Pofás darab! 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Pofás darab! 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!
Szerintem túl bumfordi, és nem elég precíz. Akárki akármit mond, a rezisztív sokkal, de sokkal jobb ilyen jellegű feladatokra.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Ezt én is így gondolom.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

Nekem eddig 5800-ám volt, ami ugye rezisztív. Mindennapi használatra jobbak ezek a kapacitív kijelzők, viszont azért sokkal de sokkal pontosabb a rezisztív kijelző, pl szövegekben jobban oda lehet bökni egy elgépelt szóhoz...
Samsung Galaxy S II
A pontossággal valóban lehetnek problémák, hiszen ez az eszköz elsősorban rajzolásra van kitalálva, másra nem is érdemes használni, a multitouch felület jobb.
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban amúgy is van egy kínzó kérdésem:
A rezisztív kijelzőkön történő aláírás esetén(mondjuk egy futárszolgálatnál) asszem van módja annak, hogy a bíróság is elfogadja, mert egy grafológus számára releváns nyomási erő is rögzül.
Ugyanez kapacitív esetén hogy működhet?
Érdekes felvetés, ha nem felejtem el, utánajárunk szakértőknél és írunk róla valamit. Az én véleményem az, hogy ha a rezisztívet elfogadják, a kapacitívot is el fogják, lévén a jogszabályok nem tesznek különbséget kijelzőtípusok között. Egyékbént egy átlagos rezisztív panelnél nem rögzül a nyomási erő, lévén két állapota van: összeér a két vezetőréteg, vagy nem ér össze.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

Szerintem grafolúgus számára nem hordozhat annyi információt mint egy kapacitív. Ettől függetlenül ezt is simán meg lehet oldani.
Egy ilyen kialakítású toll esetében, figyelheti a sw, hogy a toll mekkora felületen ér hozzá a kijelzőhöz, így kalkulálható a nyomáserő is. 
#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.
De azt nem rögzíti, hogy milyen tollal vagy mekkora ujjal lett leírva a dolog, innentől pedig bukó az egész.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Így működik a Stantum rezisztív panelje.
Egyébként pont erről ment az eszmecsere a minap. [link] A vége fele.
[ Szerkesztve ]
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
DXről 3 dollár, ezüst színben ^^
[ Szerkesztve ]
eBay -en meg van ahol 2db -ot adnak $ 1 -ért ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007
Bog tánca 1:47-től jól feldobta a videót XD
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

Mondjuk pont a futárszolgálatoknál semmit sem ér. Az minden, csak nem az én aláírásom, kb. légypiszok...
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”