Nem tudom, hogy mennyire lesznek jók ezek az FSP apn tápjai, de ilyen ár mellett ilyen hatásfokú tápokat sztem nem igen találni...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Asus O!Play HD2 Media lejátszó USB 3-al,1 hónapos,Full dobozos,6 hó garanciával eladó - 19.990Ft
Ha kevés az 1 merevlemez a laptopba,egy alternatíva - SATA 2nd HDD caddy/HDD bay/HDD keret 12.7mm
MSI R6850-PM2D1GD5/OC oem,tartozékokkal,6 hó garancia -27.990Ft
Gigabyte GeForce GTX 560 Ti GV-N560UD-1GI (rev. 1.0) oem csomagolás 6 hó gar. - 39.990Ft
Pine Trail nem újdonság...az Arrandale sem.
primus inter pares
"A 350, illetve 400 wattos újdonságok vételára két év garanciával 6500, illetve 7300 forint."
ez elírás? mert akkor a GLN (Giga SuperB 460 / BS2 350/400) áránál olcsóbban még jobb is a hatásfokuk... innentől már csak a feszstabilitásuk kérdéses, de ár alapján garantált az ajánlott címke (hacsak el nem durrannak 200Won, de olyat az FSPk nem csinálnak).
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Ez a 790XTA-UD4 vajon, hogy áll a ramokkal? 
Memory support szerint nem jó a reaperrel. 
[ Szerkesztve ]
az a samu tft klafa
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

audi100td
(PH! nagyúr)
Válogatós mint a többi AM3-as Giga, a mem. support list sem értem minek került fel, ha semmi értelme. A listán szereplő G.Skill ECO-t vettem, a lap viszont nem viszi gyári időzítéssekkel, még feszemelés esetén sem (esetemben 770TA-UD3-ról van szó, de 790XTA-nál sem különb a helyzet). 
Jól összerakott, minőségi lapokat gyárt a Giga, de nem ártana ha már megtanulnának BIOS-t írni, illetve normális support is elkelne, mert ami most megy kész röhej. 
[ Szerkesztve ]

m1sk4r
(fanatikus tag)

Runo
(őstag)
a cikk címéből ítélve "AMD és Intel újdonságok" azt hittem kicsit másról fog szolni..... 
[ Szerkesztve ]

ATM_automata
(senior tag)
Sziasztok!
Azt valaki megtudja mondani, hogy ezek az új ASUS K52-es, i3-as procis laptopok DDR3-as ramokkal, kb milyen teljesítményt nyújthanak mondjuk egy szintén ASUS K50ij-s T4200-as procis DDR2-es rammal szerelt laptophoz képest. A K50-es szériát ismeresm, de azt nem tudom, hogy ez i3-as teljesítménye milyen egy T4200 vagy T6600 procihoz viszonyítva.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Csak úgy...

gyiku
(PH! kedvence)
asust kell venni 

audi100td
(PH! nagyúr)
Asus-nál a 20k-s kategória nem túl szimpatikus nekem...
Gondolom, a Pine Trail és Arrandale laptopok nem tűntek fel... azok eléggé intelesek és eléggé újak is. Továbbá, nem csak procik és VGA-k létesznek, más területen meg azért nem olyan jellemző az AMD és az Intel.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Neked és audi100td-nek is:
Az AMD-s lapok, no meg az intel Core i5/i7 lapok memóriakompatibilitási listáját felejtsétek el szerintem. A CPU kompatibilis legyen a RAM-mal, ennyi a lényeg. Már rég a proci mellé kellene adni, nem a lap mellé.
Geilből kijött egy rossz széria, amit nem eszik sem az i5/i7, sem az AM3. Abban a lapban sem eszi, ahol fenn van a Geil a listán, és abban a lapban sem eszi, ahol nincs. LGA775 mellett (ugyebár a chipset vezérelte esetben) pedig semmi gond. Ott már számít is valamit a Support List.
Ha a mostani lapodban a mostani prociddal jó volt a Reaper, akkor a másikban is jó lesz. Legfeljebb az időzítés-finomhangoláson kell minimálisat, és ennek is a VRM az oka. A különféle lapok dropja különböző lehet, illetve minimális alul-, illetve túlfeszelés előfordulhat.
Másrészt, ha nincs fenn valami a support listán, az nem jelenti azt, hogy nem jó. Annyit jelent, hogy nem tesztelték együtt.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
Ez itt a hazai pálya rovat. Most lettek Mo.-on kaphatóak ezek a termékek.
[ Szerkesztve ]
Fogadjunk, hogy ugyanazzal a CPU-val próbáltad... Kölcsön adhatod a RAM-jaid, CPU-d és kipróbálom neked ASUS-szal, AsRockkal és MSI-vel is. Garantálom, hogy egyikben sem fog menni memteszt hiba mentesen. Ha a procid az adott RAM-ot nem szereti, akkor nincs mit tenni. Lista ide vagy oda.
El kell már felejteni a régi, északi hidas időket, amikor is a lappal vetted ami a memóriát vezérli. Most a procival veszed, és a lapon csak egy huzalhalmaz vezet a procitól a memóriáig.
HGyu
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

