Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

AsRock 890GX Extreme 3, le a kalappal ennyi pénzért :C

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#2) Elmör

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi az egyveleget! :R

Ez az Asus tuningolási forma egész jó lenne, ha az embernek nem kellene az alaplaphoz nyúlkálnia. Nem hiszem, hogy olyan sokan kint hagyják a konfigot ház nélkül az asztalon, de ha még nyitott házban is van, azt az USB-s sticket nem tudja hozzácsatlakoztatni. Persze ezt már a korábbi szériáknál is megfigyeltem, kicsit ellenmondásos a cucc, de ahogy nézem egyre profibb. Na majd ha egyszer két gépem lesz. :DD

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#3) Komcsi

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó a MIX :) Az egerek jól néznek ki :R

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#4) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

"A Gigabyte boszorkánykonyhájában az olcsóságra törekedtek az új platformon, amikor a 880GM-UD2H alaplapot tervezték. Ezen az új északi hidak közül az alacsonyabb órajelen járó Radeon HD 4250-nel szerelt AMD 880G lakozik, társa pedig nem az új SATA 3.0-t és USB 3.0 támogató SB850, hanem a régebbi SB710 déli híd."

Az SB850 sem támogatja az USB 3.0-át.[link]

[ Szerkesztve ]

(#5) zsigus

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

A Gigabyte-nál elírták vajon a chipset tipusát???? Az oldalukon 790X+SB850 van írva de az alaplap típusa 890 akkor ez hogy van? Csodálkozom azon, hogy minden előjel nélkül mutatja be az AMD az új chipsetjét??? Egy Giga lapon???? Nem értem

(#6) CptMisi válasza luw2win (#1) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

lehet, hogy lecserélem a mostani deszkám egy ilyenre ;]

(#7) truba

truba
(tag)

Azok az egerek jól néznek ki, és az áruk is egészen kiváló.

(#8) rudi válasza cowboy_bebop (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igaz-igaz, az USB3.0 csak külső vezérlővel megy. Javítom.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#9) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Asus ROG egész olcsó lett :Y
Kéne... :))

(#10) Janika!2

Janika!2
(fanatikus tag)

Azt az XFX tápot elviselném itthon.. ;]

"MOSH TO KILL!"

(#11) pityeszka

pityeszka
(őstag)

Enermax tápok jó drágák!

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#12) DaveJr válasza pityeszka (#11) üzenetére

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó drágák de hosszútávon megérik az árukat. Én várom a tesztet nagyon! :) Modu82+ -om van kíváncsi vagyok az új tápokra :)
Jól néznek ki az egerek viszont :)
Rég láttam itt egér tesztet. Jó lenne megint vmi jó kis bazi nagy egér teszt itt PHn. :)

[ Szerkesztve ]

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#13) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nah, az enermax tápok sosem voltak olcsók, ezek meg pláne nem lesznek azok szerintem még idővel sem :N

Az asus meg az asrock lapok kifejezetten tetszenek :K

Köszönjük a hardvercsokrot :R

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#14) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az ASRock lap nagyon jóra sikeredett, főleg ennyiért :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a HD5650-el szerelt Acer jó drága. Lehet már kapni ~200k -ért is gyakorlatilag ugyanilyet. [link]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#16) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rosszak az acer notik, bar johetne mar a timelineX sorozat is.

powerd by mango, no more droid

(#17) Sicilian

Sicilian
(őstag)

A Gigabyte esztelenül gyártja a különböző alaplapokat, annyi fajta van már belőle képtelenség nyomon követni...

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#18) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A legkisebb modellnek hat IDE, hat SATA... "

A hat IDE az nem molex akart lenni? Vagy a molexet szokták IDE-nek is nevezni? :F

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#19) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jól látom,hogy a Asrcok alaplapon se IDE se más nem használt csatlakozó sincs? Ha így folytatják leváltom a Biostar lapomat

(#20) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Na azért meg kell vallani, hogy ezek a ROG lapocskák mostmár azért tartogatnak egyet s mást az árukért... Itt legalább van az ár mögött egy kis innováció is!

(#21) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Az Új Gigbayte lapok nagyon tetszetősek..

(#22) Uzmany

Uzmany
(őstag)

Az új Enermax tápokat melyik nagykerben lehet megtalálni?
Thx.

