Az alaplapoknál mi ez a SATA6
Így nevezve még sehol sem láttam...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Az alaplapoknál mi ez a SATA6
Így nevezve még sehol sem láttam...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Na igen. Az vagy SATA 6Gb/s vagy SATA 3.0.
minden napra egy hülye... legalább...
Végre szivárognak az új Radeonok. 
Amúgy ez a Satellite L505 hát, nem sporolták a zongoralakkos bevonatot..
Dana, I have never cheated on my wife, not since she became my wife. But if you want to jerk me in the car now, I´m game. - Ari Gold - Entourage

Na, ezekre az FSP-k re kíváncsi leszek. hang tekintetében, mert olcsók.
Az LG monitor külsőre tökéletes de miért nincs rajta display port?
Eladó LG KF310-s,300W táp érdeklődni pm-ben.

Van valakinek tudomása olyan laptopról amiben nem TN+Film panel van és nem kell érte almafelárat felárat fizetni?

Nekem is tetszenek, kell egy új táp szóval nem lenne rossz ha elérhetőek lennének itt is és a hangjuk sem lenne túl nagy :-)
- Nyugalom, a hosszú élet ritka! -
Az FSP tápok nagyon jó vételnek bizonyulhatnak, főleg ilyen áron. 80+ hatásfokkal akár CX-400 halkságát is megközelítheti, és milyen áron. 
A muszály az muszáj... || Ha egy privátra nem válaszolnék, jelezd nyugodtan!

Jól hangzik: nem elszállt teljesítmény, magas hatékonyság, kedvező ár -- ha legalább az eddigi FSP-s hangerő-átlagot és minőséget hozza, új best-buy lehet.
Bárcsak az SFX tápjaikból is lenne hasonló hatékonyságú hasonló áron...

Az ASUS annyira bekékítette a deszkáját, hogy elsőre Gigának néztem! 
A pcie biztosító pöcke vált gyanússá, hogy itt valami nem stimmel... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!

Nincs 
Fujitsu 42xx-szériás tableteknek IPS panele van, nem mai darab, de legalább már C2D-s; ugyan megjelenésekor még almafelárnál is drágább volt, de aprón használtan jó áron is lehet találni, én pl. 130k-ért szereztem kb másfél éve. Szép, bár alacsony felbontású (sima XGA, 1024*768) a kijelzője, de a billentyűzete az árához képest méltatlan, és az egész elég műanyagos.

A fo- akarom mondani csokibarna PCB-színről azért észrevehetted volna, hogy ez nem Giga lap ![;]](/dl/s/v1.gif)

Miert nem jobbb az IGP-nel az a Mobility Radeon? Az IGP is tamogatja a HD filmek lejatszasat, marmint besegit a CPU-nak?
Remelem az FSP taphoz lesz PCI Express tapcsati. (nekem nincs atalakitom az X1800XL VGA-hoz es ha ilyen tapot vennek, akkor meg azt is be kellene szereznem).
Core 2 Duo T5750, DDR2 667MHz 4GB, Mobility HD3450, Intel 80GB SSD, W7 x64

Kicsit hatásvadászra sikeredett a cím..."AMD és Intel újdonságok"...
Aztán Intel-ről egy kuma szó sincs...csak AMD-ről...
(Persze...mivel gyak. minden PC-ben, notiban AMD és Intel proci ketyeg, ezt a címet minden alkalommal el lehet sütni...
)

N+1-dik dícséret az új FSP tápoknak.
Egy átlagos konfigba bőven elég, ilyen áron pedig különösen ajánlott.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
Már mért ne segítene be? Multimédiára az integrált GPU éppen olyan jó, mint bármelyik diszkrét VGA. Itt főleg ott a probléma, hogy másra ebben ez utóbbi sem jó, játékra röhejesen gyenge, de ki kell fizetni az árát, meg a fogyasztást is csak tovább fokozza, ergo értelmetlen.
<-ƘƘ-> http://sourceforge.net/projects/rendszerment/files
tehát PCI Express tápcsatlakozót nem kapunk. Idézet a cikkből, ez a fránya magyar nyelv már csak ilyen.
Az élet kegyetlen .

