Nem is drágák ezek az AMD prockók. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Nem is drágák ezek az AMD prockók. 
Van fizikailag négymagos processzor, amelyből készülhet hármas vagy kettes is, de az AMD gyárt pusztán kétmagos alapot is, amit elvileg az Athlon II X2-höz használnak. Gyakorlatban viszont a processzor típusának eldöntése a gyártás legutolsó fázisában történik. Ha éppen sok Athlon II X2-re van szükség, és nincs elég rendelkezésre álló kétmagos chip, akkor butított négymagosok kerülnek a tokozásba. Olyan is előfordult már, hogy valaki az Athlon II X2-jében Phenom II X4-et „talált”.
Ezt hogy lehet kideríteni? Mármint, hogy a vásárolt 2 magos athlon vajon butított 4 magos-e, neadjisten esetleg phenom? Tegnap vettem egy athlon II x2 240-et, és nagy öröm lenne, ha nagyobb "bújna meg" benne 
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Szerencse?
amúgy biosbol lehet aktiválni ha van.
A kékereten ugye elül az a kis lyuk nem USB bemenet?
Ja még 1 kérdés:
Mi az etérés: a X3 430 ill 435 között? 435-t most láttam
[ Szerkesztve ]

Főleg úgy nem, hogy nagyon korrekt (!) webáruházból beszerezve, a cikkben szereplőnél is jóval olcsóbb. ATHLON II X2-250 Én ezt vettem, úgy 3 héttel ezelőtt...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition 36.387 Ft ár az Iponból
Ennyiért már igen jó vételnek számít ez is 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

A rajta levő kódsor alapján lehet következtetni rá, hogy milyen magos eredetileg. Aztán hogy a "rejtett" feature-ök aktiválhatóak-e az már alaplap és szerencse kérdése.
Si vis pacem, para bellum.
Könnyű eldönteni... 2x1MB cache-sel nem lehet Phenom II.
Az Athlon II 215 az egyetlen X2-es, amiben lehet Phenom II, valamint az X3-as és X4-esben fordulhat elő. A tiéd viszont fix, hogy Regor magos, azaz az egy kétmagos Athlon II teljes egészében.
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
Ez az Athlon II X4 630 nagyon jó árban van. Lehet hogy be kéne nevezni egyre. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Igen, regor magos(everest szerint), így hát akkor ugrott a 4 mag
No sebaj 
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

AII X3 435 kimaradt a listabol.
Vilagosszurke szedes: megszunt?
Nem latom mar az AII X3-akat az Amd oldalan.
(Utolso 425-ot hoztam el a Ramibol a heten
)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

miért nagy szám a 425-s?

Én szívesen olvasnék már egy tesztet a Toshiba új L505-111-éről. Szerintem sokakat érdekelne, mert nagyon jó árban van játékos tudásához képest!
Hopp, ez tényleg jó vásár volt. 

Ja, hogy rudi elirta a tipusat.
Cikkben 430 szerepel 435 helyett.
425 miert nagy szam? Olcso. (13-14+fa)
Mindjart kiderul, hogy negymagosithato-e, meg mennyire huzhato, felteve ha az Asrock alaplap hajlando lenne ismet felismerni az egyszer mar belerakott+feltelepitett vinyot, ami a masik gepemben hibatlannak bizonyult.
425: 67.54 euro
435: 77.06 euro
áfás árak...
Elvileg 435-s is 4 magosithato....
A letiltott magokat lehet aktiválni SB710-zel is...
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Lehet karácsony körül váltás lesz Amd-re
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Kifutottam a limitből.
Az AII X2 215 minden esetben Deneb, vagy ebből is lesz/van Propus?

meg nforce 7xx és 9xx-el is...

Elég korrekt árak vannak. De még marad a 9850BE.
Lesz valamikor AII-X4 vs PII-X4 teszt? Persze azonos órajelen. Vagy volt már, csak lemaradtam?

Köszi rudi a cikket.
Főleg most jött jól az AMD-s összefoglaló.
Szóval érdemesebb tán webáruházból összeszedni a cuccokat, mint helyben?
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

36K-ért Phenom II X4 BE 955... Szerintem best buy akárki akármit is mond
Pedig nem vagyok AMD fan. Pl i5 nekem nem nyerte el a tetszésemet, pedig nagyon sokat tanulmányoztam.
Nem írom alá!
A Sempron 140 miért maradt ki a listából? [link]
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Hmmm. Év végére meglepem magam én is egy ilyen 955-ös csodával. Elég ígéretes. 
Ez az Intel még mindíg marha drága.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Jah, főleg hogy tuningal szintugyanott van mint a 965, és nem is fogyaszt annyit. Legjobb vétel 
Phenom II X4 905e 2,50 GHz 2 MB 6 MB 65 W 44 000 Ft
ez szerintetek van olyan teljesítményű mint egy C2D E8400 3.00 GHz-en?
Van erre valahol vmi összehasonlító teszt?

Phenom II X4 905e 65 W ez véletlenül nem 45 w-os?
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
Felhasználási területtől függ.
Erdekes ez a Ferguson Ariva 110 HD csak kelet europai boltokban lehet kapni? Az ara nagyon barati..... 

