De szép!
Erre már lecserélném az LM928-at. 
LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!

De szép!
Erre már lecserélném az LM928-at. 
LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

hálószobámba jó lenne 
Chiwasuu!!!
A D-Sub-ról már igazán leszokhatnának a gyártók.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Ezt nem értem:
"Ráadásul ezek a kijelzők mind TN+film panelre épültek, ami még a falra szerelést is értelmetlenné tette volna, hiszen a gyengébb betekintési szögeket nem lehetett volna ellensúlyozni a kijelző döntésével, elforgatásával."
Olyan falitartót kell beszerezni, ami dönthető, aztán kész...
Mondd inkább te, a te hangod mélyebb... Minek járnak ide olyan kretének, akik nem képesek privátokra válaszolni...???

Elfér az, nincs vele baj. Nem mindenki pécére köti.
Mondd inkább te, a te hangod mélyebb... Minek járnak ide olyan kretének, akik nem képesek privátokra válaszolni...???

Akkor meg már teljesen mindegy, hogy milyen vékony a keret, úgyis nagyon el fog állni a faltól.

Végre egy tetszetős darab...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Persze, de miért kellene a falra tapasztani bármit is? Az asztal, meg a többi bútor úgyis elfoglalják a maguk helyét... Ha egy bútor/asztal fölé a falra rakott monitor nem 10, hanem 15-20 centire áll el a faltól, tökmindegy...
Erre a megoldást 2008-ban csináltam egy nappaliban, ott a gipszkarton előtétfalba kellett a 102-es LCD-t besüllyeszteni, hogy a képernyője 100%-ig síkban legyen a fal síkjával...
Nem volt egyszerű.
[ Szerkesztve ]

Végre egy szép AOC monitor 
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

Nagyon tetszik,végre van falra szerelhető verzió is 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Nahát ez pofás darab lett és még az ára sem olyan vészes! 
Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

Akárhogy számolom ez biza 50K alatt van. Most akkor mégse vegyem meg a Dell U2311h-t?
Nagyon tetszik ez a felfogatási mód, szerintem kifejezetten jól néz ki így a talpánál felrögzítve. A kerek talp szépen megtöri a 23"-nyi szögletes keretet, nekem bejön.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Mi értelme a falra szerelni, ha a talpát nem lehet leszerelni?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

A talpával lehet a falra is rögzíteni...
Helyi forgalmi adot is beleszamolod?
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

és nem melegszik a tv 

Nem kell a falra tapasztani teljesen. Gondolom, ha úgy alakították ki, hogy falra lehet szerelni, biztosan számba vették a szellőzést is.
Általában az ilyen kijelzőknek az alján és a tetején van sok szellőzőnyílás, a felmelegedett levegő ugye felfelé száll ki belőle, és alul meg behúzza a hűvösebb levegőt...

konkrétan beleszerelte a falba
lehet, hogy a gipszkarton "előtétfal" mögött volt tér
"a gipszkarton előtétfalba kellett a 102-es LCD-t besüllyeszteni, hogy a képernyője 100%-ig síkban legyen a fal síkjával"
[ Szerkesztve ]
Remélem nem lesz baja, mert elég drága buli lenne a garancia. 
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Tetszetős! Mondjuk a Dell U2311h még mindig jobban néz ki... 
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!

Gondolom, ha falra rögzítik, akkor nem csak egy ember, nem csak a szoba egy pontjáról fogja nézni. Olyankor pedig már a TN-nél torzulnak a színek.
Nem rossz, de a címe alapján azt reméltem, hogy nem a káva / monitor mélységét csökkentik, hanem a káva szélességét, azaz a képernyő körüli keretet. Az engem jobban zavar, hogy van egymás mellett lévő két monitorom között 4-5 centi rés a keretek miatt, mint az, hogyha egy monitor 5 helyett 10 cm mély.

Legjobb monitorom volt régebben egy AOC 19" Glr. Egy ilyen IPs-re be is neveznék,ha nem egy 42" LCd-re lenne rákötve a gépem
.
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Ja, arra gondoltál? Igen, egy előtétfal volt, 30 centire a téglafal előtt, szóval volt hely bőven szellőzni. Egy csuklókaros fali rögzítőre volt szerelve, aminek a segítségével szépen ki lehetett fordítani a tévét, és hozzáférni a hátuljához.
Nagyon szép.
Azért kíváncsi lennék mennyire stabil azzal a keskeny lábbal 
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

a címe alapján azt reméltem, hogy nem a káva / monitor mélységét csökkentik, hanem a káva szélességét
Én is. Mivel a mélységét nem csak a kávának csökkentették, hanem az egész monitornak, tehát fölösleges kihangsúlyozni a kávát. "AOC i2353Fh Razor X: vékony monitor IPS panellel" jobb cím lett volna.
Egyébként pofás és ötletes. Falra szerelni szerintem kicsi azért.
[ Szerkesztve ]
Jester

Baromi jól néz ki !
El is fogadnám 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

Meglepően stabil falon is.
Volt egy e2343f-em, nagyon szerettem. (jó is volt).
Megvan a következő.

ennek a talpa aljan van egy VESA? nincs arrol kepe valakinek hogy milyen allulrol? nem talalok.
"ugyanis kompatibilis a 100 x 100 mm-es VESA konzolokkal, azaz falra is felszerelhető a talpánál fogva"
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

nagyon tetszik, de miért csak 23"-os?
most nem fogok 24"ról visszatérni 23-ra...
pedig nagyon tetszik, ips, vékony, olcsó, szép
ehh...
a 24est akarom 27esre cserélni nem még akkor 23-ra... 
-=The digital artist of the darkside=-
(#33) Depression válasza Pixelmaster (#32) üzenetére
akkora méretben érdemes elgondolkozni egy tv-n, monitor helyett.

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

Nekem is tetszik ez a monitor. És külön dicséret, hogy a talpában vannak a csatlakozók.
Sok moncsi kijelzője ilyen-olyan vékony. Amit persze agyonütnek az elektronikának és csatlakozóknak helyet adó dudorral.
Ennél ráadásul falra szerelve elég egy egyszerűbb konzol is, lévén, a talp miatt dönthető is. Én legalább falra szerelt állásban egy pivot módot is beleraknék.
Kíváncsi vagyok, a talp mennyire strapabíró, mennyi döntögetés után fárad el akár a tartása, akár a kábelezés.
Az is tetszetős, hogy gyakorlatilag le lehet fektetni. Kényelmes lehet mondjuk pultba szereléskor.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

27 ips vékony tetszetős elég kevés van,és árban eleve horror a 27"-es ips,de reménykedjünk csak szállingóznak majd 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

"A bemenetek között analóg RGB (D-Sub) és két darab digitális bemenet található (a sajtóanyag szerint két HDMI, a képeken viszont 1 db HDMI és 1 db DVI van)."
Én a képeken ( a hivatalos oldalon) meg a leírásában is két hdmi - t látok.
[ Szerkesztve ]
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"