Azaz ASUS M4A79XTD EVO, nagyon hajaz kulsoleg a P5Q-ra, csak nem rez szinu, hanem kek ![;]](/dl/s/v1.gif)
Opel - Wir leben Autos

Ki az aki képes még megvenni egy vacak TN+film paneles monitort?
Csak az van vele megelégedve aki még nem használt mást!
Gigaybte alaplap nagyon tetszetős 
SC2 nick: SkyMouz mail-> skymouz@gmail.com
Akinek nincs pénze S-IPS monitorra? bemegyek egy üzletbe kapásból nincs más csak TN-s 
Eladó LG KF310-s,300W táp érdeklődni pm-ben.
Csak alig pár millióan vannak így 
asus megint kezdi ezt a csúnya barna nyákot 
Aurea mediocritas

Például akinek nincs pénze másra.
Népek, tanuljatok meg ragozni! Mondd ki a következő számot: 2! (Segítek, kiejtése: kettő, igen, van egy ő betű a végén, tehát nem kett.) Szóval a ragozása: 2-t (kiejtve: kettőt), és még véletlenül sem 2-őt (ketőőt).

Nem kellett volna felhívnod a figyelmemet rá. 
Visszamentem a cikkbe és tényleg! 
Mocskos ronda!!!
Alléz Olympique de Marseille!
"Megemelt (két uncia) réztartalmú zárórétegeket és mindenhol szilárdelektrolitos kondenzátorokat kapott..."
Tényleg? Záróréteg nem a félvezetőkön belül van? Én még az egyetemen záróréteg címszóval a P-N átmenetről tanultam, az pedig szilícium, germánium, gallium-arzenid, és hasonszűrűek. Réz ott biza' nem sok van.
Továbbá a Gigabyte technológiai prospektusában is az áll, hogy az alaplap NYÁK-ján belüli, VCC és GND fóliák csupán a dupla vastagságú réz vezetősávokkal ellátottak (2 uncia / négyzetméter). Úgynevezett power és ground layer. Ezt írja a Gigabyte Technology Guide is, az ötödik oldal második lapját ajánlom megtekintésre.
HGyu
KÜLFÖLDÖN VAGYOK! \ Xtreme 3D Team Hungary \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train.
Ezek a tápok ennyiért nagyon jó vételnek tűnnek.
"Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél." - Mahatma Gandhi
"Fázisból pont az MA770T-UD3 duplája, vagyis 8+2 jutott rá..."
Ez szintén nem igaz. fLeSs figyelmét már felhívtam rá, hogy nem célszerű mindig mindent átvenni, amit leírnak. [link] és [link]. A 790XTA ugyanarra a PWM-re épít, mint az A-nélküli elődje. További hozzászólásaim a PWM fázisszám témában: [link].
Szerk.: Természetesen az ASUS lap is csak 4+1 fázisú PWM vezérléssel büszkélkedhet.
HGyu
[ Szerkesztve ]
KÜLFÖLDÖN VAGYOK! \ Xtreme 3D Team Hungary \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train.

Bakker, most vettem nemrég egy gigabyte superb 460-ast. Az is fsp belsős, csak nem 80+ minősítésű.
Ha még nem vettem volna meg, megvártam volna ezt az új 400-as fsp-t.
eladó HP 6730b noti

Nézz rá az adatlapomra. Pont a cikkben említett monitort vettem nemrég. Előtte egy IIyama CRT-m volt, nincs rá szebb kifejezés: a TN+film panel hányinger.
MOD: egyre több jót olvasni az AMD-ről. Rendes srácok ezek az arabok, hogy kihúzták őket a slamasztikából. Meg úgy általában, barátságos népség:

![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Wind U135: "80 0000 forint körüli árával"
Ez a sok fránya zérós 
A logout színvonalának zuhanásával párhuzamosan zuhan az érdeklődésem is a teljes PH irányába.

