És jön az ORTT aztán kapja a tulaj a zsíros büntetést műsorszórásért és a jogdíjak nemfizetéséért 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

És jön az ORTT aztán kapja a tulaj a zsíros büntetést műsorszórásért és a jogdíjak nemfizetéséért 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

???? ... ha valaki fogja a sugárzott (analóg vagy digitális) TV-adást és rögzíti magának, nem követ el semmit ... az más kérdés, hogy full HD-t valószínűleg nem is fognak nyomni kódolatlanul.
Ha a digitális sugárzás rögzítése mégis bűn lenne, az utóbbi év alatt Nyugat-Európában már rég megtelt volna az összes börtön : )
egy ilyet veszek a EEE-mhez
tehat akkor ez analog es digitalis is egyben ? vagz csak dvb-t ?

"digitális tévévevőt dobott piacra a Pinnacle"
''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI

Hardveres vagy szoftveres mpg2?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
rulz, várjuk a digitális földi szórás beindulását
döcögésig már eljutottunk 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

"Hardveres vagy szoftveres mpg2?"
Digitális vételnél nincs értelme ilyesmiről beszélni, még az adótorony előtt megtörténik a digitalizálás. Ez a kis ketyere csak egy "antenna > USB konverter", ami a jellel semmit nem csinál: a PC azt a képfolyamot jeleníti meg vagy menti lemezre amit az adóoldalon kisugároznak.

Ahhh, valamiért azt vettem le, hogy digit/analóg. Figyelmetlen vagyok.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Ezt is tesztelitek egyszer:
Pinnacle TV for Mac HD Stick ?
Vagy esetleg összemérve más Mac- es cuccokkal.
''Szanya csak egy van.''

szvsz hazánkban nem fognak sokat eladni belőle
My Little Purple Pony's Friend The Clever Green Tree

Most még csak Budapest és a Balaton környéke jöhet szóba, de mivel 2012 után az analóg műsor-sugárzást lekapcsolják, utána már csak ilyenek lesznek mindenhol...
[ Szerkesztve ]

Azért arra érdemes figyelni, hogy a digitális tuner szoftvere, MPEG4-es jelet is fel tudjon dolgozni, mert a most használatos MPEG2 helyett, valószínűleg MPEG4-es sugárzás lesz nálunk.
Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!