Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Pofás darab! :K

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#2) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem túl bumfordi, és nem elég precíz. Akárki akármit mond, a rezisztív sokkal, de sokkal jobb ilyen jellegű feladatokra.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#3) gybazsi válasza kolosanyi (#2) üzenetére

gybazsi
(senior tag)

Ezt én is így gondolom.

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

(#4) Davidoff91 válasza kolosanyi (#2) üzenetére

Davidoff91
(fanatikus tag)

Nekem eddig 5800-ám volt, ami ugye rezisztív. Mindennapi használatra jobbak ezek a kapacitív kijelzők, viszont azért sokkal de sokkal pontosabb a rezisztív kijelző, pl szövegekben jobban oda lehet bökni egy elgépelt szóhoz...

Samsung Galaxy S II

(#5) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A pontossággal valóban lehetnek problémák, hiszen ez az eszköz elsősorban rajzolásra van kitalálva, másra nem is érdemes használni, a multitouch felület jobb.

[ Szerkesztve ]

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#6) VanABBLE

VanABBLE
(újonc)

Sziasztok!

Ezzel kapcsolatban amúgy is van egy kínzó kérdésem:
A rezisztív kijelzőkön történő aláírás esetén(mondjuk egy futárszolgálatnál) asszem van módja annak, hogy a bíróság is elfogadja, mert egy grafológus számára releváns nyomási erő is rögzül.

Ugyanez kapacitív esetén hogy működhet?

(#7) Bocha válasza VanABBLE (#6) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Érdekes felvetés, ha nem felejtem el, utánajárunk szakértőknél és írunk róla valamit. Az én véleményem az, hogy ha a rezisztívet elfogadják, a kapacitívot is el fogják, lévén a jogszabályok nem tesznek különbséget kijelzőtípusok között. Egyékbént egy átlagos rezisztív panelnél nem rögzül a nyomási erő, lévén két állapota van: összeér a két vezetőréteg, vagy nem ér össze.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#8) Xero válasza Bocha (#7) üzenetére

Xero
(őstag)

Szerintem grafolúgus számára nem hordozhat annyi információt mint egy kapacitív. Ettől függetlenül ezt is simán meg lehet oldani.
Egy ilyen kialakítású toll esetében, figyelheti a sw, hogy a toll mekkora felületen ér hozzá a kijelzőhöz, így kalkulálható a nyomáserő is. :K

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

(#9) Bocha

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De azt nem rögzíti, hogy milyen tollal vagy mekkora ujjal lett leírva a dolog, innentől pedig bukó az egész.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#10) kolosanyi válasza Xero (#8) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így működik a Stantum rezisztív panelje.

Egyébként pont erről ment az eszmecsere a minap. [link] A vége fele.

[ Szerkesztve ]

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#11) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

DXről 3 dollár, ezüst színben ^^

[ Szerkesztve ]

(#12) tjb007 válasza BloodyEddie (#11) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

eBay -en meg van ahol 2db -ot adnak $ 1 -ért ;]

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#13) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Bog tánca 1:47-től jól feldobta a videót XD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#14) hemaka válasza VanABBLE (#6) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Mondjuk pont a futárszolgálatoknál semmit sem ér. Az minden, csak nem az én aláírásom, kb. légypiszok...

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#15) Picike8

Picike8
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Balkezes vagy, Bocha? :-)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.