Teljesen mindegy.
DX10 támogatást egyetlen egy alkalmazással se lehet majd kihasználni.
Összes DX10 alkalmazásnak édes kevés lesz a teljesítmény.
[ Szerkesztve ]

Teljesen mindegy.
DX10 támogatást egyetlen egy alkalmazással se lehet majd kihasználni.
Összes DX10 alkalmazásnak édes kevés lesz a teljesítmény.
[ Szerkesztve ]

hát kb
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

gondolom az Intel viccnek, szánta hisz mégis csak április 1. van
vagy maga az integrált dx10 a vicc 
"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-
Mikor jelent meg a Vista? Másfél éve? Azért az teljesítmény, hogy máris kész van a DX10-es driver. Kicsit elvesz a dolog nagyszerűségéből hogy ez április elsejei hír.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Vicc ide vagy oda, igazán összeszedhetné magát az Intel ezen a téren. Nekem még egy G865-ös mATX-es deszkám vana szüleimnél és a régebbi játékokhoz nagyon jó. Legutóbb Hitman 2-vel bohóckodtam kicsit.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Van már normális integrált DX10 is. Persze nem ez 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Én ma semmit nem hiszek el 
Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

nálam ez a nap híre:
nagyon állat
[link]
[ Szerkesztve ]
"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-

egy sec-re elhittem 
[ Szerkesztve ]
Hát ez nagyon jó..
PH tól is levártam volna ilyesmit.....
De az inteles dx10 akartam irni hogy tréfa de megelőztek 
powered by: ®MAJORMÜVEK®

tudtam, hogy tréfa lesz.
De jó volt, nagyon...

lári-fári
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Tréfa?????
Az Intel még januárra igérte a DX10-et a Santa Rosa platformhoz, majd később 2008 Q1-re változtatták.
(Szerintem) ez nem tréfa. SZERINTEM!
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.

Nemcsak tréfának, de még viccnek is rossz 
De jó is lesz nekünk ezzel az új DX10-es eszközmeghajtóval. Végre a Crysist is tudjuk DX10-ben élvezni integrált vga-val (modern vetítőgép
)

Lesznek olyan játékok, amik tökéletesen futnak majd rajta. Krájsziszt majd a 3-5 év múlva megjelenő integrált megoldásokkal lehet játszani.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Az én notimban is ilyen ketyeg, tehát elvileg tudni fogja a Dx10-et ha kijön ez a driver. Már csak az a kérdés: minek? hogyan? miért?? Mert értelme az nem lesz sok 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **
Hát tényleg lesznek olyanok amik tökéletesen mennek vele (pl. CoD 2, Far Cry...), de azt már nem hiszem hogy DX10-es játékok fognak rajta "tökéletesen futni".
(a DX10 bekapcsolásához a mai játékokban high grafikai mód kell, amit egy jelenlegi integrált cucc, nem igazán képes abszolválni)
A Krájziszhoz meg annyit, hogy nem adok 10 évet és már mobilon emulátorral fogunk rohangászni vele 
[ Szerkesztve ]

10 év? Sztem felezd meg, és lehet, az is sok 

Én igenis várok játékokban javulást (nem nagyot, de legalább a Battlefield 2 fusson minimumon 30 fps-sel) (és a Worms world party is
).
Egy Inteles fórumban olvastam, hogy az 15.9-es béta jelentős teljesítménybeli javulást hoz.
Továbbá remélem, hogy az egyesített sharder is hoz javulást néhány játékban (ez a DX10 lényege).
Tudom. Sokat remélek és majd nagyot koppanok... 
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.

Ilyen eszközmeghajtó-fejlesztési ütemmel szeretnének diszkrét gpu-t gyártani, de még ha azt lehetne mondani, hogy volt egy "kis" csúszás, de nem ... a gm965-höz is kellett legalább ennyi, hogy hardveresen működjön a vertex shader...
You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

Dx9 vagy Dx10, teljesen mindegy, ez az integrált vga nem veheti fel a versenyt az újabb AMD-ATI és NVIDIA chipekkel, egyszerűen nincs benne akkora nyers erő, amire szükség volna, a konkurencia megoldásai sokkal erősebbek, kompromisszumokkal még az újabb játékok is megfelelően futtathatók rajtuk.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37