Írjak valamit vagy ne?
Inkább nem, örüljünk neki, éljen! 
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

Írjak valamit vagy ne?
Inkább nem, örüljünk neki, éljen! 
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

Naponta egymillió egy cseppet soknak tűnik nekem, ennyi idő után. Hiába, bejött az élet a Rovio-nak.
Egyetlen koncepcióval ekkorát kaszálni, durva... tekintve hogy egy kis indie játék volt az elején a sok közül.
Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

Nem tudom, hogy számolják, de tesóm X8-ára vagy 4-szer raktam fel, mert vagy teló formázás vagy megbolondult játék problémákkal küszködtem.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
Hehh. Akkor a madarak jól beindultak XD 
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL
"Egy kis indie játék" ja, 100k eurós költségvetéssel 
Break Driven Development
csapból is ez folyik
, így nem lepődök meg
csak nekem nem jött be? :S alapból szeretem az ilyen játékokat de ez egy sz@r sztem...rohadt hülyén is van megoldva..ha mindent látni akarok tök kicsi minden. (nem csak mobilon próbáltam, hanem chrome-on is..igaz ott jobban lekötött vagy 8 pályát megcsináltam...telón csak 4et
)
Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!
Na ha az Angry Birds elso kiadasa utan minden uj resz 10centbe kerult volna, ezek megjobban milliardosok lettek volna
, nem mintha igy nem, de akkor is
ez eszemeletlen szam
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Eleg jo kis szorakozast nyujt szoval nem meglepo raadasul lassan egy komplett brand valik belole mert mar mindenhol a madarak neznek vissza rad; hatlap, bogre, toll, plussfigura, stb.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Számomra az Engri Bördz terjedése az okostelefonok térhódítását jelképezi. Nem nagyon ismerek olyan embert aki ne tudná mi az a mérges madarak...
Delicious Mango is delicious
meg is ertem miert. anno az "alap" gamet vegigvittem 3 nap allt 
[tegyuk hozza, a riot mar meguntam
]
[ Szerkesztve ]
No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

Jó játék az Angry Birds de ez a folytonos hype, ami körülveszi, lassan a FB-hoz lesz hasonlatos...
iPhone 4 & iPad2 iOS 5.1.1

Olvass kicsit tovább is legközelebb. 
"...egy kis indie játék volt az elején"
Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

"ja, 100k eurós költségvetéssel
"
A teljes fejlesztés volt €100k. Csak a Chillingonak köszönhető, hogy volt erre pénzük. A Rovio egy nagyon kis cég volt, amikor az iOS verziót csinálták és az első 2-3 hónapban nem is volt sikeres a játék.
[ Szerkesztve ]

Szerintem,csak a végeredmény számít!
Nálunk fent van:mobilon,tabon,Ps3-on és pc-n is.Végül is, miért ne?

Tegnapi nap folyamán én is letöltöttem akkor beálltam a sorba ezekszerint 
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

Tegnap a mi szállodánk adott otthont a Rovio nyári céges bulijának, Peter Vesterbacka valamint Mikael & Niklas Hed nagyon nagy arcok, az egész csapat nagyon pozitív és energtikus. Igazi 21.századi zseni brigád. Nem csoda, hogy ekkora sikerük van.
Igazi nagy dobással készülnek
karácsony környékén meglátjuk!
Elnézést ha nem válaszolok vagy nem reagálok, ritkán vagyok aktív.
Én már annyira unom pedig ... 
Gondolkozz ép ésszel kapaszkodj két kézzel !
Unaloműzőnek remek.Van Nokia e52-re is? 
Neurotoxin will still be here tomorrow.Whereas that bird will be gone any minute.
van, valami javás hülyeség, nokiaprogramok.hu-n megtalálod
HTC Incredible S

Angry Birds...
Unalamas... SOK új madár kéne bele.