a mindenségit! kérdés, hogy hosszútávon mennyire terheli meg a rendszert 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!
a mindenségit! kérdés, hogy hosszútávon mennyire terheli meg a rendszert 
tetszik, ígéretesnek tűnik
★
Ha befér a monitor az USB3.0 +5V/900mA keretbe, akkor semennyire sem terheli meg a rendszert. (Erre azért jó esély lehet, mert a notebook kijelzők is hasonló mértékben fogyaszthatnak.)

Számomra ez elég hihetetlennek tűnik! 
Alléz Olympique de Marseille!

régebben is volt 1 hasonló hír
ha jól emléxek ott usb2-n ment az áram és a kép is
autómatán klónként kapcsolt a kijelző
vmi 17"-os méret rémlik
ez 21.5"-on fullhd felbontással érdekes...
nem mondom hogy rossz, csak sztem nem is annyira jó
Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"

Szerintem is, többet úgyse add le, csak az a kérdés, hogy a USB-t kiszolgáló elektronika menyire fogja bírni a max áramot évekig leadni?
Nem szokott gond lenni. A tápnak nem probléma.
Évekkel ezelőtt találkoztam egy notebookkal, aminek az alaplapi USB tápfesz vezetékei szétégtek. De az is inkább konstrukciós hiba lehetett. (Az egész noti egy hibahalmaz volt.)

Hát gondolom nem úgy csinálják, hogy tönkretegye a rendszert egy idő után! Akkor mi értelme lenne?
nyilván belefér, de hosszútávon a szabvány határin hajtani egy monitort érdekes kérdés...
és ez miért jó azon kívül, hogy keveset fogyaszt ?
notebookra köthető esetleg másodlagos kijelzőnek de gondolom jelentősen csökken akkor az üzemideje akksiról és akkor megint nem célszerű használni
pc-hez meg teljesen fölösleges hiszen ott a konnektor, most minek foglaljon el feleslegesen egy usb 3.0 -át mikor a legtöbb alaplapon csak 2 van
inkább konnektoros változatban csinálnák meg
még esetleg egy konnektoros usb 3.0 -ás töltővel lehetne üzemeltetni