Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Tutu7030

Tutu7030
(őstag)

De szép! :C Erre már lecserélném az LM928-at. :)

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#2) rviktor25 válasza Tutu7030 (#1) üzenetére

rviktor25
(tag)

hálószobámba jó lenne :C

Chiwasuu!!!

(#3) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép lett. :K

(#4) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A D-Sub-ról már igazán leszokhatnának a gyártók.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#5) wxppro

wxppro
(fanatikus tag)

Ezt nem értem:

"Ráadásul ezek a kijelzők mind TN+film panelre épültek, ami még a falra szerelést is értelmetlenné tette volna, hiszen a gyengébb betekintési szögeket nem lehetett volna ellensúlyozni a kijelző döntésével, elforgatásával."

Olyan falitartót kell beszerezni, ami dönthető, aztán kész...

Mondd inkább te, a te hangod mélyebb... Minek járnak ide olyan kretének, akik nem képesek privátokra válaszolni...???

(#6) wxppro válasza banhammer (#4) üzenetére

wxppro
(fanatikus tag)

Elfér az, nincs vele baj. Nem mindenki pécére köti.

Mondd inkább te, a te hangod mélyebb... Minek járnak ide olyan kretének, akik nem képesek privátokra válaszolni...???

(#7) Daywalker válasza wxppro (#5) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Akkor meg már teljesen mindegy, hogy milyen vékony a keret, úgyis nagyon el fog állni a faltól.

(#8) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Végre egy tetszetős darab...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#9) wxppro válasza Daywalker (#7) üzenetére

wxppro
(fanatikus tag)

Persze, de miért kellene a falra tapasztani bármit is? Az asztal, meg a többi bútor úgyis elfoglalják a maguk helyét... Ha egy bútor/asztal fölé a falra rakott monitor nem 10, hanem 15-20 centire áll el a faltól, tökmindegy...

Erre a megoldást 2008-ban csináltam egy nappaliban, ott a gipszkarton előtétfalba kellett a 102-es LCD-t besüllyeszteni, hogy a képernyője 100%-ig síkban legyen a fal síkjával...
Nem volt egyszerű.

[ Szerkesztve ]

(#10) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Végre egy szép AOC monitor :))

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#11) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Nagyon tetszik,végre van falra szerelhető verzió is :C

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#12) Kon

Kon
(lelkes újonc)

Nahát ez pofás darab lett és még az ára sem olyan vészes! :)

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#13) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

:Y Akárhogy számolom ez biza 50K alatt van. Most akkor mégse vegyem meg a Dell U2311h-t? :F Nagyon tetszik ez a felfogatási mód, szerintem kifejezetten jól néz ki így a talpánál felrögzítve. A kerek talp szépen megtöri a 23"-nyi szögletes keretet, nekem bejön.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#14) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi értelme a falra szerelni, ha a talpát nem lehet leszerelni?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#15) wxppro válasza Depression (#14) üzenetére

wxppro
(fanatikus tag)

A talpával lehet a falra is rögzíteni...

(#16) FRENK1988 válasza D.Orion (#13) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Helyi forgalmi adot is beleszamolod?

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#17) Sefter válasza wxppro (#9) üzenetére

Sefter
(őstag)

és nem melegszik a tv :F

(#18) wxppro válasza Sefter (#17) üzenetére

wxppro
(fanatikus tag)

Nem kell a falra tapasztani teljesen. Gondolom, ha úgy alakították ki, hogy falra lehet szerelni, biztosan számba vették a szellőzést is.
Általában az ilyen kijelzőknek az alján és a tetején van sok szellőzőnyílás, a felmelegedett levegő ugye felfelé száll ki belőle, és alul meg behúzza a hűvösebb levegőt...

(#19) -Atis- válasza wxppro (#18) üzenetére

-Atis-
(kvázi-tag)

konkrétan beleszerelte a falba
lehet, hogy a gipszkarton "előtétfal" mögött volt tér

"a gipszkarton előtétfalba kellett a 102-es LCD-t besüllyeszteni, hogy a képernyője 100%-ig síkban legyen a fal síkjával"

[ Szerkesztve ]

(#20) Depression válasza -Atis- (#19) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem nem lesz baja, mert elég drága buli lenne a garancia. :)

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#21) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Tetszetős! Mondjuk a Dell U2311h még mindig jobban néz ki... :B

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#22) .mf válasza wxppro (#5) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Gondolom, ha falra rögzítik, akkor nem csak egy ember, nem csak a szoba egy pontjáról fogja nézni. Olyankor pedig már a TN-nél torzulnak a színek.

