Jysk-ben ágynemühuzat...

"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)
Jysk-ben ágynemühuzat...

"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)
(#2) enginev3.0
Én ezt nem vágom
4 éve játszottuk ezt a játékot suliban neten csak más volt a neve... 
Kb ugyan az, de ettől függetlenül jó kis játék az angry
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Hááát a Rovio-soknak már nem lesz soha életükben megélhetési gondjuk...sőt 
(#4) Dr. Romano válasza lengyeljani (#3) üzenetére
De a mobil része az ingyenes. Nem ott produkálta ezt a számot? Vagy hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]

0,99$ a játék ára.
Néz utána. 
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires

Platformtól függ. Androidra tudtommal "ingyenesen" elérhető ugye a beépített reklámok miatt. iOS-re kerül pénzbe.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

hát, sztem a 2nek köze nincs egymáshoz, amit belinkeltél 1 perc után dobtam. Viszont volt egy vár rombolós flash játék, amiől az angry birds egy az egyben koppintott. Ezzel vagy 5-6 éve játszottam először. Átskinezték és tádá, nyilván a kis nyomott lények több embert megfognak mert szerethető karaktereket csináltak hozzá.

"A Rovio célja, hogy egy nagy szórakoztató franchise-t építsen fel"
Mikor jön az FPS? ![;]](/dl/s/v1.gif)
ezzel is játszottunk pár órát 
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Azért a hype elég nagy volt körülötte, ez sem elhanyagolható tény.
"Az infláció az, amikor a jövő havi fizetésedből csak a múlt havi számláidat tudod kifizetni."
Még mindig ez a legjobb játék Androidra. És az hozta neki ezt a hatalmas sikert, hogy ingyen van.
Én is minden nap játszok vele legalább 1-1 órát.
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

en is tolom mint rettenet de nagyon hosszu.. a simaba az elso 4 vilag (4*21) van kesz 3 csillagra mind... es 8 arany tojas van egyenlore.. a rio-ba meg csak a 3. vilagba tartok de itt mar rengeteg palya nem 3 csillagos azok kozul amik kesz vannak... a seasonbe meg csak eppen hogy beleneztem... kb 2 honapja nyustolom a 3 jatekot, de folyamatosan frissitik is es meg tobb uj palya kerul bele amikor meg ezek sincsenek keszen nem baj mire nyugdijba megyek majd kesz lesznek... ja 4.3.5.-s IOS-en fut 4-es szeriaju iphone keszuleken...
nagymama az unokajanak: - mindig jo gyerek voltal, ezert rad hagyom a farmot,a nagy hazakkal, az istallot, a munkagepeket és 22 millio dollart -nem is tudtam hogy ilyen gazdag vagy. es hol ez a farm? -a facebookon
Háth, igen nagyon nehéz megcsinálni őket 3 csillagosra.
A Seasont told inkább, sokkal jobb mint a sima.
A rio meg hát nem tudom... Vannak benne jó pályák, de vannak nagyon rosszak is... Viszont ez az ami nagyon nehéz... Sajnos.

azért a legjobb androidos játék címétől messze van az én véleményem szerint. Inkább valami jo kis gameloftos játék pl modern combat 2... engem annyira nem tud lekötni az angry birds h kajak nem értem miért rajonganak ennyire érte. ha meg a cuki muki figura kell ott a cut the rope azt énis végig vittem 3 csillagra. vitatkozni nem akarok csak énis megirtam a véleményem.
Háth, a modern combat se olyan rossz... Számomra az engri bördz a beszt. Bár ha kijön a Max Payne mobilra, akkor lehet hogy az jobban fog tetszeni.