyedi.
Teszem hozzá, az EKL tornyán lévő ipari narancssárga venti és lefogató keret is problémás.
Maradok a fekete fehérnél. 
czanga
pedig lehet hozzá társítani valamit: az asus fosszínű sabertooth lapjait 
személy szerint én teszek a színre
amikor becsukom a házam akkor annyi a szín hogy semmi. Hangja érdekel
meg a minőség.
ott
a fejemben van a véleményem. nem kell egyetértenünk, ez a fórum sem lenne különben. a csillivilli kékledes korszakomon gyorsan túlestem szerencsére, de ahogy Daywalker írta, nekem simán megérne kis felárat egy matt fekete szín
"a fejedben. tényleg totál fölös erről vitát rendezni. totál semleges színe van és végre nem ezek a standard fekete meg ződ meg csillivilli szarságok."
tudod mi a semleges? a fekete, a fehér, meg az áttetsző. max egy ürülékminta színskálájához mérve semleges, meg a többi termékükhöz képest.
Abba kéne belegondolnia a Noctuának, hogy ahogy te is elmondtad, ez minden topicban szerepel, akkor hányan nem vehetnek ezért noctuát!
shteer: felárat??? meg egy NAGY f*szt!!!
[ Szerkesztve ]

Akkor már a szürkeárnyalatokat is ide vehetjük, bár lényegtelen 
A színen meg tényleg mindig kiakadnak, nekem személy szerint teszik. Ha eddig nem változtatott a cég, akkor sejtésem szerint egy jó ideig ezen nem fog...
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
Tudtommal nem is akarnak változtatni, mert ez a színkombó a cég jelkévé vált...
mp
Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq
Most már csak a 140-est kéne megcsinálniuk PWM-esre...
Égő egy ilyen cégtől, hogy a zászlóshajókhoz (D14; C14) csak 1-1 előre forrasztott ellenállást adnak....
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
a szarhoz mérést már kezdem unni. légyszíves szarjál már ilyen színűt és akkor megtapsollak. de gondolom első utad lesz a doki nem a feltöltés.

Jah, gyanús a hallgatás a 140-esek körül, valószínű vmi nagy dobásra készülnek velük.
Ám a ventik kávé színe csak a látens koprofilokat zavarja. 

Teljesen jogos!
Nekem a cikk olvasásakor az volt az első gondolatom:
- Mi van, ezek feltalálták a kondenzátort?
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
2 nap masszív alkoholizálás után nem akadály 

Én híg kakaóval próbálkoznék és rágj hozzá némi csontot.A kalcium fehérít. 
Amúgy tényleg:ház becsuk és kész.A hang és a légszállítás a fontos.Sőt nem is....ráfoghatom,hogy azért nincs Ferrarim,mert nem tetszik a piros szín.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
Nagy dobásra? Mikor már több éves lemaradásban vannak PWM terén?
Legfeljebb nagy felzárkózásra készülhetnek...
15k felett nemigen találsz gyári hűtőt PWM nélkül...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Jó lenne, egy nagy ventiteszt,vagy 10-15 gyártó termékeivel..
Nem hiszem el,hogy ennyit ér egy légkavaró Túl vannak árazva ezek a légkavarók,mert van egy jó hűtőjük..
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
volt nekem már bőven több is mint 2 nap és ilyen színhez én életben semmi után nem közelítettem, de tényleg az a tanácsom ha ezt a színt látod szarás után akkor irány a belgyógyász.
Most mit mondjak? Fosnak fos színű, ezt kár tagadni. Ettől függetlenül maga a termék jó, meg szerintem el lehet viselni a színt, ha nem látszik a házban. Ennyi.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Fos de legalább jó 

Végül is azért is lehet ocsmány színe, hogy megjegyezed. A Kalapkát is mindenki megjegyezte a primitív reklámjáról...
Minőség: 3db NF-P12 van a gépemben, nem egy ventilátor szilikonos rögzítése szakadt már el felrakás közben, a noctuánál ez nyúlik mint a "takony" és masszív.
A kábelekkel nem spórolnak és minőségi a harisnyázás.
Másrészt valóban halk.
(a színét meg nem keverjük össze más ventivel...)
Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"
Egyszerűbb lenne a ha ledarálsz pár ilyen ventit, felkevered vízben, megiszod és vársz...
"A készülékbe VGA kamerát álmodtak a tervezők. Ez nem lenne gond, de bele is tették." - Gubro
Hm. Tehát a lefutó ág ugrása nem okoz ilyen ciripelést? Vagy azt majd a gen2- MBS fogja tudni?
Nem tudom, lehet én vagyok pancser, de miért csak a kitöltési tényezővel lehet játszani teljesítményszabályozásnál? Ezek nem egyenáramúak? Avagy váltakozó áram esetén az amplitúdóhoz hozzányúlni szintén nem tudnak?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

gondolom pont az a pwm lényege, már csak a neve alapján is, hogy csak ehhez nyúlnak hozzá. persze én nem vagyok elektromos szaki, csak józan (kötekedő) paraszt 
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™

Kikérem magamnak a sabertotth nagyon szép
,de meg kell hagyni noctuat a minőségért kedveljük
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Mindig is szerettem a Noctua ventiket.Halkak és jók.örvendetes ez az újítás is,mondjuk jó lett volna több féle szín világba is ,kidobni.
üdv.
Utána néztem, de akkor sem értem, más módon miért nem tudnak szabályozni? Pláne, ha ez a módszer noctuánál zajos, de csak egyik ágon. A másikon nem az?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

de tudnak máshogy is szabályozni, elvégre a nem pwm-es ventik fordulatát is tudod változtatni 
A vér nem válik VAZZE!™
Majd kipróbálunk ebből is egyet-kettőt, aztán kiderül, milyen... a puding próbája az evés! 
Gigabyte GTX 580 SOC eladó vagy beszámítható GTX 680-ba!
Véleményem szerint ezek a leghatékonyabb légkavarók a legkevesebb kompromisszummal...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™