Nem rossz, de a címe alapján azt reméltem, hogy nem a káva / monitor mélységét csökkentik, hanem a káva szélességét, azaz a képernyő körüli keretet. Az engem jobban zavar, hogy van egymás mellett lévő két monitorom között 4-5 centi rés a keretek miatt, mint az, hogyha egy monitor 5 helyett 10 cm mély.

(#23) Zso2

Zso2
(őstag)

Legjobb monitorom volt régebben egy AOC 19" Glr. Egy ilyen IPs-re be is neveznék,ha nem egy 42" LCd-re lenne rákötve a gépem :) .

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#24) wxppro válasza -Atis- (#19) üzenetére

wxppro
(fanatikus tag)

Ja, arra gondoltál? Igen, egy előtétfal volt, 30 centire a téglafal előtt, szóval volt hely bőven szellőzni. Egy csuklókaros fali rögzítőre volt szerelve, aminek a segítségével szépen ki lehetett fordítani a tévét, és hozzáférni a hátuljához.

(#25) fondorlatos

fondorlatos
(tag)

Ez a monitor nekem is tetszik.

(#26) Daert

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szép.
Azért kíváncsi lennék mennyire stabil azzal a keskeny lábbal :U

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#27) Jester01 válasza .mf (#22) üzenetére

Jester01
(PH! addikt)

a címe alapján azt reméltem, hogy nem a káva / monitor mélységét csökkentik, hanem a káva szélességét

Én is. Mivel a mélységét nem csak a kávának csökkentették, hanem az egész monitornak, tehát fölösleges kihangsúlyozni a kávát. "AOC i2353Fh Razor X: vékony monitor IPS panellel" jobb cím lett volna.

Egyébként pofás és ötletes. Falra szerelni szerintem kicsi azért.

[ Szerkesztve ]

Jester

(#28) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Baromi jól néz ki !

El is fogadnám :)

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#29) tarmac válasza Daert (#26) üzenetére

tarmac
(újonc)

Meglepően stabil falon is.
Volt egy e2343f-em, nagyon szerettem. (jó is volt).
Megvan a következő.

(#30) tsii_H

tsii_H
(tag)

ennek a talpa aljan van egy VESA? nincs arrol kepe valakinek hogy milyen allulrol? nem talalok.

(#31) FRENK1988 válasza tsii_H (#30) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"ugyanis kompatibilis a 100 x 100 mm-es VESA konzolokkal, azaz falra is felszerelhető a talpánál fogva"

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#32) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

nagyon tetszik, de miért csak 23"-os? :( most nem fogok 24"ról visszatérni 23-ra...
pedig nagyon tetszik, ips, vékony, olcsó, szép :( ehh...

a 24est akarom 27esre cserélni nem még akkor 23-ra... :(((

-=The digital artist of the darkside=-

(#33) Depression válasza Pixelmaster (#32) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkora méretben érdemes elgondolkozni egy tv-n, monitor helyett.

(#34) MZperX75 válasza Daywalker (#7) üzenetére

MZperX75
(őstag)

:K

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#35) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Nekem is tetszik ez a monitor. És külön dicséret, hogy a talpában vannak a csatlakozók.
Sok moncsi kijelzője ilyen-olyan vékony. Amit persze agyonütnek az elektronikának és csatlakozóknak helyet adó dudorral.
Ennél ráadásul falra szerelve elég egy egyszerűbb konzol is, lévén, a talp miatt dönthető is. Én legalább falra szerelt állásban egy pivot módot is beleraknék.
Kíváncsi vagyok, a talp mennyire strapabíró, mennyi döntögetés után fárad el akár a tartása, akár a kábelezés.
Az is tetszetős, hogy gyakorlatilag le lehet fektetni. Kényelmes lehet mondjuk pultba szereléskor.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#36) zazahoho válasza Pixelmaster (#32) üzenetére

zazahoho
(őstag)

27 ips vékony tetszetős elég kevés van,és árban eleve horror a 27"-es ips,de reménykedjünk csak szállingóznak majd :K

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#37) Füleske

Füleske
(őstag)

"A bemenetek között analóg RGB (D-Sub) és két darab digitális bemenet található (a sajtóanyag szerint két HDMI, a képeken viszont 1 db HDMI és 1 db DVI van)."

Én a képeken ( a hivatalos oldalon) meg a leírásában is két hdmi - t látok.

[ Szerkesztve ]

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.