Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az alaplapoknál mi ez a SATA6 :F Így nevezve még sehol sem láttam...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) Oliverda válasza Male (#1) üzenetére

Oliverda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na igen. Az vagy SATA 6Gb/s vagy SATA 3.0.

minden napra egy hülye... legalább...

(#3) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Végre szivárognak az új Radeonok. :K

Amúgy ez a Satellite L505 hát, nem sporolták a zongoralakkos bevonatot..

Dana, I have never cheated on my wife, not since she became my wife. But if you want to jerk me in the car now, I´m game. - Ari Gold - Entourage

(#4) zeorsdfd

zeorsdfd
(fanatikus tag)

Na, ezekre az FSP-k re kíváncsi leszek. hang tekintetében, mert olcsók.

(#5) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az LG monitor külsőre tökéletes de miért nincs rajta display port?

Eladó LG KF310-s,300W táp érdeklődni pm-ben.

(#6) V8TommY

V8TommY
(újonc)

Van valakinek tudomása olyan laptopról amiben nem TN+Film panel van és nem kell érte almafelárat felárat fizetni?

(#7) Dolby válasza zeorsdfd (#4) üzenetére

Dolby
(tag)

Nekem is tetszenek, kell egy új táp szóval nem lenne rossz ha elérhetőek lennének itt is és a hangjuk sem lenne túl nagy :-)

- Nyugalom, a hosszú élet ritka! -

(#8) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az FSP tápok nagyon jó vételnek bizonyulhatnak, főleg ilyen áron. 80+ hatásfokkal akár CX-400 halkságát is megközelítheti, és milyen áron. :D

A muszály az muszáj... || Ha egy privátra nem válaszolnék, jelezd nyugodtan!

(#9) .mf válasza zeorsdfd (#4) üzenetére

.mf
(őstag)

Jól hangzik: nem elszállt teljesítmény, magas hatékonyság, kedvező ár -- ha legalább az eddigi FSP-s hangerő-átlagot és minőséget hozza, új best-buy lehet.
Bárcsak az SFX tápjaikból is lenne hasonló hatékonyságú hasonló áron...

(#10) yakuza.tora

yakuza.tora
(őstag)

Az ASUS annyira bekékítette a deszkáját, hogy elsőre Gigának néztem! :Y
A pcie biztosító pöcke vált gyanússá, hogy itt valami nem stimmel... ;]

Alléz Olympique de Marseille!

(#11) .mf válasza V8TommY (#6) üzenetére

.mf
(őstag)

Nincs :))

Fujitsu 42xx-szériás tableteknek IPS panele van, nem mai darab, de legalább már C2D-s; ugyan megjelenésekor még almafelárnál is drágább volt, de aprón használtan jó áron is lehet találni, én pl. 130k-ért szereztem kb másfél éve. Szép, bár alacsony felbontású (sima XGA, 1024*768) a kijelzője, de a billentyűzete az árához képest méltatlan, és az egész elég műanyagos.

(#12) .mf válasza yakuza.tora (#10) üzenetére

.mf
(őstag)

A fo- akarom mondani csokibarna PCB-színről azért észrevehetted volna, hogy ez nem Giga lap ;]

(#13) DV

DV
(fanatikus tag)

Miert nem jobbb az IGP-nel az a Mobility Radeon? Az IGP is tamogatja a HD filmek lejatszasat, marmint besegit a CPU-nak?

Remelem az FSP taphoz lesz PCI Express tapcsati. (nekem nincs atalakitom az X1800XL VGA-hoz es ha ilyen tapot vennek, akkor meg azt is be kellene szereznem).

