Sajnos ilyesmi nem érint, de remélem hamarosan a HDD-k áraival felveszik a versenyt.
.::www.megadanceradio.hu::.

Sajnos ilyesmi nem érint, de remélem hamarosan a HDD-k áraival felveszik a versenyt.
.::www.megadanceradio.hu::.

Ez "apró" hiba?
Biztosan nem így gondolja, akinek üzemképtelen lesz a meghajtója + elveszíti a rajta lévő adatait.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Lehet hogy hangosan anyáznék ha a 100k-es Winyómon pont a nagy védelem cécó miatt veszítem el az adatokat...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Ez az egyik ok,hogy nem veszek ssd-t mostanába,mert még nincsen kiforva a technológia.
2 nincs pénzem rá 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Szerintem sem éppen apró az a hiba, ha komplett adatvesztést okozhat.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
Javítva az eredeti cím. Tényleg nem apró az ilyen hiba, sőt.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
intel bácsi gondolom kedveli a pc pespective-t. a legutóbb is ők világítottak rá hibákra. de legalább most már nem ugatta le őket az intel részéről senki 
mondjuk a hír végén a kapcsolódó anyagok között elfért volna a link 
[ Szerkesztve ]
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

" Kellemetlen "
Ja, mint egy erős fenékbe rúgás 
Jó értem én hogy óvatosan kell fogalmazni, nem flém, csak na 
[ Szerkesztve ]

A felhasználók hány százaléka védi bios szintű jelszóval az adatait?
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Nem azért írtam.
De egy ilyen veszteség után a legtöbben elég morcosok lennének. Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy a garancia se lenne rá érvényes.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

mi az hogy ne adjak neki biosban passwordot???
még szép, hogy adok, alapvető biztonsági intézkedésről beszélünk, ez nagyon ciki...
Az üldözési mániások tutira. Ők most "jó esetben" boldog "ugyemegmondtamhogybajlesz" kiáltással nyugtázzák, hogy annyi az adataikank, amit szerencsére "húszmillió" példányban lementettek. Egy BIOS védelem elég komoly. Ha fontos adatod van és azzal véded le és az Intel miatt elszáll, akkor tuti elég ideges leszel.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Soha nem jelszavazom a gépem.
Az átlaguserenek csak fölösleges kínlódás, az én meglátásom szerint.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Hát ez igen.
Autóban, vagy bármilyen egyéb műszaki eszközben visszahivatnák az egész szériát, nemhogy "dolgozunk rajta" felkiáltással elintéznék.
Excuse me, I believe you have my stapler...
Egy apró kérdés, mert ezt valahogy nem értem, vagyis nem tudom elképzelni. Mégis, hogyan lehet a BIOS-ban az SSD-t jelszóval levédeni? Még egy alaplap BIOS beállításánál sem találkoztam olyan opcióval, ahol SSD-t lehetett volna jelszóval levédeni.
Esetleg valaki tudna egy képet mutatni erről az opcióról? Vagy csak én vagyok lemarava mert nincsen SSD-m, és tutira, hogy minden lapnál előjönne ez a lehetőség, ha beléje dugok egy SSD-t.
<-ƘƘ-> Rendszerment
hát ez presszó
még a legnagyobbakkal is megesik 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Pont egy ilyen beszerzését tervezem a közeljövőben a laptopomba. Természetesen a teljes háttértár titkosítva van, BIOS jelszavakkal nem bohóckodom.
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
No, ez már nem kicsit vicces, így kívülről. 
Firmware-frissítéssel orvosolható a probléma?
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Majd ha lesz mire frissíteni 
Szvázi tag

hát igen... egyelőre nem csak a magas ár az SSD-k legfőbb probélmája. ez közhelyesen hangzik, de nincs ez még kiforrva. mire elérhető áron lesznek remélem szépen gyorsulnak még és letisztulnak.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

Ez nagyon nagy!
Az Intel már elég rutinos ilyen hírek bejelentésében 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

Szerintem sem vészes annyira! 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

