Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#2) sti10p

sti10p
(senior tag)

Ennél hogy kell elképzelni a vezérlést?! Azt látom, hogy külön fizikai gombok vannak rajta, de eddig nem az volt, hogy előldokkolósok ezek a kütyük és a táccsszkrínnel is lehet vezérelni, ez meg ha jol látom szinte teljesen bekebelezi a telót.

Mod: most láttam róla más képeket is és ezen már látszik hogy a teljes besülyesztés csak opció, de akkor minek van rajta ez a lehetőség egyáltalán? Tán attól védené a drágaszágosz telót ha hajnalban az ébresztésre egy "püff oda" mozdulattal akarnánk némitani, mint a macho "iPhonom van, dokkolóval a 400nm-es lakásomban, mégis elégedettlen vagyok az élettemmel és ezért reggelente morcos" típusu business man főszereplős filmekben?! :)

Amúgy azt hogy oldják meg, ha már két emberre tervezték, hogy egyszerre csak az egyiket ébressze adott időben és a másik tudjon ébresztés nélkül tovább aludni, hmm?! :)

[ Szerkesztve ]

XY

(#4) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

5 cm átmérő?
Hát azzal nem fog menni a falbontás.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#7) DoItYourself

DoItYourself
(kvázi-tag)

Ezen az árszinten már DAB+ asztali rádiót is lehet kapni (pl. a dánoktól), ami netrádiót is tud, hálózati zene streamelés mellett, igaz iBigyó dokkoló nincs rajta :DDD

[ Szerkesztve ]

(#11) fatallerror válasza blackrulz (#5) üzenetére

fatallerror
(őstag)

én kérek elnézést :DDD töltheted a telód a töltővel is és a hangminőség nem számít mert amikor jössz fel alfából bármilyen hang felidegesít ami ébreszt h menjél dolgozni :D

(#13) Harigata

Harigata
(kvázi-tag)

Véget nem érő az iPhone-kiegészítők sora.

Részeg Maraton társasjáték eladó ===> http://hardverapro.hu/apro/reszegedj_okosan_tarsasjatek/hsz_1-50.html

(#17) yetike

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

16 hozzászólásból 9-et törölni kellett, mert Apple-lel kapcsolatos balhe egy Logitech termékről szóló hírben. Moderáljátok magatokat, mert máskülönben nekem kell megtennem!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.