Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

Jysk-ben ágynemühuzat... :U :U :))

"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)

(#2) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Én ezt nem vágom

4 éve játszottuk ezt a játékot suliban neten csak más volt a neve... :F

Kb ugyan az, de ettől függetlenül jó kis játék az angry

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#3) lengyeljani

lengyeljani
(újonc)

Hááát a Rovio-soknak már nem lesz soha életükben megélhetési gondjuk...sőt :)

(#4) Dr. Romano válasza lengyeljani (#3) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De a mobil része az ingyenes. Nem ott produkálta ezt a számot? Vagy hogy is van ez?

[ Szerkesztve ]

(#5) Arena87 válasza Dr. Romano (#4) üzenetére

Arena87
(fanatikus tag)

0,99$ a játék ára. :) Néz utána. :D

東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires

(#6) Xaels válasza Arena87 (#5) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Platformtól függ. Androidra tudtommal "ingyenesen" elérhető ugye a beépített reklámok miatt. iOS-re kerül pénzbe.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#7) R4v3n319 válasza enginev3.0 (#2) üzenetére

R4v3n319
(lelkes újonc)

hát, sztem a 2nek köze nincs egymáshoz, amit belinkeltél 1 perc után dobtam. Viszont volt egy vár rombolós flash játék, amiől az angry birds egy az egyben koppintott. Ezzel vagy 5-6 éve játszottam először. Átskinezték és tádá, nyilván a kis nyomott lények több embert megfognak mert szerethető karaktereket csináltak hozzá.

(#8) Herczi

Herczi
(fanatikus tag)

"A Rovio célja, hogy egy nagy szórakoztató franchise-t építsen fel"

Mikor jön az FPS? ;]

(#9) enginev3.0 válasza R4v3n319 (#7) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

ezzel is játszottunk pár órát :))

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#10) protosz1988

protosz1988
(újonc)

Azért a hype elég nagy volt körülötte, ez sem elhanyagolható tény.

"Az infláció az, amikor a jövő havi fizetésedből csak a múlt havi számláidat tudod kifizetni."

(#11) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még mindig ez a legjobb játék Androidra. És az hozta neki ezt a hatalmas sikert, hogy ingyen van.
Én is minden nap játszok vele legalább 1-1 órát.

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#12) godside válasza ch003067 (#11) üzenetére

godside
(kvázi-tag)

en is tolom mint rettenet de nagyon hosszu.. a simaba az elso 4 vilag (4*21) van kesz 3 csillagra mind... es 8 arany tojas van egyenlore.. a rio-ba meg csak a 3. vilagba tartok de itt mar rengeteg palya nem 3 csillagos azok kozul amik kesz vannak... a seasonbe meg csak eppen hogy beleneztem... kb 2 honapja nyustolom a 3 jatekot, de folyamatosan frissitik is es meg tobb uj palya kerul bele amikor meg ezek sincsenek keszen nem baj mire nyugdijba megyek majd kesz lesznek... ja 4.3.5.-s IOS-en fut 4-es szeriaju iphone keszuleken...

nagymama az unokajanak: - mindig jo gyerek voltal, ezert rad hagyom a farmot,a nagy hazakkal, az istallot, a munkagepeket és 22 millio dollart -nem is tudtam hogy ilyen gazdag vagy. es hol ez a farm? -a facebookon

(#13) ch003067 válasza godside (#12) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Háth, igen nagyon nehéz megcsinálni őket 3 csillagosra.
A Seasont told inkább, sokkal jobb mint a sima.
A rio meg hát nem tudom... Vannak benne jó pályák, de vannak nagyon rosszak is... Viszont ez az ami nagyon nehéz... Sajnos.

(#14) feri95 válasza ch003067 (#11) üzenetére

feri95
(újonc)

azért a legjobb androidos játék címétől messze van az én véleményem szerint. Inkább valami jo kis gameloftos játék pl modern combat 2... engem annyira nem tud lekötni az angry birds h kajak nem értem miért rajonganak ennyire érte. ha meg a cuki muki figura kell ott a cut the rope azt énis végig vittem 3 csillagra. vitatkozni nem akarok csak énis megirtam a véleményem.

(#15) ch003067 válasza feri95 (#14) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Háth, a modern combat se olyan rossz... Számomra az engri bördz a beszt. Bár ha kijön a Max Payne mobilra, akkor lehet hogy az jobban fog tetszeni. :)

(#16) blintel

blintel
(újonc)

Az Angry Birds jó kis játék nem csodálom, hogy ilyen népszerű. Főleg ,hogy nem csak mobil de PC játék is készült belőle.

blint

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.