Dizájnos. De a nem terjedésének az oka a kényelmetlenség. És a legtöbb esetben nem is olyan különleges. És főleg drága.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
macilaci78
(PH! addikt)
Aki nem szemüveges, azért nem hordja, aki szemüveges, azért.
Apika: És a dizájnt elnézve max a 14 éves korosztályt tudják megcélozni vele. Jön még a rendes pilótasapka szemüveggel és a Darth Vaderes maszk is... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Ez vmi ritka gagyi.. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Fanoknak kötelező 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

elefant
(HÁZIGAZDA)
max 14??
egyszer voltam egy egyhetes goafesztiválon a semmi közepén, a pusztában. oda az egyik arc a társaságunkból egy fél méteres szivacs R2D2 cuccal érkezett.
a fanokra mindent, de mindent rá lehet sózni.
Szerintem az az Ozora lehetett.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Apika
(PH! addikt)
... és kortalanul. 

elefant
(HÁZIGAZDA)
te is táncoltál ott a kis robottal?
az volt egyébként
Az a 10 dollar tenyleg csak 10 dollar? 2300ft? brand, kis sorozat, stb stb...inkabb 100-ra tennem.
senki se mondta, hogy könnyű lesz!

elefant
(HÁZIGAZDA)
egy passzív szemüveget száz dollárért?????
az tuti bukó
Aki annyiért adná az meg bunkó 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
jo-jo, de 10 dollar?
. Most neztem egy webshopot, 4900 es 28000 kozott vannak passziv szemuvegek, es nincs am rajta sw felirat.
senki se mondta, hogy könnyű lesz!

macilaci78
(PH! addikt)
Ezért a pénzért a műsoros DVD mellé is csomagolni fogják. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

MZperX75
(őstag)
A passzív (red cián ,zöld magenta,és a polarizált szemcsik)
600Ft-3000Ft ig!
Nagyon jó kis napszemcsi kinézettel vettem ,1000Ft-ért red cián-t,de polarizáltban is ennyibe kerül.
Szerintem drága! így is keresnek vele jócskán,nekem nem tetszik és a bukósisak hol van hozzá! 
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

FlekkeN
(kvázi-tag)
Szerintem a szemüveg önmagában hülyén néz ki. Kell hozzá a sisak is!

macilaci78
(PH! addikt)
Sisakkal még hülyébben nézne ki szvsz, de legalább passzolna.

PetX
(fanatikus tag)
Utolsó mondat: BIG LIKE! 
"Ha bárki R2D2-s pizsamában alszik egy plüss X-Winget szorongatva, és reggel Darth Vader szuszogására ébred a telefon ébresztője által, akkor ennél ideálisabb kiegészítőt nem is találhat."
C2D E8400, Gigabyte EP45-UD3R, Sapphire Radeon HD6950 2GB, 2x2GB 1066MHz, 64GB SSD+500GB+500GB+250GB(linuxnak:), SAMSUNG SH-S223F DVD-RW. + RAZER-Logitech-Gigabyte-SAMSUNG-BMW FAN xD
Kár hogy sisakot nem lehet hozzá kapni(rendelni).
Érdekesen festene a család StarWars nézése közben, főleg ha bele élné magát mindenki a 3D-be és a szikláknál elhúzná a fejét. 
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Daniford
(tag)
Nem hiszem el,hogy még mindig van bőr amit erről a 3lógiáról le lehet húzni!... 
Ez a szemüveg meg... áhh
www.arma2.hu

WayneGace
(fanatikus tag)
Hogy ne lenne. Minden évben kiadnak egy új verziót a régi részekből is. Véletlenül mindig találnak egy utólag, előre készített, elhagyott, megkerült jelenetet, felújítják, úgy hagyják, stb.. És mindig meg is veszik. Hülyék lennének nem kihasználni.

Runo
(őstag)
Szerintem neked is van valami hobbid, amiről évente lenyúzol egy bőrt....
[ Szerkesztve ]

Jokes67
(kvázi-tag)
Pedig szerintem nem rossz ötlet...de Neked adok igazat... 

Harigata
(kvázi-tag)
Ez kb. akkora ötlet, mint a Fallout-ból a pipboy3000 piacra dobása lenne.
Részeg Maraton társasjáték eladó ===> http://hardverapro.hu/apro/reszegedj_okosan_tarsasjatek/hsz_1-50.html

tarczali
(kvázi-tag)
Én a chewbaccásat várom! 
" Maybe it's the thug in me "

Piftuka
(fanatikus tag)
Elég "bóvli" kinézete van (kérdés, hogy milyen minőségű anyagok felhasználásával készült!?), de kétségtelen, hogy fantáziadúsabb, mint a hagyományos, "napszemüveg" dizájnnal rendelkező 3D szemüvegek.
Az is biztos, hogy a 3D Star Wars film miatt most sok ilyet el fognak adni a rajongóknak világszerte.
[ Szerkesztve ]
Cikk: "A termék kompatibilis a RealD, Master Image és Technicorollor projektor rendszerekkel, és persze a televíziókhoz is használható."
Itt azért hozzá kellene tenni, hogy csak a passzív tévékhez. Plusz attól, hogy valami passzív szemüveges, lehet lineáris és cirkuláris polarizáltságú is, amikhez szintén nem ugyanolyan szemüveg kell. Ez itt mind egyforma?
[ Szerkesztve ]
Mégis fognak belőle pénzt keresni.