Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

én vagyok az egyetlen, akit teljesen hidegen hagy ez a játék? :U amúgy nagy grat nekik :)

[ Szerkesztve ]

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#2) harry3 válasza anulu (#1) üzenetére

harry3
(senior tag)

Én is letöltöttem, párszor, de az első pályát csináltam csak meg. Az hogy valaki letölti, nem jelenti azt, hogy játszik is vele. :F
Ui:Senior tag lettem.

[ Szerkesztve ]

(#3) Lenry válasza anulu (#1) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem, Angry Birds-ös topikonként még vagy 70-en be szokták ugyanezt írni.

hál' Istennek most már az első hszben ellövődött, így a többieknek előre is köszönjük, de nem kötelező leírniuk.

(#4) anulu :DDD :R

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#4) anulu válasza Lenry (#3) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

legalább ennyivel hozzájárulhattam, hogy kultúrált mederben maradjon a topic :DDD

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#5) KisTopi95 válasza anulu (#1) üzenetére

KisTopi95
(fanatikus tag)

Én jó ha egyszer játszottam vele neten, de akkor meguntam...

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#6) Archanon

Archanon
(senior tag)

Nekem elég volt videón 2 percig nézni. :DDD Telefonra (már ha van rá), arra, hogy utazás közben elüsse az ember az időt, biztos jó, de én ez esetben is inkább olvasok valamit. De az 500 milla az szép...

~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje

(#7) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Nekem tetszik. Jó, ha az embernek várakozni kell valahol. :DD

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#8) kovsol válasza Archanon (#6) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

szerintem szinte csak telefonon játszák, nekem is fent van két fajtája is a telefonon, de a Plants vs Zombies jobban leköt telefonon is.

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#9) Jaffafa válasza kovsol (#8) üzenetére

Jaffafa
(fanatikus tag)

Mindkettöt imádom, de csakis iPad-en, mert a telón nekeme túl kicsi :))

"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

(#10) Sontir Fel

Sontir Fel
(senior tag)

A nem fizetősen letöltött játékot is tartalmazza ez a szám? :F

BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#11) Naveno

Naveno
(kvázi-tag)

én valami flash-es dolgot néztem, és nem értem.. tényleg ennyire egyszerűek lettek az emberek, hogy ez a sikeres:F

(#12) Találtgyerek

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Nekem elég nehézkesen ment a játék.Igaz nem volt teljesen 100-as a Tab amin próbáltam.

BF3:[V8]Talaltgyerek

(#13) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

400 milliárd madarat indítottak útjára eddig

Na, ezt hogy a *****-ba számították ki? :F Erre nagyon kíváncsi lennék. De úgy a többire is. Honnan tudják, hogy én mennyi csillagot szedtem össze? :F

(#14) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én imádom. Csak sajna sikerült eléggé gyorsan végigvinni. Először pc-n, aztán telefonon is játszok, ha épp nincs mit csinálni. Viszont ott sajna hajlamos szaggatni.

(#15) Tonti

Tonti
(lelkes újonc)

Szerintem ez egy nagyon jó kis játék. :D

LOADING ██████████████ 99%

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.