Ez mitől professzionális? 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!
Ez mitől professzionális? 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Attol, hogy ezt fogtak ra a PResek.

Az edzett üveg-es mondatnál én is elkezdtem valami ipari felhasználásra gyanakodni,de aztán a végén meg játék, és irodai felhasználás áll. Namostakkó' hogy is va' ez? 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Az edzett uveg azert kell, hogy a(z) (ab)user duheben ne tegyen kart a monitorban.
Az edzett üveg AOC specialitás, de ettől még nem ipari felhasználásra fogják ajánlani.
Different songs for different moods.

Én kérek elnézést 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Ja, ez a kérdés bennem is felmerült, aztán rájöttem, hogy valszeg a cikkíró tükörfordította az eredeti hírt 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

A cikkíróval nem húznék ujjat ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem rossz dolog a kijelző védelme, munkámból adódóan sokan ülnek le a "kettes számú" monitoromhoz és mutogatnak a kijelzőn az ujjukkal....de megtanultam lecseszni őket! ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

En azonnal racsapok a kezere annak aki 2 cmnel jobban megkozeliti a monitorom kijelzojet.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Áhh, nálam az ilyen kizárt. Mire odaérne az ujja,már nincsen mivel mutogatni ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jó dolog az a szivarvég-vágó 
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Az 5:4-es oldalaránynál nem igazán lehet már érteme a pivot-nak. Ilyen kis eltérésnél ki forgatná állandóan a képernyőt?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Pont ez merült fel bennem is, 5:4-es aránynál kb. semmi értelme a pivotnak.
''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

Nem biztos hogy forgatná, lehet állandóan úgy tartaná.

Hah, ez a "professzionális"?
- még a vér is megállt az ütőereimben, mennyire jó lehet ez a TN-es monitor! Rögtön el is "sózom" az EIZO-mat, s rohanok venni egy ilyet, ha ennyire professzionális!
Akkor hol tarthat az AOC, a középkorban, hogy ez a professzionális monitorja?
Nagyon-nagyon túlzásnak tartom, sőt nevetségesnek, hogy egy ilyen AOC professzionális lehet! Ugyan mitől?
Ez csak szvsz, de hátha valaki tud rá magyarázatot!
[ Szerkesztve ]
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

Nem jön rosszul ez az üvegborítás. Kolléga faszán összekarcolta a kolléganő monitorját a toll végével ahogy mutogatott rajta.
Mire észrevettem már késő volt.
De hogy ez mitől prof. azt én se tudom. 
''Öregember nem gyorsvonat!''

professzionális felhasználás?
egy tn panellel? mert ez nagyon annak tűnik
edzett üveg? irodába?
hol verik a monitort?

Lehet valóban csak elírás, mert az gyártó oldalán semmi sem utal erre.
De akár professzionális, akár nem, énse cserélem az EIZO-mat 
''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''