®

(#23) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az XFX ventije inkább zöld mint sárga :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#24) danati

danati
(senior tag)

Az Asus Crosshair IV Formula nagyon komoly lett. Muszáj beszereznem egy ilyet. :D

(#25) geza12

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Végre új Gigabyte lapok!

Ígéretesnek tűnnek és nem is olyan vészesen drágák.

Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

(#26) luw2win válasza Stiky (#15) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, én is ezt néztem hogy kicsit elszálltak az árakkal :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#27) Blazkowicz

Blazkowicz
(lelkes újonc)

Nem hitem a szememnek mikor megláttam a főoldalon a Saiph képét.
Jó hogy egy új márkával bővült a hazai piac. A Naosról sok jót írnak a külföldi sajtóban. Általában (csak) az árát szokták negatívumként felhozni. Ha csöppet olcsóbb lenne akkor még e hónapban vennék egyet, mert épp most állok egércsere előtt.
Jó kis asztronómia leckét kaptunk így szombatra :)

(#28) BloodyEddie válasza Stiky (#15) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Ráadásul gyakorlatilag csak a multimédiás gombokban különböznek, hardverben még erősebb is az 5740G... nem értem ezt az árazást.

(#29) bteebi

bteebi
(senior tag)

Ezek az IGP-s AMD-s lapok képesek a hybrid CF-re?
A Gigabyte alaplapja nagyon szimpatikus. Kár, hogy az eSATA lemaradt róla :(, bár végülis az (is) megoldható kerülőúton.

Te is fiam, Bluetooth?

(#30) Mans20 válasza Blazkowicz (#27) üzenetére

Mans20
(őstag)

Csak ne lenne olyan szemét áron,az 1800 as változat azért édekel.

(#31) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

Ez az okostelefonról tuningolni, jesszus :DDD

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#32) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egész jóra sikeredett, az Asrcok lapja is nagyon idevele, és az a Saith 3200 is igen-igen tetszetős számomra :K 13k körül kíváncsi vagyok mit csinál egy Razer-rel.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#33) muxi-muxi

muxi-muxi
(fanatikus tag)

Marha jó kis cuccokat sepert össze ide a tavaszi szél. A legelső laptoppal kiegyeznék, mert bár álruhás, mégis játékos, és ennek a magas árát sem kell kiböjtölnünk. A tápok aranyárban vannak, ennyit nem áldoznék rájuk. a negyven környéki árból két színvonalas tápot lehet kapni, igaz, csak bronz minősítéssel. Mire összejön a megtakarítás az áramszámlából, hát...

Más: microATX és a hazai fogyasztói kultúra. Nálunk prüszkölnek a Gamerek a mATX-től, holott számos előnye van, főleg egy ilyen Gigabyte márkájú cuccnak, csak néhány példa. Alap és középszintű tuninghoz éppen elegek, és a tuningos ember az esetek többségében vízzel főz. Így ha mATX alaplapot vesz, olcsóbban megússza, és gyakorlatilag ugyanoda ér el tuningban. Úgy látom ezen a cuccon öt fázis van, az szinte mindenre elég, még subát kenni is. A bővítőhelyek mára szimbolikusak lettek, így a teljes ATX alaplapok létjogosultsága innen is megkérdőjelezhető. Hangkártya, LAN minden mostani cuccon van, ráadásul a micro-s rendszereknél gyakran ajándék integrált VGA-t is kapunk, ami nagyon jól jöhet, ha egy árérzékeny gamer éppen az új kártyájára vár, miközben a régit eladta már.

Ha pedig végképp hard-kocka az ember, az ASUS RoG szériája is tartogat mATX cuccokat...

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#34) D4rkAv3ng3r

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet a Giga lapokról iPad-et tölteni bekapcsolt állapotban? ;]

(#35) Franklin válasza muxi-muxi (#33) üzenetére

Franklin
(senior tag)

De külön VGA, külön hangkártya, +egyéb PCI-os eszközök (pl. tv tuner) esetén már nem is biztos, hogy elég egy mATX.

Nyilván ez egy szűkebb réteg, de azt azért nem mondanám, hogy az ATX méretű lapok létjogosultsága megkérdőjelezhető.

