Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OMG! már ilyet is levédenek? :Y

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#2) tommjee válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

Pont ezt akartam írni mindent kitalálnak !

Gondolkozz ép ésszel kapaszkodj két kézzel !

(#3) V.T.CS.

V.T.CS.
(fanatikus tag)

rohadt alma.

.

(#4) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ha mindhárom keresetben nyerni fognak, akkor - kis túlzással - nem fogjuk tudni feloldani az érintőkijelző zárat sok telefonon... :D

(#5) hunter84

hunter84
(tag)

Itt azért szerencsére az a helyzet, hogy ezt a kifogásolt "szabadalom"-sértést elég könnyű lesz orvosolni, elég egy szoftverfrissítés, szóval kirakatból eltűnő Motorolákat senki ne vizionáljon.

Az is látszik, hogy Google igyekszik áttérni másik kijelzőfeloldó mechanizmusra (egy kis gyűrűt huzigálsz a kijelzőn, á'la HTC), így a jövőben ez biztosan nem lesz gond egy telefonnál sem.

És ha már szabadalom, akkor ez már valóban nevezhető annak: [link]

(#6) tommjee válasza V.T.CS. (#3) üzenetére

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nana ...

(#7) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez már undorító... Motoval is kikezdenek ha már Samsungal nem bírnak..

Note 2 ?

(#8) DanielK válasza V.T.CS. (#3) üzenetére

DanielK
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor ne edd meg! :W

PS3 Duke Nukem bontatlan! http://goo.gl/bo0Qf - Dropbox ingyen tárhely http://db.tt/09pqitMP

(#9) Telomanikus

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Most komolyan...egy képernyőzár.

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 3D P920 // http://www.youtube.com/watch?v=z9eOQOHeJR4 The best!

(#10) SkyLaci

SkyLaci
(senior tag)

hogy lehet ennyire görény az apple? minden más gyártóba beleköt, és még a saját vásárlóit is lehúzza az irreális árakkal. (az nem kérdés hogy jó az amiket csinálnak, viszont pofátlanok)

2 GB ingyen tárhely: http://db.tt/dmt91r8W

(#11) feliks

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

"...az amerikai gyártó EP1964022 sorszámú szabadalma egyértelműen leírja a képernyőn megjelenő ikon elmozdításával történő rendszerfeloldási műveletét, mely így kizárólag az Apple készülékeiben alkalmazható.."

Azért arconpaskolnám egy lapáttal azt, aki egy ilyen általánosítás levédését engedélyezte..

Nem flamekeltésként írom, teljesen független az Apple-től is tulajdonképpen, de egy olyan cég, aki ilyen undorítóan bánik a konkurens cégekkel a tisztességes versengés helyett, és hasonlóan a saját vásárlóival is, az megérdemli(megérdemelné) a bukását. Jobban összetartó, értelmesebb emberekből álló világban valószínüleg az ilyen mentalitással rendelkező cégek ellen a saját vásárlói is összefognának, és a cég(ek) elleni kritika gyanánt nem vásárolnának a gyártótól terméket, amíg az az üzletpolitikáján nem változtat. Én ezt teszem mióta elkezdett olyan dolgokért pereskedni az Apple, ami nem is feltétlenül az ő szellemi tulajdona.. Mindezt írom egy iMacről, aminek az utódja is valamilyen PC jellegő dolog lesz. abból a megfontolásból, hogy nem támogatok pénzzel egy olyan céget, ami nem a fejlesztésben jeleskedik, hanem annak hátráltatásában(értem ezalatt a sok pereskedésre költött pénzt, amit fejlesztésre is költhettek volna) Lesz majd egy jó kis Hackintosh..:)

[ Szerkesztve ]

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#12) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Várom már hogy mikor perelik be azokat akik merészeltek nem Apple telefont venni..

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#13) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

NEM UNJÁTOK BAKKER??

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#14) SHiZUOKA

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennek sose lesz vége.

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#15) zooole

zooole
(fanatikus tag)

Apple sem angyon tud új dolgokat kitalálni. Számomra ez a zavaró. Mostanában több energiát fektetnek pereskedésbe, mint az eszközeikbe.

Szerintem marha unalmas az iOS kinézete, már évek óta ugyan az. OWAIT! Jött egy lehúzható notibar :)

Elgondolkodtató, hogy a droidos készülékeken sokkal többet változik, fejlődik mind a design, mind a rendszer maga. Én marhára örülök, hogy nem csak az elhúzhatóunlockot használhatok, hanem egy rakat másikat. Face unlock-al meg nem csak villogni lehet hanem nagyon hasznos is.

SGS2 (CM9)

(#16) feliks válasza zooole (#15) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

És pont itt látszik, hogy mitől inkorrekt a cég. Lenyúlja az Android féle értesítési sávot, (Google nem perel tudtommal), és van arcuk pereskedni olyanért, ami nem az ő találmányuk..