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Nem értem az miért hátrány minden mostani hétvégi cikkbe ha egy laptophoz nem jár oprendszer...
Egyrészt ha pl linuxot szeretnék rajta használni akkor kifejezetten előny másrészt nem erőltetik rám a saját elképzelésüket pl win 7 vagy azon belül valamelyik darabot hanem majd én eldönthetem hogy melyiket is használom és most nem feltétlen az illegális részére gondolok hanem akár legálisan is.
www.nokiaprogramok.hu

,,nem a konkrétan mért mennyiséget adja meg, hanem kategóriákat vezetett be, melyeket a csúcsérték jellemez. Például a 65 wattos kategóriába tartozik minden processzor, aminek a fogyasztása meghaladja a 45 wattot, de nem lépi át a 65-öt, vagyis ide sorolják a 46 wattos és a 65 wattos processzorokat is."
Vagyis ha veszek egy Athlon II X4 600e/605e -t az 100% terhelés (tömörítés+konvertálás párhuzamosan,mind a 4 mag izzik) esetén sem éri el a 45w-ot? Hiszi a piszi... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Látom "konyítasz" valamelyest a témához... 
Érdekelne, h. a 7750BE esetében a proci hátuljáról leolvasott:
AD775ZWCJ2BGH
JAAAB AA 0902GPMW
9944832A90280
(ugyanígy, 3 sorban) kódból, v. azonosítóból meg tudnád-e nekem mondani, h. láthatóvá fogom-e tudni tenni a 2 letiltott magot, v. sem? (Egyenként tudom összeszedni az alkatrészeket, deszka még nincs meg, így emiatt eléggé fontos lenne a pontos válasz!)
Előre is örök hála az értékes infóért!! Természetesen ha bárki tudja, ne tartsa magában a titkot, ossza meg velünk!
Sportolói szemszögből közelítem meg a jövőt! - Győzzön a J.B.I. ! ;) ! ! -

Több szálon kb úgy megy a Phenom, mint egy Q8200.
Egy vagy két szálon nyilván a 8400 lesz gyorsabb.
[ Szerkesztve ]

Pedig annak lett beharangozva,még itt is a ph-án 
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
Jaja, elírtam, sorry. Mondjuk csoda, hogy csak ennyi hiba volt a két táblázatban 
A kétszínű szedést azért tettem be, hogy a 2, 3 és 4 magos cuccok valamennyire elkülönüljenek.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Hello!
7750BE mind Agena magos, de mégsem gyakori a sikeres magfeloldás tudomásom szerint. Ebben sajnos nem tudok segíteni, kénytelen leszel élesben kipróbálni. 
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
A legnagyobb baj pont az oprendszer nélküli gépekkel van. Amelyikhez adnak oprendszert, az biztos hogy legális (legalábbis remélhetőleg) míg egy oprendszer nélküli gépre nagyobb eséllyel kerül fel illegális másolat. Sajnos hazánkban az a legáltalánosabb nézet, hogy ami fizikailag nem fogható meg (szellemi termék), azért nem feltétlenül muszáj fizetni.
Az lenne talán a legjobb, ha valahogyan előírnák hogy gépet kizárólag rendszerrel együtt lehessen vásárolni. Legfeljebb ha nem kívánsz wint használni, visszaküldheted, és visszakapod az árát.
[ Szerkesztve ]

Az utolsó bekezdéssel van két probléma:
1. valamelyik hw elemhez kötni kellene az OS-t. És mi van ha csak úgy magában veszel egy ilyen hw-t? Akkor venned kell feleslegesen még egy OS-t?
2. A visszaküldöd és visszafizetik megint csak problémás. Eddig mindig perelni kellett emiatt.

Köszönöm! Bár csak már tehetném azt az éles tesztet... Még ram és deszkahiányom van...
Sportolói szemszögből közelítem meg a jövőt! - Győzzön a J.B.I. ! ;) ! ! -

1. valamelyik hw elemhez kötni kellene az OS-t. És mi van ha csak úgy magában veszel egy ilyen hw-t? Akkor venned kell feleslegesen még egy OS-t?
Jelenleg az OEM ablax licensz az alaplaphoz kotodik. -> nem engedi magat aktivalni, ha masik alaplapra probalod felrakni, lehet telefonon magyarazkodni, hogy az elozo behalt, es garis cserebe kaptal masikat, stb.

UP a jó prociknak! 
Samsung Galaxy S /JVS 2.3.5/

Ez tiszta, de jelenleg fakultatív. Ha kötelezővé akarod tenni az OS-t, akkor azt az adott hw elemmel is kötelező kellene, hogy legyen megvenni. Aki sűrűn cseréli a lapot, az bizony igen hamar nagy mennyiségű OS-t halmozna fel otthon feleslegesen. Ha meg nyilatkozatban le lehet mondani az OS-ről, miszerint neked már van, akkor az egész nem ér semmit. Szóval kivitelezhetetlen az egész.
SWiNEBoY: Na ennek a hsz-nak mi értelme volt?
[ Szerkesztve ]

Úgy éreztem ezt ki kell adnom magamból, miután elolvastam ezt a cikket... 
Samsung Galaxy S /JVS 2.3.5/

Igaz.
Kotelezoen megveendo oprendszer jelenleg csak a Macintoshokon mukodik, ott is csak azert, mert zart rendszer, egy gyartotol jon a vas meg a szoftver, nem tudod megkerulni az uj gep=uj szoftver felallast.
PCken eselytelen, mivel tul sokfele alternativa van mind hardverileg, mind szoftverileg.
Raadasul ott van meg a dobozos Win, ami nem kotodik hardverhez, gepcsere utan felrakhato az uj gepre is, vagy a kulonbozo mennyisegi konstrukciok, ott is csak annyi a megkotes, hogy egyszerre X gepen futhat, nem az, hogy konkretan melyik gepeken.
Meg ugye ott vannak a Tux hivok, egybol pruszkolnenek, hogy szoftverert nem fizetunk 
0912 előtt egy procit se lehetett moddolni(0849 volt az első széria)