Az MSI netbookról írja: "...., elhagyták a Bluetooth modult, operációs rendszernek pedig Windows XP-t telepítettek rá..."
A mellékelt linken viszont a gyári specifikáció szerint Windows7 Starter, és Bluetooth V2.1EDR jár hozzá.
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam..
Árcédula Gomezz, árcédula! Sajnos amíg nem csökken egy bizonyos szint alá a fejlettebb panelekkel szerelt monitorok ára, addig a többség megelégszik a TN+filmmel, és persze az árak nem fognak csökkenni, amíg nem kezdenek egyre többen fejlettebb panelos monitorokat vásárolni. Ördögi kör.
[ Szerkesztve ]
Játékra notebook-ot venni olyan, mint országúti versenyre BMX-et!
"A jól felszerelt Gigabyte 790XTA-UD4 három év garanciával valamivel több mint 30 00 forintért vásárolható meg." Ezt kérlek javítsátok. 
Nem rosszak a giga lapok, a samu monitorral meg ne fájdítsátok a szívemet. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Samu monitor szééép 
●pcinfogb.wordpress.com●http://twitter.com/_pcinfo● isharemypictures.wordpress.com●

Úgy látom az Intel még notebook szinten is úgy játszik az amd-vel ahogy akar.. még mindig jobb Teljesítményen és fogyasztásban egyaránt.,
"háló vagy diagonál?"

Mi van, kihánytad magad? Pár hete még hányingered volt a PH-tól... 
01010011110111010011011110101100010100100111000010010

Pl. én. Van itt IPS panel is, szép az, de annyira nem, hogy két-háromszor annyit fizessek egy monitorért. TN-ek között is vannak egész normálisak; ugyanúgy a *VA/*-IPS sem garancia jól beállított, színhű, szélén nem-bevilágítós, homogén megvilágítású, normális reakcióidejű monitorra, sőt.

Jónak tünik ez a FSP ,lehet le is cserélem a mostanit.
Európa szeptember 24 : F1 2010
Mi az a megemelt réztartalmú záróréteg? Az inkább a nyák rézvezetőire vonatkozik és a lényeg abban van, hogy vastagabb.
"Ez a húsz korrekt hüvelykes minden lényeges alapfunkcióval fel van szerelve." Azt meg nem értem, egy hüvelyken mi lehet korrekt? 2,55mm vagy mi?
[ Szerkesztve ]
eRepublik regisztráció: http://href.hu/x/cugz | Hol az igazság, hol az érvelés, hol az álmodás, hol az ébredés? Legyint a sátán, legyint az isten, egyikük sem bízik már bennem...
Már írtam: [link]
HGyu
"az alaplap rétegei közül a tápellátásért és a földelésért felelős rétegek az eddig megszokott egy uncia helyett két uncia rézből készülnek. Ez a gyártó szerint alacsonyabb rendszerhőmérsékletet is eredményez, mert a keletkezett hőt jobban eloszlatja. Ennek főleg a tápellátó részen, a MOSFET-ek környékén van nagy jelentősége, itt esetenként 50 Celsius fokkal is alacsonyabb lehet az alaplap hőmérséklete. A megkettőzött rézmennyiség a PCB impedanciáját felére csökkenti, így kevesebb energia megy veszendőbe, emellett javítja a jelminőséget is, ami stabilabb túlhajtást eredményez."
Ha jobban megnézed az alaplap rétegekből áll, ezek készülnek több rézből. [link]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Az a Gigabyte MA770T-UD3 mitől különbözik az én MA770T-UD3P alaplapomtól?
EGYENLŐRE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYELŐRE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

? neked feküdte meg a gyomrod valami,ahogy kiveszem a hozzászólásodból ítélve....
"háló vagy diagonál?"
A simán valós négy (plusz egy) fázis van a PWM-ben. Az UD3P esetén meg 8+2-t hazudnak, mert szétosztották kettesével a tekercseket. Valóban meg ugyanaz.
HGyu
Elolvasva mindkettőtök hozzászólását, WD40 az, akinek van valami fogalma a témáról és nem te. A réteget és a záróréteget pedig ne keverjük már össze.
HGyu
Kösz. 
Ennek hol néztél amúgy utána? 
EGYENLŐRE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYELŐRE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Itt kezdődött az egész. Érdemes elolvasni és utána a többi kommentet is. 
Intel vonalon az Arrandale és a Pine Trail platform az újdonság.