Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Még mindig nagyon dragak a 16 Gb-sok :(((

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#2) tiborandras válasza DeathAdder (#1) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

"Egy év garanciát vállal a PNY rájuk, a 4, 8 és 16 GB-os típusok ára pedig 12, 20 és 35 euró lesz." ez relativ, 1g ara a 16-os eseten a legkedvezobbb :K

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#3) szaszabee válasza DeathAdder (#1) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Igen És ha kicsit feljebbnézünk már megfizethetetlen

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#4) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

Pont tegnap vett édesanyám egy 500 GB-os 2.5"-os HDD-t tartalmazó usb-s külső tárolót.

Ha ár / kapacitás szerint nézem akkor toronymagasan jobb ugyanis 10.000 Ft volt.

Lehet nem is pendrive-ot fogok venni 32 / 64 GB méretben....hanem egy ilyen külső HDD-t.

Kicsit nagyobb a külső mérete de szerintem ugyanolyan mobil mint egy pendrive.

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#5) DeathAdder válasza Borisz76 (#4) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

Attol fugg, hogy mire kell a kulso tarolo :)

pl. en kulcstarkonak haznalom a pendrivet, es akar ha a szoszedba is megyek at ,nalam a Pendrive is, amin jo cuccok vannak,tehat barmikor rogton tudok segiteni mas gepen, vagy ha van valamije ami nekem kell, akkor csak rahuzzuk a pendrive-ra :))

Igy vagyok a mobil -fenykepezovel is, mivel az mindig nalam van, ellenbe egy fenykepezovel (sosem tudjuk h mikor latunk valami erdekeset amit meglehet orokiteni)

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#6) tiborandras válasza Borisz76 (#4) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon jo aron jutott hozza. :K szabad tudni a markajat, garanciat, esetleg hol vette? akar privatban is, ha nem akarod ide leirni. koszonom! :R

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#7) geezer válasza Borisz76 (#4) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez már egy jó ideje így van.
Ha még kisebb méretet akarsz, ráadásul ott vannak az 1.8"-os, ütésálló kivitelek HDD-ből, kicsit drágábban, mint a 2.5, de még mindig jobb ár/érték arányban, mint a pendrive.

Szerintem olyan 16GB-ig érdemes a legtöbb júzernek pendrive-ot venni (pár HDrip film, vagy egy csomó zene, program ráfér, és még viszonylag emberi ára van...)

(#8) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezeket az apró dolgokat annyira nem szeretem... asszonynak is van egy pqi penje, ilyen műkörömméretű... amit azzal leszenvedek .... :N

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#9) Csaszykj

Csaszykj
(tag)

Pendrive ide vagy oda, nálam jönnek mennek a pendrive-ok, mindig cserélgetem őket, de a 2,5"-os HDD-m le nem cserélném egyre sem.

Ugyanolyan mobil, több adat fér el rajta, na és árban barátibb.
Igaz mindegyiknek megvan a maga előnye, de, ha már pendrive, nemrég kifogtam egy olcsó Emtec 8GB-ost 2900 magyar forintért, a 16 gigásat drágállom még mindig :DDD

"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...

(#10) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Silicon Power tényleg miniatűr ,de gondolom az ára sem lehet magas ;]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#11) Csaszykj válasza zazahoho (#10) üzenetére

Csaszykj
(tag)

Hát az 1k -s vonalat csak nem üti meg. ;]

"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...

(#12) maláj válasza Csaszykj (#11) üzenetére

maláj
(őstag)

annyit még érne is :K

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#13) zotyi85

zotyi85
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Silicon Power microSD olvasó nem egy rossz dolog, nekem tetszik!

http://logout.hu/blog/zotyi85/index.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.