Az uj firmware pedig a titkositott meghajtokat fogja hazavagni, uj jelszot "talal" majd neki 
Amugy miota lehet biosban meghajtot vedeni jelszoval? Vagy ez az egesz biosra ervenyes jelszo? Mert az utobbirol mar hallottam.
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11
Én is ezt kérdem. Kétfajta jelszót lehet általában állítani BIOS-ban. Egyik arra való, hogy a BIOS beállításaihoz csak egy jelszó megadása után férünk hozzá. Meg van amelyiket ha beállítjuk, akkor mielőtt az oprendszert kezdené boot-olni, ugyancsak kér egy jelszót. De mindkettő kiüthető CMOS reset-tel. Szal nem tom, hogy itt most pontosan milyen jelszavas beállíthatóságról beszélünk. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Biztos ilyen számzáras rendszerű és tekergetni kell, mint a bőröndökön...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Hát ez durva! Egy kis kellemetlenség, hm sajna minden adatod elveszett, bocsi! 
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?
Intel bácsi nagyon elbízta magát... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Ez nem SSD, hanem firmware gond. Attól még szeretem az SSD-t.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

Szvsz biztosan.

szokás szerint?
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

Legalabb a tobbi gyarto malmara hajtja a vizet egy picit.

A legtöbb notinál be lehet állítani a HDD passwordot, néhány asztali gépnél is. Nem csak SSD-nél, normál winchesteren is.
Nekem egy IBM laposom van, ha beállítom a HDD passt, nem is enged tovább még a biosba se, amíg be nem írtam a jó jelszót. Ha háromszor elrontom, újra kell indítani a gépet.
Aham, szóval akkor létezik a dolog, csak ritka mint a fehér holló. Igaz, azokban a drága notikban biztosan akad ilyen, amelyekbe való a nagyon drága SSD.
<-ƘƘ-> Rendszerment

kellemetlen.
just believe in yourself
Jelszóval nem szoktam levédeni Hard Drive-ot, egy ilyen SSD-re meg nincs lovetta. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

elvileg minden SATA HDD tudja, hogy belsőleg a meghajtó tárol magában egy-egy titkosító jelszót. Enélkül az adataid nem fognak kimenni a sata kábelén, de onnan sem fogad semmiféle adatparancsot...
sőt. A durvábbak -ha jól emélkszem- már a tányérokra is ezen jelszó alapján titkosítanak, sőt, ha 3x elrontod (mint mondjuk a régió kód volt a DVD-ken), akkor kuka a vinyó....
üdv.
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/

lehet en ertettem rosszul, de maga az ssd teljesen rendben van, csak a firmware-ben van egy kis hiba
a mostani ssd-knel mar csak a penzre lehet fogni, hogy miert nincs mindenhol...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Az IDE specifikacionak ezer eve resze a HDD jelszavazasa (es innen persze a SATA-hoz is atvandorolt), pl. az Xbox (nem a 360, hanem az eredeti) hekkerellenes vedelmenek is szerves resze volt. Altalanossagban el lehet mondani, hogy ezt nem nagyon lehet feltorni, legalabbis hazi korulmenyek kozott.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Ciki. Valami konkrét infó, hogy ilyen hogy fordulhat elő? Mi nem fér össze mivel stb.?
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."
A hirek szerint csak akkor van gond, ha valaki lejelszavazza a drive-ot, aztan utana megvaltoztatja a jelszot vagy kikapcsolja, vagyis valoszinuleg abba a kodreszbe csuszott hiba, ami leszedne a titkositast az adatokrol.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Azért ez nem kis hiba szerintem sem. Bár nem szoktam jelszózni a winyóimat. Nem is gondoltam, hogy ilyen hiba előfordulhat egy gyártónál.
Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

Bár elvi akadálya nincs, nem tudok róla, hogy az ATA jelszót bármilyen termék titkosításra használná. Egyszerűen az elektronika nem enged az adatokhoz hozzáférést a jelszó nélkül. Éppen ezért megfelelő eszközökkel kikerülhető.
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''