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#17) markymarky válasza AS (#7) üzenetére

markymarky
(lelkes újonc)

Már nem azèrt,de ha jól tudom ezt a Moto kezdte a hálózati szabványokkal... Így fair az egèsz...

16: Notibár már az Android lètezèse előtt volt iOS-re, csak Cydia-ból lehetett erèrni...

[ Szerkesztve ]

(#18) feliks válasza markymarky (#17) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak egy háózati szabvány egyértelmű dolog. dokumentált anyag.
a formatervi hasonlósági perek meg az ilyenek egy kicsit más tészta.

(#19) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Szánalmas. :(

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#20) markymarky válasza feliks (#18) üzenetére

markymarky
(lelkes újonc)

Ès nyilván az Apple tehet róla, hogy a moto nem licenszelte neki...

(#21) DanielK válasza feliks (#18) üzenetére

DanielK
(őstag)
LOGOUT blog

"az amerikai gyártó EP1964022 sorszámú szabadalma egyértelműen leírja a képernyőn megjelenő ikon elmozdításával történő rendszerfeloldási műveletét, mely így kizárólag az Apple készülékeiben alkalmazható"
Ennél egyértelműbbet, hova?! :(((

Elolvastad rendesen a cikket, vagy egyből jöttél flame-elni? :W

"(értem ezalatt a sok pereskedésre költött pénzt, amit fejlesztésre is költhettek volna)"
csak hogy előbb kitaláltak valamit, amire qrva sokat költöttek, amit levédettek és most nem szeretnék, hogy lenyúlják a fejlesztést.

[ Szerkesztve ]

PS3 Duke Nukem bontatlan! http://goo.gl/bo0Qf - Dropbox ingyen tárhely http://db.tt/09pqitMP

(#22) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gondolom senki nem látta az eredeti iPhone bemutatóján azt a részt (vagy leginkább az egészet), amikor Jobs ezt mutatta be. Az egyik legnagyobb elismerést ez kapta (Na jó, pl a scroll nagyobbat). Innentől nincs miről beszélni szerintem. Másik példa amivel kapcsolatban idióta facepalm képeket szoktak beszúrni, csomagolás. Bizony ezt is koppintják rendesen, és az Apple rengeteg pénzt és időt öl bele, pl. Vagy amikor az ios 4-nél 1-2 pixelnyit eltolták az ikonokat. Ilyen apróságokra figyelnek. Ez bagatell? Legyen. Akkor nem kell lemásolni, használni. Vagy ha mégis, akkor nem kell meglepődni, hogy nem tetszik az Apple-nek.

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#23) XP NINJA

XP NINJA
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

azért a samsungokon is apple fajta van. :K

Elnézést a helyesirási hibákért, de angol billentyűm van

(#24) daniel909

daniel909
(senior tag)

akkor a sony ericssonnak sem ártana átírni a képernyőzárat. egyedül a htc feloldói vannak teljes biztonságban, még jobb is mint az almás megoldás.

asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*

(#25) gzbotii válasza feliks (#16) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A gugli is licenszeli azt ;)

No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

(#26) Cyberpunk válasza XP NINJA (#23) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Nem mindegyiken a Note-on például nem ilyen csuszkás, hanem az ujjad kell kihúzni a körökből. De amilyen körmön fontak az ügyvédek, gondolom ezen is találnának copyt.
Kéne nekem is egy ilyen ügyvédgárda bármit meg lehetne tenni utána. ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#27) windlaci

windlaci
(kvázi-tag)

...a motonak meg fizessen mindenki aki mobil telefonnal kommunikál....mert hogy ezt ők találták ki....aztán majd utána jön csak az hogy ki mit meg hova huzigál rajta..!!

...I am just a man...not superhuman...not everman...

(#28) Z0C! válasza windlaci (#27) üzenetére

Z0C!
(őstag)

ott a pont :)

///Motorola Defy - ///M Power

(#29) Syl

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ez az ügy (is) az amerikai szabadalmi rendszerről állítja ki a bizonyítványt... :W

There’s no time like the past.

(#30) spawn21

spawn21
(senior tag)
LOGOUT blog

:C

Istenem, ez annyira vicces. Mint a gyerekek, "MEG MONDALAK ANYUNAK!!" ;]

www.yourmindtattoo.hu / Mert kell Neked!!!/ no meg Wave3.

(#31) mrhitoshi válasza joey20 (#22) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hálelúja.
Csak éppen ilyen apróságot (hülyeséget végül is) levédetni, majd perelni érte, az a nem semmi. :U

Volt erről szó már korábban is. [link]
Vicc kategória az egész. :W

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#32) HardRic

HardRic
(őstag)

Hogy már több, mint három éve érintőkijelzőt használok, azt kell mondjam, Nokia 5800-n megismert fizikai csúszkát elhúzós megoldás volt a legjobb feloldás. Utáltam azt a kacatot, de ebben nagyon jó volt, liszenszelhetné tőlük a többi gyártó.