(#36) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Asus odatett rendesen, nem lehet mondani hogy részrehajló.

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#37) Trub válasza muxi-muxi (#33) üzenetére

Trub
(tag)

Ezzel nem értek egyet. Én direkt ATX alaplapot kerestem, mert a régi mATX-ba már egyszerűen nem fért. A mATX alaplapok egyetlen előnye, hogy olcsóbbak, az meg hogy kicsi szubjektív kérdés.

(#38) muxi-muxi válasza Franklin (#35) üzenetére

muxi-muxi
(fanatikus tag)

A megkérdőjelezést olyan állapotra értettem, mint pl. egy irodai, vagy akár egy otthoni gép. VGA-t meg amúgy is mindig a PCI-X-be teszünk manapság. Külön hangkártya: hát én azt sem raknám bele a gépembe, se a TV tunert. USB, oszt szevasz. Nekem is USB-s a hangkarim (ami ráadásul nem szedi össze a gép ventillátorzajait a házon belülről), és ha jól tudom, van egy kazal külsős tuner is, ráadásul olyanok, amihez még a gépedet sem kell bekapcsolnod! Én innen kérdőjelezem meg a sok csittifitti bővítőhelyet. Sajnos nem túl sok PCI-X1-es csatolójú cuccot láttam még (sajnos), de az USB (VGA-n kívül természetesen) minden perifériát elég "sávszélességgel" lát el.

Hát én ezért védem a mATX becsületét. Kici, olcó. És manapság kevés olyan ember van, aki egy alaplapból sündisznót csinál (nekem is volt ilyen korszakom, aztán szépen elemináltam a TV-tunert és a Live-ot is)

Mondom én akinek ATX-es lapja van :)

[ Szerkesztve ]

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#39) FRENK1988 válasza D4rkAv3ng3r (#34) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogyne :) csak legyen iPad-ed hozzá :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#40) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit unalmasak már a kék/fehér alaplapok...

(#41) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Kezd az AsRock egyre szimpatikusabb lenni.
Jo is ,szép is a mostani lapjai. :C

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#42) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Asus ROG videó: hozom a kiskanalat, fel kell szedni az állam :DDD
Nagyon brutál, bár a telefonos rész inkább nevetséges szvsz.

(#43) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Egy egért 18k kicsit sok de biztos jó lehet. A tápokból inkább az XFX lenne jó olcsobb,szebb is az Enermax is zsir csak aránytalanul sok.

(#44) kpal válasza Silentfrog (#41) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

És szinben az uj AsRock X58 Extreme3 tiszta fekete.

(#45) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

ASRock :R

Az a durva, hogy nem kicsit jó lapokat nyomat nagyon olcsón. Ha legközelebb veszek alaplapot akkor ASRock is a gyártók listáján lesz számomra. Viszont a Gigabyte az kérdéses... nekem elég nagy csalódás volt ez a Giga lap amit most hajtok... Inkább Asus-t kellett volna igaz az drágább lett volna kicsivel :U

Kezd iPon szint lenni...

(#46) Kopi31415 válasza muxi-muxi (#38) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PCI-X-be VGA-t? Tudsz linkelni egyet?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#47) ftc válasza Kopi31415 (#46) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha mutat akkor megeszem a kalapom ;]

(#48) D4rkAv3ng3r válasza Kopi31415 (#46) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem a PCI-Express-re értette, sok helyen rövidítik PCI-X -re (helytelenül, mert PCI-E az), és gondolom VGA-nál a 16x-re gondolt nem az 1x-re. :DDD
Bár mintha láttam volna valami low-profile HTPC-s VGA-t amiből volt PCI-E 1x változat.

[ Szerkesztve ]

(#49) JColee

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

crosshair iv formula lapon 890 fx chipset van
//lesz

[ Szerkesztve ]

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#50) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Ez a Acer Aspire One 752 nem is annyira rossz. Nekem a teljesítménye elegendő is lenne.
Jó alternatíva egy Atomos gép helyett. Az akkus üzemidőre lennék kíváncsi mert ha menne wifi-ről 5-6 órát akkor jó vétel lehetne ennyiért. És persze az anyag minőségre.
Kár hogy csak 1 év garival adják :(((

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.