Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az ilyesmit nem szervernek hívják? :U

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) macilaci78 válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Én is azt lestem, hogy valami,amit USB-s eszköz nélkül is tud? De max világít. :U

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) Móci válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De...
Lesz vajon havidíja az oldal használatának, vagy az ingyenes?
Ki a tököm találta ki ezt a szemégető lila színt erre a szerencsétlen eszközre... Ja, hogy ez az új barbi-öltöztető játék fő szervere lesz? :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#4) vgergo

vgergo
(fanatikus tag)

"maximum négy darab USB 2.0"

Én csak 3db usb-t látok (1db ethernet és táp).

Egyes router-ekre (pl.: asus wl500gp) is lehet már usb-s hátértárolót kötni, de azok nemcsak filemegosztásra jók ( pl az asus router a következőket tudja még apach,php,sql,torrent,ftp....) és routert el lehet érni dyndns szolgáltatással, azaz nem nagyon látom értelmét ennek a nasnak.

[ Szerkesztve ]

http://db.tt/RcvuahpV

(#5) Drenadar

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

ha elterjedt lenen a gigabites lan internet akkor lenne értelme...

(#6) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

trendi a színe :DDD

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#7) Abu85 válasza vgergo (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Négyet írtak több helyen is. Lehet elől rejtőzik a negyedik port.

Móci: Eltekintve attól, hogy meg kell venni az eszközt ... ingyenes. :D

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#8) dabadab válasza Drenadar (#5) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A gigabit gondolom inkabb hasznos, amikor az ember az otthoni halozatrol akarja elerni.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#9) Móci válasza Abu85 (#7) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az tudom, hogy nem adják ingyen, csak ugye mi van, ha gyenge a profit? Ráverik a weblap használatot a userre, s máris van pénz. Jó, kicsit túl is ki van sarkítva, de fene tudja... :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#10) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elso reakcio: Ezmiez?? :F
Masodik reakcio: De randa szegeny.... :P

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#11) Rayyy

Rayyy
(tag)

Nekem az lenne jó, ha rápattinthatnék egy vinyót erre a cuccra, amit különböző emberekkel megosztanék úgy, hogy megadom nekik a jelszót és ők is böngészőn keresztül tallózhatnák a tárolón lévő nekik szóló mappát... viszont(!) lehet itt a mappákat külön-külön jelszavazni? Mert akkor lenne egy mappa a cégnek, egy a haverkáknak.

Állást foglalok: PC / Intel / nVidia / 2D / stereo / nemokos / kindle

(#12) Geönczy válasza Alg (#10) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Harmadik reakció: még mindig nagyon randa... :DDD

CSS (Hun)Bloodkiller

(#13) macilaci78 válasza vgergo (#4) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Elképzelhető, hogy az előlapon is van egy USB aljzat. ;)
Vagy akkor kontroll-ledek sincsenek rajta, reset és power gomb sem, csak mert ebből a szögből nem látszik? :P

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#14) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

A színét leszámítva tök jó dolognak találom. Az a baj, hogy a kemény 512K-val mire átmenne valahova addigra megkeresem már és le is tudom tölteni a dolgokat egy távoli gépen...

(#15) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értem a tervezőket, szerintük a plázacicáknak szüksége van ilyen kütyüre? Akkor miért nem a valós felhasználói réteg ízlésének megfelelő külsőt próbálták meg kitalálni? Vagy ami még jobb, egy relatív semleges, mindenkinek tetsző minimalista dizájnnal előállni? Epic fail!

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#16) bsh válasza Rayyy (#11) üzenetére

bsh
(senior tag)

ftp a szó, amit keresel. szinonímái: nfs, samba... :D

(#17) Rayyy válasza bsh (#16) üzenetére

Rayyy
(tag)

Van ftp tárhelyem... de azt bérlem és nincs fizikailag a lakásban... viszont ez az nfs, meg samba ezek kliensprogramok, amik hozzáférést biztosítanak mások számára az én vinyómhoz? Mert akkor tényleg ez kell nekem.

Állást foglalok: PC / Intel / nVidia / 2D / stereo / nemokos / kindle

(#18) vgergo válasza Abu85 (#7) üzenetére

vgergo
(fanatikus tag)

Igazad van, a 4. elől van.

[ Szerkesztve ]

http://db.tt/RcvuahpV

(#19) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

feltalálták a webservert. bravo...

egy példa:
keyfocus webserver

ezt már itthon én is megcsináltam a kis gépemen. a telefonomról is elérem, jelszóval védett, felülírni nem lehet, csak letölteni, böngészőből.

ez talán annyiban jó, hogy kisebb a fogyasztása, mint bármely pc-é.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#20) Billu válasza szab.tam (#19) üzenetére

Billu
(fanatikus tag)

Csak ez szerintem működik NAT mögül is, port nyitás nélkül.

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu

(#21) Mr.Csizmás válasza szab.tam (#19) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha levédetted volna akkor, most milliomos lennél és perelhetnéd ezeket :D

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#22) szab.tam válasza Mr.Csizmás (#21) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja. :)

Billu:
passz.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#23) Szanya válasza Zanik (#15) üzenetére

Szanya
(tag)

Szerintem pereld be őket amiért nem kérdezték meg Tőled, hogy kik a valódi felhasználók. De ha jófej vagy, akkor nem pereskedsz, csak megmondod nekik, hogy mi az, ami mindenkinek tetszik.
Ez egy nemes tett lenne. :-)

''Szanya csak egy van.''

(#24) Zanik válasza Szanya (#23) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Jó vicc! :D
Igazából csak maguknak okoztak kellemetlenséget azzal, hogy egy feltűnő, az embereket megosztó külsővel ruházták fel a terméküket. Olyan dizájn nincs ami mindenkinek tetszik, olyan viszont már van, amit mondjuk 10-ből 7 ember szívesen berakna a nappalijába. Ez - szerintem - nem olyan.

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#25) szék

szék
(újonc)

Ez a szín nem lesz sikeres az biztos.

(#26) trebron86

trebron86
(kvázi-tag)

üdv mindenkinek!

Valaki tudna segíteni?
Ma reggel 8h-tól kb félóránként próbál megfertőzni egy cím msql trójával!
a címet beírtam googléba port nélkül és chinából jön!

Ha rossz helyre írtam a problémám akkor kérlek benneteket hogy irányítsatok jó helyre.
ha valaki tud segíteni vissza vágni (védekezésem eddig tökéletes) akkor kérem privit írjon és minden részletet leírok!

köszönettel: Norbi

u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.