Te úr isten,nagyon szép teljesítmény!

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Te úr isten,nagyon szép teljesítmény!

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

"bővült iOS felhasználni tábor"----> felhasználói
minden gonoszkodás nélkül
"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

jol csinálja az apple
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

Hát most h minden Store ról láttunk adatokat ez annyira nem is sok 3 év alatt.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
így tovább.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
Semmi, ezt jól benéztem, köszi BlackDragon... 
Nem értem miért asszociáltam a dollárra. 
[ Szerkesztve ]
Trolololololol | Steam: thomahu
15 milliárd letöltésre célzott, de gondolom te is csak elírtad.
Thome: nincs mit.
[ Szerkesztve ]
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Ha egy üzlet beindul....
Vállalkozó szelleműek elkezdhetnek alkalmazásokat fejleszteni iPhone-ra 
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

Csak?
Hát csak így tovább. 
[ Szerkesztve ]
TsunamICS 2.2 Om nom nom...
Igen, hát adhatnák ingyen is az Iphone-t, a letöltésekből akkor is betegre keresnék magukat.
Így meg pláne, hogy horrorér van telefon is... 
Mekkora bevétel lenne nekik, ha 60-ér adnák kártyásan az iPhone4-et? Az biztos hogy a fél mobilpiacot kinyírnák, de hogy az Appstoren keresztül olyan bevételük lenne, hogy az beszarás...
Álmodni szép dolog... 
Trolololololol | Steam: thomahu

Amikor a 10 milliárd letöltéshez közeledett az AppStore, volt egy nyereményjátéka az Apple-nek, amiben a "tízmilliárdomodik" letöltő nyert. Nyomon lehetett követni egy számlálón már hetekkel előtte a letöltések számát real time. Hát... valami félelmetes volt.
Úgy pörgött, mint valami megvadult villanyóra, másodpercenként kb. 10 letöltést jelzett folyamatosan.