Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) orbano

orbano
(PH! félisten)

Kíváncsi vagyok az állítható magasság belefért-e a keretbe

A vér nem válik VAZZE!™

(#2) bf76

bf76
(újonc)

Nem tudom mennyire lehet létjogosultsága egy 20"-os monitornál a 4 részre való osztásnak... Mennyit lehet látni így az egyes munkaterületekből?

Feco

(#3) Isee válasza orbano (#1) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó kérdés, erre én is kíváncsi vagyok. Épp a következő hónapban tervezem monitornak a vásárlását, és jó, hogy olcsóak ezek az AOC monitorok, de nem tudom, megéri-e ha többet költök rá egy picivel, és akkor már BenQ-t veszek.
A 22"-os ezekből a példányokból 30k környékén (mire ideér lesz az 35 is :DDD) egyáltalán nem rossz ár :N

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#4) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Egész jól néz ki és még az árazás sem vészes. :K Bár erre a monitorszétosztásra én is kíváncsi lennék...

(#5) DMG válasza Isee (#3) üzenetére

DMG
(fanatikus tag)

Hát ha ennyi maradna az ára, beneveznék 3-ra eyefinity-re, nekem megfelelne. :C

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

(#6) Tutu7030 válasza orbano (#1) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

A "zongoralakkot" szívesen becserélném egy magasság állításra.:)
~5-6 éve használok egy AOC LM928 monitort, de ha egyszer cserére kerül a sor, akkor valószínű, hogy maradok az aoc-nál. :C

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#7) Kroni1 válasza Tutu7030 (#6) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

márkahűség.. :D

nem rossz cuccos!

(#8) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

nem rosszak
de miért ragaszkodnak annyira a tn panelhez ?
valamelyik modelnél használhattak volna pl: ips-t

ez a monitor 4 felé osztása nem hülyeség de ahhoz egy 24" monitor nem ártana szerintem mert nagyon kicsik lesznek a karakterek

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

Remek az ára és jók a paraméterek.Csupán egyetlen negatívum van csak,de az nagyon nagy a TN panel.Végre abbahagyhatnák a gyártók az ilyen panelek gyártását

(#10) Füleske válasza Findzs (#8) üzenetére

Füleske
(őstag)

Szerintem meg a 24" is kevés a négyfelé osztáshoz, inkább egy minimum 32 colos tv - n lenne értelme , ha azt monitornak használja valaki. Nem tudom valamelyik tv-ben van-e ilyen funkció.

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#11) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Gondolom a 1920x1080 oszlik 4 felé :U 22"-on ;)

Az energiagazdálkodása szépen mutat, bár azt nem értem miért kell preset-eket váltogatni hogy energiát spóroljunk?

Ha ez kimerül a szokásos film/szöveg/játék alapbeállításokban akkor kár érte...

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#12) Srodney

Srodney
(senior tag)

le a kalappal,végre most már ilyen megoldásokat is látni :K :C :Y :R

(#14) dezz válasza Duracellm... (#11) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alapbeállításon általában jó magas a fényerő (és sokan képesek így használni :N ), ECO beállításon meg alacsonyabb. :DDD

Amúgy ez a Screen+ csak valami driveres dolog, mert nem hiszem, hogy 4 bemenet van a monitoron miatta. (Nem csodálkoznék, ha lenne rá valami shareware cucc is.)

[ Szerkesztve ]

(#15) DMG válasza Füleske (#10) üzenetére

DMG
(fanatikus tag)

Vannak olyan üzleti alkalmazások, amiknél bőven elég lenne a monitor negyede, pláne 24"-nál, az ablakokat be is rendezheted 2x2-be, de azért ez a megoldás kényelmesebb felhasználást biztosít.

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.