Még mindig nagyon dragak a 16 Gb-sok 
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone
(#1) DeathAdder

Még mindig nagyon dragak a 16 Gb-sok 
(#2) tiborandras válasza DeathAdder (#1) üzenetére
"Egy év garanciát vállal a PNY rájuk, a 4, 8 és 16 GB-os típusok ára pedig 12, 20 és 35 euró lesz." ez relativ, 1g ara a 16-os eseten a legkedvezobbb 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Igen És ha kicsit feljebbnézünk már megfizethetetlen
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Pont tegnap vett édesanyám egy 500 GB-os 2.5"-os HDD-t tartalmazó usb-s külső tárolót.
Ha ár / kapacitás szerint nézem akkor toronymagasan jobb ugyanis 10.000 Ft volt.
Lehet nem is pendrive-ot fogok venni 32 / 64 GB méretben....hanem egy ilyen külső HDD-t.
Kicsit nagyobb a külső mérete de szerintem ugyanolyan mobil mint egy pendrive.
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

Attol fugg, hogy mire kell a kulso tarolo 
pl. en kulcstarkonak haznalom a pendrivet, es akar ha a szoszedba is megyek at ,nalam a Pendrive is, amin jo cuccok vannak,tehat barmikor rogton tudok segiteni mas gepen, vagy ha van valamije ami nekem kell, akkor csak rahuzzuk a pendrive-ra 
Igy vagyok a mobil -fenykepezovel is, mivel az mindig nalam van, ellenbe egy fenykepezovel (sosem tudjuk h mikor latunk valami erdekeset amit meglehet orokiteni)
nagyon jo aron jutott hozza.
szabad tudni a markajat, garanciat, esetleg hol vette? akar privatban is, ha nem akarod ide leirni. koszonom! 
4 sale http://tiny.cc/aprok
Ez már egy jó ideje így van.
Ha még kisebb méretet akarsz, ráadásul ott vannak az 1.8"-os, ütésálló kivitelek HDD-ből, kicsit drágábban, mint a 2.5, de még mindig jobb ár/érték arányban, mint a pendrive.
Szerintem olyan 16GB-ig érdemes a legtöbb júzernek pendrive-ot venni (pár HDrip film, vagy egy csomó zene, program ráfér, és még viszonylag emberi ára van...)
Ezeket az apró dolgokat annyira nem szeretem... asszonynak is van egy pqi penje, ilyen műkörömméretű... amit azzal leszenvedek .... 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Pendrive ide vagy oda, nálam jönnek mennek a pendrive-ok, mindig cserélgetem őket, de a 2,5"-os HDD-m le nem cserélném egyre sem.
Ugyanolyan mobil, több adat fér el rajta, na és árban barátibb.
Igaz mindegyiknek megvan a maga előnye, de, ha már pendrive, nemrég kifogtam egy olcsó Emtec 8GB-ost 2900 magyar forintért, a 16 gigásat drágállom még mindig 
"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...

Silicon Power tényleg miniatűr ,de gondolom az ára sem lehet magas ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Hát az 1k -s vonalat csak nem üti meg. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...

annyit még érne is 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???