Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) nebulo

nebulo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szerintem baromi jó dolog a dokkoló, csak nem futott be. :(

Én speciel szívesen vennék egy netbookot (most nem Apple termékekről beszélek), amit egész nap használok, este hazaérve belerakni egy bölcsőbe ami tölt és portokkal is rendesen el van látva. 15-20 k-t simán kiadnék egy használható darabért.

Kár, hogy nincs ezen a téren választék.

(#2) Vikt0r

Vikt0r
(tag)

Ez a dokkoló nekem jobban bejön ebben van plusz csatlakozó.

(#3) Apika

Apika
(PH! addikt)

Csatlakozókból nincs hiány...

(#4) Lars válasza nebulo (#1) üzenetére

Lars
(senior tag)

Esetleg még [ezt] lehet érdemes megnézned. Mondjuk nem ismerem a konkrét típust, létezik ilyen usb-s dokkoló HP-ban is pl. Ez valamivel európaibb megoldás, mint ez a műanyagdarab ...

(#5) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Olyan dokkoló illene ezekhez, amik egy Thunderbolt csatin csatlakoznak csak. Annak elvileg el kellene vinni mindent ami szükséges

(#6) Org

Org
(fanatikus tag)

En ugyan igy hasznalom a notebookom, csak az nem apple, hanem acer. Dokkoloba bele es mar rajta is van mindenem, szinte mindig igy van, es meg egy huto talcan is rajta van, szal tuti h nem is melegszik. :DDD

''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''

(#7) i400

i400
(fanatikus tag)

Hááát kanyarban sincs az IBM/Lenovo(/stb) dokkolóihoz képest, amik mellesleg nem a gép csatlakozóihoz kapcsolódnak hanem van külön a dokknak a gép alján :U

(#8) Youri

Youri
(PH! addikt)

Hát ez ultra gagyi...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#9) Karma

LOGOUT blog

Gagyi vagy sem, engem azert erdekelt volna hol lehet es pontosan beszerezni (a Google-lel eddig csak vateran lattam), valahogy ugy mint a tobbi Apple-tartozekos blogbejegyzesnel. Ez most olyan rejtelyesen van megfogalmazva :F

Break Driven Development

(#10) Bocha válasza Karma (#9) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nyilván a StarKingnél lesz, csak még nincs fent a rendszerben, ezért nem tudtunk linkelni (és a pontos árat sem ismerjük).

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#11) Faqu válasza Karma (#9) üzenetére

Faqu
(újonc)

Mo.-n sehol nem lehet kapni, gyártótól rendeld postával együtt lesz 25 körül, attól függ milyenhez kell. Én tapasztalatból mondom, hogy hosszabb távú használat után, megreped a műanyag a kábelek közti vékony részen és onnantól már csak tágul ahogy húznád rá a csavart. A másik, hogy minden csatlakozón gusztustalan csavar nyom marad, ha kiveszed.
Csak az újabb generáció kompatibilis az összes fajta tápkábellel!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.