audi100td
(PH! nagyúr)
Sajnos én nem ezt tapasztaltam, Asus M4A79T Dekuxe-ben tökéletesen ment a 2x2-es 1600-as Corsair Dominator-om (AMD Black Edition Ready), sőt húzni is lehetett benne elég szépen, a Giga 770T-UD3P-ben viszont csak nagyon nehézkesen sikerült gyári időzítésekkel működésre bírni és akkor sem volt teljesen stabil, szerintem jelen esetben a BIOS volt a probléma forrása. Lecseréltem a lapot 770TA-UD3-ra a bővebb mem. támogatási lista miatt és kifejezetten onnan választottam hozzá RAM-ot, nem hajlandó ezeket a modulokat sem gyári időzítés mellett kezelni. Csak hát 20k-ért nem tudok olyan gyártót aki ilyen jó minőségű lapot kínálna, esetleg MSI 785GM-E65, de az mATX-et nem szeretem a túlzsúfoltsága miatt.
#65: A proci egyébként nem ugyanaz volt, az Asus lapban még 550BE-t használtam, a Gigabyte-ba már X2 240 került, de elvileg ugyanaz a mem. vezérlő mind a kettőben, nem? 
[ Szerkesztve ]

kriszwells
(lelkes újonc)
Üdv!
Szerintetek egy ilyen konfiguráció:
Asus M4A79XTD EVO lap
AMD Athlon II X2 255
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1600Mhz (ez lehet más)
SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 HDMI PCIE
Szóval a cikkben említett lap és processzor ezzel a videókártyával mit tud? Viszonylag alacsony pénzből max 130 akarok gépet cserélni. A legújabb játékok fussanak rajta mindenképp. Az említett lap és CPU ára tetszik, de nem tudom megéri-e.
A lehető legolcsóbban áron akarok egy gépet kihozni ami 1, másfél évig azért jó is (aztán már jobban tudom cserélni)
Jelenleg 6 éves konfigom van, szóval minden már előrelépést jelent,
de azért mégis.
Kösz!

ATM_automata
(senior tag)
A korábbi asus laptopos kérdésemre senki nem tud semmit se mondani?
Csak úgy...
Procifüggő, hidd el...
Ha lehet, ugyanazt a Phenom II X2 550 BE-t kérd kölcsön vissza egy tesztre, és menni fognak a RAM-jaid.
Egyik 720-szal megy szépen 1600MHz-et a Kingmax 2*1GB, másikkal meg memteszt hiba. A RAM pedig ugyanaz. Leteszteltem. Másrészt az AMD CPU-k memvezérlője hivatalosan csak 1333MHz-es RAM-ot támogat jelenleg, és bizony a gyártási szórások miatt van ami az 1600-at bírja és van amelyik nem.
HGyu
A tuneres samo LED-es háttérvilágítású?
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

audi100td
(PH! nagyúr)
Értem, ezt nem tudtam, akkor bizonyára ez lehet az oka.

audi100td
(PH! nagyúr)
Szerintem ezzel jobban járnál:
Gigabyte GA-MA770T-UD3P - 20.600Ft
Athlon II X3 435 2.9Ghz - 17.400Ft
2x2GB Kingmax DDR3 1333MHz - 25.000Ft
HIS HD 5770 - 39.000Ft
Ha táp is kell, akkor pl. FSP 400-60APN - 7500Ft
A fórumtársnak messzemenően igaza van, javaslom, fogadd meg tanácsát.
HGyu
Nincs valakinek a cikkben szereplő Gigabyte 790XTA-UD4 lappal kapcsolatban személyes élménye? 
Nagyon szimpatikus lett a sata3, usb3, ddr3 miatt 
Igaz egyszer már nagyot csalódtam egy Giga lapban(770-UD3) és akkor megfogadtam, hogy soha többé...de ez most szimpatikus 
★

audi100td
(PH! nagyúr)
770-UD3-mal nekem is volt egy nagyon negatív tapasztalatom, nálad mi volt a probléma?
790XTA-UD4 egyébként jó lap, annyira kell odafigyelni, hogy Kingmax vagy Kingston RAM-ot érdemes választani mellé, mert kicsit válogatós és érdemes rendszeresen BIOS-t frissíteni.
Hát engem eléggé sok negatívum ért:
-a vinyómat nem akarta kikapcsolásnál leállítani, 3X-4X leállt, felpörgött a vinyó, mire leállt a gép
-több tetsztprogramban is kevesebb pontot kapott ugyanaz a proci, RAM, vinyó és vga, mint a korábbi asus m3n-h/hdmi-ben
-érezhetően lassabb volt az egész rendszer
Frissítettem BIOS-t, kipróbáltam több verziót is, egyik sem segített.
A vinyót csak akkor állította le rendesen, ha RAID-re állítottam BIOS-ban (pedig nem volt RAID-be kötve)
, illetve, ha IDE módban volt. Egy HD322HJ 320 GB Samsungról van szó amúgy...
Én is a KingMax és KingStone ramokat preferálom, éppen azért, mert azokat minden megeszi 
Nálad mi volt a probléma?
Szerinted ez a 790XTA-UD4 beválhat? Igazából már félek Giga lapot venni a fenti eset óta... 
★

stifi
(senior tag)
alapvetően nem szeretem az asus notikat, de van pár új széria ami egész jól fest..
Nincs időm kedvesnek lenni...

audi100td
(PH! nagyúr)
Nálam nem lehetett életre kelteni Phenom 710-es procival pedig támogatta a lap, következő BIOS frissítés megoldotta, egyébként ha stabil lapot szeretnél szerintem MSI-t válasz, pl. 790GX-G65-öt.
Rendben, akkor mától hivatalosan is lemondtam a Giga lapokról... 
★

... amúgy sirály a GIF!