Core 2 Duo T5750, DDR2 667MHz 4GB, Mobility HD3450, Intel 80GB SSD, W7 x64

(#14) Rover623

Rover623
(PH! félisten)

Kicsit hatásvadászra sikeredett a cím..."AMD és Intel újdonságok"...:F
Aztán Intel-ről egy kuma szó sincs...csak AMD-ről...:U
(Persze...mivel gyak. minden PC-ben, notiban AMD és Intel proci ketyeg, ezt a címet minden alkalommal el lehet sütni...;])

(#15) mv

mv
(fanatikus tag)

N+1-dik dícséret az új FSP tápoknak. :) Egy átlagos konfigba bőven elég, ilyen áron pedig különösen ajánlott.

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#16) Kendek válasza DV (#13) üzenetére

Kendek
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már mért ne segítene be? Multimédiára az integrált GPU éppen olyan jó, mint bármelyik diszkrét VGA. Itt főleg ott a probléma, hogy másra ebben ez utóbbi sem jó, játékra röhejesen gyenge, de ki kell fizetni az árát, meg a fogyasztást is csak tovább fokozza, ergo értelmetlen.

<-ƘƘ-> http://sourceforge.net/projects/rendszerment/files

(#17) lsc válasza DV (#13) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tehát PCI Express tápcsatlakozót nem kapunk. Idézet a cikkből, ez a fránya magyar nyelv már csak ilyen.

Az élet kegyetlen .

(#18) JanR

JanR
(őstag)

Azaz ASUS M4A79XTD EVO, nagyon hajaz kulsoleg a P5Q-ra, csak nem rez szinu, hanem kek ;]

Opel - Wir leben Autos

(#19) Gomezz

Gomezz
(senior tag)

Ki az aki képes még megvenni egy vacak TN+film paneles monitort?
Csak az van vele megelégedve aki még nem használt mást!

(#20) iSonic

iSonic
(senior tag)
LOGOUT blog

Gigaybte alaplap nagyon tetszetős ;)

SC2 nick: SkyMouz mail-> skymouz@gmail.com

(#21) ftc válasza Gomezz (#19) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akinek nincs pénze S-IPS monitorra? bemegyek egy üzletbe kapásból nincs más csak TN-s :U

Eladó LG KF310-s,300W táp érdeklődni pm-ben.

(#22) Male válasza Gomezz (#19) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak alig pár millióan vannak így :U

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#23) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

asus megint kezdi ezt a csúnya barna nyákot :(

Aurea mediocritas

(#24) W.Wilson válasza Gomezz (#19) üzenetére

W.Wilson
(újonc)

Például akinek nincs pénze másra.

Népek, tanuljatok meg ragozni! Mondd ki a következő számot: 2! (Segítek, kiejtése: kettő, igen, van egy ő betű a végén, tehát nem kett.) Szóval a ragozása: 2-t (kiejtve: kettőt), és még véletlenül sem 2-őt (ketőőt).

(#25) yakuza.tora válasza .mf (#12) üzenetére

yakuza.tora
(őstag)

Nem kellett volna felhívnod a figyelmemet rá. :D
Visszamentem a cikkbe és tényleg! :W
Mocskos ronda!!!

Alléz Olympique de Marseille!

(#26) 04ahgy

04ahgy
(őstag)
LOGOUT blog

"Megemelt (két uncia) réztartalmú zárórétegeket és mindenhol szilárdelektrolitos kondenzátorokat kapott..."

Tényleg? Záróréteg nem a félvezetőkön belül van? Én még az egyetemen záróréteg címszóval a P-N átmenetről tanultam, az pedig szilícium, germánium, gallium-arzenid, és hasonszűrűek. Réz ott biza' nem sok van.

Továbbá a Gigabyte technológiai prospektusában is az áll, hogy az alaplap NYÁK-ján belüli, VCC és GND fóliák csupán a dupla vastagságú réz vezetősávokkal ellátottak (2 uncia / négyzetméter). Úgynevezett power és ground layer. Ezt írja a Gigabyte Technology Guide is, az ötödik oldal második lapját ajánlom megtekintésre.

HGyu

KÜLFÖLDÖN VAGYOK! \ Xtreme 3D Team Hungary \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train.

(#27) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek a tápok ennyiért nagyon jó vételnek tűnnek.

"Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél." - Mahatma Gandhi

(#28) 04ahgy

04ahgy
(őstag)
LOGOUT blog

"Fázisból pont az MA770T-UD3 duplája, vagyis 8+2 jutott rá..."

Ez szintén nem igaz. fLeSs figyelmét már felhívtam rá, hogy nem célszerű mindig mindent átvenni, amit leírnak. [link] és [link]. A 790XTA ugyanarra a PWM-re épít, mint az A-nélküli elődje. További hozzászólásaim a PWM fázisszám témában: [link].

Szerk.: Természetesen az ASUS lap is csak 4+1 fázisú PWM vezérléssel büszkélkedhet.

HGyu

[ Szerkesztve ]

KÜLFÖLDÖN VAGYOK! \ Xtreme 3D Team Hungary \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train.

(#29) BiP válasza bartucc (#8) üzenetére

BiP
(őstag)

Bakker, most vettem nemrég egy gigabyte superb 460-ast. Az is fsp belsős, csak nem 80+ minősítésű.
Ha még nem vettem volna meg, megvártam volna ezt az új 400-as fsp-t.

eladó HP 6730b noti

(#30) old gray válasza Gomezz (#19) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Nézz rá az adatlapomra. Pont a cikkben említett monitort vettem nemrég. Előtte egy IIyama CRT-m volt, nincs rá szebb kifejezés: a TN+film panel hányinger.

MOD: egyre több jót olvasni az AMD-ről. Rendes srácok ezek az arabok, hogy kihúzták őket a slamasztikából. Meg úgy általában, barátságos népség:

;]

[ Szerkesztve ]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#31) cskv

cskv
(lelkes újonc)

Wind U135: "80 0000 forint körüli árával"

Ez a sok fránya zérós :D

A logout színvonalának zuhanásával párhuzamosan zuhan az érdeklődésem is a teljes PH irányába.

(#32) bogyo112

bogyo112
(fanatikus tag)

Az MSI netbookról írja: "...., elhagyták a Bluetooth modult, operációs rendszernek pedig Windows XP-t telepítettek rá..."
A mellékelt linken viszont a gyári specifikáció szerint Windows7 Starter, és Bluetooth V2.1EDR jár hozzá.

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam..

(#33) Zanik válasza Gomezz (#19) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Árcédula Gomezz, árcédula! Sajnos amíg nem csökken egy bizonyos szint alá a fejlettebb panelekkel szerelt monitorok ára, addig a többség megelégszik a TN+filmmel, és persze az árak nem fognak csökkenni, amíg nem kezdenek egyre többen fejlettebb panelos monitorokat vásárolni. Ördögi kör.

[ Szerkesztve ]

Játékra notebook-ot venni olyan, mint országúti versenyre BMX-et!

(#34) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A jól felszerelt Gigabyte 790XTA-UD4 három év garanciával valamivel több mint 30 00 forintért vásárolható meg." Ezt kérlek javítsátok. :R
Nem rosszak a giga lapok, a samu monitorral meg ne fájdítsátok a szívemet. :)

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#35) total90

total90
(őstag)
LOGOUT blog

Samu monitor szééép :K

●pcinfogb.wordpress.com●http://twitter.com/_pcinfo● isharemypictures.wordpress.com●

(#36) Zso2

Zso2
(senior tag)

Úgy látom az Intel még notebook szinten is úgy játszik az amd-vel ahogy akar.. még mindig jobb Teljesítményen és fogyasztásban egyaránt.,

"háló vagy diagonál?"

(#37) dr.radon válasza Zso2 (#36) üzenetére

dr.radon
(lelkes újonc)

Mi van, kihánytad magad? Pár hete még hányingered volt a PH-tól... :))

01010011110111010011011110101100010100100111000010010

(#38) .mf válasza Gomezz (#19) üzenetére

.mf
(őstag)

Pl. én. Van itt IPS panel is, szép az, de annyira nem, hogy két-háromszor annyit fizessek egy monitorért. TN-ek között is vannak egész normálisak; ugyanúgy a *VA/*-IPS sem garancia jól beállított, színhű, szélén nem-bevilágítós, homogén megvilágítású, normális reakcióidejű monitorra, sőt.

