Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) datatomm

datatomm
(kvázi-tag)

Dizájnos. De a nem terjedésének az oka a kényelmetlenség. És a legtöbb esetben nem is olyan különleges. És főleg drága.

(#2) Apika

Apika
(PH! addikt)

Eredeti ötlet! :K

(#3) macilaci78 válasza datatomm (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Aki nem szemüveges, azért nem hordja, aki szemüveges, azért.

Apika: És a dizájnt elnézve max a 14 éves korosztályt tudják megcélozni vele. Jön még a rendes pilótasapka szemüveggel és a Darth Vaderes maszk is... ;]

[ Szerkesztve ]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez vmi ritka gagyi.. :S

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#5) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fanoknak kötelező :D

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#6) elefant válasza macilaci78 (#3) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

max 14??

egyszer voltam egy egyhetes goafesztiválon a semmi közepén, a pusztában. oda az egyik arc a társaságunkból egy fél méteres szivacs R2D2 cuccal érkezett.

a fanokra mindent, de mindent rá lehet sózni.

(#7) banhammer válasza elefant (#6) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem az az Ozora lehetett.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#8) Apika válasza elefant (#6) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

... és kortalanul. :K

(#9) elefant válasza banhammer (#7) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

te is táncoltál ott a kis robottal?

az volt egyébként

(#10) maross

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a 10 dollar tenyleg csak 10 dollar? 2300ft? brand, kis sorozat, stb stb...inkabb 100-ra tennem.

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#11) elefant válasza maross (#10) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

egy passzív szemüveget száz dollárért?????

az tuti bukó

(#12) Ł-IceRocK-Ł válasza elefant (#11) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki annyiért adná az meg bunkó :D

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#13) maross válasza elefant (#11) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jo-jo, de 10 dollar? :D. Most neztem egy webshopot, 4900 es 28000 kozott vannak passziv szemuvegek, es nincs am rajta sw felirat.

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#14) macilaci78 válasza maross (#10) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ezért a pénzért a műsoros DVD mellé is csomagolni fogják. :K

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#15) MZperX75 válasza maross (#13) üzenetére

MZperX75
(őstag)

A passzív (red cián ,zöld magenta,és a polarizált szemcsik)
600Ft-3000Ft ig!

Nagyon jó kis napszemcsi kinézettel vettem ,1000Ft-ért red cián-t,de polarizáltban is ennyibe kerül.

Szerintem drága! így is keresnek vele jócskán,nekem nem tetszik és a bukósisak hol van hozzá! :DDD

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#16) FlekkeN

FlekkeN
(kvázi-tag)

Szerintem a szemüveg önmagában hülyén néz ki. Kell hozzá a sisak is!

(#17) macilaci78 válasza FlekkeN (#16) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Sisakkal még hülyébben nézne ki szvsz, de legalább passzolna.

(#18) PetX

PetX
(fanatikus tag)

Utolsó mondat: BIG LIKE! :D
"Ha bárki R2D2-s pizsamában alszik egy plüss X-Winget szorongatva, és reggel Darth Vader szuszogására ébred a telefon ébresztője által, akkor ennél ideálisabb kiegészítőt nem is találhat."

C2D E8400, Gigabyte EP45-UD3R, Sapphire Radeon HD6950 2GB, 2x2GB 1066MHz, 64GB SSD+500GB+500GB+250GB(linuxnak:), SAMSUNG SH-S223F DVD-RW. + RAZER-Logitech-Gigabyte-SAMSUNG-BMW FAN xD

(#19) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Kár hogy sisakot nem lehet hozzá kapni(rendelni).
Érdekesen festene a család StarWars nézése közben, főleg ha bele élné magát mindenki a 3D-be és a szikláknál elhúzná a fejét. :D

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#20) Daniford

Daniford
(tag)

Nem hiszem el,hogy még mindig van bőr amit erről a 3lógiáról le lehet húzni!... :W
Ez a szemüveg meg... áhh

www.arma2.hu

(#21) WayneGace válasza Daniford (#20) üzenetére

WayneGace
(fanatikus tag)

Hogy ne lenne. Minden évben kiadnak egy új verziót a régi részekből is. Véletlenül mindig találnak egy utólag, előre készített, elhagyott, megkerült jelenetet, felújítják, úgy hagyják, stb.. És mindig meg is veszik. Hülyék lennének nem kihasználni.

(#22) Runo válasza Daniford (#20) üzenetére

Runo
(őstag)

Szerintem neked is van valami hobbid, amiről évente lenyúzol egy bőrt....

[ Szerkesztve ]

(#23) Jokes67 válasza Daniford (#20) üzenetére

Jokes67
(kvázi-tag)

Pedig szerintem nem rossz ötlet...de Neked adok igazat... ;)

(#24) Harigata

Harigata
(kvázi-tag)

Ez kb. akkora ötlet, mint a Fallout-ból a pipboy3000 piacra dobása lenne.

Részeg Maraton társasjáték eladó ===> http://hardverapro.hu/apro/reszegedj_okosan_tarsasjatek/hsz_1-50.html

(#25) tarczali

tarczali
(kvázi-tag)

Én a chewbaccásat várom! :Y

" Maybe it's the thug in me "

(#26) Piftuka

Piftuka
(fanatikus tag)

Elég "bóvli" kinézete van (kérdés, hogy milyen minőségű anyagok felhasználásával készült!?), de kétségtelen, hogy fantáziadúsabb, mint a hagyományos, "napszemüveg" dizájnnal rendelkező 3D szemüvegek.

Az is biztos, hogy a 3D Star Wars film miatt most sok ilyet el fognak adni a rajongóknak világszerte.

[ Szerkesztve ]

(#27) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cikk: "A termék kompatibilis a RealD, Master Image és Technicorollor projektor rendszerekkel, és persze a televíziókhoz is használható."

Itt azért hozzá kellene tenni, hogy csak a passzív tévékhez. Plusz attól, hogy valami passzív szemüveges, lehet lineáris és cirkuláris polarizáltságú is, amikhez szintén nem ugyanolyan szemüveg kell. Ez itt mind egyforma?

[ Szerkesztve ]

(#28) Ł-IceRocK-Ł válasza Harigata (#24) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mégis fognak belőle pénzt keresni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.