Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég szimpatikus kis gépezet ez is.
Mondjuk én megvárnám a 1,6~1,8~2.0 GHz-es procisat(ha egyáltalán terveznek ilyesmit.), plusz 2GB ram, és akkor már tuti vétel lenne, még ha ez kb 2~3 órával megrövidítené az üzemidőt.

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#2) Oliverda válasza Enton (#1) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt az Atom ellen szánják szerintem. Azt meg már egy 1.2-es K10.5 is lenyomja. Elvileg jönnek majd kicsit erősebb modellek 1.6GHz körüli kétmagos procikkal.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#3) @aMoRF

@aMoRF
(fanatikus tag)

Úgy látom kezd alakulni "kicsi" netbook piac.... :D

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#4) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A hw rész nagyon tetszik :R

New world...old thinking...IBM T60;)

(#5) marcias válasza Oliverda (#2) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Mit lehet tudni erről a processzorról? Mennyi köze van a most kapható egymagos Sempronhoz (45nm)?

(#6) Oliverda válasza marcias (#5) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ugyanaz csak alacsonyabb órajelen és 512KB L2-vel.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#7) marcias válasza Oliverda (#6) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom a kisebb cache nem hardveresen kisebb. :)
Egyébként érdeklődve várok egy tesztet ezzel kapcsolatban. A jelenlegi, K8-as, 65nm-es "alacsony fogyasztású" modellek számomra komoly csalódást okoztak. Jó lenne, ha ez most legalább a CULV szintjét hozná clock-to-clock (mind fogyasztás, mind teljesítmény terén).

(#8) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon kíváncsi vagyok, mit tud az AMD új üdvöskéje. Remélem megszorongatja az Atomot!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) Oliverda válasza ^Clown (#8) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Számítási teljesítményben és feature listában biztosan.

(#10) adam014

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

Na erre kíváncsi leszek, az atom procik mindig is visszatartottak kicsit a netbookoktól:) Remélhetőleg nem fogják túl drágán adni.

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#11) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Szép kis gépecske, de valami pirosat nyomhattak volna bele :)

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#12) lorenzen válasza ^Clown (#8) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

"megszorongatja az Atomot!"

Valószínűleg nem.
Ha egy Z530 lesz az ellenfele, órajelben nagyjából 30% hátránnyal, és legalább 4 szeres teljesítmény felvétel hátránnyal indul a versenybe.

Ha azonos fogyasztásból indulok ki, akkor egy Atom 330, 1,6@2GHz duplamagos processzor a versenytársa. Lehetetlennek tartom hogy lépést tudjon tartani vele.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#13) LordX válasza lorenzen (#12) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az órajelben 30% hátrányt már csuklóból ledolgozza az, hogy K10.5 architektúra, nem pedig egy in-orderre butított P6. Szerintem a 330-as atomot is simán ledolgozza.

(#14) Oliverda válasza LordX (#13) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az 1.6-os Atom 230-at már az 1GHz-es K8 is lenyomta pedig 60% volt az órajelkülönbség az Atom javára.

(#15) Enton válasza Oliverda (#2) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah valami ilyennel pont jó is lenne. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#16) z00li

z00li
(senior tag)

Nekem tetszik, egy ilyet már elfogadnék. :K Kíváncsi leszek az árára.

(#17) Translator

Translator
(tag)

Eddig instant getnek néz ki (főleg ha venti se nagyon kell bele...) :R

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#18) Solten válasza ^Clown (#8) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Elnezve a specifikaciokat, nem megszorongatja az atomot szvsz, hanem nyugdijba kuldi... :)

alba gu brath

(#19) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezaz! AMD-s netbook! :)

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#20) MatyeeAM2

MatyeeAM2
(fanatikus tag)

Végre!! erre vártam! jó h rátalátam erre a cikkre. jövőheten akartam netbookot venni. inkább megvárom ezt :D

AMD&Hardstyle 4 ever! Tudok 1 jó viccet! Mond! Nokia! :D :D

(#21) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

AMD? Ez ígéretesnek tűnik :)
Sajnos szerintem ez a netbook addig ígéretes, amig az árcédulától nem kap az első leendő vásárló szívrohamot :D Bár van még remény :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#22) schawo válasza lorenzen (#12) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ég és föld a két proci. Az órajel semmit nem jelent. Évtizedes technológiai előnye van a K10.5-nek az atom előtt.

Egy 1.2-es core solo ulv is hülyére veri bármelyik atomot, és a K10.5 jobb nála clock-for-clock

AMD és netbook piacra szánják. Szerintem kellemes meglepi lesz az árazása.

[ Szerkesztve ]

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#23) schawo válasza Eddie141 (#21) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

-

[ Szerkesztve ]

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#24) Eddie141 válasza schawo (#23) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Mostmár mindent értek :D ;)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#25) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A fogyasztását lehetne jobban optimalizálni. Remélem lesz benne valami nagyon fejlett energiamenedzsment.
Nagy kár, hogy csak ilyen későn tud az Amd reagálni az Atom-ra és belépni a netbook piacra

True Success is Blonde

(#26) Killing válasza Eddie141 (#21) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A netbookoknak általában nem olyan nagy az árcédulája. Ha AMD-s akkor meg főleg. :U

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#27) MatyeeAM2

MatyeeAM2
(fanatikus tag)

Engem nem érdekel a fogyasztás. annak örülnék ha lenne tuning lehetőség mint némelyik atomos gépben. acerek :F ?

AMD&Hardstyle 4 ever! Tudok 1 jó viccet! Mond! Nokia! :D :D

(#28) LordX válasza Ste (#25) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha az Intel hasonló sebességgel "fejleszti" az Atom platformot, mint eddig, akkor simán be tudja előzni őket...

(#29) Laci.M

Laci.M
(fanatikus tag)

Csak derüljön ki az ára neki, ha normális lesz már rohanok is cserélni Asus 1005HA-H-mat :D :D
Jó kis gép, de ez az atom proci egyszer még sírba visz :)

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.