(#39) kpal

kpal
(őstag)

Jónak tünik ez a FSP ,lehet le is cserélem a mostanit.

Európa szeptember 24 : F1 2010

(#40) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mi az a megemelt réztartalmú záróréteg? Az inkább a nyák rézvezetőire vonatkozik és a lényeg abban van, hogy vastagabb.

"Ez a húsz korrekt hüvelykes minden lényeges alapfunkcióval fel van szerelve." Azt meg nem értem, egy hüvelyken mi lehet korrekt? 2,55mm vagy mi?

[ Szerkesztve ]

eRepublik regisztráció: http://href.hu/x/cugz | Hol az igazság, hol az érvelés, hol az álmodás, hol az ébredés? Legyint a sátán, legyint az isten, egyikük sem bízik már bennem...

(#41) 04ahgy válasza WD40 (#40) üzenetére

04ahgy
(őstag)
LOGOUT blog

Már írtam: [link]

HGyu

(#42) Killing válasza WD40 (#40) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"az alaplap rétegei közül a tápellátásért és a földelésért felelős rétegek az eddig megszokott egy uncia helyett két uncia rézből készülnek. Ez a gyártó szerint alacsonyabb rendszerhőmérsékletet is eredményez, mert a keletkezett hőt jobban eloszlatja. Ennek főleg a tápellátó részen, a MOSFET-ek környékén van nagy jelentősége, itt esetenként 50 Celsius fokkal is alacsonyabb lehet az alaplap hőmérséklete. A megkettőzött rézmennyiség a PCB impedanciáját felére csökkenti, így kevesebb energia megy veszendőbe, emellett javítja a jelminőséget is, ami stabilabb túlhajtást eredményez."
Ha jobban megnézed az alaplap rétegekből áll, ezek készülnek több rézből. [link]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#43) Iscariah

Iscariah
(őstag)
LOGOUT blog

Az a Gigabyte MA770T-UD3 mitől különbözik az én MA770T-UD3P alaplapomtól?

EGYENLŐRE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYELŐRE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

(#44) Zso2 válasza dr.radon (#37) üzenetére

Zso2
(senior tag)

? neked feküdte meg a gyomrod valami,ahogy kiveszem a hozzászólásodból ítélve....

"háló vagy diagonál?"

(#45) 04ahgy válasza Iscariah (#43) üzenetére

04ahgy
(őstag)
LOGOUT blog

A simán valós négy (plusz egy) fázis van a PWM-ben. Az UD3P esetén meg 8+2-t hazudnak, mert szétosztották kettesével a tekercseket. Valóban meg ugyanaz.

HGyu

(#46) 04ahgy válasza Killing (#42) üzenetére

04ahgy
(őstag)
LOGOUT blog

Elolvasva mindkettőtök hozzászólását, WD40 az, akinek van valami fogalma a témáról és nem te. A réteget és a záróréteget pedig ne keverjük már össze.

HGyu

(#47) Iscariah válasza 04ahgy (#45) üzenetére

Iscariah
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz. :)
Ennek hol néztél amúgy utána? :B

EGYENLŐRE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYELŐRE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

(#48) Cadal válasza Iscariah (#47) üzenetére

Cadal
(senior tag)

Itt kezdődött az egész. Érdemes elolvasni és utána a többi kommentet is. :K

(#49) eszterencs válasza Rover623 (#14) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Intel vonalon az Arrandale és a Pine Trail platform az újdonság.

(#50) schawo

schawo
(senior tag)

Hyundai Mbox L110? Ehh, az Mbox márkanév sok éve foglalt, ráadásul "registered" (Mbox®), azaz törvényesen bejegyzett, az ügyvédek már dörzsölik a tenyerüket.

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.