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#33) namaste válasza Syl (#29) üzenetére

namaste
(lelkes újonc)

Miért? Ez egy európiai szabadalom.

(#34) Totheground

Totheground
(senior tag)

És kezdődik

iPhone 4 & iPad2 iOS 5.1.1

(#35) Duree

Duree
(PH! addikt)

Lassan mindenkit beperel az Apple.

(#36) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem ebbe beletörik az alma... Pofátlanság mindenért szabadalmat kérni, sőőőt engem is beperelhetnének, mert hasonló mozdulatokkal szoktam a hátsómat törölni

...képernyőn megjelenő ikon elmozdításával történő rendszerfeloldási műveletét...

[ Szerkesztve ]

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d - Csak a kettes Golf: aki tud hibátlan állapotút eladót szóljon

(#37) zooole válasza XP NINJA (#23) üzenetére

zooole
(fanatikus tag)

Apple fajta mi? Mert képernyőzár biztosan nem :)

Samu pont, hogy ezt nem másolja.

SGS2 (CM9)

(#38) =Mentor=

=Mentor=
(senior tag)

Nem vagyok egy Apple fan, de szerintem igazuk van. Miért nem alkalmaz valami más megoldást a Motorola? Vagy ha ez tetszik, fizessen érte... Mivel a Moto már a Google kezében van, nekik ez amúgy is aprópénz lenne.

:U

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#39) daniel909

daniel909
(senior tag)

OMG! erre itt a hír hogy új kamerafeloldó rutinja lesz az ios 5.1-nek ami wp7 nyúlás. ez már tényleg szánalom.com

asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*

(#40) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HTC tudhatott valamit,hogy egy ideje karika unlock van :DD

Nem kell sok és néhyány elveteműlt almácska fanocska is elpártól az ilyen ügyecskéik miatt.

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#41) zooole válasza Brutális eb (#40) üzenetére

zooole
(fanatikus tag)

lassan már senki mást nem tud, csak a HTC-t perelni. Arra leszek kíváncsi.

Samu párti vagyok, de a HTC-nek tényleg köze nincs az Apple "találmányaihoz"

SGS2 (CM9)

(#42) Robertoq

Robertoq
(fanatikus tag)

Ez az egész csak azért pofátlanság, mert ők meg szépen lenyúlták az értesítési területet (nem érdekel, hogy nem az androidon volt először, de ők vitték sikerre). Ehhez kapcsolódik:

Google filed for patent on Notification Bar in 2009, patent still pending

Csak azt nem értem miért tart már kb 3 éve levédetni? De az biztos, hogy amint elfogadják - és most tuti felgyorsul - iOS alatt búcsút inthetnek a funkciónak :C

FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb

(#43) bok92

bok92
(őstag)

lol,wow... :Y :DDD

TsunamICS 2.2 Om nom nom...

(#44) tommjee válasza zooole (#15) üzenetére

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet hogy fejlődik meg változik de a launcher mindig laggzik lehet az bármilyen!(volt nexus S tulaj)

(#39) daniel909

A wp7-t meg szépen lemásolta a képernyő elforgatási efektet az iOS-ről ja meg a 4.0-is egy az egyben lemásolta

[ Szerkesztve ]

(#45) Daffchy

Daffchy
(tag)

Úhhh ez nagyon beteg... :F

A probléma már ott kezdődik, hogy ki az a kretén aki ilyet engedélyezett levédeni... :(
Esetleg "3,5mm Jack telefonon jobb felül"-t nem szeretnék levédeni?

(#46) joey20 válasza Duliee (#36) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így van. Szerintem keress lassan ügyvédet is. :)

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#47) pakriksz

pakriksz
(tag)

Ez az a szabadalom ami évek óta benne van a telefonokban, és az epl valamikor tavaly védte le látva hogy ez még nincs levédve. Van ennél aljasabb tevékenység?

(#48) Robertoq válasza pakriksz (#47) üzenetére

Robertoq
(fanatikus tag)

Apple bebizonyítja, hogy mindig van lejjebb :U Amúgy az ilyen hírek hozzászólásaiban is látszik, hogy 1-2 fehér holló ért csak velük egyet

FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb

(#49) Youri

Youri
(PH! addikt)

Kellemetlen látni, hogy az amerikai hülyeség Európába is kezd beszivárogni...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#50) Syl válasza pakriksz (#47) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Nem mintha a Microsoft Androidos készülékeket gyártó cégek sarcolása sokkal becsületesebb munka lenne.

There’s no time like the past.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.