Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

csúnya kék reszelő

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#2) Vassili

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Nem rossz de a sima nine hundred jobban tetszik...

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

És hogy a viharba nem adnak a "nagy alaplap gyártók" króm-fehér-fekete hátlapot az alaplapjaikhoz...ha már minden fekete manapság, lehetne az is feket...és legalább ki is nézne vhogy...Ezt is nekem kell kitalálnom? :DDD ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) Tomi84 válasza Devid_81 (#3) üzenetére

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ami két asus rog lap volt most nálam (striker 2 extreme és rampage extreme) azoknak fekete hátlapja volt. Monnyuk mellette világítós is, de az alapja fekete :)

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#5) fdisk

fdisk
(senior tag)

Mikor fogynak már el a kék ledek a raktárkészletből? :W

Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

(#6) mephi666 válasza fdisk (#5) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...én azt mondtam, hogy ez az év a piros ledeké lesz... lehet, hogy tévedtem? :( amúgy ritka az olyan cucc (sajnos), amiből kihagynák a ledeket...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7) csigi

csigi
(PH! addikt)

Nem is tudom, valahogy kicsinek érzem. Ütközésig van benne az alaplap, a táp és a tető között... :U

ASRock 970 Extreme4 + Phenom II X4 955 BE eladó.

(#8) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Kicsit Transformers-es a cucc...az a venti a tetején ritka hülyén néz ki, bár biztos van akinek bejön.
Mindenesetre az Aspire X-Cruiser-t nem übereli. :) Max. légszállításban.

(#9) joi29

joi29
(őstag)

-Nem igazán értem ezeket az agyon "szitázott" rácsozott házakat, mert igen
persze manapság szükség van a jó szellőzésre, de ez már túlzás arról nem is
beszélve hogy két hetente nem árt kitakarítani a portól ha megakarjuk őrizni
a belső szépségét :U .

(#10) srph25

srph25
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

csoda, h nincs ott a nevében h "GAMER"..... ma már mindent a gamereknek szánnak :DDD :P

[ Szerkesztve ]

(#11) waterman_ válasza joi29 (#9) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

meg ugye, ha már van benne 2-3 winyó, meg pár ventilátor, akkor a zaj is elég könnyen kitalál a rácsokon..

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#12) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ez most akkor gamer ház? :DDD

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#13) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Nem rossz. :K

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#14) Balika911 válasza juliabrilke (#12) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Miért, akkor veszel egyet? ;]

A belseje tetszik, kívülről viszont egyáltalán nem jön be.

(#15) P00By válasza Balika911 (#14) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Szép fekete belül :K
Ez a kék led :(((

(#16) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:( tetszik. :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#17) fdisk válasza mephi666 (#6) üzenetére

fdisk
(senior tag)

Úgy látszik igen.
Viszont lehet,h a kék ledet olcsóbban lehet előállítani. :DDD

Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

(#18) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Remélem a ventilátorok legalább nem 16 dBA-sok ;] Mehetne egy bizonyos másik gyártó cuccai közé ezzel a sok kék LED-del...

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#19) Geffry

Geffry
(tag)
LOGOUT blog

Továbbra is kitartok a (mostmár) rev 1-es 900am mellett. Isteni jó "kis" ház! Ellenben... Már a 1200 is csúnya volt az elődjéhez képest... nem értem miért kellett ez? :( A tetején a venti mint valami gyárkémény...
A kék ledek meg... nem zavarnak, de nincs is rájuk szükségem. Mondjuk kipróbálnám pirosban...

[ Szerkesztve ]

Hiába keresed a legjobb árat, a haverod egy hónappal később feleannyiért veszi meg...

(#20) kariad

kariad
(senior tag)

Na bumm...... és? :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#21) Balika911 válasza P00By (#15) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ezért is inkább egy FenrisWolf. Bár kinek a pap... :)

(#22) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Sima valamivel letisztultabb jobb, majdnem olyat vettem, de egy olcsobb Chieftec mellett dontottem!:D ;)

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#23) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

A sima Nine Hundred jobban nézett ki, de amikor anno megvettem kb 2 hét múlva el is adtam, mert rohadt kicsi.

Rövid, alacsony. Alig fértem el benne. A kábeleket is trükközve kellett el raknom benne. Egy kalap f**.

Antec-ben is nagyokat csalódtam mint a TT-ben is. Cooler Master rulz.

[ Szerkesztve ]

(#24) gixxer-tomee

gixxer-tomee
(tag)

fú de randa.... te úristen!

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#25) gixxer-tomee

gixxer-tomee
(tag)

tévedtem... ez a ronda!!!

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#26) spyro1411

spyro1411
(lelkes újonc)

Hát amit mutattál az tényleg :O
de hogy ezzel a dobozzal mi a bajotok nekemk nagyon bejön...
valószínü hogy ezt fogom megvenni...
A kék led meg fú hát ha má van rajta plexi és be is szeretné látni akkor má csak kell neki világítani vagy zseblámpával?! én a kék ledet szeretem...

nekem inkább az árával lenne problémám :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.