csúnya kék reszelő
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!
csúnya kék reszelő
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Nem rossz de a sima nine hundred jobban tetszik...
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

És hogy a viharba nem adnak a "nagy alaplap gyártók" króm-fehér-fekete hátlapot az alaplapjaikhoz...ha már minden fekete manapság, lehetne az is feket...és legalább ki is nézne vhogy...Ezt is nekem kell kitalálnom?
![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
ami két asus rog lap volt most nálam (striker 2 extreme és rampage extreme) azoknak fekete hátlapja volt. Monnyuk mellette világítós is, de az alapja fekete 
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

Mikor fogynak már el a kék ledek a raktárkészletből? 
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.
...én azt mondtam, hogy ez az év a piros ledeké lesz... lehet, hogy tévedtem?
amúgy ritka az olyan cucc (sajnos), amiből kihagynák a ledeket...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Nem is tudom, valahogy kicsinek érzem. Ütközésig van benne az alaplap, a táp és a tető között... 
ASRock 970 Extreme4 + Phenom II X4 955 BE eladó.

Kicsit Transformers-es a cucc...az a venti a tetején ritka hülyén néz ki, bár biztos van akinek bejön.
Mindenesetre az Aspire X-Cruiser-t nem übereli.
Max. légszállításban.

-Nem igazán értem ezeket az agyon "szitázott" rácsozott házakat, mert igen
persze manapság szükség van a jó szellőzésre, de ez már túlzás arról nem is
beszélve hogy két hetente nem árt kitakarítani a portól ha megakarjuk őrizni
a belső szépségét
.
csoda, h nincs ott a nevében h "GAMER"..... ma már mindent a gamereknek szánnak

[ Szerkesztve ]

meg ugye, ha már van benne 2-3 winyó, meg pár ventilátor, akkor a zaj is elég könnyen kitalál a rácsokon..
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

Ez most akkor gamer ház? 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Nem rossz. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Miért, akkor veszel egyet? ![;]](/dl/s/v1.gif)
A belseje tetszik, kívülről viszont egyáltalán nem jön be.

Szép fekete belül
Ez a kék led 
tetszik. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Úgy látszik igen.
Viszont lehet,h a kék ledet olcsóbban lehet előállítani.
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.
Remélem a ventilátorok legalább nem 16 dBA-sok
Mehetne egy bizonyos másik gyártó cuccai közé ezzel a sok kék LED-del...
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Továbbra is kitartok a (mostmár) rev 1-es 900am mellett. Isteni jó "kis" ház! Ellenben... Már a 1200 is csúnya volt az elődjéhez képest... nem értem miért kellett ez?
A tetején a venti mint valami gyárkémény...
A kék ledek meg... nem zavarnak, de nincs is rájuk szükségem. Mondjuk kipróbálnám pirosban...
[ Szerkesztve ]
Hiába keresed a legjobb árat, a haverod egy hónappal később feleannyiért veszi meg...

Na bumm...... és? 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Ezért is inkább egy FenrisWolf. Bár kinek a pap... 

Sima valamivel letisztultabb jobb, majdnem olyat vettem, de egy olcsobb Chieftec mellett dontottem!

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
A sima Nine Hundred jobban nézett ki, de amikor anno megvettem kb 2 hét múlva el is adtam, mert rohadt kicsi.
Rövid, alacsony. Alig fértem el benne. A kábeleket is trükközve kellett el raknom benne. Egy kalap f**.
Antec-ben is nagyokat csalódtam mint a TT-ben is. Cooler Master rulz.
[ Szerkesztve ]

fú de randa.... te úristen!
"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

tévedtem... ez a ronda!!!
"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

Hát amit mutattál az tényleg 
de hogy ezzel a dobozzal mi a bajotok nekemk nagyon bejön...
valószínü hogy ezt fogom megvenni...
A kék led meg fú hát ha má van rajta plexi és be is szeretné látni akkor má csak kell neki világítani vagy zseblámpával?! én a kék ledet szeretem...
nekem inkább az árával lenne problémám